2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Yarın 35 hafta bitecek kuzum tek yumurta ikizleri için iyi bile gelmişim :) hakkımızda hayırlısı kiloları çok açıldığı için dr küçük bebeği riske atmayalım alalım dedi
Hadi hayirli olsun olumsuz düşünme benim çift yumurta ikizi olmasina ragmen bir bebegim strese girmisti ve kuvezde kaldı.oluyor öyle aralarinda kilo vb.farklar moralini yüksek tut zorlu bir maraton seni bekliyor...

Kızlar selam yarın doğuma gidiyorum Allah ın izniyle hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Fırsat buldukça size yazmaya çalışacağım sevgiyle kalın dualarınızda bana da yer verin olur mu
Allah yardımcın olsun Can'ım. İnşallah kolay geçer. Ah ne güzel bebeklerine kavuşacaksın.

umuttttt canım benim de plasenta yaşlanması başlamış. Özeldeki doktor haftaya ya da en geç diğer hafta alırız dedi. Dün Başkan bir doktora gittim. Sol tarafta yani oğlumun plasentasında yaşlanma başladığını ama kan akımının ve kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi. Bu kadar erken almayalım dayanabildiği yere kadar bekletelim dedi. Salı tekrar gidicem. Belli olmaz kan akışı falan yavaşlarsa hemen alırlar. Allah'a bıraktım. Dün benim de doktor karaciğer enzimlerin önemli dedi ama birşey çıkmadı. Senin erken doğum riskin var mı?

Canım sütüm iyi ama ikizler için ilk başlarda yeterli artarken şimdi yeterli olmuyo malesef 37 günlük olduk günlük 650-700 e yakın süt sağıyorum 1 yada 2 öğün 90 cc mama takviyesi yapıyorum mecburen.. ama doktorlar da gelişim açısından sütle doyacaklar diye zorlama gerekiyosa mama da verecesin dediler hipp pre combiotic kullanıyorum doktor sana ne önerdi

canımsütün çok iyiymiş maaşallah. özel birşey yapıyorsan paylaşabilir misin. benimki pek yeterli gelmiyor çünki

bize hastanede aptamil alabilirsiniz demişti açıkcası bende mamam konusunu arastırmadıgım için onu aldık. suan sutum arttı mamayı nadir kullanıyoruz ama bebekler buyuyunce yetmeyecek eminim senin kullandıgın mamaya bakayım bi. bu arada emzik kullanıyor musun ve de bsagdıgım sutu yada mamayı neyle veriyorsun bebeklere. beslenme suresi ne kadar suruyor kaç kişi bakıyorsunuz

Bu kaşıntı çok fena bende de başladı geceleri daha yoğun oluyur idrarda protein çıktı dr çok önemsemedi tansiyon yüksek olsaymis ciddiymis ben yinede dahiliyeye görünmek için randevu aldım haftaya gitcem karaciğer ve böbrekle alakalı galiba inşallah hepsine bakar dr

Merhaba güzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde miniklerime kavuştum çok sukur. Kuvoze girmediler sagliklari yerinde. Her iki de 3000 gr civari dogdular. Spinal anestezi ile sezeryan oldum çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrım var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim kuzularimizi korusun insaallah.

Canım maşallah çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısıda bizlere olsun inşallah

Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza inşallah.

Maşallah nazar değmesin darısı bizlerin başına insalah

Canım hatırladığın için cok tesekkur ederim. Sularimiz iyi 32 olduk :) sen nasilsin bebısler nasıl:)

Gözününüz aydın darısı bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…