- 22 Haziran 2015
- 286
- 279
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.941
Can'ım idrar proteinin Nasıl. Sanki bu ödem ona benziyor. Doktora gittin mi, gidersen idrar proteini baktır mutlaka. İdrarda protein artarsa preeklemsi oluyor. Ona dikkat et.Fil bacağı kadar oldu bacaklarim diz kapaklqrimdan yukarı çıktı ödem yuruyemiyorum artık 34 deyim oturamiyorum artık ssurekki yatarak geçiyor zaman nst yekaçıncı haftanizfa girdiniz hanımlar
Gözün aydın cnm herşeyim normal miş ilk doğum da normal olduğu için olabilir diyor sizin için daha sağlıklı dedi sağ salim doğsunlar da normal de olur zaten sancımı kestiler sürekli serum veriyorlar tekrr gelir mi bilmiyorum her şey normal gelişirse dedi zaten en ufak bişey de sezeryane alacak hayırlısı olsun inşallah cnmCanlarım dün bebekleri ilk kez emzirdim. Bu sabah beyin ultrasonları çekildi. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun birşey çıkmadı. Emebildikleri için çıkardı doktor. Şimdi dünyalar güzelleri iki melek evimize geldi. Bugün ilk günümüz. Az önce emzirdim. Sizleri merak etmiştim. Kızlar dünyanın en güzel şeyi anne olmak. Rabbim hepinize nasip etsin.
Benim oğlum 2900 kızım 2700 doğmuştu. İkisi de 200 gram vermişler. Normal dedi doktor. Cuma işitme testleri ve kontrolleri var.
Ylerin annesi Canım ikizler de normal doğum pek önerilmiyor. Neden sezeryan yapmıyor doktor. Onu bir araştır istersen. İnşallah kolay bir doğumun olur. Bizi de habersiz bırakma.
Ayyyy sabah sabah ağlattın beni. Çok şükür herşey yolundaymiss. Anne olmak ve onları emzirmek dünyanın en güzel seyii. Bende gün sayıyorum 4 yasindaki oglumlaa.Canlarım dün bebekleri ilk kez emzirdim. Bu sabah beyin ultrasonları çekildi. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun birşey çıkmadı. Emebildikleri için çıkardı doktor. Şimdi dünyalar güzelleri iki melek evimize geldi. Bugün ilk günümüz. Az önce emzirdim. Sizleri merak etmiştim. Kızlar dünyanın en güzel şeyi anne olmak. Rabbim hepinize nasip etsin.
Benim oğlum 2900 kızım 2700 doğmuştu. İkisi de 200 gram vermişler. Normal dedi doktor. Cuma işitme testleri ve kontrolleri var.
Ylerin annesi Canım ikizler de normal doğum pek önerilmiyor. Neden sezeryan yapmıyor doktor. Onu bir araştır istersen. İnşallah kolay bir doğumun olur. Bizi de habersiz bırakma.
Fil bacağı kadar oldu bacaklarim diz kapaklqrimdan yukarı çıktı ödem yuruyemiyorum artık 34 deyim oturamiyorum artık ssurekki yatarak geçiyor zaman nst yekaçıncı haftanizfa girdiniz hanımlar
İkizlerde doğum yaklaştıkca ayaklarda şişme olurmuş. Ama şişme ile yüksek tansiyon devam ederse o zaman tehlikeli. Tuz yemeyi sıfıra indir. Benimde 5 gündür şişiyor du korktum dr à hemen kostum. Birde idrarda proteine baktir preeklemsi denilen erken doğum riski icinn. Bende bugün baktırıcam. Birde nst ye 32. Haftadan beri her hafta giriyorumm. Sen hiç girmedinmii.Fil bacağı kadar oldu bacaklarim diz kapaklqrimdan yukarı çıktı ödem yuruyemiyorum artık 34 deyim oturamiyorum artık ssurekki yatarak geçiyor zaman nst yekaçıncı haftanizfa girdiniz hanımlar
Canım okudukça nasıl mutlu oldum anlatamam. Sağlıklı huzurlu büyütürsün inşallah meleklerini. Darısı bizlerin başına...Canlarım dün bebekleri ilk kez emzirdim. Bu sabah beyin ultrasonları çekildi. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun birşey çıkmadı. Emebildikleri için çıkardı doktor. Şimdi dünyalar güzelleri iki melek evimize geldi. Bugün ilk günümüz. Az önce emzirdim. Sizleri merak etmiştim. Kızlar dünyanın en güzel şeyi anne olmak. Rabbim hepinize nasip etsin.
Canım serumu aldı doktor 36 yı geçtin artık Doğurabilirsin dedi sancıyı bekliyorum artık bana dua edin sağ salim doğsunlar inşallah ☺İkizlerde doğum yaklaştıkca ayaklarda şişme olurmuş. Ama şişme ile yüksek tansiyon devam ederse o zaman tehlikeli. Tuz yemeyi sıfıra indir. Benimde 5 gündür şişiyor du korktum dr à hemen kostum. Birde idrarda proteine baktir preeklemsi denilen erken doğum riski icinn. Bende bugün baktırıcam. Birde nst ye 32. Haftadan beri her hafta giriyorumm. Sen hiç girmedinmii.
İkizlerde doğum yaklaştıkca ayaklarda şişme olurmuş. Ama şişme ile yüksek tansiyon devam ederse o zaman tehlikeli. Tuz yemeyi sıfıra indir. Benimde 5 gündür şişiyor du korktum dr à hemen kostum. Birde idrarda proteine baktir preeklemsi denilen erken doğum riski icinn. Bende bugün baktırıcam. Birde nst ye 32. Haftadan beri her hafta giriyorumm. Sen hiç girmedinmii.[/QUOTE
Idrarda protein sürekli istiyor bise çıkmıyor nst ye bugün girdimsancı yok az sonra drum yanına giricem bakalım gün verecek mi sezeryan için ama ayaklarımın sisligi beni benden alıyor resmen hareketi kısıtlıyor karnım damarlara baskı yaptığı için sisiyormusdolaşım bozulklugu yani
Kaç haftalık doğum yapmistinyazdın ama kafa kalmadı hiç bir bebegin sağlıklı dogmadi kadar güzel bise yok maşallah hepinize darısı bizlerin basinaCanlarım dün bebekleri ilk kez emzirdim. Bu sabah beyin ultrasonları çekildi. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun birşey çıkmadı. Emebildikleri için çıkardı doktor. Şimdi dünyalar güzelleri iki melek evimize geldi. Bugün ilk günümüz. Az önce emzirdim. Sizleri merak etmiştim. Kızlar dünyanın en güzel şeyi anne olmak. Rabbim hepinize nasip etsin.
Canim nasilsin iyisiniz insalllah 36+ haftanizda gelsin minnoslariniz insallahAy cnm ya doğurmadım malesef bekliyorum öle normal doğum diyor bana sancımı kestiler ama hala bekliyorum serumlarla nolcak bnde bilmiyorum eve de göndermiyor kaldım burda ☺
Cnm Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşllah hayırlı bir şekilde bebişler in olsun sende bize dua et ne olur sağlıkla bizde haftamızı tamamlayalım sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alalım inşallahCanım serumu aldı doktor 36 yı geçtin artık Doğurabilirsin dedi sancıyı bekliyorum artık bana dua edin sağ salim doğsunlar inşallah ☺
Canım serumu aldı doktor 36 yı geçtin artık Doğurabilirsin dedi sancıyı bekliyorum artık bana dua edin sağ salim doğsunlar inşallah ☺
Ben daha ikizlerimin doğurmadım. 9 eylül tarihi verdi dr.Kaç haftalık doğum yapmistinyazdın ama kafa kalmadı hiç bir bebegin sağlıklı dogmadi kadar güzel bise yok maşallah hepinize darısı bizlerin basina
Sağlıkla doğsunlar sen de iyi ol da normal olsun sezeryan olsun fark etmez. İnşallah hayırlı Zaman'da doğsun kuzucuklar.Gözün aydın cnm herşeyim normal miş ilk doğum da normal olduğu için olabilir diyor sizin için daha sağlıklı dedi sağ salim doğsunlar da normal de olur zaten sancımı kestiler sürekli serum veriyorlar tekrr gelir mi bilmiyorum her şey normal gelişirse dedi zaten en ufak bişey de sezeryane alacak hayırlısı olsun inşallah cnm
Canım yaaaa çok sağol. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alalım. Ben de sizi merak ediyorum biz ikiz anneleriyiz, tanışmasak da o güzel hisleriniz, dualarınız beni hep Mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun.Ayyyy sabah sabah ağlattın beni. Çok şükür herşey yolundaymiss. Anne olmak ve onları emzirmek dünyanın en güzel seyii. Bende gün sayıyorum 4 yasindaki oglumlaa.
Çok sağol canımmmmm. İnşallah sizlerin de güzel haberlerini alıp Mutlu olucaz. Çok çok çok çok güzel bir duygu. Çok şanslıyız gerçekten.Canım okudukça nasıl mutlu oldum anlatamam. Sağlıklı huzurlu büyütürsün inşallah meleklerini. Darısı bizlerin başına...
Can'ım ben tam 34+1 de doğum yaptım. İnşallah siz 36 üzerinde doğum yaparsınız hemen kavuşursunuz bebeklerinize.Kaç haftalık doğum yapmistinyazdın ama kafa kalmadı hiç bir bebegin sağlıklı dogmadi kadar güzel bise yok maşallah hepinize darısı bizlerin basina
Can'ım ben tam 34+1 de doğum yaptım. İnşallah siz 36 üzerinde doğum yaparsınız hemen kavuşursunuz bebeklerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?