- 22 Haziran 2015
- 286
- 279
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.761
Can'ım çok sağol. Rabbim sana ve çocuklarına sıhhat versin inşallah. Ben senin durumunu bilmiyorum. İnşallah burdan sana yardımcı olan olur. Sadece tek bebeği 26 haftalık 800 gr doğan birini biliyorum. Allah'a şükür bebeği iyi. Uzun süre kuvözde kaldı ama şu an iyi. İnşallah küçük olan toparlar ve kilo alır diğerini yakalar. Allah şifa versin bebeklerine. Çok geçmiş olsunSıcaklar başa bela zaten( isimler güzel rabbim düz kurtarsın
Gozun aydin canim masallah, Allah yavrularina saglikli uzun omurler versinKızlar hepinize selamlar, biliyosunuz cuma günü 34+5 te ufak bebeği riske atmamak için doğuma girdim çok şükür 3 ümüzdr iyiyiz. Biri 1800 biri 2300 doğdu ufak olan enfeksiyon kapmasın diyr bir gün küvezde kaldı ciğer geliştirici iğneyi doğru zamanda yapmak çok işe yarıyor küvez korkusu olanlara moral olmak istedim
Canim benim masallah minik kuslarin buyumus, cok zorluklarla geldin bugunlere ama az kalmis :)) isimleri de cok guzel, saglikla alirsin insallah kucagina :)Canım bende bu sıcaklardan bayılmak üzereyim. Nefes alamıyorum. Karnımın alt tarafında çok Ağrı'm var. Başları aşağıda diye baskı yapıyorlarmış ama oturup kalkarken felaket ağrıyor. Yatsamda pek uyuyamıyorum. Sabah erken kalkıyorum. Uykusuzluk şimdiden başladı. Bazen iyi oluyorum, iyi dediğim tuvalete kendim gidiyorum ya da evde biraz ayakta durabiliyorum. Ama bazen de başım dönüyor düşüp bayılacak gibi oluyorum. Tansiyonum bu aralar yüksek ilacın dozu arttırıldı ama artık düşmüyor. O da beni mahvediyor baş dönmesi yapıyor.
Dün doktora gittik akşama kadar yatırdılar tansiyon takibi yaptılar. Kan akımları, suları, nts iyi dayanabildiğin kadar dayan dedi doktor. Şu an almak daha tehlikeli dedi eve yolladı. Kiloları için 2,5 kilo civarındalar dedi.
Biz dün Bebek şekeri siparişi verdik. İsimler de kesinleşmiş oldu. Gökçe ve Mustafa Göktuğ koyacağız isimleri. Nasıl kuşağa hoş geliyor mu?
Cok sagol canm Allah razı olsun insallah toparlar.bi oglum daha var 2 yasinda eger kuvozde kalırlarsa uzun süre oglumu birakabilecegim kimse yok yakinimda onun icin dua ediyorum Rabbm yardm etsjn insallah sanada banada hepimizeCan'ım çok sağol. Rabbim sana ve çocuklarına sıhhat versin inşallah. Ben senin durumunu bilmiyorum. İnşallah burdan sana yardımcı olan olur. Sadece tek bebeği 26 haftalık 800 gr doğan birini biliyorum. Allah'a şükür bebeği iyi. Uzun süre kuvözde kaldı ama şu an iyi. İnşallah küçük olan toparlar ve kilo alır diğerini yakalar. Allah şifa versin bebeklerine. Çok geçmiş olsun
Çok sağol canım. Büyüsünler inşallah. Hepimizinki büyüsün de tatlı tatlı sevelim inşallah. Senin Nasıl gidiyor? Seni de merak ediyordum.Canim benim masallah minik kuslarin buyumus, cok zorluklarla geldin bugunlere ama az kalmis :)) isimleri de cok guzel, saglikla alirsin insallah kucagina :)
Massalah canim rabbim sizi korusun insallah bahtlari sanslari acik olsun insallah ciger gelistiriciyi ne zaman olmustunuz canim dogum oncesinden kac gun once canim
doğumdan bir gün önce yaptım kızlar 2 dozCanım çok sağol paylaştığın için. Ben de merak ediyorum ciğer geliştirici iğneyi hangi haftanda ya da doğumdan kaç gün önce yaptırmıştın?
Insallah canim benim :))Çok sağol canım. Büyüsünler inşallah. Hepimizinki büyüsün de tatlı tatlı sevelim inşallah. Senin Nasıl gidiyor? Seni de merak ediyordum.
Oh iyisin maşallah. O ağırlık varya son zamanlarda çok fazlalaşıyor. Zombi gibi yürüyorum. Hastaneye gidince yolda gören herkes bir daha bakıyor. Aslında 7-8 kilo aldım çok almadım ama göbek öyle önden gidiyor ki. :)))) yat dinlen Can'ım benim bebekler iyi olsun büyüsünler. Kuzular için herşeye değer.Insallah canim benim :))
Bende bildigin gibiyim hic bir degisiklik yok, bol yatisli gunler devam ediyor, her gecen gun daha fazla agirlasiyorum, sabirla zamanin gecmesini bekliyorum kuzum :)
Senin az kaldi cok sukur :)
Evet bayramı çok büyük ihtimalle bebeklerle geçireceğiz. Benim doğum tarihim belli değil. Ben bu günü gördüğüme seviniyorum. Ama senin için sevindim en azından o günlere kendini ayarlayabilirsin. Ben hep çantalarla gidiyorum doktora :))) isimleri beğenmenize sevindim. Adlarıyla yaşasınlar inşallah. Hepimizin ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar. Diğer isim olarak aklında birşey var mı?Sevgili Y lerin annesi ve phantagtio
Ucumuzun de doğum tarihi 29.09.2016
Dr ile konustum. Bayramdan oncekı günlerde alacak. 8 eylulde 37. Haftamız bitmiş oluyor. Ben 9 eylül olmasini istedim. Tabi dayanabilirsem o tarihe kadar. Bayramdan sonra geç olurmuş. Hatta 5 eylül olsun dedim o erken olur dedi dr. Allah yardımcımız olsun. Goktug ismi çok güzel bende dusunuyurum.
ben de sizle aynıyım.. bazen kendimi zor tutuyorum doktora erkenden gitmemek için.. Ahh bir sağ salim doğsa bebişlerimiz...cümlemizin inşallah..Evet bende hep evhamlıyım zaten doktordan gelince rahatlıyorum iki üç gün sonra yine paranoyalarım başlıyor iyilermi kalpleri atıyormu herşey yolundamı diye ultrasonda gösterirse doktor söyler bazen duruş şekillerinden cinsiyetleri görünmüyor
benim de ayniydi basindan beri hic kusmadim midem bulanmadi aksine istahim acildi oglunla ayniydi yani. elbette cook sevecegiz hepsini.Allah hayırlısıyla dogurmayıda nasıp etsın ınsallah canım bende 16 haftadayım bı oglum var asermeler aynı bende acaba erkeklermı dıye dusunyodm saglıklı olsunlarda kız erkek hepsını cok sevıcez
bu arada hic cinsiyet tahmininde bulunmadilarmi daha?Allah hayırlısıyla dogurmayıda nasıp etsın ınsallah canım bende 16 haftadayım bı oglum var asermeler aynı bende acaba erkeklermı dıye dusunyodm saglıklı olsunlarda kız erkek hepsını cok sevıcez
Kuzum masallah 7-8 kilo cok iyi..sen beni gorsen simdiden aldim 10 kiloyuOh iyisin maşallah. O ağırlık varya son zamanlarda çok fazlalaşıyor. Zombi gibi yürüyorum. Hastaneye gidince yolda gören herkes bir daha bakıyor. Aslında 7-8 kilo aldım çok almadım ama göbek öyle önden gidiyor ki. :)))) yat dinlen Can'ım benim bebekler iyi olsun büyüsünler. Kuzular için herşeye değer.
Çok güzel bebek mevlutu yaparsam anahtarlik dagiticam hastaneye de cikolata suslusunden inşallahKızlar Bebek şekeri yaptırdık. Normalde tek bebekliydi. Biz tasarladık. İki Bebek koydurduk çiçekleri de beyazdı onları da değiştirdik. Nasıl olmuş sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?