2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Oy yavrum ya Allah yardımcın olsun bu ne böle inşallah durumunuz vardır devlet hastanesi yada ünilerde doğum olmuyor mu cnm ya?

Kızlar selam ben aşırı terleyip su gibi oluyorum bir de ufak ufak kızarıklar başladı yüzümde bir de göğüs aramda filan böyle şeyler yaşayanlar var mı ?

Kızlar selam ben aşırı terleyip su gibi oluyorum bir de ufak ufak kızarıklar başladı yüzümde bir de göğüs aramda filan böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
O ter varya beni tumden bitirdi sicaktan tansiyonum yukseliyor artk ilac icmeme ragmen yukseliyor evin ici oldu 32-33derece tum camlar acik klima acamiyrm hapsurma gripligim artmasn diye benmde ayaklarm da kirmizi benekler oldu kasinti yok ama kirmizi benek benek ya ilaclardan ya sicaktan ama insallah dogum sonrasi gecer diye umit ediyorm

herkese merhaba. bizim bebisler dogdu.2300 e 2500 kilolari. emiyorlar arti mama takviyesi olacak 2-3 hafta. kuveze girmediler. biz kavustuk kuzulara darisi sizlere olsum insallah :)

gözün aydın canım.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. mama takviyesi prematüre mama kullanınca kiloları çabuk toparlıyor canım gayet iyi doğmuşlar maşallah

Cevabın için çok teşekkür ederim.. ben de bugun artık doktoruna gittim... İdrar tahlili temiz çıktı ancak bende genital bölge varisi olmuş... çok ilginç gerçekten... bilmiyorum hiç başına gelen var mi. Ve korkarım ilerleyerek ve beni çok zorlayacak... ben hep varisleri kılo alınca olur sanıyordum ben daha hic kilo almadım yani anca başladığım kilo ya gelebildim.... umarım bu varis durumu başka hiç kimse yasamaz..

I
İnşallah düzelir biran önce ilk defa duydum bacakta olsa çorap falan giyilir de buna yapacak bişey de yoktur Allahım şifa versin

Kızlar selam doğum öncesi raporunu alan arkadaşlara sorum: ben 30+2 de aldım raporda 32 haftalık yazıyor dolayısıyla 8 hafta izin görünüyor. Örn: izne ayrılış 12 tenmuz izin bitiş 6 eylül. Sizde nasıl ?

canim benim arkadasimin ikizleri 6 aylikken keselerden biri delindi, amerikan hastanesinde yatti, bebekler yogun bakima girdi. Yogun bakimi ozel saglik sigortasi önden ödüyor. Devlet sigortaya geri ödedi. Cok uzun kaldi onlar 3 sene önce 45 bin tl tuttu. Hic birsey ödemeden ciktilar.iyice bi arastir derim.

Canim benim raporda 30 haftalik gebe ve bitiş 10 hafta sonrası yaziyor. O zaman da doğum sonrası izin raporunu verecek. Bana kalırsa normal gebelik izin raporuyla karistirmis ikiz olduğunu hatirlatip duzelttir bence.

Gunaydin herkese . 27+ 1 haftada ikiz kizlarima hamileyim 3 gündür hastanede yatiyoruz kanama nedeniyle.bebeklerden birinin esi rahim agzina yakinmis oradan geliyormus biraz azaldi ama yine de kan var cok mutsuzum var mi icinizde boyle bir durum yaşayan ?

gözün aydın canım.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. mama takviyesi prematüre mama kullanınca kiloları çabuk toparlıyor canım gayet iyi doğmuşlar maşallah
canım anne sütü arttı baya ama bebişler huysuzlanıp emmiyor kimi zaman, sağıp veriyorum mutlka, bir de yenidoğan sarılığı olmasınlar diye takip ediliyor şuan, onun için düzenli beslenmeleri çok önemli. senin bebişler ne kadarlık oldu i
canım teşekkür ederim, anne sütü arttı baya ama bebişler huysuzlanıp emmiyor kimi zaman, sağıp veriyorum mutlka, bir de yenidoğan sarılığı olmasınlar diye takip ediliyor şuan, onun için düzenli beslenmeleri çok önemli. senin bebişler ne kadarlık oldu emiyorlar mı, günlük ne kadar anne sütü veriyorsun ne kadar mama takviyesi yapıyorsun?

Canim gecmis olsun rabbim sifa versin insallah

Canim geçmiş olsun inşallah düzelir hiç canını sıkma diğer bebeginde etkilenmesin Allah acil şifalar versin dualarımız seninle moralini yüksek tutmaya çalış canim

- yanlış yazmış iznini 30+4 de 30 haftalık gene yazdı o kadar sekiz hafta belirtmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…