- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.981
Aynı düşüncedeyim. Kan deyince içim uyustu valla. Damarlarımda kimbilir kimin kanı olacak. Yabancı mi türk mü pis mi temiz mii. Ayyy valla fena oldum kizlarr. Bu kan basdonmesi mide bulantısı yapiyormu.Bu kan takma işi canımı sıkıyor sezeryana girmeden Dr u iyice tembihliycem son ama kadar beklesin çok aşırı kan kaybı olmaidkrab sonra istemiyorum kesinlikle ama benimde plasenta aşağıda rahim duvarna yapisma ihtimali varmış bana bir kan takarlar ben iki sene test yaptırırım kendine artik
Kızlar benim sanki hep aynı yer atıyor yani sanki bi Bebek var gibi bunu nasıl ayıracaz?
Canım 19. Haftada gittim kontrole biri 309 biri 296 gramdı çok fark yoktu aslında pazartesi 21.hatfaya giricem Zaman çok yavaş ilerliyor değil mi? Ayy Allah a çok şükür Melike artık kilolarını konuşuyoruz ne güzel şeymiş bu heyecanBenim de öyleydi cnm şimdi 2.bebeğin hareketlerini küçük küçük duymaya başladım..geç duyduğum bebişim daha küçük zaten %25 fark var aralarında..umarim fazla da açılmaz..seninkiler de mi biri küçük diğerine göre..
kaç gunluksunuz siz? öğünlük ne kadar süt yada mama veriyorsun, emdiklerinde ne kadar süre emiyorlar? biz 12 gunluk olduk. 3-4 gündür sadece anne sutu veriyoruz sagıyorum sürekli yetiyor öğünlük kişi başı 40ar cc, eğer emdilerse biraz 30ar cc. biz şırınga ile verdiğimizden beslenme süreleri bazen 1,5 saati buluyor bazen uyandırmak buyuk sorun. doktor kesinlikle biberon yok dedi. aslında biberona geçsek eminim beslenmeleri çok kkolay olacak. avent ve dr brown var bendede. yada emmeye iyice alışsalar sağıp verdiğimiz oran azalır buda baya rahatlatır beni. aslında bizimkiler ilk günden beri emdiler ama düzenli değil işte bir öğün emiyorsa diğer öğün alamıyorlar. birde doktor emseler bile 10dk dan fazla emzirme yorulurlar dedi. boyle boyle idare ediyoruz iste. kilo alımları nasıl sizinkilerin kaç doğup şuan kaç oldular.?doğumdan sonra kilo verildiği için biz şuan doğum kilomuza ancak gelebildik diyebilirim.
evet 1 aylık olduk beslenmeleri düzene girdi sayılır bizimde, çoğunlukla emziriyorum ben. emzirme dışında gece bir kez, gün içinde de uyuyor olursam falan annem biberonla 50cc veriyor. dr brown doğal akış kullanıyorum biberon kullanmak rahatlattı baya az kullandığımızdan belki de çok şükür bırakmadılar emmeyi. kiloları şuan 3.230 ile 3.000. bazen bi beslenme ile 2,5-3 saat bazen 1 saat ancak gidiyorlar yeniden emmek istiyorlar. bir de bu ara uykuları büyük problem. akşam üzeri 5 civarı huysuzlanıp geceye kadar uyumadıkları oluyor. gaz sancılarının da etkileri oluyor herhalde. bu durum çok yoruyor beni, kucak istiyorlar hep. masallah iki aylık olmuşsunuz siz. 120cc baya iyi bence. sizim beslenme aralıkları nasıl kaç saatte bir besliyorsunuz, gece uykuları kaç saat sürüyor? birde 1 beden beze ne zaman geçtiniz, elimde 1 beden var ama denedim gözüme çok büyük geldi hala 0 kullanıyoruz bizuzun bir süre giremediğim için yazamadım kusura bakma.. şu an 60 günlük olduk öğünde 120 cc içmeye başladılar. biberon ilk yoğun bakımda verdiler bende devam ettirdim açıkçası avent kullanıyodm o da akışı yavaş olduğu için zorladı bi iki hafta normal biberonla da verdim.. emmeyi de bırakmadılar şükür ki.. yani hala sağıp veriyorum ama gün içerisinde 2 kere ikisini de emziriyorum ama uzun sürüyor baya.. 2 kilo doğmuşlardı şimdi oğlum 4.100 kilo kızım 3.700 çok şükür..
1 aylık olmussunuzdur sizde düzene girdi mi beslenmeleri
Canım 19. Haftada gittim kontrole biri 309 biri 296 gramdı çok fark yoktu aslında pazartesi 21.hatfaya giricem Zaman çok yavaş ilerliyor değil mi? Ayy Allah a çok şükür Melike artık kilolarını konuşuyoruz ne güzel şeymiş bu heyecan
Çok şekerler. Insaallahhh hayırlısıyla güle güle giyerler kuzucuklarEki Görüntüle 1880124 Eki Görüntüle 1880125 Kizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara almak icin kizlarin bitmisti giyim cicileri dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))
birde rahim uzunlugu 36 mm iyimi kizlar
Cumlemizin ki saglikla giyerler insallah.. ecmain sen sali gunu kavusuyorsun minnoslarina saglikla gelsinler ... ecmainÇok şekerler. Insaallahhh hayırlısıyla güle güle giyerler kuzucuklar
Aynı düşüncedeyim. Kan deyince içim uyustu valla. Damarlarımda kimbilir kimin kanı olacak. Yabancı mi türk mü pis mi temiz mii. Ayyy valla fena oldum kizlarr. Bu kan basdonmesi mide bulantısı yapiyormu.
Hanimlarr merhabaaa
Büyük gün yarinn
Sabah 8 de hastanede olucam. Öğleye doğru yada öğle vakti ikizlerimm doğacak.
Çok heyecanlıyım. Çok korkuyorum.
Dua edin oldumu. Yarin yazamam ve sonraki günlerde. Hepimizı Allah korusunn
Hiç korkma canım çok güzel bir haftaya gelmişsin MaşAllah bundan sonra bir şey olmaz evelAllah :) Sağ salim dünyaya gelsinler ve sen de doya doya kokla yavrularını. Dualarım seninle. Sen de bizlere dua et senin kadar gelebilelim[/QUOT
Aminnnn. Tüm annelerimiz 35. Haftayı doldurur insallah en az. Yavrular küveze girmeden sarılık olmadan yuvalarına gelir ve besik lerine yatarlarr. Bol bol anne sütumuz olsun.Hiç korkma canım çok güzel bir haftaya gelmişsin MaşAllah bundan sonra bir şey olmaz evelAllah :) Sağ salim dünyaya gelsinler ve sen de doya doya kokla yavrularını. Dualarım seninle. Sen de bizlere dua et senin kadar gelebilelim
evet 1 aylık olduk beslenmeleri düzene girdi sayılır bizimde, çoğunlukla emziriyorum ben. emzirme dışında gece bir kez, gün içinde de uyuyor olursam falan annem biberonla 50cc veriyor. dr brown doğal akış kullanıyorum biberon kullanmak rahatlattı baya az kullandığımızdan belki de çok şükür bırakmadılar emmeyi. kiloları şuan 3.230 ile 3.000. bazen bi beslenme ile 2,5-3 saat bazen 1 saat ancak gidiyorlar yeniden emmek istiyorlar. bir de bu ara uykuları büyük problem. akşam üzeri 5 civarı huysuzlanıp geceye kadar uyumadıkları oluyor. gaz sancılarının da etkileri oluyor herhalde. bu durum çok yoruyor beni, kucak istiyorlar hep. masallah iki aylık olmuşsunuz siz. 120cc baya iyi bence. sizim beslenme aralıkları nasıl kaç saatte bir besliyorsunuz, gece uykuları kaç saat sürüyor? birde 1 beden beze ne zaman geçtiniz, elimde 1 beden var ama denedim gözüme çok büyük geldi hala 0 kullanıyoruz biz
Hayirli saglikli haberlerinizi alacagiz insallah rabbim sizi korusun ... ecmainHanimlarr merhabaaa
Büyük gün yarinn
Canım inşallah kolay bir doğum olur. Yavrularına kavuşunca dünyaya yeniden gelmiş gibi olacaksın. Rabbim 3 ünüzü korusun.Hanimlarr merhabaaa
Büyük gün yarinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?