2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım seninle aynı haftadayız. Dediğin şeyleri ben de yaşadım, bayılmalar hastanede yatmalar. Bugünlere gelebildik çok şükür Allahıma. Sen nasılsın şikayetlerin var mı merak ediyorum benimle aynı haftada olan ikiz gebeleri. Göbişin çok büyüdü mü ?? Bende aşırı bi büyüme yok ama tabi baya sert ve dolgun.

Ben de 60*120 alicam ama sallanan mi sabit mi karar veremedim. Sen nasil aldin? Mobilya aldin sanirim ne kadardi besikler?

Sallanan aldım ben cnm hem sabit hem sallanabiliyor alt kismida çekmeceli beşiğin 1 milyar dedi iki tane alicaz deyince pazarlıkla 800 e indirdik ikisine 1600 verdik yatağı uyku Tulumu da içinde

Anladım cnm rahim büyüdükçe olabilir böyle lekelenmeler doktorum kırmızı kan görmedik ten sonra sorun yok kahve leke olabilir demişti bana

Ben iyiyim demeye korkuyorum her gun yeni bisey cikiyor :) gobegim bi kac hafta once cok belirgin cikti ama cok kilo almadim hatta dunden beri biraz kuculmus mu diye de dusunuyorum :) cunku sislik ve o sertlesme gecince indi biraz. Ama tas gibi olmustu bi ara ve o zaman daha buyuktu. Bu gece de sirt agrilarindan uyuyamadim mesela kalktim simdi tekme atip duruyorlar oyle guzel bir his ki agriya katlanmami sagliyor :) bu ara nabizdan sikayetciyim 120lere cikiyor, bi de iki gundur tam gobegimin altinda iki tarafli kasik agrisi var ve dun bebeklerim orada hareket etti cok korktum. Simdi gobegimin ustunde var hareket rahatladim biraz. Oglen randevum var insallah ikincinin de cinsiyeyini ogrenirim :) sen nasilsin

Ayy tatlım ya aynı beni anlatmışsın sanki:)) dediğin şeyleri birebir yaşıyorum. Sabah uyandığmzdaki hareketler dünyalara değişilmez. Sen çalışıyormusun canım? Korkma kasık ağrıları çok normal, yaşamayan yok ama ben de korkuyorm ne yalan söyliyim. Aşını oldun mu canım tetanoz? Ben 21 haftda oldum. 1 ay sonra 2.doz olucakmış. Hangi ilaçları kullanıosn tatlm? Maşallah hepimize Allah nazarlardan saklasın kuzucuklarımızı. Bugün güzel haberlerini bekliyoruz :) kuzucuklarını göreceksin inşaLlah ne mutlu ben de iple çekiorm:)

Selam herkese ben başka topiktenim gene ikizlerle ilgili brşey ararken burayi buldum ve sanurim benim haftalarimda olan daha çok burda bende süpriz şekilde 23+0 haftalik tek yumurta oğluslarima hamileyim çok sıkıntılar çektim düşük tehlikesi vs. Ama suandaki tekmisleri hissedince hepsine degmis diyorum hedef 6 yi ve 7 . Ayı bitirmek ozaman rahatlayacagim inşallah acele etmez benim ogluslar:)

Canım hayırlı uğurlu oldun bende 17+0 tek yumurta ikizlerime sürpriz bir şekilde hamileyim :)) bu belki cinsiyetleri öğrenirim. Senin cindiyetler kaçıncı hafta belli oldu? Ve düşük tehlikesi derken neler yaşadın?

Günaydın İkiz anneleri
FairyTale61 canım bebişlerin odalarını almışsın hayırlı olsun sağlıklı huzurlu kullansın bebişler

Günaydın cnm ewt dün bakmak için çıktık eşimle bide baktık almisiz biraz erken oldu ama Gelme süresiyle yerlesmesiyle fln 7. Ayda hersey hazır olsun istiyorum. .
Amin tatlım

Sağol canim amin . Seninde mi kendiliğinden :) benim cinsiyetleri çok karışık oldu ilk fakultede 3bucuk aylıkken yani 14 yada 15 haftalik felan ken biri erkeğe benziyor dedi doktor ama net değil tam gostermiyor dedi sonradan netlesir dedi net bişey söyleyemedi sonrada doğum evi başka doktor 18 haftalık felanken gittim kıza benziyor dedi iki haftada öyle dedi en son 20. Haftamda doğum evindeki netleştiedi birini pozisyon değiştirmiş gördüm erkek bu dedi geçen haftada ayrıntılıda kesinlesti ikiside erkek :) böyle oldu

Düşük tehlikesi 6 ve 7. Haftalarda kanamalarım oldu hafif dojtora gittiğimde desteğe ihtiyacın var dedi progestana başladım 8. Haftamda ikiz olduğu anlaşıldı özelde ve o gün bana sen artık normal hamile değilsin artık kritik riskli bir döneme girdin düşük tehlikeside var dedi hersey yasakladi ilişki iş vs. Dahada kanama yaşamadım Allaha Şükür ama hep ağrılı sizili geçti mesela benim bulanti vardi ama hiç kusma yaşamadım ama hep kasik agrisi çektim hiç bitmeyen 4 5 ay boyunca . Mesela ev temizliği yapamıyorum bir kere denedim evi supurmeyi akşam agridan öldüm yemek toplama hariç yapamıyorum yürüme de yasak evdeyim hep hastane hariç çok bunalirsam yakinlarima ev gezmesi okadar

Sen daha öğrenemedin mi :) ben de 17+1 deyim bir kız bir erkek

Hoşgeldin aramıza :) hepimiz aynı şeyleri yaşadık korkularımızı heyacanlarımızı burda paylaşıyoruz çok da yararlı oluyor inan hepimizin amaçlı sağlıkla kucağımıza almak bebişlerimizi

FairyTale61 canım bebişlerinin odası hayırlı olsun.. Sağlıkla sıhhatle kullansınlar.. biz karar veremiyoruz ne alacağımıza ahşap büyüyen beşiklerden istiyorum ama eşimde oyunparkı beşik daha kullanışlı olur diyor.. sanırım son zamanımda alıcaz gibi geliyor.. sen nasıl birşey aldın? ?

Foto isteyen kızlar biz bu yatağı beğendik tam takımı sığdıramadım aynı kareye yataklar sonra büyüyor diye beğendik ayrıca 2 tane de beşik alacağız ufak yatak odamız için

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…