2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Güle güle sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Hayırlı olsun. Masaallah

Ayakta oturarak fark etmiyor cnm önce 10 dk ara ile 50 snye sürdü sonra 6-8 dk ya düştü arası hastaneye gelirken 3 dk ara ile geliyordu nst de 1-2 dk da bir 80 oluyordu
Canim y lerin annesi. Şimdi okudum yazdiklarini. Çok merak ediyorum. Nasişin nerdesin ne oldu. Doğurdun muu. Lutfen cevap yazz. Çok heyecanlandim. Umarım hersey güzeldir.

sirsu, post: 478912239705"]Hayirlisi canim saglikla kucagina al canim islhhh aslinda dogrusunu istersen bi kizim Var ikinciyi erkek istiyorum onun icin ugrasiyom yum teslerinde cizgi siliklesince olmaliymis ama ikiz olabilirmi diye sorma istedim size ondan belki Ben erkek dedim diye kizicaklar olabilir lutfen kusura bakmayin hayat bu kiziniz varsa oglan istersiniz oglunuz varsa kiziniz olsun dersiniz kimi bi evlat kimi ask kimi para kimi sifa kimi bi kismet ister insan oglu Boyle simdiden aciklamasinida yapim dedim[/QUOTE]
  1. Gunaydın arkadaslar bende bu gun bebeklerımın cınsısetını ogrenıcem Allahın ıznıyle
Bebeklerinin cinsiyetini öğrendin mi cnm

hally bizim doğum zamanımız aynı senle. Sen nasılsın benim ayaklarım şişiyor akşamları ya daha çok erken halbuki
Benimde ellerim ayaklarım dediğin gibi aksamlari başlıyor sismeye bol su içiyorum dra sordum normalmis canım benim istahim da açıldı kilo almaya da musaitim inşallah hayırlısı ile geçer hsmileligimiz

Canim y lerin annesi. Şimdi okudum yazdiklarini. Çok merak ediyorum. Nasişin nerdesin ne oldu. Doğurdun muu. Lutfen cevap yazz. Çok heyecanlandim. Umarım hersey güzeldir.
Ay cnm ya doğurmadım malesef bekliyorum öle normal doğum diyor bana sancımı kestiler ama hala bekliyorum serumlarla nolcak bnde bilmiyorum eve de göndermiyor kaldım burda ☺

Herkese merhabalar.. 22haftalık olduk biz birkaç gündür özellikle ellerimde şişmeler vardı. Sabah tahlil yaptırdım ALT değerim 47.. Üst sınır 33.. Biraz oluduö baktım ama o kadar olumsuz şeyler yazıyor ki internette.. Kendi doktoruma attım tetkik sonuçlarımı değerler normal dedi ama içim hiç rahat değil.. Bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim yarın birkaç doktora daha danışıcam

Arkadaşımın ilk hamileliginde olmuş bebegi sağlıklı şimdi bol su iç vücudunda kaşıntı oluyormu

Ay cnm ya doğurmadım malesef bekliyorum öle normal doğum diyor bana sancımı kestiler ama hala bekliyorum serumlarla nolcak bnde bilmiyorum eve de göndermiyor kaldım burda ☺
Canim malesef deme çok şükür dogurmamişsin. Daha erken. Anne karnında 1 saat kalmalari küvezde 1 dk kalmasından bin kat iyidir. Tüm zorlukları miza rağmen. Allah yardım etsinn. Valla çok heyecanliyimm. Lütfen haber ver oldumuu sağlığın hakkında.

Arkadaşımın ilk hamileliginde olmuş bebegi sağlıklı şimdi bol su iç vücudunda kaşıntı oluyormu
Yok canım kaşıntı falan bikaç güne tekrarlıycam testleri. İlaçların da bir kısmını bıraktım biraz da hareketsizdim bakalım inşallah yükselme olmaz

Doktor da aynısını söylüyor cnm bi kaç gün daha geçsin doğuma alcaz dedi serumlarla sancımı kestiler bakalım sabahın sahibine emanetiz doğum yaptıktan sonra çıkarsın artık dedi dua edin bize de kızlar ☺

Rabbim yardımcın olsun inşallah bebisler biraz daha bekler sağlıkla gelirler ve kuveze falan hiç gerek kalmaz

Ag
Ağrı kesici kullanımında yükselir songunlerde almismiydin inşallah tekrar tahlil verdiğinde duzelmis olur bu şişmeler hepimizde aynı haftada başladığına göre normslmi ki acaba ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ilaç kullandım ama çok geçmedi sanki tahlil tekrar edip duruyorum haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek

Fil bacağı kadar oldu bacaklarim diz kapaklqrimdan yukarı çıktı ödem yuruyemiyorum artık 34 deyim oturamiyorum artık ssurekki yatarak geçiyor zaman nst yekaçıncı haftanizfa girdiniz hanımlar

Sevgili phantagtio nerdesin nasılsın. Yavruların küvezden ciktimi. Insaallahhh herşey yolundadır. Allah à emanet olun. Lütfen sağlığınız hakkında bilgi verin oldumu
Canlarım dün bebekleri ilk kez emzirdim. Bu sabah beyin ultrasonları çekildi. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun birşey çıkmadı. Emebildikleri için çıkardı doktor. Şimdi dünyalar güzelleri iki melek evimize geldi. Bugün ilk günümüz. Az önce emzirdim. Sizleri merak etmiştim. Kızlar dünyanın en güzel şeyi anne olmak. Rabbim hepinize nasip etsin.
Benim oğlum 2900 kızım 2700 doğmuştu. İkisi de 200 gram vermişler. Normal dedi doktor. Cuma işitme testleri ve kontrolleri var.
Ylerin annesi Canım ikizler de normal doğum pek önerilmiyor. Neden sezeryan yapmıyor doktor. Onu bir araştır istersen. İnşallah kolay bir doğumun olur. Bizi de habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…