2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

TE="Togretmen, post: 47828483, member: 703635"]Bende bugün 28+0 oldum cnm hamilelik hesaplama da böyle çıkıyor[/QUOTE]
Aynıyız o halde.:)[/QUOTE]
Evet cnm inşallah Hayırlı bir zamanda dıpum yaparız sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

TE="Togretmen, post: 47828483, member: 703635"]Bende bugün 28+0 oldum cnm hamilelik hesaplama da böyle çıkıyor
Aynıyız o halde.:)[/QUOTE]
Evet cnm inşallah Hayırlı bir zamanda dıpum yaparız sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah[/QUOTE]

Âmiiiiiiinnnnn inşaAllah. İstanbul'da mısın? Hangi hastaneye gidiyorsun?

Aynıyız o halde.:)
Evet cnm inşallah Hayırlı bir zamanda dıpum yaparız sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah[/QUOTE]

Âmiiiiiiinnnnn inşaAllah. İstanbul'da mısın? Hangi hastaneye gidiyorsun?[/QUOTE]
Hayır cnm istanbulda Kadikoy acıbadem hastanesinde tedavisi yaptım ama iskenderundayım

Canimmm Allah biran önce şifa versin. Dualarımız senin ve bebeklerinle. Lütfen kendini toparla artık. Minik kuzularrr iyilesecek meme isteyecekler. Güçlü olMan lazım sen çünki çok özel bir annesin. Allah boylee takdir etmiş. Şimdi gücünü gösterme zamanı. Biliyorum çok zor ama anneyiz bizz. Unutmaaa

Dediğin doğrudur. dr lar zaten üstten bakip eğer uzunlukta azalma varsa zaten alttan bakiyorlarr. Ama üstten bakıp problem yoksa alttan bakmıyorlar.

Elbimmmm tsk etmene gerek yokk. Ogrendiklerimi paylaşıyorum kimse üzülmesin. Çünki çok zor bir süreçten geciyoruz. Allah izniyle sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşaallah. Takiplere 2 haftada bir git. Ben hep öyle yaptimm

T tmm cnm bu ay ki kontrolden sonra 2 hafta da bir gidecem inşallah

Rabbim şafi ismi ile bebeklerine şifa versin inşallah..
Canim bir an once evlatlarini kucagina alirsin insallah, benim kizlarimda 3 hafta kuvezde kaldi ve ayni sureclerden gectik, gonluni ferah tut, gececek bugunler, kizlarim 9,6 aylik oldu bile, unutacaksin o gunleri canim, iyi dusun, bol sutun olur insallah.

Selinlerim 31 haftasinda dogum yapti bugun rabbim ucunude korusun insallah saglik sifa versin dua ile ecmain...
Ayyyy gercektenmi Kizlar erken dogurdukca beni korku sarıyor. 2 hafta kalmasına rağmen heran doguraçakmış gibi korku başladı. Uyku yok. Yurumem yok. Ayaklarimdaı balon gibi ödem var.
Selinlerim ALLAH bebeklerini ve seni korusun. 31. Hafta erken bir zaman. Umarım hersey yoluna girer. Erken doğum yapan annelerimizi ve küvezde olan tüm bebeklerimizi rabbim korusun..

Ayyyy kızlar benimde bugün sabahtan kasıklarımda bir batma ve ağrı var bu ağrı da kuyruk sokumuma kadar vuruyor ara ara çok korkuyorum ya iş falan da yapmıyorum anlamadım niye böyle oluyor ve daha 28 haftalığım

elbimm Kuyruk sokumu ağrısı bende de vardı doktora söyledim Ostreocar diye bi ilâç verdi o iyi geldi bayağı, magnezyum kalsiyum eksikliğinden oluyormuş malum bebişler annenin kemiklerinden beslendiği için. Diğer ağrılardan da oluyor arada bu aylarda rahim daha da genişlediği için böyle ağrılar olabiliyor yazıyor bilgi veren forumlarda ama çoksa ve için rahat değilse doktoruna danış ne olur ne olmaz Allah korusun.

="E-M-I-N-E-M, post: 47862717, member: 704668"]Günaydın kızlar bugün doğumum var Allah kısmet ederse yavrularıma kavuşucam dualarınıza ihtiyacım var sizlerde benim dualarımdasınız[/QUOTE]
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok durulmayacak kadar bir ağrı değil arada bir batma oluyor dün biraz fazlaydı. Devam ederse dr giderim cnm

Elbimmmm canım çok dikkat edin. Bende hem korkuyorum hem evde iş görüyorum. Aslinda sürekli yatmak lazımmış ama ne mumkun. 28-32 arası çok yorulmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…