- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.721
Bende de olmustu canm kırmızı olmadığı sürede korkmamerhaba kizlar ben 7 haftada yogun bi kanama gecirmistim ztn snr durmustu kanamam dun oglen fitili koyarken elime koyu kahve akinti geldi hemen doktora gittik aktif bi kanama alani yok dedi rahim agzi kapali bebekler onden gidiyor dedi o kahve akintindan snr baska hic bise gelmedi bide adet gunlerim bugunler acaba o eski kanana alanindan mi akti cnk tup bebek doktorum o eski kan akar korkma demisti dun bide biraz is yaptim uzandim perdeleri fln yikadim poff
Ben tv de görmüştüm çocuk kardiyilogu yapıyordu ama henüz rutinde bakılan bisey değil galiba ayrintilida sıkıntı çıkarsa gönderiyor olabilirHerkese merhabalar benim sizlere bir sorum olucak. Detaylı usg den sonra kalp için ekg ye girdiniz mi? Girdiyseniz kaçıncı haftada girdiniz ve bu muayene kadın doğum doktorunuz tarafından mı yoksa çocuk kardiyoloji uzmanı tarafından mı yapıldı?
Evet bende hep evhamlıyım zaten doktordan gelince rahatlıyorum iki üç gün sonra yine paranoyalarım başlıyor iyilermi kalpleri atıyormu herşey yolundamı diye ultrasonda gösterirse doktor söyler bazen duruş şekillerinden cinsiyetleri görünmüyorSabah kontrolüm var 13+4 günlük oldum. Acaba cinsiyet görebilir miyim merak ediyorum. kontroller öncesi sizde de bir paranoya bir endişe evham hali oluyor mu?
Evet bende hep evhamlıyım zaten doktordan gelince rahatlıyorum iki üç gün sonra yine paranoyalarım başlıyor iyilermi kalpleri atıyormu herşey yolundamı diye ultrasonda gösterirse doktor söyler bazen duruş şekillerinden cinsiyetleri görünmüyor
Sağol Can'ım. Üzücü bir olaydı. Bakalım şikayetimiz sonuçlanacak mı. İnşallah başka insanların başına gelmesin. Bu arada normalde doğum tarihimiz aynı. Bakalım ne zaman doğum yapıcaz.Canim dr un yaptığı sey asla alffedilmez. Ya sancilanfim dogursaydin onun yüzünden. Lütfen şikayetini geri cekme. Keşke snede ona bagirip rezil etseydin. Başhekimi cagirsaydin. Yaşadığın olaya çok uzuldumm
Bizde bugün 18+0 olduk ben daha hissetmedim oğullarımı heyecanla bekliyorumKızlar bugün 20+0 olduk..ben küçük tekmeleri hep sağ tarafta hissediyorum..solda hiç hareket yok..Sağ taraf göbek deliği yakınından atıyor hep..sanki tek bebekten duyuyorum gibi geliyor..sizde nasıl olmuştu? Sizce bu normal mi?
ikizlerde genelde birinin hareketleri hep daha net hissediliyor ama ilerki haftalarda diğerini hiç hisetmezsen sorun olabilir. senin haftan daha hareket için yeni daha hissedersin diye düşünüyorumKızlar bugün 20+0 olduk..ben küçük tekmeleri hep sağ tarafta hissediyorum..solda hiç hareket yok..Sağ taraf göbek deliği yakınından atıyor hep..sanki tek bebekten duyuyorum gibi geliyor..sizde nasıl olmuştu? Sizce bu normal mi?
Teşekkürler cnm..ikizlerde genelde birinin hareketleri hep daha net hissediliyor ama ilerki haftalarda diğerini hiç hisetmezsen sorun olabilir. senin haftan daha hareket için yeni daha hissedersin diye düşünüyorum
Yakinda hissedersin cnm ben 19da hissetmeye başladım..Bizde bugün 18+0 olduk ben daha hissetmedim oğullarımı heyecanla bekliyorum
Canım benim tüp bebek yöntemiyle olduSelam kizlar.benim ikiz annesi olmak hep hayalim.cok istiyorum ikiz gebe kalmayi 1kizim var bide ikizlerim olyrsa ne mutlu bana :)) ailelerimizde ikiz varmiydi?benim teyzemin ikizleri var.klomen kullanip ikiz gebr kalan varmi?sirf ikiz olsun diye klimen kullanmak istiyorum.yardimci olurmusunuz? Hepinizr hayirli dogumlar diilerim hamişler
Daha Önce kurulanı da var katılmak isterseniz ekleyebilirimİkiz anne adaylari whapsapp grubu kurduk isteyenler katilsin aramiza ozeldeb no atabilirsiniz eklerim
Canim merhaba benimde 3 yasinda bir kizim var ve tesaduf ikiz bebeklerimiz olacak,bunu gercekten istedigine eminmisin,biz kizimiza bir kardes istedik rabbim ikitane nasip etti fakat kizimin tepkileri gun gectikce degisiyor,ister istemez onu ijmal edip ona zarar verecez diye muthis bir vijdan azabi cekiyorum,ilk hamileligim cok zor gecmisti ama ikiz gebelik cok daha zormus,rabbim gonlune gore versin insallahSelam kizlar.benim ikiz annesi olmak hep hayalim.cok istiyorum ikiz gebe kalmayi 1kizim var bide ikizlerim olyrsa ne mutlu bana :)) ailelerimizde ikiz varmiydi?benim teyzemin ikizleri var.klomen kullanip ikiz gebr kalan varmi?sirf ikiz olsun diye klimen kullanmak istiyorum.yardimci olurmusunuz? Hepinizr hayirli dogumlar diilerim hamişler
Mrb arkadaslar yarin doguma girecegim kismetse dualarinizi eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?