2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Fil bacağı kadar oldu bacaklarim diz kapaklqrimdan yukarı çıktı ödem yuruyemiyorum artık 34 deyim oturamiyorum artık ssurekki yatarak geçiyor zaman nst yekaçıncı haftanizfa girdiniz hanımlar
Can'ım idrar proteinin Nasıl. Sanki bu ödem ona benziyor. Doktora gittin mi, gidersen idrar proteini baktır mutlaka. İdrarda protein artarsa preeklemsi oluyor. Ona dikkat et.

Gözün aydın cnm herşeyim normal miş ilk doğum da normal olduğu için olabilir diyor sizin için daha sağlıklı dedi sağ salim doğsunlar da normal de olur zaten sancımı kestiler sürekli serum veriyorlar tekrr gelir mi bilmiyorum her şey normal gelişirse dedi zaten en ufak bişey de sezeryane alacak hayırlısı olsun inşallah cnm

Ayyyy sabah sabah ağlattın beni. Çok şükür herşey yolundaymiss. Anne olmak ve onları emzirmek dünyanın en güzel seyii. Bende gün sayıyorum 4 yasindaki oglumlaa.

Fil bacağı kadar oldu bacaklarim diz kapaklqrimdan yukarı çıktı ödem yuruyemiyorum artık 34 deyim oturamiyorum artık ssurekki yatarak geçiyor zaman nst yekaçıncı haftanizfa girdiniz hanımlar
İkizlerde doğum yaklaştıkca ayaklarda şişme olurmuş. Ama şişme ile yüksek tansiyon devam ederse o zaman tehlikeli. Tuz yemeyi sıfıra indir. Benimde 5 gündür şişiyor du korktum dr à hemen kostum. Birde idrarda proteine baktir preeklemsi denilen erken doğum riski icinn. Bende bugün baktırıcam. Birde nst ye 32. Haftadan beri her hafta giriyorumm. Sen hiç girmedinmii.

Canım okudukça nasıl mutlu oldum anlatamam. Sağlıklı huzurlu büyütürsün inşallah meleklerini. Darısı bizlerin başına...

Canım serumu aldı doktor 36 yı geçtin artık Doğurabilirsin dedi sancıyı bekliyorum artık bana dua edin sağ salim doğsunlar inşallah ☺

Kaç haftalık doğum yapmistinyazdın ama kafa kalmadı hiç bir bebegin sağlıklı dogmadi kadar güzel bise yok maşallah hepinize darısı bizlerin basina

Ay cnm ya doğurmadım malesef bekliyorum öle normal doğum diyor bana sancımı kestiler ama hala bekliyorum serumlarla nolcak bnde bilmiyorum eve de göndermiyor kaldım burda ☺
Canim nasilsin iyisiniz insalllah 36+ haftanizda gelsin minnoslariniz insallah

Canım serumu aldı doktor 36 yı geçtin artık Doğurabilirsin dedi sancıyı bekliyorum artık bana dua edin sağ salim doğsunlar inşallah ☺
Cnm Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşllah hayırlı bir şekilde bebişler in olsun sende bize dua et ne olur sağlıkla bizde haftamızı tamamlayalım sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alalım inşallah

Allah sağlıklı doğum nasip etsinn. Bebislerin küveze girmeden sarılık olmadan evinize gelsin.ve çok sütun olsun canimm.

Sağlıkla doğsunlar sen de iyi ol da normal olsun sezeryan olsun fark etmez. İnşallah hayırlı Zaman'da doğsun kuzucuklar.

Ayyyy sabah sabah ağlattın beni. Çok şükür herşey yolundaymiss. Anne olmak ve onları emzirmek dünyanın en güzel seyii. Bende gün sayıyorum 4 yasindaki oglumlaa.
Canım yaaaa çok sağol. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alalım. Ben de sizi merak ediyorum biz ikiz anneleriyiz, tanışmasak da o güzel hisleriniz, dualarınız beni hep Mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun.

Canım okudukça nasıl mutlu oldum anlatamam. Sağlıklı huzurlu büyütürsün inşallah meleklerini. Darısı bizlerin başına...
Çok sağol canımmmmm. İnşallah sizlerin de güzel haberlerini alıp Mutlu olucaz. Çok çok çok çok güzel bir duygu. Çok şanslıyız gerçekten.

Can'ım ben tam 34+1 de doğum yaptım. İnşallah siz 36 üzerinde doğum yaparsınız hemen kavuşursunuz bebeklerinize.

Beyin ultrasonu neden istedi bebeklerden ondan sordum canım haftaya ayrıntılı ultrasonagönderdi bebwkleretgiden kan akımına bakıp öyle alacak bebekleri sanırım gelişme geriliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…