- 27 Temmuz 2016
- 97
- 64
- 3
- 32
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.621
Oy yavrum ya Allah yardımcın olsun bu ne böle inşallah durumunuz vardır devlet hastanesi yada ünilerde doğum olmuyor mu cnm ya?Kızlar bugün doktora gittim. Kızım 2200 oğlum 2100 olmuş. Ultrasonda parlaklıklar vardı doktor kalsifikasyon başlamış dedi. İnternetten araştırdım plasentada kalsifikasyon olması plasentanın yaşlanması demekmiş. Doktor haftaya bir daha bakacağım. Duruma göre haftaya da alabilirim bir hafta daha bekletebilirim dedi. İnşallah 34 e dayanırsın dedi. Bugün 32+2 yim. Yani en fazla 2 haftam kalmış. Sonra muhasebeyle görüştük. Hani demiştim ya 4,5 milyar istiyorlar diye. O 4,5 değil 4,950 imiş. Bi de çocuklar erken doğacağı için %90 yoğun bakıma girerler dedi. Bazı testleri devlet karşılamıyormuş. Bebek başına en az 500 tl test fiyatı olur dedi. Bir de bende ya da bebeklerde birşey olursa kullanılacaklar da dahil değil dedi. Yani en az 6.000 lira. Bi de ekstra mutlaka çıkacak. Biz hastaneden vazgeçicez. Ben bazı hastanelerin kullandığı Bebek bezinden bile ora aldığını duymuştum. Siz de hastanenin muhasebesiyle konuşun. Çünkü bana başta 4,500 ün içinde herşey var ve yoğun bakımı devlet karşılıyor demişlerdi.
Ben de yeditepede yapıcam sigortasız fiyat 10000 civarı anlaşmalı sigortalardan biri varsa ona göre fiyat veriyorlar.Yeditepede yapicam insallah. İlk dogumumu da orda yaptim. Hastahneden ve hizmetten memnundum. Guncel fiyatini bilmiyorum
O ter varya beni tumden bitirdi sicaktan tansiyonum yukseliyor artk ilac icmeme ragmen yukseliyor evin ici oldu 32-33derece tum camlar acik klima acamiyrm hapsurma gripligim artmasn diye benmde ayaklarm da kirmizi benekler oldu kasinti yok ama kirmizi benek benek ya ilaclardan ya sicaktan ama insallah dogum sonrasi gecer diye umit ediyormKızlar selam ben aşırı terleyip su gibi oluyorum bir de ufak ufak kızarıklar başladı yüzümde bir de göğüs aramda filan böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Valla Can'ım bende şimdi onu araştırıyorum. İnşallah buluruz. Resmen kazanç kapısı olmuş bu işler.Oy yavrum ya Allah yardımcın olsun bu ne böle inşallah durumunuz vardır devlet hastanesi yada ünilerde doğum olmuyor mu cnm ya?
herkese merhaba. bizim bebisler dogdu.2300 e 2500 kilolari. emiyorlar arti mama takviyesi olacak 2-3 hafta. kuveze girmediler. biz kavustuk kuzulara darisi sizlere olsum insallah :)
Kızlar selam ben aşırı terleyip su gibi oluyorum bir de ufak ufak kızarıklar başladı yüzümde bir de göğüs aramda filan böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Benimde kasiklarimda biraz hissediyordum baskı bugün dra gittim özellikle idrar tahlili istedim enfeksiyon çıktı antibiyotik ve bir kullanımlık bişey verdi henüz alamadım ama yarın basliyacam kullanmaya sende git bi görün farklı belirtilerde var
İnşallah düzelir biran önce ilk defa duydum bacakta olsa çorap falan giyilir de buna yapacak bişey de yoktur Allahım şifa versinCevabın için çok teşekkür ederim.. ben de bugun artık doktoruna gittim... İdrar tahlili temiz çıktı ancak bende genital bölge varisi olmuş... çok ilginç gerçekten... bilmiyorum hiç başına gelen var mi. Ve korkarım ilerleyerek ve beni çok zorlayacak... ben hep varisleri kılo alınca olur sanıyordum ben daha hic kilo almadım yani anca başladığım kilo ya gelebildim.... umarım bu varis durumu başka hiç kimse yasamaz..
canim benim arkadasimin ikizleri 6 aylikken keselerden biri delindi, amerikan hastanesinde yatti, bebekler yogun bakima girdi. Yogun bakimi ozel saglik sigortasi önden ödüyor. Devlet sigortaya geri ödedi. Cok uzun kaldi onlar 3 sene önce 45 bin tl tuttu. Hic birsey ödemeden ciktilar.iyice bi arastir derim.Kızlar bugün doktora ca gittim. Kızım 2200 oğlum 2100 olmuş. Ultrasonda parlaklıklar vardı doktor kalsifikasyon başlamış dedi. İnternetten araştırdım plasentada kalsifikasyon olması plasentanın yaşlanması demekmiş. Doktor haftaya bir daha bakacağım. Duruma göre haftaya da alabilirim bir hafta daha bekletebilirim dedi. İnşallah 34 e dayanırsın dedi. Bugün 32+2 yim. Yani en fazla 2 haftam kalmış. Sonra muhasebeyle görüştük. Hani demiştim ya 4,5 milyar istiyorlar diye. O 4,5 değil 4,950 imiş. Bi de çocuklar erken doğacağı için %90 yoğun bakıma girerler dedi. Bazı testleri devlet karşılamıyormuş. Bebek başına en az 500 tl test fiyatı olur dedi. Bir de bende ya da bebeklerde birşey olursa kullanılacaklar da dahil değil dedi. Yani en az 6.000 lira. Bi de ekstra mutlaka çıkacak. Biz hastaneden vazgeçicez. Ben bazı hastanelerin kullandığı Bebek bezinden bile ora aldığını duymuştum. Siz de hastanenin muhasebesiyle konuşun. Çünkü bana başta 4,500 ün içinde herşey var ve yoğun bakımı devlet karşılıyor demişlerdi.
Canim benim raporda 30 haftalik gebe ve bitiş 10 hafta sonrası yaziyor. O zaman da doğum sonrası izin raporunu verecek. Bana kalırsa normal gebelik izin raporuyla karistirmis ikiz olduğunu hatirlatip duzelttir bence.Kızlar selam doğum öncesi raporunu alan arkadaşlara sorum: ben 30+2 de aldım raporda 32 haftalık yazıyor dolayısıyla 8 hafta izin görünüyor. Örn: izne ayrılış 12 tenmuz izin bitiş 6 eylül. Sizde nasıl ?
Sağol canım bugün kontrol var zaten bir sorimCanim benim raporda 30 haftalik gebe ve bitiş 10 hafta sonrası yaziyor. O zaman da doğum sonrası izin raporunu verecek. Bana kalırsa normal gebelik izin raporuyla karistirmis ikiz olduğunu hatirlatip duzelttir bence.
canım anne sütü arttı baya ama bebişler huysuzlanıp emmiyor kimi zaman, sağıp veriyorum mutlka, bir de yenidoğan sarılığı olmasınlar diye takip ediliyor şuan, onun için düzenli beslenmeleri çok önemli. senin bebişler ne kadarlık oldu igözün aydın canım.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. mama takviyesi prematüre mama kullanınca kiloları çabuk toparlıyor canım gayet iyi doğmuşlar maşallah
gözün aydın canım.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. mama takviyesi prematüre mama kullanınca kiloları çabuk toparlıyor canım gayet iyi doğmuşlar maşallah
canım teşekkür ederim, anne sütü arttı baya ama bebişler huysuzlanıp emmiyor kimi zaman, sağıp veriyorum mutlka, bir de yenidoğan sarılığı olmasınlar diye takip ediliyor şuan, onun için düzenli beslenmeleri çok önemli. senin bebişler ne kadarlık oldu emiyorlar mı, günlük ne kadar anne sütü veriyorsun ne kadar mama takviyesi yapıyorsun?gözün aydın canım.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. mama takviyesi prematüre mama kullanınca kiloları çabuk toparlıyor canım gayet iyi doğmuşlar maşallah
Canim gecmis olsun rabbim sifa versin insallahGunaydin herkese . 27+ 1 haftada ikiz kizlarima hamileyim 3 gündür hastanede yatiyoruz kanama nedeniyle.bebeklerden birinin esi rahim agzina yakinmis oradan geliyormus biraz azaldi ama yine de kan var cok mutsuzum var mi icinizde boyle bir durum yaşayan ?
Canim geçmiş olsun inşallah düzelir hiç canını sıkma diğer bebeginde etkilenmesin Allah acil şifalar versin dualarımız seninle moralini yüksek tutmaya çalış canimGunaydin herkese . 27+ 1 haftada ikiz kizlarima hamileyim 3 gündür hastanede yatiyoruz kanama nedeniyle.bebeklerden birinin esi rahim agzina yakinmis oradan geliyormus biraz azaldi ama yine de kan var cok mutsuzum var mi icinizde boyle bir durum yaşayan ?
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını göndersin.öncedende varmıydı kanaman bende 14. Haftayı bitiriyorum benimde ikiz sürekli tedirginim kanamam olacak diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanim gecmis olsun rabbim sifa versin insallah
- yanlış yazmış iznini 30+4 de 30 haftalık gene yazdı o kadar sekiz hafta belirtmediKızlar selam doğum öncesi raporunu alan arkadaşlara sorum: ben 30+2 de aldım raporda 32 haftalık yazıyor dolayısıyla 8 hafta izin görünüyor. Örn: izne ayrılış 12 tenmuz izin bitiş 6 eylül. Sizde nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?