- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.681
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne sanırım doğuma kadarda kullanacam kullanan herkes doğuma bikaç gün kala bırakıyor diye biliyorumMrb bir sey aklima takiliyor. Kan sulandirici igne kullaniyorum tup bebekle hamile kaldigim icin 12.haftama kadar devam edicektim artik birakma zamani geldi ve acaba bende kan pihtilasmasi varsa ve bilmiyorsak biraktigimda bebeklerime birsey olursa.
Hayirlisi ile kucagina al canim dualarimiz seninleYarın 35 hafta bitecek kuzum tek yumurta ikizleri için iyi bile gelmişim :) hakkımızda hayırlısı kiloları çok açıldığı için dr küçük bebeği riske atmayalım alalım dedi
Hayirlisi ile biraz daha bekleyip gelirlerse sorun olmaz canim haftan iyi masallahh... Karacigerden dolayi eger degerler yukselirse erken alabiliriz dedi doktorum ama kasintim normal.seviyede suan kasiniyorum ama direniyorum. Ins yavaslamaz canim ins bekler birazumuttttt canım benim de plasenta yaşlanması başlamış. Özeldeki doktor haftaya ya da en geç diğer hafta alırız dedi. Dün Başkan bir doktora gittim. Sol tarafta yani oğlumun plasentasında yaşlanma başladığını ama kan akımının ve kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi. Bu kadar erken almayalım dayanabildiği yere kadar bekletelim dedi. Salı tekrar gidicem. Belli olmaz kan akışı falan yavaşlarsa hemen alırlar. Allah'a bıraktım. Dün benim de doktor karaciğer enzimlerin önemli dedi ama birşey çıkmadı. Senin erken doğum riskin var mı?
Coo erken baslamis canim benim 10 gudnur var 30 da basladi benim. Proteini sık sık kontrol ettir. Tansiyonu da surkwli olc yuksek tabsiyon tehlikeBu kaşıntı çok fena bende de başladı geceleri daha yoğun oluyur idrarda protein çıktı dr çok önemsemedi tansiyon yüksek olsaymis ciddiymis ben yinede dahiliyeye görünmek için randevu aldım haftaya gitcem karaciğer ve böbrekle alakalı galiba inşallah hepsine bakar dr
Numaraninozelden mesaj at ekleteyim canimWatsap grubuna nasıl katılabiliriz kızlar
Bende tuple hamile kaldim.canim 12.hafatda biraktim.cok sukur sorun olmadi ama icine sinmiyorsa tahlil ver oyle birak.Mrb bir sey aklima takiliyor. Kan sulandirici igne kullaniyorum tup bebekle hamile kaldigim icin 12.haftama kadar devam edicektim artik birakma zamani geldi ve acaba bende kan pihtilasmasi varsa ve bilmiyorsak biraktigimda bebeklerime birsey olursa.
Kan tahlilinde pltye bakiliyor sanirim sinir 440 benim 369 cikmis ondan onceki 397 cikmis 2015teki bi sonucumuda buldum ondada 369 cikmisHayirlisi ile kucagina al canim dualarimiz seninle
Hayirlisi ile biraz daha bekleyip gelirlerse sorun olmaz canim haftan iyi masallahh... Karacigerden dolayi eger degerler yukselirse erken alabiliriz dedi doktorum ama kasintim normal.seviyede suan kasiniyorum ama direniyorum. Ins yavaslamaz canim ins bekler biraz
Coo erken baslamis canim benim 10 gudnur var 30 da basladi benim. Proteini sık sık kontrol ettir. Tansiyonu da surkwli olc yuksek tabsiyon tehlike
Numaraninozelden mesaj at ekleteyim canim
Bende tuple hamile kaldim.canim 12.hafatda biraktim.cok sukur sorun olmadi ama icine sinmiyorsa tahlil ver oyle birak.
tebrikler Allah analı babalı buyutsun kuzularını. nasıl besliyorsunuz suan emiyorlar mıMerhaba güzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde miniklerime kavuştum çok sukur. Kuvoze girmediler sagliklari yerinde. Her iki de 3000 gr civari dogdular. Spinal anestezi ile sezeryan oldum çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrım var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim kuzularimizi korusun insaallah.
Maşallah kuzucuklarına. Sana da geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün.Merhaba güzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde miniklerime kavuştum çok sukur. Kuvoze girmediler sagliklari yerinde. Her iki de 3000 gr civari dogdular. Spinal anestezi ile sezeryan oldum çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrım var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim kuzularimizi korusun insaallah.
Sağol Can'ım biz de dayanmaya çalışıyoruz. Sol taraftaki plasentada yani oğlumda plasenta yaşlanması başlamış. Şu an için kan akımı iyi sesi doktor. Kontrollerde belli olacak salı tekrar gidicez. Her an alınabilir. Ama Allah'a şükür yarın 33 oluyorum. Bu hafta bile mucizeydi. Senin de iyi gitmene sevindim. Aslında bir sürü arkadaş var onları da merak ediyorum. Ama galiba onlar whatsapp tan devam ediyor. Ben de çok mesaj geliyor diye orda Değilim. Sen ara sıra kendinden haber ver. Haftalarımız da yakın inşallah biraz daha dayanır bebişler.Canım hatırladığın için cok tesekkur ederim. Sularimiz iyi 32 olduk :) sen nasilsin bebısler nasıl:)
CanımMrb bir sey aklima takiliyor. Kan sulandirici igne kullaniyorum tup bebekle hamile kaldigim icin 12.haftama kadar devam edicektim artik birakma zamani geldi ve acaba bende kan pihtilasmasi varsa ve bilmiyorsak biraktigimda bebeklerime birsey olursa.
Bende tüp Bebek'le hamile kaldım. Faktör V Leiden, MTHFR 677 ve MTHFR 1298 heterozigot çıktı. Ben sonuna kadar kan sulandırıcıyı kullanıcam. Ek olarak coraspin de kullanıyorum. Bu testleri yaptır bence. Eğer heterozigot ya da homozigotMrb bir sey aklima takiliyor. Kan sulandirici igne kullaniyorum tup bebekle hamile kaldigim icin 12.haftama kadar devam edicektim artik birakma zamani geldi ve acaba bende kan pihtilasmasi varsa ve bilmiyorsak biraktigimda bebeklerime birsey olursa.
siz kaç gunluksunuz ve ne kadar sut sagıyorsun. beslenme surecinizi anlatırmısın fikir olsun bizede. 8 gunlukuz henuz biz
Sen dogum yaptin degilmi canimt
tebrikler Allah analı babalı buyutsun kuzularını. nasıl besliyorsunuz suan emiyorlar mı
canim bir damla varmis dogal gunde 3 bardak suya damlatiyorsun 12-15 damla eczanede satiliyor anne sutunu arttirormus bir dene istersen netten de siparis verebilirsin uygun fiyatlar bulursunSelam canım. Allah analı babalı büyütsün. Biz bugün 21 günlük olduk. Benim şimdilik süt problemim var. Yetmiyor. Mama da veriyoruz. Yani pek ýyardımcı olamayacağım. hatta benim yardıma ihtiyacım var diyebiliriz. Sütümü arttırmak istiyorum ancak bakalım. Aptamil aldım onu kullanıyorum sütün yanıında. Şimdi yeni sma siparişi verdim birde onu deneyeceğim. Sen nasıl besleniyorsun fikir verirsen çok mutlu olurum. :)
Malesef degilim canim.Çıkarsa doğuma kadar kullanman gerekir. Üniversite hastanelerinde ya da büyük hastanelerde yapılıyor. İstanbuldaysan sana bir yer önerebilirim
canim massalah kizina ogluna cok guzel kilodalar rabbim saglikla mutlulukla buyutmeni nasip etsin insallahMerhaba güzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde miniklerime kavuştum çok sukur. Kuvoze girmediler sagliklari yerinde. Her iki de 3000 gr civari dogdular. Spinal anestezi ile sezeryan oldum çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrım var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim kuzularimizi korusun insaallah.
Canım ben aynı doktorumda devam ettim. Profesör doktorum. Muayene ücreti dışında da bir ücret ödemedik. 285tl yani. Öyle bir saat falan sürmedi ama. Yani muayene konusunda bir endişem yok ama her doktorun konuşma hızıyla bile ilgili bence bu durum. Muayene sorması uzun bir bilgilendirmesi olmadı. Prena test yaptırmıştık yurtdışına kan yolladık. Doktorum her hastasına önerdiğini söylemişti. Onun sonuçlarına baktık ilaçlar aynen devam dedi o şekilde yani..Gözün aydın canım inşallah..Detaylı ultrasonunu yapan doktorun perinatolog muydu aceba? Ben de gireceğim detaylıya da kendi hocam dışında perinatolog da görsün diye düşünüyorum..
ewt cnm yaptım 9 günlügüz bugünSen dogum yaptin degilmi canim
Insallah canım. Rabbim yardımcımız olsun ins.Sağol Can'ım biz de dayanmaya çalışıyoruz. Sol taraftaki plasentada yani oğlumda plasenta yaşlanması başlamış. Şu an için kan akımı iyi sesi doktor. Kontrollerde belli olacak salı tekrar gidicez. Her an alınabilir. Ama Allah'a şükür yarın 33 oluyorum. Bu hafta bile mucizeydi. Senin de iyi gitmene sevindim. Aslında bir sürü arkadaş var onları da merak ediyorum. Ama galiba onlar whatsapp tan devam ediyor. Ben de çok mesaj geliyor diye orda Değilim. Sen ara sıra kendinden haber ver. Haftalarımız da yakın inşallah biraz daha dayanır bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?