- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.821
çok geçmiş olsun Rabbim sana da bebişlere de şifa versin tez zamanda sağlıklı şekilde evine getirirsin inşallahKızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler yoğun bakımda. Daha göremedim. Dua edin bize. Çok kötü şeyler yaşadım. Sabah karnımın alt tarafında ve belimde ağrı vardı. Tansiyonum büyük 8 küçük 7 idi. Bayılmak üzereydim. Hastaneye gittik. Ultrasonda baktılar. Nst Çektiler. Bebeklerin kan akımı kalp atışları iyi dediler. Akşam 4 buçuğa Kadar beni hastanede yatırdılar hiçbir şeyin yok enfeksiyon ağrısı olabilir eve git dediler. Ağrıların geçmezse tekrar hastaneye gel dediler. Hastaneden çıktık iki 3 dakika sonra karnın alt tarafındaki ağrı üst tarafa doğru yayılmaya başladı. Biz de Medipol hastanesine geldik burada ultrason aldılar. Doktor acilen sezeryan alıyorum seni dedi. Bana hiçbir şey söylemediler direk ameliyata aldılar. Karnımdaki Ağrının sebebi plasenta yaşlanması olan bebeğin plasentası ayrılmış. Karnım kanla dolmuş. Doktorun söylediğine göre bebekleri ve beni son anda kurtarmışlar. Ağır preeklemsi geçirmişim. Çok kan kaybetmişim. Rahmimi de alabilirlermiş. Onu da kurtarmışlar. Geçmeyen Ağrı'nız olursa doktorunuza güvenmiyorsanız sakın beklemeyin. Başka hastaneye gidin. Yavrularım zor kurtulmuş. Ben kendimden geçtim. Onlar iyi olsun inşallah. Ciğerleri gelişmemiş. Halbuki 31. Haftada iğne vurulmuştum. Kızlar dikkat edin. Bize dua edin. Ben doğuma girerken hepinize ettim.
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler yoğun bakımda. Daha göremedim. Dua edin bize. Çok kötü şeyler yaşadım. Sabah karnımın alt tarafında ve belimde ağrı vardı. Tansiyonum büyük 8 küçük 7 idi. Bayılmak üzereydim. Hastaneye gittik. Ultrasonda baktılar. Nst Çektiler. Bebeklerin kan akımı kalp atışları iyi dediler. Akşam 4 buçuğa Kadar beni hastanede yatırdılar hiçbir şeyin yok enfeksiyon ağrısı olabilir eve git dediler. Ağrıların geçmezse tekrar hastaneye gel dediler. Hastaneden çıktık iki 3 dakika sonra karnın alt tarafındaki ağrı üst tarafa doğru yayılmaya başladı. Biz de Medipol hastanesine geldik burada ultrason aldılar. Doktor acilen sezeryan alıyorum seni dedi. Bana hiçbir şey söylemediler direk ameliyata aldılar. Karnımdaki Ağrının sebebi plasenta yaşlanması olan bebeğin plasentası ayrılmış. Karnım kanla dolmuş. Doktorun söylediğine göre bebekleri ve beni son anda kurtarmışlar. Ağır preeklemsi geçirmişim. Çok kan kaybetmişim. Rahmimi de alabilirlermiş. Onu da kurtarmışlar. Geçmeyen Ağrı'nız olursa doktorunuza güvenmiyorsanız sakın beklemeyin. Başka hastaneye gidin. Yavrularım zor kurtulmuş. Ben kendimden geçtim. Onlar iyi olsun inşallah. Ciğerleri gelişmemiş. Halbuki 31. Haftada iğne vurulmuştum. Kızlar dikkat edin. Bize dua edin. Ben doğuma girerken hepinize ettim.
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler yoğun bakımda. Daha göremedim. Dua edin bize. Çok kötü şeyler yaşadım. Sabah karnımın alt tarafında ve belimde ağrı vardı. Tansiyonum büyük 8 küçük 7 idi. Bayılmak üzereydim. Hastaneye gittik. Ultrasonda baktılar. Nst Çektiler. Bebeklerin kan akımı kalp atışları iyi dediler. Akşam 4 buçuğa Kadar beni hastanede yatırdılar hiçbir şeyin yok enfeksiyon ağrısı olabilir eve git dediler. Ağrıların geçmezse tekrar hastaneye gel dediler. Hastaneden çıktık iki 3 dakika sonra karnın alt tarafındaki ağrı üst tarafa doğru yayılmaya başladı. Biz de Medipol hastanesine geldik burada ultrason aldılar. Doktor acilen sezeryan alıyorum seni dedi. Bana hiçbir şey söylemediler direk ameliyata aldılar. Karnımdaki Ağrının sebebi plasenta yaşlanması olan bebeğin plasentası ayrılmış. Karnım kanla dolmuş. Doktorun söylediğine göre bebekleri ve beni son anda kurtarmışlar. Ağır preeklemsi geçirmişim. Çok kan kaybetmişim. Rahmimi de alabilirlermiş. Onu da kurtarmışlar. Geçmeyen Ağrı'nız olursa doktorunuza güvenmiyorsanız sakın beklemeyin. Başka hastaneye gidin. Yavrularım zor kurtulmuş. Ben kendimden geçtim. Onlar iyi olsun inşallah. Ciğerleri gelişmemiş. Halbuki 31. Haftada iğne vurulmuştum. Kızlar dikkat edin. Bize dua edin. Ben doğuma girerken hepinize ettim.
Canimmmm bu dr nasıl enfeksiyon agrisi sanmiş. Anında kan ve idrar tahlili yapması lazım. Ben hastaneye gittiğimde ağrıyla dr hemen tahlil verdi. Nst ye bağladı ona göre beni hastaneye yatırdı. İnan çok k8zdim. Çünkü çok zor bir gebelik yaşıyoruz özellikle son 3 ay bu kadar zor gecebileceğimi hiç düşünmemiştim. Bebislerin küvezde kalması seni sakın üzmesin. Bak doğdular artık ve yakında sıcacık kucağına alacaksın. Lütfen sen kendini toparla. Bebeklerini düşün. Güçlü ol ki onlarda güçlü olsun. Allah sizi korusunnKızlar hepiniz çok sağolun. Dün hiç uyumadım. Bu gece de 3 saat uyumuşum korkudan uyuyamıyorum. Geçen hafta mantar ve bakteri vardı idrarımda. Sabah hastaneye gidince ultrasonda herşey normal çıkmıştı. O yüzden doktor Ağrı'yı enfeksiyon Ağrı'sı sanmış. Hastaneden çıkarken tansiyonum 16-11 olmuştu. Ona birşey yapmadılar. Burdaki doktor plasentanın ayrılmasına tansiyonun yükselmesi sebep olmuş dedi. Yani hem ihmal hem de tansiyonum sebep olmuş bu duruma. Bugün beni çıkaracaklar. Bebekler biraz daha kalacaklarmış. Kendinize iyi bakın. Allah sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.
Kızlar hepiniz çok sağolun. Dün hiç uyumadım. Bu gece de 3 saat uyumuşum korkudan uyuyamıyorum. Geçen hafta mantar ve bakteri vardı idrarımda. Sabah hastaneye gidince ultrasonda herşey normal çıkmıştı. O yüzden doktor Ağrı'yı enfeksiyon Ağrı'sı sanmış. Hastaneden çıkarken tansiyonum 16-11 olmuştu. Ona birşey yapmadılar. Burdaki doktor plasentanın ayrılmasına tansiyonun yükselmesi sebep olmuş dedi. Yani hem ihmal hem de tansiyonum sebep olmuş bu duruma. Bugün beni çıkaracaklar. Bebekler biraz daha kalacaklarmış. Kendinize iyi bakın. Allah sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.
Kızlar hepiniz çok sağolun. Dün hiç uyumadım. Bu gece de 3 saat uyumuşum korkudan uyuyamıyorum. Geçen hafta mantar ve bakteri vardı idrarımda. Sabah hastaneye gidince ultrasonda herşey normal çıkmıştı. O yüzden doktor Ağrı'yı enfeksiyon Ağrı'sı sanmış. Hastaneden çıkarken tansiyonum 16-11 olmuştu. Ona birşey yapmadılar. Burdaki doktor plasentanın ayrılmasına tansiyonun yükselmesi sebep olmuş dedi. Yani hem ihmal hem de tansiyonum sebep olmuş bu duruma. Bugün beni çıkaracaklar. Bebekler biraz daha kalacaklarmış. Kendinize iyi bakın. Allah sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.
yaaa allah askina Nasil Dr bunlar yaa.bence deşifre et o dru bizde bilelim insanlar gitmesin basjakarinin cani yanmasin .ya sana birşey olsaydi allah korusun.bu diplomayi Nasil aliyorlar çok sinir bozucu allahim seni ve bebeklerini korumuş sukurKızlar hepiniz çok sağolun. Dün hiç uyumadım. Bu gece de 3 saat uyumuşum korkudan uyuyamıyorum. Geçen hafta mantar ve bakteri vardı idrarımda. Sabah hastaneye gidince ultrasonda herşey normal çıkmıştı. O yüzden doktor Ağrı'yı enfeksiyon Ağrı'sı sanmış. Hastaneden çıkarken tansiyonum 16-11 olmuştu. Ona birşey yapmadılar. Burdaki doktor plasentanın ayrılmasına tansiyonun yükselmesi sebep olmuş dedi. Yani hem ihmal hem de tansiyonum sebep olmuş bu duruma. Bugün beni çıkaracaklar. Bebekler biraz daha kalacaklarmış. Kendinize iyi bakın. Allah sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.
Çookk tesekkür ederim canm kusura bakma hergun giremiyorum yeni gördüm.bu dediklerinizi hamileligim baßladığindan beri yiyemiyorum içim almiuo ama zorlada olsa yiyim inşallah yetişr diğerinecanim her gün muz ceviz pekmez ye minik olan digerine yetisir korkma ama aksatma her gün mutlaka ye gunde 2 bardak sut ic icemiyorsan mutlaka bir kase yogurt ye
Canım yaa. Nasıl olacak nerde doğurcam derken doğdular bak gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok geçmiş olsun Allah tan beklememişsin evde gitmişsin Rabbim bebeklerine de sana da şifa versin tez zamanda kavuşun inşallah üzülme sakın gönlünü ferah tut. Hayırlısıyla darısı başımıza..Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler yoğun bakımda. Daha göremedim. Dua edin bize. Çok kötü şeyler yaşadım. Sabah karnımın alt tarafında ve belimde ağrı vardı. Tansiyonum büyük 8 küçük 7 idi. Bayılmak üzereydim. Hastaneye gittik. Ultrasonda baktılar. Nst Çektiler. Bebeklerin kan akımı kalp atışları iyi dediler. Akşam 4 buçuğa Kadar beni hastanede yatırdılar hiçbir şeyin yok enfeksiyon ağrısı olabilir eve git dediler. Ağrıların geçmezse tekrar hastaneye gel dediler. Hastaneden çıktık iki 3 dakika sonra karnın alt tarafındaki ağrı üst tarafa doğru yayılmaya başladı. Biz de Medipol hastanesine geldik burada ultrason aldılar. Doktor acilen sezeryan alıyorum seni dedi. Bana hiçbir şey söylemediler direk ameliyata aldılar. Karnımdaki Ağrının sebebi plasenta yaşlanması olan bebeğin plasentası ayrılmış. Karnım kanla dolmuş. Doktorun söylediğine göre bebekleri ve beni son anda kurtarmışlar. Ağır preeklemsi geçirmişim. Çok kan kaybetmişim. Rahmimi de alabilirlermiş. Onu da kurtarmışlar. Geçmeyen Ağrı'nız olursa doktorunuza güvenmiyorsanız sakın beklemeyin. Başka hastaneye gidin. Yavrularım zor kurtulmuş. Ben kendimden geçtim. Onlar iyi olsun inşallah. Ciğerleri gelişmemiş. Halbuki 31. Haftada iğne vurulmuştum. Kızlar dikkat edin. Bize dua edin. Ben doğuma girerken hepinize ettim.
Phantaghio kurtuldu canım darısı başımıza nasıl gidiyor benim bugün kontrolm vardı haftaya gel dedi hala bi tarih yok bakalım nolcak?Sevgili Y lerin annesi ve phantagtio
Ucumuzun de doğum tarihi 29.09.2016
Dr ile konustum. Bayramdan oncekı günlerde alacak. 8 eylulde 37. Haftamız bitmiş oluyor. Ben 9 eylül olmasini istedim. Tabi dayanabilirsem o tarihe kadar. Bayramdan sonra geç olurmuş. Hatta 5 eylül olsun dedim o erken olur dedi dr. Allah yardımcımız olsun. Goktug ismi çok güzel bende dusunuyurum.
Canimm benim dr um pazartesi günü ikizler icin en uygun sezeryan tarihinin 36+4 oldugunu yani 6 eylülde alalım dedi. Bende 37 hafta tam bitsin ve 09.09 olsun diye 9 eylülü istedim. Tabi o tarihe kadar tutabilirsem. Bu gidişle çok zorr. Çok zor yuruyorum oturuyorum nefes alamıyorum yatamiyorum. Uyku yok. Hareket edemiyorum ellerim uyuşuk. 2 gundur ayaklarım aksam üzeri balon gibi sisiyorr. 4 yaşında birde oğlum var. Daha ne anlatayım. Allah yardımcımız olsunnn.Phantaghio kurtuldu canım darısı başımıza nasıl gidiyor benim bugün kontrolm vardı haftaya gel dedi hala bi tarih yok bakalım nolcak?
Canimm benim dr um pazartesi günü ikizler icin en uygun sezeryan tarihinin 36+4 oldugunu yani 6 eylülde alalım dedi. Bende 37 hafta tam bitsin ve 09.09 olsun diye 9 eylülü istedim. Tabi o tarihe kadar tutabilirsem. Bu gidişle çok zorr. Çok zor yuruyorum oturuyorum nefes alamıyorum yatamiyorum. Uyku yok. Hareket edemiyorum ellerim uyuşuk. 2 gundur ayaklarım aksam üzeri balon gibi sisiyorr. 4 yaşında birde oğlum var. Daha ne anlatayım. Allah yardımcımız olsunnn.
Bana tarih vermiyor ne kadar kalırsa kar senin için diyo en geç 38 diyo bekliyorum bende ya acil doğurcam yada sezaryen tarihi vercek bayram giriyor zaten deli oluyorum. Benimde iki yaşında bi afacanm var ne yatırıyorm ne oturuyorum acıktı üstü ıslandı canı sıkıldı altına yaptı uykusu geldi ne zaman 35 haftalık oldum bilmem :) bebeklerin kilosu nasıl? Ben o kadar ağır değilim galiba sadece uzun mesafe yürüyemiyorum karnım belim ağrıyor hemen Allah yardım etsin hepimize cnmCanimm benim dr um pazartesi günü ikizler icin en uygun sezeryan tarihinin 36+4 oldugunu yani 6 eylülde alalım dedi. Bende 37 hafta tam bitsin ve 09.09 olsun diye 9 eylülü istedim. Tabi o tarihe kadar tutabilirsem. Bu gidişle çok zorr. Çok zor yuruyorum oturuyorum nefes alamıyorum yatamiyorum. Uyku yok. Hareket edemiyorum ellerim uyuşuk. 2 gundur ayaklarım aksam üzeri balon gibi sisiyorr. 4 yaşında birde oğlum var. Daha ne anlatayım. Allah yardımcımız olsunnn.
Kaçıncı haftadasin. Ilberce. Dikiş yırtılması olayını anlamadım. Sadece 36. Haftada mi yirtiliyormus. Hiç duymadım inandırıcı gelmedi. Ben dr ma guveniyorum.38. Haftaların ikiz gebelik için çok geç olduğunu soyledi.Dr un bana söylediği tarihte 36nin içinde eski sezeryan dikisi yirtilabukirmis
Benimde dört yasinda bir afacanimvar oturmuyor beni ayakta duramiyorum nasıl dayanicambayram sonuna bende bilmiyorum
Evet birde kucuk çocuklarımızın olmasi dahada yoruyor ama ben evdeyken yavrumu kreşe gönderemiyorum. Kiyamiyorum. Bebekler imin kilosu iyi çok şükür. Yalnız araların da fark artmaya başladı. Buna ikizler arasi parazitlenme deniyormuş. 2 kiloyu geçtiler. K7veze girmeden atlatsak herşeyi Allahin izniyle.Bana tarih vermiyor ne kadar kalırsa kar senin için diyo en geç 38 diyo bekliyorum bende ya acil doğurcam yada sezaryen tarihi vercek bayram giriyor zaten deli oluyorum. Benimde iki yaşında bi afacanm var ne yatırıyorm ne oturuyorum acıktı üstü ıslandı canı sıkıldı altına yaptı uykusu geldi ne zaman 35 haftalık oldum bilmem :) bebeklerin kilosu nasıl? Ben o kadar ağır değilim galiba sadece uzun mesafe yürüyemiyorum karnım belim ağrıyor hemen Allah yardım etsin hepimize cnm
Merhabalar. Ben de yarın 28 haftalık oluyorum nasipse. Benim doğal yolla oldu ama ben de çok korkuyorum erken doğum olur diyeMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende sizler gibi ikiz bebişlere hamileyim 28 haftalık hamileyim ama ben erken doğum olur diye çok korkuyorum Bebeklerim tüp bebek ile oldu biri kız biri erkek olacak inşallah Rabbim nasip ederse bu süreçte sizlerden bilgi almak istiyorum çok korkuyorum ve ilk Bebeklerim yıllardır hasret ile özlem ile beklediğim bebekler ama o kadar korkuyorum ki anlatamam bu ay ki kontrol de Dr bana dedi ki rahim kanalları kapalı erken doğum bu ay gözükmüyor ama yolculuğu falan hep yasakladı yürüyüş yasak dedi sizlerde bilgi verir misiniz kaç haftalık olursa doğumun olması iyi ve sezeryan ile mi doğum olur Rabbim sizleri de beni de kurtarsın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?