2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Duble anneler Rabbim hepimizin evlatlarini sağlıklı sıhhatli bizlere kavuştursun insaallah. Nasipse yarın sabah kuzucuklarimi Kucağıma alacağım. Dualarinizi bekleriz teyzeler
Yaaa cok guzell sona gelmissin bizde gorebilecekmiyiz ki o gunleri. Insallah hersey normal gider hemen saglikla kavusursun bebeklerine. Cinsiyetleri ne acaba birde normal mi tup bebek mi

Yaaa cok guzell sona gelmissin bizde gorebilecekmiyiz ki o gunleri. Insallah hersey normal gider hemen saglikla kavusursun bebeklerine. Cinsiyetleri ne acaba birde normal mi tup bebek mi
Tabi ki göreceksin Rabbimin izniyle o günlerini içini ferah tut. Benimkiler tüp canim cinsiyetleri de bir kız bir erkek

Tabi ki göreceksin Rabbimin izniyle o günlerini içini ferah tut. Benimkiler tüp canim cinsiyetleri de bir kız bir erkek
Benimkilerde tup :) birine dun erkek dedi doktor erkekler daha cabuk gozukuyo heralde oteki oynayip duruyodu goremedi haftaya bakarz dedi bnmde icimdrn gecen 1 kiz 1 erkek ama rabbim sagliklisini versin gerisi bos :) dualarim sen ve bebeklerinle :)

Duble anneler Rabbim hepimizin evlatlarini sağlıklı sıhhatli bizlere kavuştursun insaallah. Nasipse yarın sabah kuzucuklarimi Kucağıma alacağım. Dualarinizi bekleriz teyzeler
Rabbim saglikla nasip etsin minnoslarini guzel haberler bekliyoruz senden unutma bizi canim rabbim sizi korusun 35+ haftadasin iyi massalah

Allah hayirli dogumlar nasip etsin canim, yavrularina sag salim kavusman dilegiyle :) darisi bize insallah

Biz bugün 20. Haftamıza girdik çok şükür. Dün detaylı usg deydim. Doktorum haftasına göre normal herşey dedi ama öyle çok konuşan bir doktor değil malesef özel olmasına rağmen.. 4hafta sonrası için randevu verdi ilerleyen haftalarda daha kapsamlı görüp değerlendirme fırsatımız olur dedi.. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz. Hepimiz vakitli sıhhatli alırız kucağımıza kuzucuklarımızı.

Gözün aydın canım inşallah..Detaylı ultrasonunu yapan doktorun perinatolog muydu aceba? Ben de gireceğim detaylıya da kendi hocam dışında perinatolog da görsün diye düşünüyorum..

Kasintidan ölüyorum canim. Hamilelikteki herseyi yasiyorumkaracigerle ilgili birsey cikti ama bilmiyorum ins gecer. Her yanim yanik gibi oldu kasimaktan. Sen nasılsın

Kızlar selam yarın doğuma gidiyorum Allah ın izniyle hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Fırsat buldukça size yazmaya çalışacağım sevgiyle kalın dualarınızda bana da yer verin olur mu
Canim hayirdir erken degil mi daha? Kac arti kac olacaksin? Ins hersey cook guzel olur bebislerinle.

Yarın 35 hafta bitecek kuzum tek yumurta ikizleri için iyi bile gelmişim :) hakkımızda hayırlısı kiloları çok açıldığı için dr küçük bebeği riske atmayalım alalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…