2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sıcaklar başa bela zaten( isimler güzel rabbim düz kurtarsın
Can'ım çok sağol. Rabbim sana ve çocuklarına sıhhat versin inşallah. Ben senin durumunu bilmiyorum. İnşallah burdan sana yardımcı olan olur. Sadece tek bebeği 26 haftalık 800 gr doğan birini biliyorum. Allah'a şükür bebeği iyi. Uzun süre kuvözde kaldı ama şu an iyi. İnşallah küçük olan toparlar ve kilo alır diğerini yakalar. Allah şifa versin bebeklerine. Çok geçmiş olsun

Gozun aydin canim masallah, Allah yavrularina saglikli uzun omurler versin
Darisi bize :))

Canim benim masallah minik kuslarin buyumus, cok zorluklarla geldin bugunlere ama az kalmis :)) isimleri de cok guzel, saglikla alirsin insallah kucagina :)

Cok sagol canm Allah razı olsun insallah toparlar.bi oglum daha var 2 yasinda eger kuvozde kalırlarsa uzun süre oglumu birakabilecegim kimse yok yakinimda onun icin dua ediyorum Rabbm yardm etsjn insallah sanada banada hepimize

Canim benim masallah minik kuslarin buyumus, cok zorluklarla geldin bugunlere ama az kalmis :)) isimleri de cok guzel, saglikla alirsin insallah kucagina :)
Çok sağol canım. Büyüsünler inşallah. Hepimizinki büyüsün de tatlı tatlı sevelim inşallah. Senin Nasıl gidiyor? Seni de merak ediyordum.

Çok sağol canım. Büyüsünler inşallah. Hepimizinki büyüsün de tatlı tatlı sevelim inşallah. Senin Nasıl gidiyor? Seni de merak ediyordum.
Insallah canim benim :))
Bende bildigin gibiyim hic bir degisiklik yok, bol yatisli gunler devam ediyor, her gecen gun daha fazla agirlasiyorum, sabirla zamanin gecmesini bekliyorum kuzum :)
Senin az kaldi cok sukur :)

Sevgili Y lerin annesi ve phantagtio
Ucumuzun de doğum tarihi 29.09.2016
Dr ile konustum. Bayramdan oncekı günlerde alacak. 8 eylulde 37. Haftamız bitmiş oluyor. Ben 9 eylül olmasini istedim. Tabi dayanabilirsem o tarihe kadar. Bayramdan sonra geç olurmuş. Hatta 5 eylül olsun dedim o erken olur dedi dr. Allah yardımcımız olsun. Goktug ismi çok güzel bende dusunuyurum.

Insallah canim benim :))
Bende bildigin gibiyim hic bir degisiklik yok, bol yatisli gunler devam ediyor, her gecen gun daha fazla agirlasiyorum, sabirla zamanin gecmesini bekliyorum kuzum :)
Senin az kaldi cok sukur :)
Oh iyisin maşallah. O ağırlık varya son zamanlarda çok fazlalaşıyor. Zombi gibi yürüyorum. Hastaneye gidince yolda gören herkes bir daha bakıyor. Aslında 7-8 kilo aldım çok almadım ama göbek öyle önden gidiyor ki. :)))) yat dinlen Can'ım benim bebekler iyi olsun büyüsünler. Kuzular için herşeye değer.

Evet bayramı çok büyük ihtimalle bebeklerle geçireceğiz. Benim doğum tarihim belli değil. Ben bu günü gördüğüme seviniyorum. Ama senin için sevindim en azından o günlere kendini ayarlayabilirsin. Ben hep çantalarla gidiyorum doktora :))) isimleri beğenmenize sevindim. Adlarıyla yaşasınlar inşallah. Hepimizin ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar. Diğer isim olarak aklında birşey var mı?

ben de sizle aynıyım.. bazen kendimi zor tutuyorum doktora erkenden gitmemek için.. Ahh bir sağ salim doğsa bebişlerimiz...cümlemizin inşallah..

Allah hayırlısıyla dogurmayıda nasıp etsın ınsallah canım bende 16 haftadayım bı oglum var asermeler aynı bende acaba erkeklermı dıye dusunyodm saglıklı olsunlarda kız erkek hepsını cok sevıcez
benim de ayniydi basindan beri hic kusmadim midem bulanmadi aksine istahim acildi oglunla ayniydi yani. elbette cook sevecegiz hepsini.

Kuzum masallah 7-8 kilo cok iyi..sen beni gorsen simdiden aldim 10 kiloyu
Zaten surekli yatiyorum canim benim, tahmin edebiliyorum agirligi, kimildayamiycam heralde :) hayirlisi insallah miniklerimiz iyi olsunda :)

kızlar benim bugün karnımdan vajinaya doğru ip çekilio gibi hissediorum nedir bu? başına gelen var mı? doktora da yazdım da cvp gelmedi.. çarşamba randevumuz var ama.. doktor karından serviksi 4-4.5 ölçüodu acaba dedim sarkıo mu rahim korktum.. ben üçüz hamileyim

Kızlar Bebek şekeri yaptırdık. Normalde tek bebekliydi. Biz tasarladık. İki Bebek koydurduk çiçekleri de beyazdı onları da değiştirdik. Nasıl olmuş sizce?
Çok güzel bebek mevlutu yaparsam anahtarlik dagiticam hastaneye de cikolata suslusunden inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…