- 22 Haziran 2015
- 286
- 279
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.741
Ay canım Allah yardımcın olsun inşallah. Kolay bir doğum olsun kuzular gelsin bakalım.Mrb arkadaslar yarin doguma girecegim kismetse dualarinizi eksik etmeyin...
Allah yardımcin olsun canim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayirli olsunMrb arkadaslar yarin doguma girecegim kismetse dualarinizi eksik etmeyin...
Hayirli kolay dogumlar insallah canim, kuzularina saglikla kavusman dilegiyle :))Mrb arkadaslar yarin doguma girecegim kismetse dualarinizi eksik etmeyin...
Herkese merhabalar benim sizlere bir sorum olucak. Detaylı usg den sonra kalp için ekg ye girdiniz mi? Girdiyseniz kaçıncı haftada girdiniz ve bu muayene kadın doğum doktorunuz tarafından mı yoksa çocuk kardiyoloji uzmanı tarafından mı yapıldı?
Teşekkürler cnm..
Teşekkür ederim cnm..canım bende de aynıydı. doktora sorduğumda ikiz olduklarından sen bebek hareketlerinin hangisi olduğunu ayırt edemezsin demişti. bende sağ da oluyordu. yerleşimle alakalı olabilir. Kontrollerinde sıkıntı yoksa hiç düşünüp kendini sıkma derim
canım selam. biz girdik. bebekler için soruyorsun sanırım. Detaylıdan sonra aynı hastanede tüp bebek olduğundan fetal eko ya yönlendirdiler. Hatta doğuma yakın haftamda 2. kez tekrar çağırdılar. Ancak bebekler büyümüştü tam göremedik doğumdan sonra hemen getir yine bakalım dediler. bizde götürdük. Önlem olarak isteyebiliyorlar.
Benim ilk oglumda tüpbebek hiç böyle bise demediler kalp usg için normal bebekten farkı neki anlamadim
Canım sağlıkla bebeklerini kucağına al inşallahMrb arkadaslar yarin doguma girecegim kismetse dualarinizi eksik etmeyin...
Canim dr um bayramdan önceki günlerde alalım dedi. Bende 9 eylül tarihini iste dim Tabi yerinde dururlarsa. Ben çok agirlastim ve çok zor yuruyorum. Çok halsizim. Zaten uyku yok. Sol yanıma yatamiyorum. Çocuklarıma hala isim bulamadım. SenDe durumlar nasıl. Kiloları ne kadar bebeklerinin.Sağol Can'ım. Üzücü bir olaydı. Bakalım şikayetimiz sonuçlanacak mı. İnşallah başka insanların başına gelmesin. Bu arada normalde doğum tarihimiz aynı. Bakalım ne zaman doğum yapıcaz.
Massalah canim rabbim sizi korusun insallah bahtlari sanslari acik olsun insallah ciger gelistiriciyi ne zaman olmustunuz canim dogum oncesinden kac gun once canimKızlar hepinize selamlar, biliyosunuz cuma günü 34+5 te ufak bebeği riske atmamak için doğuma girdim çok şükür 3 ümüzdr iyiyiz. Biri 1800 biri 2300 doğdu ufak olan enfeksiyon kapmasın diyr bir gün küvezde kaldı ciğer geliştirici iğneyi doğru zamanda yapmak çok işe yarıyor küvez korkusu olanlara moral olmak istedim
Hamilelik ayri bir güzel ve zor olmasina ragmen bugunlerin degerini bilin derim..iki bebek saglikla kucaginiza ve evinize gelince zorluk o zaman başlayacak..benden söylemesi..ama cok güzel bir duygu anlatamam ikizlerin annesi olmak bir ayricalik..Sevgili 2016 ikiz anneleri
. Doğuran tüm annelere allah sağlıkla buyumeyı ve büyütmeye nasip etsin. Doguracaklarin allah yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor hamilelik geçiriyoruz. Nefes bile zor alıyorum kilo ve sisliğim olmamasına ragmen. Yurumek yatmak oturmak kalkmak vb.çok zor.
Canım bende bu sıcaklardan bayılmak üzereyim. Nefes alamıyorum. Karnımın alt tarafında çok Ağrı'm var. Başları aşağıda diye baskı yapıyorlarmış ama oturup kalkarken felaket ağrıyor. Yatsamda pek uyuyamıyorum. Sabah erken kalkıyorum. Uykusuzluk şimdiden başladı. Bazen iyi oluyorum, iyi dediğim tuvalete kendim gidiyorum ya da evde biraz ayakta durabiliyorum. Ama bazen de başım dönüyor düşüp bayılacak gibi oluyorum. Tansiyonum bu aralar yüksek ilacın dozu arttırıldı ama artık düşmüyor. O da beni mahvediyor baş dönmesi yapıyor.Canim dr um bayramdan önceki günlerde alalım dedi. Bende 9 eylül tarihini iste dim Tabi yerinde dururlarsa. Ben çok agirlastim ve çok zor yuruyorum. Çok halsizim. Zaten uyku yok. Sol yanıma yatamiyorum. Çocuklarıma hala isim bulamadım. SenDe durumlar nasıl. Kiloları ne kadar bebeklerinin.
Canım çok sağol paylaştığın için. Ben de merak ediyorum ciğer geliştirici iğneyi hangi haftanda ya da doğumdan kaç gün önce yaptırmıştın?Kızlar hepinize selamlar, biliyosunuz cuma günü 34+5 te ufak bebeği riske atmamak için doğuma girdim çok şükür 3 ümüzdr iyiyiz. Biri 1800 biri 2300 doğdu ufak olan enfeksiyon kapmasın diyr bir gün küvezde kaldı ciğer geliştirici iğneyi doğru zamanda yapmak çok işe yarıyor küvez korkusu olanlara moral olmak istedim
Bana da Doktor bayramdan önce alırız bayram sonrası geç olur dedi ama bana çok erkenmiş gibi geliyo ya senin tarih belli mi cnm? Bu arada isimler çok hoş :)Canım çok sağol paylaştığın için. Ben de merak ediyorum ciğer geliştirici iğneyi hangi haftanda ya da doğumdan kaç gün önce yaptırmıştın?
Sıcaklar başa bela zatenCanım bende bu sıcaklardan bayılmak üzereyim. Nefes alamıyorum. Karnımın alt tarafında çok Ağrı'm var. Başları aşağıda diye baskı yapıyorlarmış ama oturup kalkarken felaket ağrıyor. Yatsamda pek uyuyamıyorum. Sabah erken kalkıyorum. Uykusuzluk şimdiden başladı. Bazen iyi oluyorum, iyi dediğim tuvalete kendim gidiyorum ya da evde biraz ayakta durabiliyorum. Ama bazen de başım dönüyor düşüp bayılacak gibi oluyorum. Tansiyonum bu aralar yüksek ilacın dozu arttırıldı ama artık düşmüyor. O da beni mahvediyor baş dönmesi yapıyor.
Dün doktora gittik akşama kadar yatırdılar tansiyon takibi yaptılar. Kan akımları, suları, nts iyi dayanabildiğin kadar dayan dedi doktor. Şu an almak daha tehlikeli dedi eve yolladı. Kiloları için 2,5 kilo civarındalar dedi.
Biz dün Bebek şekeri siparişi verdik. İsimler de kesinleşmiş oldu. Gökçe ve Mustafa Göktuğ koyacağız isimleri. Nasıl kuşağa hoş geliyor mu?
Canım benim özeldeki doktoruma kalsa bu hafta alınacaktı. Solda plasenta yaşlanması var demişti. Bebek beslenmesi tehlikeye giriyor demişti. Ben şu an devlete gidiyorum orda da plasenta yaşlanması var fakat bebeğin beslenmesi iyi dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Benim aniden de alınabilir. Gün verilmedi. Ama Bayram'a çok var ben Bayram'ı göremem gibi geliyor. Bayram öncesi 36 haftalık oluyoruz. Bence süper bir hafta. Zaten ikizler için 34 ten sonrası iyi diyor doktorlar. Senin başka bir oğlun daha vardı. Onunla kıyaslama. Tek çocuk daha geç doğuyor.Bana da Doktor bayramdan önce alırız bayram sonrası geç olur dedi ama bana çok erkenmiş gibi geliyo ya senin tarih belli mi cnm? Bu arada isimler çok hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?