- 27 Temmuz 2016
- 97
- 64
- 3
- 32
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.901
Muhhanim@ cnm ya iki gündür düzenli kasılmalar oluyor bende sende de var mı?Elbimmmm canım çok dikkat edin. Bende hem korkuyorum hem evde iş görüyorum. Aslinda sürekli yatmak lazımmış ama ne mumkun. 28-32 arası çok yorulmaa
16. Hafta bilinmiyor mu cinsiyeti. Hayırlısı yla gönlünden geçen olur inşallah canmBen de kendiminkiler için bir kız bir erkek beklentisindeyim nedense.. Hayırlısıyla inşallah bir öğrenebilseydim ağırlaşmadan hazırlanırdım yavaş yavaş
Canimmm sıra bize geldi sanırım. Kasılma yok ama ayaklarım 5 gündür resmen balın gibı şişiyor. Dun nst ye girdim ve dr à gösterdim ayaklarımı normal dedi. Birde karnım çok aşağıya indi ve çocuklar canımı çok yakıyor. Canim Senin doğum zamanın ne zaman belli olacak.Muhhanim@ cnm ya iki gündür düzenli kasılmalar oluyor bende sende de var mı?
Cnm kasılmalarım sıklaştı acile geldim yatış verdi böle devam ederse bu gece en geç sabaha alirım doğuma dedi bekliyorum bakalım Rabbim hayırlısından versinCanimmm sıra bize geldi sanırım. Kasılma yok ama ayaklarım 5 gündür resmen balın gibı şişiyor. Dun nst ye girdim ve dr à gösterdim ayaklarımı normal dedi. Birde karnım çok aşağıya indi ve çocuklar canımı çok yakıyor. Canim Senin doğum zamanın ne zaman belli olacak.
Cnm kasılmalarım sıklaştı acile geldim yatış verdi böle devam ederse bu gece en geç sabaha alirım doğuma dedi bekliyorum bakalım Rabbim hayırlısından versin
Allahım mutlulugunuzu daim etsin burnumun direği sizladi derler ya aynen hissettim bizde 7 yılda iki bebegimizi kaybetmenin acısıyla beklerjen şimdide iki bebeğime hamileyim Allahım inşallah senin gibi burdan bizede hayırlısıyla yazmayı nasip etsin bebeklerimiz saglikli bir sekilde dünyaya geldi hepimiz iyiyiz diye onlara kavuşmayı hayal ediyorum nasıl bakarız ederiz kısmını düşünmüyorum Allah yardimcimiz olur elbet umarım tüm anne adayları sağlıkla bebeğine kavuşur hastanede olanlara Rabbim şifa versinSekiz yıl suren çocuk hasretimiz br kız bir erkek olarak on gün önce dünyaya geldi.Eşimle bende hep zor olacak diye düşünurken onuncu günü geridee bıraktık.koklamaya doyamayıyoruz.yorgunluk uykusuzluk hic aklimiza ble gellmiyor.Yüce mevllamdileyen isteyen herkese bu mutlulugu tattırsın.
Allahım mutlulugunuzu daim etsin burnumun direği sizladi derler ya aynen hissettim bizde 7 yılda iki bebegimizi kaybetmenin acısıyla beklerjen şimdide iki bebeğime hamileyim Allahım inşallah senin gibi burdan bizede hayırlısıyla yazmayı nasip etsin bebeklerimiz saglikli bir sekilde dünyaya geldi hepimiz iyiyiz diye onlara kavuşmayı hayal ediyorum nasıl bakarız ederiz kısmını düşünmüyorum Allah yardimcimiz olur elbet umarım tüm anne adayları sağlıkla bebeğine kavuşur hastanede olanlara Rabbim şifa versin
Rabbim bebişlerinizi korusun inşallah bende 8 yıldır evlat hasreti çekiyordum Rabbim nasip eder bize de kucağımıza almayı inşllah benimde bir kız biri erkek olacakALLAHIN izni ile ama çok korkuyorum erken doğum olur mu veya kKarnım da onlara birşey olur mu diye....: 47888134 .!.:Sekiz yıl suren çocuk hasretimiz br kız bir erkek olarak on gün önce dünyaya geldi.Eşimle bende hep zor olacak diye düşünurken onuncu günü geridee bıraktık.koklamaya doyamayıyoruz.yorgunluk uykusuzluk hic aklimiza ble gellmiyor.Yüce mevllamdileyen isteyen herkese bu mutlulugu tattırsın.
Benim 3 derecede ki akrabalarımda 5 aile ikiz getirdi tek yumurta ikizi getiren de vardı çift yumurta ikizi de vardı ama benim tüp bebek ile ikiz normal yolla çocuğum olmuyorduost: 47890128 .!.:Kizlar allah sizlere bagislasin bebekslerinizi peki genetiginizde varmi ikiz
Bizlerde ayni sekiz yılda bir sürü ilaç birçok tedavi bir kimyasal ggebelik ama morelimizi ve umudumuzu hiç kaybetmeden sabırla bu günleri bekledik.her olumsuz sonucta hep bir yıkım yaşadık.Ama bu surecte eşim hep bana moral verdi her kararimda bana destek verdi.Epilepsi hastası olduğum için ilaclarin yan etkisi olacak diye cok kkorkuyorduk. Ama Yüce Mevlam sağlikli iki evlat nasip etti.Ne kadar şukretsek azdır.Allahım mutlulugunuzu daim etsin burnumun direği sizladi derler ya aynen hissettim bizde 7 yılda iki bebegimizi kaybetmenin acısıyla beklerjen şimdide iki bebeğime hamileyim Allahım inşallah senin gibi burdan bizede hayırlısıyla yazmayı nasip etsin bebeklerimiz saglikli bir sekilde dünyaya geldi hepimiz iyiyiz diye onlara kavuşmayı hayal ediyorum nasıl bakarız ederiz kısmını düşünmüyorum Allah yardimcimiz olur elbet umarım tüm anne adayları sağlıkla bebeğine kavuşur hastanede olanlara Rabbim şifa versin
Bizlerde ayni sekiz yılda bir sürü ilaç birçok tedavi bir kimyasal ggebelik ama morelimizi ve umudumuzu hiç kaybetmeden sabırla bu günleri bekledik.her olumsuz sonucta hep bir yıkım yaşadık.Ama bu surecte eşim hep bana moral verdi her kararimda bana destek verdi.Epilepsi hastası olduğum için ilaclarin yan etkisi olacak diye cok kkorkuyorduk. Ama Yüce Mevlam sağlikli iki evlat nasip etti.Ne kadar şukretsek azdır.Allahım mutlulugunuzu daim etsin burnumun direği sizladi derler ya aynen hissettim bizde 7 yılda iki bebegimizi kaybetmenin acısıyla beklerjen şimdide iki bebeğime hamileyim Allahım inşallah senin gibi burdan bizede hayırlısıyla yazmayı nasip etsin bebeklerimiz saglikli bir sekilde dünyaya geldi hepimiz iyiyiz diye onlara kavuşmayı hayal ediyorum nasıl bakarız ederiz kısmını düşünmüyorum Allah yardimcimiz olur elbet umarım tüm anne adayları sağlıkla bebeğine kavuşur hastanede olanlara Rabbim şifa versin
Benim bi kizim Var ikinciyi dusunuyom bu yontemle uvulasyon yintemi ile allah bagislasin sana canim bebeksleriniz kiz mu erkek mi bi de korkuyorum aslinda ikiz istemiyom bendede akrabalarda Var ustelik bende ikizim kardes im erkek Ben kiz cift yumurta benimde ikiz getirme olasiligim nedirBenim 3 derecede ki akrabalarımda 5 aile ikiz getirdi tek yumurta ikizi getiren de vardı çift yumurta ikizi de vardı ama benim tüp bebek ile ikiz normal yolla çocuğum olmuyordu
Rabbim nasip ederse inşllah biri kız biri erkek olacak bence ikiz güzel yaaa farklı bir duygu oluyor tabi ama korkuları da var aslında sizin de ikiz olma ihtimali var ama belli olmaz tabi sizde olmaz ise kızınızda olma ihtimali olurBenim bi kizim Var ikinciyi dusunuyom bu yontemle uvulasyon yintemi ile allah bagislasin sana canim bebeksleriniz kiz mu erkek mi bi de korkuyorum aslinda ikiz istemiyom bendede akrabalarda Var ustelik bende ikizim kardes im erkek Ben kiz cift yumurta benimde ikiz getirme olasiligim nedir
Hayirlisi canim saglikla kucagina al canim islhhh aslinda dogrusunu istersen bi kizim Var ikinciyi erkek istiyorum onun icin ugrasiyom yum teslerinde cizgi siliklesince olmaliymis ama ikiz olabilirmi diye sorma istedim size ondan belki Ben erkek dedim diye kizicaklar olabilir lutfen kusura bakmayin hayat bu kiziniz varsa oglan istersiniz oglunuz varsa kiziniz olsun dersiniz kimi bi evlat kimi ask kimi para kimi sifa kimi bi kismet ister insan oglu Boyle simdiden aciklamasinida yapim dedimRabbim nasip ederse inşllah biri kız biri erkek olacak bence ikiz güzel yaaa farklı bir duygu oluyor tabi ama korkuları da var aslında sizin de ikiz olma ihtimali var ama belli olmaz tabi sizde olmaz ise kızınızda olma ihtimali olur
Ayakta oturarak fark etmiyor cnm önce 10 dk ara ile 50 snye sürdü sonra 6-8 dk ya düştü arası hastaneye gelirken 3 dk ara ile geliyordu nst de 1-2 dk da bir 80 oluyorduNasıl hissediyorsun kasilmalari bende 34 e girdimayakta kalırsam kasilmalarimağrıyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?