- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.701
Her yerde y lerin annesi benim canım :)) doğrudur giriyorum cnm gebelik takibine de :)Y Y lerin annesi nnesi seni gebelik takibinde yazilarini gordum senmisin canim :))
Anladim canim :)) iyi yapiyorsun merak ediyoruz canim degilmi :))Her yerde y lerin annesi benim canım :)) doğrudur giriyorum cnm gebelik takibine de :)
Adın ne gebelik takibinde nerde görmüştün beni? Adım adım gebelikte yola beraber başladığımız hamişler diye grup var orda kızlarla muhabbet güzel gel sende istersen :) maksat vakit geçsin cnm iyi oluyor konuştukçaAnladim canim :)) iyi yapiyorsun merak ediyoruz canim degilmi :))
canim bir damla varmis dogal gunde 3 bardak suya damlatiyorsun 12-15 damla eczanede satiliyor anne sutunu arttirormus bir dene istersen netten de siparis verebilirsin uygun fiyatlar bulursun Eki Görüntüle 1869533
Ewet malesef çok erken göründü bu protein e sende sadece idrar tahliliyle mi bakıldı yoksa 24 saatlik idrar la da bakiliyurmus onunla mi her seferinde degisirmi ki sonuç tansiyon olcuyorum başka bişeyler e se baktirmam gerekir mi ki insan tedirgin oluyor henüz bebeklerin hareketlerini de hissetmiyorum inşallah gebeligimiz sağlıkla hayirla geçer cumlemizinHayirlisi ile kucagina al canim dualarimiz seninle
Hayirlisi ile biraz daha bekleyip gelirlerse sorun olmaz canim haftan iyi masallahh... Karacigerden dolayi eger degerler yukselirse erken alabiliriz dedi doktorum ama kasintim normal.seviyede suan kasiniyorum ama direniyorum. Ins yavaslamaz canim ins bekler biraz
Coo erken baslamis canim benim 10 gudnur var 30 da basladi benim. Proteini sık sık kontrol ettir. Tansiyonu da surkwli olc yuksek tabsiyon tehlike
Numaraninozelden mesaj at ekleteyim canim
Bende tuple hamile kaldim.canim 12.hafatda biraktim.cok sukur sorun olmadi ama icine sinmiyorsa tahlil ver oyle birak.
Ewet malesef çok erken göründü bu protein e sende sadece idrar tahliliyle mi bakıldı yoksa 24 saatlik idrar la da bakiliyurmus onunla mi her seferinde degisirmi ki sonuç tansiyon olcuyorum başka bişeyler e se baktirmam gerekir mi ki insan tedirgin oluyor henüz bebeklerin hareketlerini de hissetmiyorum inşallah geb
eligimiz sağlıkla hayirla geçer cumlemizin
saol cnm darısı size inşallahEvet hatirladim canim rabbim sizi korusun iyi dilekte bulunmustum daha once saglikla kalin ucunuzde cnmbenben00
canımsütün çok iyiymiş maaşallah. özel birşey yapıyorsan paylaşabilir misin. benimki pek yeterli gelmiyor çünki
bize hastanede aptamil alabilirsiniz demişti açıkcası bende mamam konusunu arastırmadıgım için onu aldık. suan sutum arttı mamayı nadir kullanıyoruz ama bebekler buyuyunce yetmeyecek eminim senin kullandıgın mamaya bakayım bi. bu arada emzik kullanıyor musun ve de bsagdıgım sutu yada mamayı neyle veriyorsun bebeklere. beslenme suresi ne kadar suruyor kaç kişi bakıyorsunuz
canım açıkçası çok farklı bişey yapmadm elimden su şişesini eksik etmedim diyebilirm yani yine de yetmiyo tabi senin kaç günlük oldular
Slm ınsaallsh bayrama kalirizz. Benim çift yumurta ikizlerim. Oğlumda 4 yaşında.Msjı yanlış kişiye yazmışım desene :)) oğlun kaç yaşında cnm? Bana da aynını söyledi doktorum bayram da doğuracaz inşallah tek yumurta mı bebekler :)
kaç gunluksunuz siz? öğünlük ne kadar süt yada mama veriyorsun, emdiklerinde ne kadar süre emiyorlar? biz 12 gunluk olduk. 3-4 gündür sadece anne sutu veriyoruz sagıyorum sürekli yetiyor öğünlük kişi başı 40ar cc, eğer emdilerse biraz 30ar cc. biz şırınga ile verdiğimizden beslenme süreleri bazen 1,5 saati buluyor bazen uyandırmak buyuk sorun. doktor kesinlikle biberon yok dedi. aslında biberona geçsek eminim beslenmeleri çok kkolay olacak. avent ve dr brown var bendede. yada emmeye iyice alışsalar sağıp verdiğimiz oran azalır buda baya rahatlatır beni. aslında bizimkiler ilk günden beri emdiler ama düzenli değil işte bir öğün emiyorsa diğer öğün alamıyorlar. birde doktor emseler bile 10dk dan fazla emzirme yorulurlar dedi. boyle boyle idare ediyoruz iste. kilo alımları nasıl sizinkilerin kaç doğup şuan kaç oldular.?doğumdan sonra kilo verildiği için biz şuan doğum kilomuza ancak gelebildik diyebilirim.mamayı bende ilk başta aptamil prematil aldım ilk kutu onu kullandım kilo alımına etkisi çok fazla internette de çok araştırdım doktora sordum o da hipp organiki tavsiye edince ona başladm memnunum çok şükür gaz, kabızlık yapmadı. emzik çok vermedim çünkü çeneleri çabuk yorulduğu için emmeye bile yeni başladık. yenidoğan da normal biberonla verdiler açıkçası ben philips avent biberon almıştm ama ilk başta onun akışı yavaş olduğu için güçleri yetmedi normal biberon kullandım yani emzirdiğimde de alıyolar o konuda sorun yaşamadm çok şükür.. beslenme süresi değişiyor ama ikisini aynı anda yedirirsem yarım saat bi saat arası. sürüyo biberonla. şimdilik 2 kişi ama 2 gün tek başıma denedim bakılması imkansız değil sadece onların uyuduğu saatlerde uyumak gerekiyo sütün artması için yemek de pratik bişeyler olursa halledilebilir en azından şimdilik..
Canim dr un yaptığı sey asla alffedilmez. Ya sancilanfim dogursaydin onun yüzünden. Lütfen şikayetini geri cekme. Keşke snede ona bagirip rezil etseydin. Başhekimi cagirsaydin. Yaşadığın olaya çok uzuldummHaklısın canım. Bi de en acısı bu doktor perinatolog. Baktığı tüm hastalar riskli gebelik yaşıyor. Başka bir arkadaşım da şuna şahit olmuş. Bir kadın kalp hastasıymış. Ona " ölebilirsin farkında mısın, hangi akla hizmet hamile kalıyorsun' demiş kadın ağlaya ağlaya çıkmış odasından. Ben de evime çok yakın bi de en büyük kadın doğum hastanesi diye Oray'a gidiyordum. Allah ıslah etsin o adamı. Şikayet ettik bakalım inşallah düzelir de benden sonrakilere öyle yapmasın. Bi de Oray'a gelenlerin çoğu başka hastanelerden gönderiliyor. Yani el mahkum oluyor.
Teşekkür ederim cevap icin tansiyon olcuyorum diğer tahlilleri hiç yaptirmadim onları da söyleyim bende korkuyorum bu gebelik zehirlenmesinden Rabbim hepimizi korusunBenim drum normal idrarda spot idrar mikrooglobulin albümün baktiriyorarada ayakalrimdaki odemden dolayı tansiyon aleti al eve sen kendin takip et tansiyonunu ödem protein ve tansiyon birlikte bulunursa gebelik zehirlenmesi oluyor sadece protein olması hüseyin göstergesi değil
canım açıkçası çok farklı bişey yapmadm elimden su şişesini eksik etmedim diyebilirm yani yine de yetmiyo tabi senin kaç günlük oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?