2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaslar hepınıze guzel saglıklı dogumlar ben de dun bebeklerımın cınsıyetını ogrendım ıkısıde erkekler inşallah saglıklı kucagıma almak nasıp olur
Rabbim saglikla nasip etsin pasalarini canim ilk bebeklerinmi

Kizlarrrr az önce dr dan geldim.
06.09.2016 salı günü sezeryana giriyorum. Bebeklerin kilosu iyi .Ben8m ayaklari sis ve gobegim iyice aşağı inmiş görünce tarihi 3 gün geri çekti. Yalnız ameliyatta kan verilecekmis ikiz bebekler çıkınca rahim baskıyla çok kan kaybediyormuş. Çok korku bastı beni. İlk oğlumda hiç korkmamistim. Simdi çok korkuyorummm

UOTE="muhhanim, post: 47920307, member: 270067"]Kizlarrrr az önce dr dan geldim.
06.09.2016 salı günü sezeryana giriyorum. Bebeklerin kilosu iyi .Ben8m ayaklari sis ve gobegim iyice aşağı inmiş görünce tarihi 3 gün geri çekti. Yalnız ameliyatta kan verilecekmis ikiz bebekler çıkınca rahim baskıyla çok kan kaybediyormuş. Çok korku bastı beni. İlk oğlumda hiç korkmamistim. Simdi çok korkuyorummm[/QUOTE]
Maşallah cnm sağlıklı olsunda bebişlerin annesi biraz erken olsun korkma cnm inşllah güzel bir şekilde atlatırsın tatlım

Beyin ultrasonu neden istedi bebeklerden ondan sordum canım haftaya ayrıntılı ultrasonagönderdi bebwkleretgiden kan akımına bakıp öyle alacak bebekleri sanırım gelişme geriliği var
Erken doğdukları için mi istedi yoksa plasenta ayrılması olmuştu ondan mı yapıldı bilmiyorum. Yarın işitme testi haftaya da görme testi yapılacak. Erken doğumda bunlar yapılıyormuş. İnşallah sizde gerek kalmaz.

Ay maşallah iyi bir Zaman'da doğuracaksın ne güzel. Can'ım korkma Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz. Benim iç kanama olmuştu bana 5 ünite kan verdiler ameliyat sonrasında. Ona rağmen düzeldim. Sen hiç korkma bebeklerine kavuşacağın anı düşün bol bol dua et.

muhhanim canim rabbim saglikla nasip etsin insallah sali gunu 36+ haftami oluyorsunuz bebekler kac kilo olmus massalah diyelim saglikla gelsin pasalarin ...ecmain

Bu kan takma işi canımı sıkıyor sezeryana girmeden Dr u iyice tembihliycem son ama kadar beklesin çok aşırı kan kaybı olmaidkrab sonra istemiyorum kesinlikle ama benimde plasenta aşağıda rahim duvarna yapisma ihtimali varmış bana bir kan takarlar ben iki sene test yaptırırım kendine artik

Işitme testini anlıyorum k uvezden dolayı fakat görme testi dediğin rop muayenesimi onu otuz iki haftaligin altında dogmuslarsa yapıyorlar biliyorum yada para olayı oluyor hastanede onuda yapalım falan filan

Arkadaşlar günlük neler yiyorsunuz bebişleriniz beslenmesi için bilgi verir misiniz ben fazla yiyemiyorum bir öğün yemek yiyorum bir öğün meyve yiyorum sadece yeterli mi nasıl beslenmem gerek acaba

Haydi anneler bebişlerinizin ismi belli mi isimleri paylaşalım vakit geçirelim
Biz henüz karar vermedik isim konusunda sen düşündün mu
Arkadaşlar günlük neler yiyorsunuz bebişleriniz beslenmesi için bilgi verir misiniz ben fazla yiyemiyorum bir öğün yemek yiyorum bir öğün meyve yiyorum sadece yeterli mi nasıl beslenmem gerek acaba
Kahvaltıda yumurta peynir yemeye günlük ev yapımı yoğurt ceviz ve 3lt şu tüketmeye çalışıyorum gebeligimin başından beri et hep koktu mercimekli yemekler tüketmeye dikkat ettim muz bebislere kilo aldiriyirmus kabızlık sorunu için hergün tuketmesemde birer gün arayla yemeye çalışıyorum

Anladım cnm tşk ederim çünkü benim yemeğim çok az günde bir öğün yemek yiyorum ve bir öğün meyve yiyorum ama bu aydan itibaren daha çok dikkatli olacam yiyeceklerime

TE="elbimm, post: 47925547, member: 782023"]Anladım cnm tşk ederim çünkü benim yemeğim çok az günde bir öğün yemek yiyorum ve bir öğün meyve yiyorum ama bu aydan itibaren daha çok dikkatli olacam yiyeceklerime[/QUOTE]
İsim evet düşündüm Rabbim nasip ederse kızımın adı ( Elbinur) anlamı ise kalbimin nuru arapça kökenli isim bende arap kızıyım çünkü oğlumun adı ise (Furkan Eren) furkan da kuranı kerim de geçiyor arapça isimdir Rabbim nasip etsin inşllah isimlerini takmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…