2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evet hatirladim canim rabbim sizi korusun iyi dilekte bulunmustum daha once saglikla kalin ucunuzde cnm benben00

Anladim canim :)) iyi yapiyorsun merak ediyoruz canim degilmi :))
Adın ne gebelik takibinde nerde görmüştün beni? Adım adım gebelikte yola beraber başladığımız hamişler diye grup var orda kızlarla muhabbet güzel gel sende istersen :) maksat vakit geçsin cnm iyi oluyor konuştukça

Ewet malesef çok erken göründü bu protein e sende sadece idrar tahliliyle mi bakıldı yoksa 24 saatlik idrar la da bakiliyurmus onunla mi her seferinde degisirmi ki sonuç tansiyon olcuyorum başka bişeyler e se baktirmam gerekir mi ki insan tedirgin oluyor henüz bebeklerin hareketlerini de hissetmiyorum inşallah gebeligimiz sağlıkla hayirla geçer cumlemizin

Benim drum normal idrarda spot idrar mikrooglobulin albümün baktiriyorarada ayakalrimdaki odemden dolayı tansiyon aleti al eve sen kendin takip et tansiyonunu ödem protein ve tansiyon birlikte bulunursa gebelik zehirlenmesi oluyor sadece protein olması hüseyin göstergesi değil

mamayı bende ilk başta aptamil prematil aldım ilk kutu onu kullandım kilo alımına etkisi çok fazla internette de çok araştırdım doktora sordum o da hipp organiki tavsiye edince ona başladm memnunum çok şükür gaz, kabızlık yapmadı. emzik çok vermedim çünkü çeneleri çabuk yorulduğu için emmeye bile yeni başladık. yenidoğan da normal biberonla verdiler açıkçası ben philips avent biberon almıştm ama ilk başta onun akışı yavaş olduğu için güçleri yetmedi normal biberon kullandım yani emzirdiğimde de alıyolar o konuda sorun yaşamadm çok şükür.. beslenme süresi değişiyor ama ikisini aynı anda yedirirsem yarım saat bi saat arası. sürüyo biberonla. şimdilik 2 kişi ama 2 gün tek başıma denedim bakılması imkansız değil sadece onların uyuduğu saatlerde uyumak gerekiyo sütün artması için yemek de pratik bişeyler olursa halledilebilir en azından şimdilik..

canım açıkçası çok farklı bişey yapmadm elimden su şişesini eksik etmedim diyebilirm yani yine de yetmiyo tabi senin kaç günlük oldular

canim bir damla varmis dogal gunde 3 bardak suya damlatiyorsun 12-15 damla eczanede satiliyor anne sutunu arttirormus bir dene istersen netten de siparis verebilirsin uygun fiyatlar bulursun

kaç gunluksunuz siz? öğünlük ne kadar süt yada mama veriyorsun, emdiklerinde ne kadar süre emiyorlar? biz 12 gunluk olduk. 3-4 gündür sadece anne sutu veriyoruz sagıyorum sürekli yetiyor öğünlük kişi başı 40ar cc, eğer emdilerse biraz 30ar cc. biz şırınga ile verdiğimizden beslenme süreleri bazen 1,5 saati buluyor bazen uyandırmak buyuk sorun. doktor kesinlikle biberon yok dedi. aslında biberona geçsek eminim beslenmeleri çok kkolay olacak. avent ve dr brown var bendede. yada emmeye iyice alışsalar sağıp verdiğimiz oran azalır buda baya rahatlatır beni. aslında bizimkiler ilk günden beri emdiler ama düzenli değil işte bir öğün emiyorsa diğer öğün alamıyorlar. birde doktor emseler bile 10dk dan fazla emzirme yorulurlar dedi. boyle boyle idare ediyoruz iste. kilo alımları nasıl sizinkilerin kaç doğup şuan kaç oldular.?doğumdan sonra kilo verildiği için biz şuan doğum kilomuza ancak gelebildik diyebilirim.

Canim dr un yaptığı sey asla alffedilmez. Ya sancilanfim dogursaydin onun yüzünden. Lütfen şikayetini geri cekme. Keşke snede ona bagirip rezil etseydin. Başhekimi cagirsaydin. Yaşadığın olaya çok uzuldumm

Teşekkür ederim cevap icin tansiyon olcuyorum diğer tahlilleri hiç yaptirmadim onları da söyleyim bende korkuyorum bu gebelik zehirlenmesinden Rabbim hepimizi korusun

merhaba kizlar ben 7 haftada yogun bi kanama gecirmistim ztn snr durmustu kanamam dun oglen fitili koyarken elime koyu kahve akinti geldi hemen doktora gittik aktif bi kanama alani yok dedi rahim agzi kapali bebekler onden gidiyor dedi o kahve akintindan snr baska hic bise gelmedi bide adet gunlerim bugunler acaba o eski kanana alanindan mi akti cnk tup bebek doktorum o eski kan akar korkma demisti dun bide biraz is yaptim uzandim perdeleri fln yikadim poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…