- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.281
Amanın benim oğluşlarıma arkadaşlar geliyorrSağol canim amin . Seninde mi kendiliğinden :) benim cinsiyetleri çok karışık oldu ilk fakultede 3bucuk aylıkken yani 14 yada 15 haftalik felan ken biri erkeğe benziyor dedi doktor ama net değil tam gostermiyor dedi sonradan netlesir dedi net bişey söyleyemedi sonrada doğum evi başka doktor 18 haftalık felanken gittim kıza benziyor dedi iki haftada öyle dedi en son 20. Haftamda doğum evindeki netleştiedi birini pozisyon değiştirmiş gördüm erkek bu dedi geçen haftada ayrıntılıda kesinlesti ikiside erkek :) böyle oldu
Canım bu tarzlardan hoşlanıyorum bende.. böyle iki beşik alırsak birini yatak odamda diğerini çocuk odasına koyarım bebeklerimi ilk 6aya kadar ayırmak istemiyorum kısmetseFoto isteyen kızlar biz bu yatağı beğendik tam takımı sığdıramadım aynı kareye yataklar sonra büyüyor diye beğendik ayrıca 2 tane de beşik alacağız ufak yatak odamız için
Ay bende çok beğendim bunu gerçekten çok güzel duruyor Sen nasıl oldun buarada canım ?Foto isteyen kızlar biz bu yatağı beğendik tam takımı sığdıramadım aynı kareye yataklar sonra büyüyor diye beğendik ayrıca 2 tane de beşik alacağız ufak yatak odamız için
Allah bağışlasın canım oğluşlarını :) dediğin gibi önümüzde çok uzun olmayan ama çok da kısa olmayan bi süreç var:) sağlıkla kucağımza almak nasip olsun hepmize inşallahSelam herkese ben başka topiktenim gene ikizlerle ilgili brşey ararken burayi buldum ve sanurim benim haftalarimda olan daha çok burda bende süpriz şekilde 23+0 haftalik tek yumurta oğluslarima hamileyim çok sıkıntılar çektim düşük tehlikesi vs. Ama suandaki tekmisleri hissedince hepsine degmis diyorum hedef 6 yi ve 7 . Ayı bitirmek ozaman rahatlayacagim inşallah acele etmez benim ogluslar:)
Hoşgeldin aramıza :) hepimiz aynı şeyleri yaşadık korkularımızı heyacanlarımızı burda paylaşıyoruz çok da yararlı oluyor inan hepimizin amaçlı sağlıkla kucağımıza almak bebişlerimizi
Amanın benim oğluşlarıma arkadaşlar geliyorrmaşallah canım
Allah bağışlasın canım oğluşlarını :) dediğin gibi önümüzde çok uzun olmayan ama çok da kısa olmayan bi süreç var:) sağlıkla kucağımza almak nasip olsun hepmize inşallah
İyiyim Can'ım dinlenmeye devam 1 haftayı doldurmam lazım arada Epidural iğnesinin yeri ağrıyor biraz onun dışında iyiyimAy bende çok beğendim bunu gerçekten çok güzel duruyor Sen nasıl oldun buarada canım ?
Ay ben öğrenmedim canım meraklardayım :))Sen daha öğrenemedin mi :) ben de 17+1 deyim bir kız bir erkek
Canım çok güzel aldığınız mobilya güle güle kullanın :))Foto isteyen kızlar biz bu yatağı beğendik tam takımı sığdıramadım aynı kareye yataklar sonra büyüyor diye beğendik ayrıca 2 tane de beşik alacağız ufak yatak odamız için
Evet canım benimkide sürpriz bir şekilde oldu kendiliğinden :)) bana 13. Hafta kıza benziyor biri dedi ötekini göremedi. Tek yumurtaysa tabii aynı cinsiyet olacak. Bakalım hayırlısı olsun. Bugün farklı bi doktora gidicem belki öğreniriz ama dediğin gibi net sonuç 20. Hafta hatta 4d ultrason :)Sağol canim amin . Seninde mi kendiliğinden :) benim cinsiyetleri çok karışık oldu ilk fakultede 3bucuk aylıkken yani 14 yada 15 haftalik felan ken biri erkeğe benziyor dedi doktor ama net değil tam gostermiyor dedi sonradan netlesir dedi net bişey söyleyemedi sonrada doğum evi başka doktor 18 haftalık felanken gittim kıza benziyor dedi iki haftada öyle dedi en son 20. Haftamda doğum evindeki netleştiedi birini pozisyon değiştirmiş gördüm erkek bu dedi geçen haftada ayrıntılıda kesinlesti ikiside erkek :) böyle oldu
Canım senin zor olmuş o dönemler neyseki geride kalmış geçmiş olsun. Benim Allaha şükür şimdilik büyük bi sıkıntım yok. Maşallah diyim :) Umarım böyle devam eder. Tek sıkıntım yorgunluk ve karnımdaki baskı basınç..Düşük tehlikesi 6 ve 7. Haftalarda kanamalarım oldu hafif dojtora gittiğimde desteğe ihtiyacın var dedi progestana başladım 8. Haftamda ikiz olduğu anlaşıldı özelde ve o gün bana sen artık normal hamile değilsin artık kritik riskli bir döneme girdin düşük tehlikeside var dedi hersey yasakladi ilişki iş vs. Dahada kanama yaşamadım Allaha Şükür ama hep ağrılı sizili geçti mesela benim bulanti vardi ama hiç kusma yaşamadım ama hep kasik agrisi çektim hiç bitmeyen 4 5 ay boyunca . Mesela ev temizliği yapamıyorum bir kere denedim evi supurmeyi akşam agridan öldüm yemek toplama hariç yapamıyorum yürüme de yasak evdeyim hep hastane hariç çok bunalirsam yakinlarima ev gezmesi okadar
Saol Can'ım da almadık daha :) beğendik sadece büyük ihtimal alırız amaCanım çok güzel aldığınız mobilya güle güle kullanın :))
Canım çok normal ama akıntının rengi ve kokusu çok önemli pembe-kırmızı bizim için tehlikeli yeşil-kahverengi +kokulu ise iltihap var demektir beyaz şeffaf normal kabul edilir ama hepsini Dr una iletmelisin ben 2ay çektim mantar enfeksiyonuymuş zor atlattımKızlar bugün sabah çamaşırımda bir ıslaklık hissettim siz de de oldu mu hiç?
FairyTale61 canım bebişlerinin odası hayırlı olsun.. Sağlıkla sıhhatle kullansınlar.. biz karar veremiyoruz ne alacağımıza ahşap büyüyen beşiklerden istiyorum ama eşimde oyunparkı beşik daha kullanışlı olur diyor.. sanırım son zamanımda alıcaz gibi geliyor.. sen nasıl birşey aldın? ?
aradım doktorumu oda şeffat akıntıyı normal devam ederse yinede bi gel dedi şükür şimdilik bişey yok çok sağol canım senin mantar efeksiyonun geçti mi ?Canım çok normal ama akıntının rengi ve kokusu çok önemli pembe-kırmızı bizim için tehlikeli yeşil-kahverengi +kokulu ise iltihap var demektir beyaz şeffaf normal kabul edilir ama hepsini Dr una iletmelisin ben 2ay çektim mantar enfeksiyonuymuş zor atlattım
Epey ilaç kullandım fitil şeklinde intim köpük kullanıyorum hala önleyici vag.tablet kullanıyorum gün aşırı.ama tedbiri elden bırakır bırakmaz yenileniyor öncesinde yoktu böyle bir sıkıntı ama gebelikte özellikle ikiz gebelikte böyle inatçı mantar enfeksiyonları çok sık oluyormuşaradım doktorumu oda şeffat akıntıyı normal devam ederse yinede bi gel dedi şükür şimdilik bişey yok çok sağol canım senin mantar efeksiyonun geçti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?