- 28 Ağustos 2013
- 766
- 916
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.641
Yaaa cok guzell sona gelmissin bizde gorebilecekmiyiz ki o gunleri. Insallah hersey normal gider hemen saglikla kavusursun bebeklerine. Cinsiyetleri ne acaba birde normal mi tup bebek miDuble anneler Rabbim hepimizin evlatlarini sağlıklı sıhhatli bizlere kavuştursun insaallah. Nasipse yarın sabah kuzucuklarimi Kucağıma alacağım. Dualarinizi bekleriz teyzeler
Tabi ki göreceksin Rabbimin izniyle o günlerini içini ferah tut. Benimkiler tüp canim cinsiyetleri de bir kız bir erkekYaaa cok guzell sona gelmissin bizde gorebilecekmiyiz ki o gunleri. Insallah hersey normal gider hemen saglikla kavusursun bebeklerine. Cinsiyetleri ne acaba birde normal mi tup bebek mi
Benimkilerde tup :) birine dun erkek dedi doktor erkekler daha cabuk gozukuyo heralde oteki oynayip duruyodu goremedi haftaya bakarz dedi bnmde icimdrn gecen 1 kiz 1 erkek ama rabbim sagliklisini versin gerisi bos :) dualarim sen ve bebeklerinle :)Tabi ki göreceksin Rabbimin izniyle o günlerini içini ferah tut. Benimkiler tüp canim cinsiyetleri de bir kız bir erkek
Rabbim saglikla nasip etsin minnoslarini guzel haberler bekliyoruz senden unutma bizi canim rabbim sizi korusun 35+ haftadasin iyi massalahDuble anneler Rabbim hepimizin evlatlarini sağlıklı sıhhatli bizlere kavuştursun insaallah. Nasipse yarın sabah kuzucuklarimi Kucağıma alacağım. Dualarinizi bekleriz teyzeler
yanlış yazılmış, 30 haftalık demesi gerekirdi.- yanlış yazmış iznini 30+4 de 30 haftalık gene yazdı o kadar sekiz hafta belirtmedi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin canim, yavrularina sag salim kavusman dilegiyle :) darisi bize insallahDuble anneler Rabbim hepimizin evlatlarini sağlıklı sıhhatli bizlere kavuştursun insaallah. Nasipse yarın sabah kuzucuklarimi Kucağıma alacağım. Dualarinizi bekleriz teyzeler
Amin cnm Allah yardimcin olsun..Duble anneler Rabbim hepimizin evlatlarini sağlıklı sıhhatli bizlere kavuştursun insaallah. Nasipse yarın sabah kuzucuklarimi Kucağıma alacağım. Dualarinizi bekleriz teyzeler
Kizlar benim boynum tutuldu ve kas gevsetici krem.kullandim sonra baktm netten zararli diyolar bisey olurmu ki
Yok yok hc bse yapmyrm icmiyorum krem surdum iste bugun sadece bi kere korktum bidaha yapmam aslaBir kereden bir şey olmaz ama ilk beş ay önemli agri kesici bile icmemeye dikkat et parabensiz sampuan kullan çamaşır suyu koklama
Tek Bebek 400 ikiz 600 dü. Ben 600 verdim 1 saat kadar sürdü. Prof. Bakmıştıkızlar detaylı ultrasonun fiyatı nedir biliyormusunuz
Gözün aydın canım inşallah..Detaylı ultrasonunu yapan doktorun perinatolog muydu aceba? Ben de gireceğim detaylıya da kendi hocam dışında perinatolog da görsün diye düşünüyorum..Biz bugün 20. Haftamıza girdik çok şükür. Dün detaylı usg deydim. Doktorum haftasına göre normal herşey dedi ama öyle çok konuşan bir doktor değil malesef özel olmasına rağmen.. 4hafta sonrası için randevu verdi ilerleyen haftalarda daha kapsamlı görüp değerlendirme fırsatımız olur dedi.. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz. Hepimiz vakitli sıhhatli alırız kucağımıza kuzucuklarımızı.
Cnm Ankara için araştırdım ikiz bebek radyoloji uzmanı 600 TL. Perinatolog Dr.800 TL. .ortalama fiyat cnm..1250ye kadar çıkıyor..kızlar detaylı ultrasonun fiyatı nedir biliyormusunuz
Kasintidan ölüyorum canim. Hamilelikteki herseyi yasiyorumkaracigerle ilgili birsey cikti ama bilmiyorum ins gecer. Her yanim yanik gibi oldu kasimaktan. Sen nasılsınkremalicorek canım bebeklerin küvözden çıktı mı, nasılsınız, inşallah iyisinizdir.
zeynepzumra sen nasılsın. Bebeklerin suyu nasıl? umuttttt canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Kızlar whatsapp mı geçtiniz buraları unuttunuz :) nasılsınız bi haber verin.
Canim hayirdir erken degil mi daha? Kac arti kac olacaksin? Ins hersey cook guzel olur bebislerinle.Kızlar selam yarın doğuma gidiyorum Allah ın izniyle hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Fırsat buldukça size yazmaya çalışacağım sevgiyle kalın dualarınızda bana da yer verin olur mu
Yarın 35 hafta bitecek kuzum tek yumurta ikizleri için iyi bile gelmişim :) hakkımızda hayırlısı kiloları çok açıldığı için dr küçük bebeği riske atmayalım alalım dediKasintidan ölüyorum canim. Hamilelikteki herseyi yasiyorumkaracigerle ilgili birsey cikti ama bilmiyorum ins gecer. Her yanim yanik gibi oldu kasimaktan. Sen nasılsın
Canim hayirdir erken degil mi daha? Kac arti kac olacaksin? Ins hersey cook guzel olur bebislerinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?