2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın kızlar bugün doğumum var Allah kısmet ederse yavrularıma kavuşucam dualarınıza ihtiyacım var sizlerde benim dualarımdasınız
rabbim saglikla nasip etsin insallah cok guzel haftada 37+ geliyor canim rabbim sizi korusun insallah

Slm arkadaşla r bebeklerinin hayırlı olsun. Size bi sorum var . Bugün kese randevu vardı 5+5 günlük iki kese göründü . Birini n kalp atışı var diğeri goUkmedi
Doktor suan erken. Diğeri geç tutunmis geriden geliyor olabilir de dedi durmus da olabilir dedi . Haftaya tekrar gidcez. Çok Üzgünüm böyle bi durum yaşayan var mı sizler ikisini de aynı gün mu duydunuz benim gibi olup sonrada duyan var mı

Cnm bende senin dediğin gibi benimde aytı yumurta ikizleri bir bebeğin kalp atışını Duydum diperini ise duyamamıştım arkada kalmış dedi dr içini ferah tut inşllah duyacaksın bir hafta sonra

Sanirim 5+5 diyorsun ben 5+3 de tek kese gordum kalp atisi bile yoktu 6+3 de iki kese goruldu yine kalp atisi yok 7+3 de kalp atisini duyduk sukur ve iki kizimiz geliyor rabbim nasip ederse insallah erken atan kalp atisi erkek bebek diyorlar gec atan kalp atisinada kiz diyorlar belkide kiz erkek geliyordur pozitif dusun cnm rabbim sizi korusun

Cnm bende senin dediğin gibi benimde aytı yumurta ikizleri bir bebeğin kalp atışını Duydum diperini ise duyamamıştım arkada kalmış dedi dr içini ferah tut inşllah duyacaksın bir hafta sonra
İnşallah canım çok sağol. Keseler biri tam ortada biri sola doğru yanyanalardi ama bilmiyorum artik

Maşallah prenseslere .canım Allah razi olsun . İçim rahatladı biraz. Aa oykemi bilmiyordm. Brlki de ondan mi duyulmadi prensesimin kalbi :) Herkesin içinden geçen bi kız bi erkek olacağı yönünde ama nasip bakalım. Rabbim hepimize sagsalim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. Sen de sağlıcakla al prensesleri kucağına canm

Ben de kendiminkiler için bir kız bir erkek beklentisindeyim nedense.. Hayırlısıyla inşallah bir öğrenebilseydim ağırlaşmadan hazırlanırdım yavaş yavaş

Ben de kendiminkiler için bir kız bir erkek beklentisindeyim nedense.. Hayırlısıyla inşallah bir öğrenebilseydim ağırlaşmadan hazırlanırdım yavaş yavaş
Ben 12 haftalık iken öğrenmiştim neden öğrenmediniz acaba 16 haftalık olmuşsunuz inşllah gönlünüzden geçen olur

aslinda kolay isminiz elbimm elbim yazisina tiklayin kisisel bilgilerinize gidin
kisel bilgilerinizi kontol edin asagiya dogru inin gebeli takvimi yaziyor. muhtemelen dogumu yapacaginiz tarihi yaziniz.

Son düzenleme:
Galiba bu takvimi bir tek ben yapamadım yaa

aslinda kolay isminiz elbimm elbim yazisina tiklayin kisisel bilgilerinize gidin
kisel bilgilerinizi kontol edin asagiya dogru inin gebeli takvimi yaziyor. muhtemelendogumu yapacaginiz tarihi yaziniz. bende cok zor buldum. zorda olsa burayi bu takvimle daha cok seviyorum..

, post: 47881980, member: 644124"]Zaman hiç geçmşyor sanki [/QUOTE]
Haklısın aslında bende dün eşime diyodum sanki zmaan durdu geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…