2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Slm benimde durumum seninle aynı. 3 gelin alıcam Allah in izniyle. Doğum tarihimiz bile ayni. Ancak eylül un ilk yada 2. Haftası olacakmış doğum dr öyle dedi. 37. Hafta ikizler için geçmiş.
Msjı yanlış kişiye yazmışım desene :)) oğlun kaç yaşında cnm? Bana da aynını söyledi doktorum bayram da doğuracaz inşallah tek yumurta mı bebekler :)

Canimmmm masallah size coookk sevindim Allahim saglikli uzun omurler versin darisi bize insallah :))
Merak ettiklerimizi de yazmissin cok sagol.

Iyi maşallah kilolarida iyi
Canim sen naptin kacinci haftadasin?? Doktor buldun mu nerde yapicaksin dogumu? Salak doktor baya bi korkutmus seni yazamadim kac gundur..butun bunlar olasiklardi illaki olcak diye bisey yokki korkma sen..benim plasentada totalis senle ayni durumum

Kızlar merhaba. Güzel haftasonlarınız olsun. Ben iki doktora gidiyordum. Biri devlette biri üniversite hastanesinde. Cuma günü devletteki doktor çok ters davrandı. Aslında tansiyonum şekerim pıhtılaşma bozukluğum gibi sıkıntılarım olmasa belki o doktora devam etmezdim. Bu arada bu ters davranan doktor Zeynep Kamil hastanesinde perinatolog. En iyi kadın doğum hastanesi diye gidiyordum. Ama köyü davrandı. Çıktığımda çok ağladım. Zaten hep kötü konuşuyordu. Bu zamana kadar aldırmamıştım yine ağlatıyordu beni ama bu sefer çok kötüydü. İki doktora da gittiğim için aslında tam olarak doğumu nerde yapacağıma karar vermemiştim. Şimdi Maltepe üniversitesi hastanesinde yapmaya karar verdim. Ücret olarak 4,5 milyar istiyorlar. Siz hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz ve ne kadar ücret istediler? Doğum yapan arkadaşlar da nerde doğum yaptıklarını ücretini ve memnun kalıp kalmadıklarını yazabilirler mi acaba?

Canim sen naptin kacinci haftadasin?? Doktor buldun mu nerde yapicaksin dogumu? Salak doktor baya bi korkutmus seni yazamadim kac gundur..butun bunlar olasiklardi illaki olcak diye bisey yokki korkma sen..benim plasentada totalis senle ayni durumum

Başka dr a gittim doçent oda aynı konuşuyor ben yapamam senin ameliyatını dedi senin kendi drununseni son anda kanuniye yollama ihtimali var dedi plasenta rahim ağzında olduğundan oradaki bağ dokulara yapisma ihtimali yuksekmis ben30.haftadayim 34.olmayı bekliyorum dört gözle belki kendiliğinden yukarı çıkar bakalım Allahtan ümit kesilmez

Ne dediki sana kötü

Valla cnm ben devlette doğurdum beş kuruşta para vermedim gaytte iyiydi ilgişydiler. Bu gebeliğinde izzet Baysal Üniversitesi kadın doğum bölümüne gidiyorum doğumda orda olacak ama ücret talebi falan olmadı senden niye 4.5 milyar istediler anlayamadım. Özel hastanede doğur daha aza patlar valla bu ne

Benim gebelikten önce tansiyonum vardı. Gebeliğin ilk üç ayında 16-10 falan çıktı. Pernatoloğa gönderdiler. Ben de Zeynep Kamil en iyi kadın doğum hastanesi diye Oraya gittim. Başta bu doktor madem tansiyon hastasısın neden tüp bebekte 2 yumurta koydurdun. Bi de bu yaşta ikiz gebelik çok riskli dedi (35 yaşındayım). MR çektirdi. Böbreküstü bezimde kitle olduğundan şüphelendi. Varsa ameliyat olacaksın yoksa ilerleyen aylarda tansiyonun çok çıkar senin hayatına mal olur diye korkuttu. Neyseki birşey çıkmadı. Sonra 4 yada 5. Ayda şekerim çıktı. Diyetle düzelmedi. Uzun zaman diyetti yürüyüştü beni oyaladı insülin vermedi. Sonrada bebekler haftasından büyük diye (şekerden dolayı bebekler daha büyük ) yok bu çocuklar karnında şekerden ölür, yok ölü doğum yaparsın yok ölürler anlamazsın bile... Gibi bir sürü köy şey söyledi. Pıhtılaşma problemim olduğu için hem clexane hem coraspin kullanıyorum. Bana kullanma bu ilaçları, düşerse düşsünler zaten sağlıksızsa düşsünler gibi her gittiğimde felaket tellallığı yaptı. Diğer doktorum çok tatlı bir Ada'm. O da hep beni sakinleştirdi. Her ikisi de erken doğum olur diyordu. Neyse alışmıştım o adamın kötü sözlerine ağlıyordum her seferinde. Ama hastane iyi diye gidiyordum. Cuma günü şöyle oldu. Sistem bozulmuş. 3 hastası gözüküyormuş 10 hastası varmış. Bende o sistemde görünmeyen hastalardandım. Zaten randevudan 2 saat geç girdim. Ben girince bu kaçıncı hasta falan diye bağırmaya başladı. Birilerini aradı kaç tane hasta bakıyorum fazladan falan diye sinirlendi. Hadi dedim Ada'm da sabahtan beri kaç tane hasta bakıyor sinirlenebilir üzerime alınmadım. Bana ultrasona geç dedi. Karnımda ultrason aletini gezdirirken birden bilgisayar ekranına doğru fırlattı aleti. Bu be böyle hiçbirşey göremiyorum iyice şişmişsin dedi. Unutmuşum bi de bende protein atılımı var ayaklarım falan şişti. Vücudum normalden fazla su topladı. Her yerin ödem olmuş ölçüm falan yapamıyorum. Zaten sabahtan beri kolum koptu dedi kalktı gitti. Yanındaki hemşireye bu hastayı yatırın ölçüm yapamıyorum hastanede takip edilsin her yerinde ödem var dedi. Ben tabi yattığım yerde kalakaldım. Toparlandım ben hastaneye yatmayacağım dedim. Sen bilirsin dedi. Çıktım dışarı. Eşim dışardaydı başladım ağlamaya. Zavallı eşim bebeklere birşey oldu sandı. Öyle ağladım ki anlatamıyorum. Sonra anlattım. Eşim beni aldı eve getirdi bir daha Oray'a gitmiyoruz dedi. Şikayet ettik doktoru. Eşim böyle konularda çok sinirlidir. Doktora birşey yapmadı Allahtan. Bana kızdı biraz. Biraz yırtık ol diyor sen de ona bağırsaydın diyor. Ben o cihazı fırlatınca zaten kalakaldım. Sanki bana fırlattı onu. İnsan afallayınca birşey yapamaz ya öyle oldum. Beni bu hastalıklarımdan dolayı çoğu hastane kabul etmiyor. Üniversite hastanesi ya da büyük bir kadın doğum hastanesi olması lazım. O yüzden soruyorum sizlere. Özelde yapacaklar ve yapmış olanlar ücretlerini ve memnun kalıp kalmadıklarını yazarlarsa sevinirim. Belki değiştiririm hastaneyi. 4,5 milyar bence de fazla ama sanırım İkiz fiyatları İstanbul'da bu civarlarda.

canım bencede o doktora gitme. o kendisi doktorluk olmuş. ben 15 gün önce kocaeli üniversite hastanesinde doğum yaptım. hiç para vermedim. kapsam olarak da gayet iyi bir hastane. tabi ist. değil. 4.5 biraz fazla bence.

canım bencede o doktora gitme. o kendisi doktorluk olmuş. ben 15 gün önce kocaeli üniversite hastanesinde doğum yaptım. hiç para vermedim. kapsam olarak da gayet iyi bir hastane. tabi ist. değil. 4.5 biraz fazla bence.
Sağol Can'ım yazdığın için. Medipol e sordum onlar da 3050 dediler diğer arkadaşlar da yazsın hem fikir olur hepimize.

Canim benim yaaa vallahi sinirden cildirarak okudum yazdiklarini..gerizekaliya bak sen......gitme bosver. Ayni sehirde olsaydik onerirdim biyer ama onemli olan doktor kuzum, hastanede onemli ama doktor yapicak dogumu..sen hic moralini bozma masallah haftan ilerledi, diger doktor icine siniyorsa onla yap dogumul

Bana boyle seyler soylemediler hic yaa..insallah cikar yukarida rahatlariz..az kalmis sabret..

Sağol Can'ım benim. Allah razı olsun senden. Rabbime şükür 30 ları gördüm inşallah siz de göreceksiniz. Bebekler hayaldi Allah'a şükür oldular , 30 lar hayaldi onu da gördüm. Siz de inşallah 30 ları hatta 36 ları görün :) sen özelde mi yapacaksın doğumu ?

Canim benim ayaklar bacaklar kütük gibi çok şükür bibtansiyon yok tiroid seker benim plasentasorunu var ameliyat riskli seninkinde bise yok canım gel benim duruma avcilarda

Canim hayırlı olsun..Güle güle büyütün bebislerinizi..Allahım omurlerini uzun bahtlari ni güzel yapsın inşallah. .

böyle insanlar neneden dr oluyor anlamadım, git dört duvar arası bir iş seç. Bence ismini ifşa et canım. Başka insanların moralini bozmasın. Bende eşim her seferinde götürmek istemediği halde devlette dr gidip saatlerce ayakta bekliyordum, sonra dr kendi ultrasona bile sokmuyordu sonra vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…