2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

34 günluguz ben sagdigim sütü gece ufak olan bebegime sagiyorum.annem gece onunla besliyor 40 cc ile doyuyor.diger buyuk olan bebegimi emzirip mama takviyesi yapiyoruz.o daha cok yiyor aralarinda 1 kg fark var.biberonla veriyorum diger türlü nasil bas edebilirim ayni anda acikiyolar.gaz cikarma onun sancisi uyutma derken biberon pratik..emmeleri cok kuvvetli bir sorun yasamadik..

Bende bel ağrısı başladı bile Git gide artar mı bu sizce

kuçuk olan emmiyor mu? yanlış anlama ama mama takviyesini yaparken sağdığını da ikisine paylaştırıp mama takviyesini de ikisine ona göre yapman dahaiyi olmaz mı, masallah 40larına az kalmış bizde 20 günlüğüz kilolarımızçok yakın bizim.biberondan bi emin olsam keşke direk geçeceğim ama bir çok doktor uyardı, hangi biberonu kullanıyorsun?

Yok canim ikisi de emiyor ama kucuk olan oglum kuvezde kaldi kilosu az oldugu kan şekeri duzenlemesi sebebiyle.zaten anne karninda strese girmişti.ona anne sütü verdi yalnizca dr.u..taburcu olunca da biraz daha ona torpil geçeceğiz..2000 gr.i gecince mama takviyesi yapabilirsin dedi dr.su an 3000 e yaklasti cok iyi gelisimi..biberondan yana sikinti olmadi we baby ve avent kullaniyorum su an..diger oglum zaten 4000gr i gecti anne sutu ve mama takviyesi ona da..ikisine birden yetismem mümkün degil varsa öyle super anne tebrik ediyorum..

Ikiz anneleri ve anne adaylari yardiminiza ihtiyacim var :) ben 5 haftalik hamileyim bir hafta once beta hsg 58 cikti dun 2500 cikti. Yani normalde iki gunde bir 2 kat artmasi getekirken 3 kat artmis gibi gorunuyor. Annemde de ikiz gebelik olmus. Doktor randevum bir hafta sonra cok heyecanliyim. Sizin degerlere gore kiyaslarsaniz bende de ikiz ola
Bilir mi?

Beta ile ilgisi varmi bilmiyorum benim adet gecti 2 gun kanda bthcg 1000.0 cikti 2.gun 3544.5 yukseldi kese gorulmedi 4 gun sonra tek kese goruldu 20 bin lerdeydi 5+3 de doktor kalp atisi icin haftaya gel dedi 6+3 de iki kese goruldu ve cok sukur iki prensesimiz geliyor rabbimin izni ile ..

Cok guzel :) tebrik ederim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Hep hayalim ikiz bebek olmustur. Annemde de olunca bide degerin boyle artmasi beni heyecanlandirdi. Bakalim olursa yazarim buraya :)

anladım cnm. biz şuan emmenin üzerine sağdığımız sütü veriyoruz sadece yetiyor hatta sağıp buzluğa attığımda oluyor benim. ama kilolarımız 2500-3000 aralığında şuan, sizin kilolara gelince yetmez belki sadece süt.

Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler yoğun bakımda. Daha göremedim. Dua edin bize. Çok kötü şeyler yaşadım. Sabah karnımın alt tarafında ve belimde ağrı vardı. Tansiyonum büyük 8 küçük 7 idi. Bayılmak üzereydim. Hastaneye gittik. Ultrasonda baktılar. Nst Çektiler. Bebeklerin kan akımı kalp atışları iyi dediler. Akşam 4 buçuğa Kadar beni hastanede yatırdılar hiçbir şeyin yok enfeksiyon ağrısı olabilir eve git dediler. Ağrıların geçmezse tekrar hastaneye gel dediler. Hastaneden çıktık iki 3 dakika sonra karnın alt tarafındaki ağrı üst tarafa doğru yayılmaya başladı. Biz de Medipol hastanesine geldik burada ultrason aldılar. Doktor acilen sezeryan alıyorum seni dedi. Bana hiçbir şey söylemediler direk ameliyata aldılar. Karnımdaki Ağrının sebebi plasenta yaşlanması olan bebeğin plasentası ayrılmış. Karnım kanla dolmuş. Doktorun söylediğine göre bebekleri ve beni son anda kurtarmışlar. Ağır preeklemsi geçirmişim. Çok kan kaybetmişim. Rahmimi de alabilirlermiş. Onu da kurtarmışlar. Geçmeyen Ağrı'nız olursa doktorunuza güvenmiyorsanız sakın beklemeyin. Başka hastaneye gidin. Yavrularım zor kurtulmuş. Ben kendimden geçtim. Onlar iyi olsun inşallah. Ciğerleri gelişmemiş. Halbuki 31. Haftada iğne vurulmuştum. Kızlar dikkat edin. Bize dua edin. Ben doğuma girerken hepinize ettim.

çok şükür üçünüzde iyisiniz, Allah'a emanet olun inşallah. Çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olSun hepiniz iyisiniz..bundan sonra stresli olma bebisler kendini iyi hissetsin.merak etme kuvezde kalmalari sagliklari icin daha iyi.benim 1 oglum da kuvezde kaldi kisa surede toparladi.simdi cok iyi kilo alimi vs.1 ayligi gectik bile

çok geçmiş olsun... bu doktorlar nie böle ya düşündükçe sinir oluorum.. Allah yardımcınız olsun.. Sağlık sıhhat versin hepinize..

Canım sen kendini üzme bebeklerin hisseder seni inşallah görürsün kısa zamanda 3 nüzde iyisiniz çok şükür .. Allah yardımcınız olsun canım

Canim benim yaaa cok sukur hepiniz kurtulmussunuz kiyamam ( cok gecmis olsun..
Korkma annesi kuzularin yakin zamanda kollarina gelir insallah, Allahim yar ve yardimciniz olsun

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sana ve bebeklerine acil şifa versin inşallah

çok büyük geçmiş olsun minnaklarnda biran önce sağlıkla gelsin kucağına

Canimmmm ne oldu birden sana. Hani biz beraber aynı tarihte doğuracaktık. İnan gözlerim doldu. Çok ccokkk geçmiş olsunn. Sakın stres yapma sütun kesilmesin. Bebeklerinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim. Anlamadığım diğer hastane yada dr un bu kadar önemli bir durumu nasıl anlamadigi. Pazar günude benim 5 saat süren ağrım vardı. Ama dün kontrolde birşey çıkmadı. 2 hafta öncede kuvvetli sancidan hastanede yattim 2 gün. Meğerse kanımda enfeksiyon varmiş. Senin bu durumunun başka hastanede fark edilmesi çok şaşırdım. Herşey düzelecek üzülme olurmu. Allah şifa versin.

Bebekler kendini toparlar gelişimlerini tamamaladilar artık sende tansiyon falan varmiydi bende de plasenta rahim ağzını kapatmış durumda sezeryan cokmsikintili geçecek gibi görünüyor erken dogma riskleri var gebeleik sekeri olduğu için ciğer geliştirici ignede yapmadı dr bebekler yakında çıkar kuvozden korkma sağlıklı bir şekilde dogmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…