2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Haklısın canım. Bi de en acısı bu doktor perinatolog. Baktığı tüm hastalar riskli gebelik yaşıyor. Başka bir arkadaşım da şuna şahit olmuş. Bir kadın kalp hastasıymış. Ona " ölebilirsin farkında mısın, hangi akla hizmet hamile kalıyorsun' demiş kadın ağlaya ağlaya çıkmış odasından. Ben de evime çok yakın bi de en büyük kadın doğum hastanesi diye Oray'a gidiyordum. Allah ıslah etsin o adamı. Şikayet ettik bakalım inşallah düzelir de benden sonrakilere öyle yapmasın. Bi de Oray'a gelenlerin çoğu başka hastanelerden gönderiliyor. Yani el mahkum oluyor.

Herkese merhabalar. İlk mesajım:) ikiz bebek bekliyorum ben de biri kız biri oğlan:)) allah kısmet eder de sağ salim vaktinde zamanında kucağımıza alırız inşallah şu an 19haftalığız. İnşallah 36 ları görürüz hepimiz de Şu anda kan hapı, kalsiyum, d vitamini ve multivitamin kullanıyorum. Sizler neler kullanıyordunuz bu haftalarınızda??

Mrh cnm hoş geldin..inşallah hayirlisiyla kucağımiza alırız hepimiz yawrularimizi..aynı haftada sayiliriz..ben de demir hapı cyno fero, decavit, coraspin ve d vit kullanıyorum..hareketlerini hissetmeye başladın mi bebişlerin?

Arkadaslar herkese merhaba...bebeklerine kavusanalara hayırlı olsun, sağlık sorunları yaşayanlara geçmiş olsun demek istiyorum... bir sorum olacak sizlere kontrolümuze daha 1 hafta var ama bu hafta rahim çıkış yolunda aşağıya doğru bi baskı ağrı zonklama biçiminde bir ağrı hissediyorum. Sorunun İdrar yollarında olmadığını düşünüyorum ayrıca genital bölgem çok büyüdü iç dudakları ve dış dudakları epey şişti elimle tutugunda avuuma geliyor. Böyle bir şey yaşayan var mı bu normal bi durum my yoksa gelen herhangi bir tehlikenin habercisi mi?

Sağol canımm biraz biraz hissediyorum özellikle de sırtüstü yatarken ama çok fazla değil.. Samsun da muayene oluyorum çarşamba günü detaylıya giricem bakalım gğzel haberlerini duyarız inşallah şimdiden heyecan başladı bende

Cnm valla bütün bu rahatsızlıkların senin suçunmuş gibi konuşması çok can sıkıcı sonuçta sen keyfine gitmiyorsn hastaneye tedavi gerekiyor ki gidiyosm yani hangi beyin fonksiyonu çalışmıyor da bunu anlamıyor kafam basmış değil yani keşke sende bağırsaydn şikayet edicem sizi sen benimle nasıl böle konuşursun falan desydin valla sinir oldum sağlıkla doğurursn inşallah

Masallah kuzum Allah bundan sonra hep guzel gunler gostersin yavrularinla birlikte..
Evet canim ben ozelde yapicam ama daha fiyat falan konusmadik cok var diye..bide hangi doktorda yapicama karar veremedim henuz..ama burda ozel hastaneler bile cok uçuk fiyatlar degil 2-4 bin arasi olur tahminimce..

Canim ben gayrettepe floranca gidiyorum, özel saglik sigortam var. İki gece kalmali sezaryan icin 8500 tl dendi.

canim okuduklarima inanamiyorum, hala soktayim. Moralimiz bozulmasin diye etrafimizdaki insanlar bu kadar dikkatliyken bu doktorun densizligi ne boyle? Kesinlikle adini vermelisin. Bu tarzda biri ifsa olmali.

Sağol Can'ım inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım. Keşke ben de ona bağırsaydım haklısın. Ama iyice şişmişsin hiçbirşey göremiyorum deyince kalakaldım işte. Gücüme gitti söyledikleri. Zaten hassasız bi de iyice şişmişsin ne yahu. Şimdi gülüyorum ama o an dondum kaldım işte. Bizim doğum zamanımız aynı görünüyor. Senin de ayakların şişti mi. Bi de tansiyonum bugün düşmedi hep 14-9, 14-10 yarın doktora gidicem. Senin tansiyonunda yükselme var mı. Hava çok sıcak acaba o yüzden mi?

Sen hangi şehirdesin Can'ım.

canim okuduklarima inanamiyorum, hala soktayim. Moralimiz bozulmasin diye etrafimizdaki insanlar bu kadar dikkatliyken bu doktorun densizligi ne boyle? Kesinlikle adini vermelisin. Bu tarzda biri ifsa olmali.
Sanırım herkes birşeyle sınanıyor bu hayatta. Ben çok şeyle sınandım o ayrı, yine de Rabbime şükrediyorum. Ama çok gariptir ben doktorlardan çok çektim. Ben aslında hastanede çalışıyorum. Bebek isteyipte olmayınca kendi hastanemde kadın doğuma gittim. Rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı. Amh (yumurta rezervini gösteren hormon) çok düşük çıktı. Tiroidim de vardı. Sağolsun kendi hastanemdeki doktorlarım (4 tanesine ayrı ayrı gittim). Senin çocuğun olmaz. Boşuna uğraşıyorsun. Amh ın düşük, yaşın var, tiroidin var boşuna tüp bebek falan yaptırma olmaz bebeğin dediler. Hem de o kadar rahat rahat söylediler ki. İnsan biraz alıştırır da söyler ya hiç öyle olmadı. 2 kez aşılama yaptırdım yine de. Sonra 2. Tüp bebekte tuttu. Hem de tedavide sadece 2 yumurtam oluşmuştu. Doktor döllenmenin ertesi günü koydu embriyoları. Normalde 5. Gün embriyosu koyulur ya. Tüp bebek doktorum bile inanmadı ikisin de tuttuğuna. Mucize Bebek bunlar diyor :) bu tedaviler yaklaşık 3 yıldır devam ediyor yani 3 yıldır bu tarz doktor konuşmalarına alışığım biraz da. Hep benim mi başıma geliyor diye düşünüyorum bazen. Ama karnımdaki mucizeler herşeye değer. Rabbime şükürler olsun.
Destek olduğun için çok sağol. Birbirimizi görmüyoruz ama ben size içimi dökünce rahatlıyorum. Samimiyetiniz için hepiniz sağolun kızlar.

Yeditepede yapicam insallah. İlk dogumumu da orda yaptim. Hastahneden ve hizmetten memnundum. Guncel fiyatini bilmiyorum

Doktoru butun kanallara sikayet edin. Birine sebep olur Allah korusun..

Merhaba, yillar sonra ikiz anne forumlarinda gezerek bir nostalji yaptim. Bir zamanlar hergünü ignelerle ve progestanlarla gecen, bol yatisli hamileligimde, yattigim yerden bu forumlari okur acaba benimde bebeklerim zamaninda ve saglikla dunyaya gelecekler mi derdim. Pek zamaninda dogdular diyemem ama sükürki saglikli oldular. Bende simdi 2,5 yasinda bir kizim bir oglum var
Allah hepinize saglikli evlatlar nasip etsin.

Sıkıntıdan sinirden çıkmıştır cnm ben bile sinir oldum seni düşünemiyorum. Tatlım benim hareket kısıtlanması dışında bişeyim yok çok şükür iki yaşına girecek bi bebeğim var onun yüzüne mi bilmem Rabbim kolaylık veriyor bin şükür halime tansiyonumda normal bazen bi iki düşüyor onuda anlıyorum hemen yatıyorum bi ayran içip düzeliyorm. Bi ara benim de çıkardı hamile değilken bi dilim limon yiyince düşerdi hemen tavsiye ederim Allah yardımcın olsun canım hiç korkma onları oraya yerleştiren ömür rızık veren Rabbim herşeyini düşünmüştür hiç üzme canını dua et bol bol

Benimde kasiklarimda biraz hissediyordum baskı bugün dra gittim özellikle idrar tahlili istedim enfeksiyon çıktı antibiyotik ve bir kullanımlık bişey verdi henüz alamadım ama yarın basliyacam kullanmaya sende git bi görün farklı belirtilerde var

Kızlar bugün doktora gittim. Kızım 2200 oğlum 2100 olmuş. Ultrasonda parlaklıklar vardı doktor kalsifikasyon başlamış dedi. İnternetten araştırdım plasentada kalsifikasyon olması plasentanın yaşlanması demekmiş. Doktor haftaya bir daha bakacağım. Duruma göre haftaya da alabilirim bir hafta daha bekletebilirim dedi. İnşallah 34 e dayanırsın dedi. Bugün 32+2 yim. Yani en fazla 2 haftam kalmış. Sonra muhasebeyle görüştük. Hani demiştim ya 4,5 milyar istiyorlar diye. O 4,5 değil 4,950 imiş. Bi de çocuklar erken doğacağı için %90 yoğun bakıma girerler dedi. Bazı testleri devlet karşılamıyormuş. Bebek başına en az 500 tl test fiyatı olur dedi. Bir de bende ya da bebeklerde birşey olursa kullanılacaklar da dahil değil dedi. Yani en az 6.000 lira. Bi de ekstra mutlaka çıkacak. Biz hastaneden vazgeçicez. Ben bazı hastanelerin kullandığı Bebek bezinden bile ora aldığını duymuştum. Siz de hastanenin muhasebesiyle konuşun. Çünkü bana başta 4,500 ün içinde herşey var ve yoğun bakımı devlet karşılıyor demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…