- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.881
Canim sağlıkla sorunsuz olarak kavuş ınsaallahhh yavrularına.Günaydın kızlar bugün doğumum var Allah kısmet ederse yavrularıma kavuşucam dualarınıza ihtiyacım var sizlerde benim dualarımdasınız
rabbim saglikla nasip etsin insallah cok guzel haftada 37+ geliyor canim rabbim sizi korusun insallahGünaydın kızlar bugün doğumum var Allah kısmet ederse yavrularıma kavuşucam dualarınıza ihtiyacım var sizlerde benim dualarımdasınız
Elbimmmm canım çok dikkat edin. Bende hem korkuyorum hem evde iş görüyorum. Aslinda sürekli yatmak lazımmış ama ne mumkun. 28-32 arası çok yorulmaa
Cnm bende senin dediğin gibi benimde aytı yumurta ikizleri bir bebeğin kalp atışını Duydum diperini ise duyamamıştım arkada kalmış dedi dr içini ferah tut inşllah duyacaksın bir hafta sonrayenibids69739 .!.:Sşla r bebeklerinin hayırlı olsun. um var . Bugün kese randevu vardı 5+5 günlük iki kese göründü . Birini n kalp atışı var diğeri goUkmedi
rken. Diğeri geç tutunmis geriden geliyor olabilir de dedi durmus da olabilir dedi . Haftaya tekrar gidcez. Çok Üzgünüm böyle bi durum yaşayan var mı sizler ikisini de aynı gün mu duydunuz benim gibi olup sonrada duyan var mı
Sanirim 5+5 diyorsun ben 5+3 de tek kese gordum kalp atisi bile yoktu 6+3 de iki kese goruldu yine kalp atisi yok 7+3 de kalp atisini duyduk sukur ve iki kizimiz geliyor rabbim nasip ederse insallah erken atan kalp atisi erkek bebek diyorlar gec atan kalp atisinada kiz diyorlar belkideSlm arkadaşla r bebeklerinin hayırlı olsun. Size bi sorum var . Bugün kese randevu vardı 5+5 günlük iki kese göründü . Birini n kalp atışı var diğeri goUkmedi
Doktor suan erken. Diğeri geç tutunmis geriden geliyor olabilir de dedi durmus da olabilir dedi . Haftaya tekrar gidcez. Çok Üzgünüm böyle bi durum yaşayan var mı sizler ikisini de aynı gün mu duydunuz benim gibi olup sonrada duyan var mı
İnşallah canım çok sağol. Keseler biri tam ortada biri sola doğru yanyanalardi ama bilmiyorum artikCnm bende senin dediğin gibi benimde aytı yumurta ikizleri bir bebeğin kalp atışını Duydum diperini ise duyamamıştım arkada kalmış dedi dr içini ferah tut inşllah duyacaksın bir hafta sonra
Maşallah prenseslere .canım Allah razi olsun . İçim rahatladı biraz. Aa oykemi bilmiyordm. Brlki de ondan mi duyulmadi prensesimin kalbi :) Herkesin içinden geçen bi kız bi erkek olacağı yönünde ama nasip bakalım. Rabbim hepimize sagsalim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. Sen de sağlıcakla al prensesleri kucağına canmSanirim 5+5 diyorsun ben 5+3 de tek kese gordum kalp atisi bile yoktu 6+3 de iki kese goruldu yine kalp atisi yok 7+3 de kalp atisini duyduk sukur ve iki kizimiz geliyor rabbim nasip ederse insallah erken atan kalp atisi erkek bebek diyorlar gec atan kalp atisinada kiz diyorlar belkidekiz erkek geliyordur pozitif dusun cnm rabbim sizi korusun
Ben de kendiminkiler için bir kız bir erkek beklentisindeyim nedense.. Hayırlısıyla inşallah bir öğrenebilseydim ağırlaşmadan hazırlanırdım yavaş yavaşMaşallah prenseslere .canım Allah razi olsun . İçim rahatladı biraz. Aa oykemi bilmiyordm. Brlki de ondan mi duyulmadi prensesimin kalbi :) Herkesin içinden geçen bi kız bi erkek olacağı yönünde ama nasip bakalım. Rabbim hepimize sagsalim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. Sen de sağlıcakla al prensesleri kucağına canm
Ben 12 haftalık iken öğrenmiştim neden öğrenmediniz acaba 16 haftalık olmuşsunuz inşllah gönlünüzden geçen olurBen de kendiminkiler için bir kız bir erkek beklentisindeyim nedense.. Hayırlısıyla inşallah bir öğrenebilseydim ağırlaşmadan hazırlanırdım yavaş yavaş
Galiba bu takvimi bir tek ben yapamadım yaamevhibe ikra meyr 47876109 .!.:Takvimimde 69 gun var yaziyor galiba 50-55 gun kaldi dogumuma :)) hayirlisiyla saglikla cumlemize nasip etsin rabbim .. dua ile ecmain
Galiba bu takvimi bir tek ben yapamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?