2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Muhhanim@ cnm ya iki gündür düzenli kasılmalar oluyor bende sende de var mı?
Canimmm sıra bize geldi sanırım. Kasılma yok ama ayaklarım 5 gündür resmen balın gibı şişiyor. Dun nst ye girdim ve dr à gösterdim ayaklarımı normal dedi. Birde karnım çok aşağıya indi ve çocuklar canımı çok yakıyor. Canim Senin doğum zamanın ne zaman belli olacak.

Cnm kasılmalarım sıklaştı acile geldim yatış verdi böle devam ederse bu gece en geç sabaha alirım doğuma dedi bekliyorum bakalım Rabbim hayırlısından versin

Allahım mutlulugunuzu daim etsin burnumun direği sizladi derler ya aynen hissettim bizde 7 yılda iki bebegimizi kaybetmenin acısıyla beklerjen şimdide iki bebeğime hamileyim Allahım inşallah senin gibi burdan bizede hayırlısıyla yazmayı nasip etsin bebeklerimiz saglikli bir sekilde dünyaya geldi hepimiz iyiyiz diye onlara kavuşmayı hayal ediyorum nasıl bakarız ederiz kısmını düşünmüyorum Allah yardimcimiz olur elbet umarım tüm anne adayları sağlıkla bebeğine kavuşur hastanede olanlara Rabbim şifa versin

hally bizim doğum zamanımız aynı senle. Sen nasılsın benim ayaklarım şişiyor akşamları ya daha çok erken halbuki

Rabbim bebişlerinizi korusun inşallah bende 8 yıldır evlat hasreti çekiyordum Rabbim nasip eder bize de kucağımıza almayı inşllah benimde bir kız biri erkek olacakALLAHIN izni ile ama çok korkuyorum erken doğum olur mu veya kKarnım da onlara birşey olur mu diye....

Bizlerde ayni sekiz yılda bir sürü ilaç birçok tedavi bir kimyasal ggebelik ama morelimizi ve umudumuzu hiç kaybetmeden sabırla bu günleri bekledik.her olumsuz sonucta hep bir yıkım yaşadık.Ama bu surecte eşim hep bana moral verdi her kararimda bana destek verdi.Epilepsi hastası olduğum için ilaclarin yan etkisi olacak diye cok kkorkuyorduk. Ama Yüce Mevlam sağlikli iki evlat nasip etti.Ne kadar şukretsek azdır.

Bizlerde ayni sekiz yılda bir sürü ilaç birçok tedavi bir kimyasal ggebelik ama morelimizi ve umudumuzu hiç kaybetmeden sabırla bu günleri bekledik.her olumsuz sonucta hep bir yıkım yaşadık.Ama bu surecte eşim hep bana moral verdi her kararimda bana destek verdi.Epilepsi hastası olduğum için ilaclarin yan etkisi olacak diye cok kkorkuyorduk. Ama Yüce Mevlam sağlikli iki evlat nasip etti.Ne kadar şukretsek azdır.

Benim 3 derecede ki akrabalarımda 5 aile ikiz getirdi tek yumurta ikizi getiren de vardı çift yumurta ikizi de vardı ama benim tüp bebek ile ikiz normal yolla çocuğum olmuyordu
Benim bi kizim Var ikinciyi dusunuyom bu yontemle uvulasyon yintemi ile allah bagislasin sana canim bebeksleriniz kiz mu erkek mi bi de korkuyorum aslinda ikiz istemiyom bendede akrabalarda Var ustelik bende ikizim kardes im erkek Ben kiz cift yumurta benimde ikiz getirme olasiligim nedir

Rabbim nasip ederse inşllah biri kız biri erkek olacak bence ikiz güzel yaaa farklı bir duygu oluyor tabi ama korkuları da var aslında sizin de ikiz olma ihtimali var ama belli olmaz tabi sizde olmaz ise kızınızda olma ihtimali olur

Hayirlisi canim saglikla kucagina al canim islhhh aslinda dogrusunu istersen bi kizim Var ikinciyi erkek istiyorum onun icin ugrasiyom yum teslerinde cizgi siliklesince olmaliymis ama ikiz olabilirmi diye sorma istedim size ondan belki Ben erkek dedim diye kizicaklar olabilir lutfen kusura bakmayin hayat bu kiziniz varsa oglan istersiniz oglunuz varsa kiziniz olsun dersiniz kimi bi evlat kimi ask kimi para kimi sifa kimi bi kismet ister insan oglu Boyle simdiden aciklamasinida yapim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…