2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynı düşüncedeyim. Kan deyince içim uyustu valla. Damarlarımda kimbilir kimin kanı olacak. Yabancı mi türk mü pis mi temiz mii. Ayyy valla fena oldum kizlarr. Bu kan basdonmesi mide bulantısı yapiyormu.

Benim de öyleydi cnm şimdi 2.bebeğin hareketlerini küçük küçük duymaya başladım..geç duyduğum bebişim daha küçük zaten %25 fark var aralarında..umarim fazla da açılmaz..seninkiler de mi biri küçük diğerine göre..
Kızlar benim sanki hep aynı yer atıyor yani sanki bi Bebek var gibi bunu nasıl ayıracaz?

Kizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara almak icin kizlarin bitmisti giyim cicileri dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))
birde rahim uzunlugu 36 mm iyimi kizlar

Canım 19. Haftada gittim kontrole biri 309 biri 296 gramdı çok fark yoktu aslında pazartesi 21.hatfaya giricem Zaman çok yavaş ilerliyor değil mi? Ayy Allah a çok şükür Melike artık kilolarını konuşuyoruz ne güzel şeymiş bu heyecan

uzun bir süre giremediğim için yazamadım kusura bakma.. şu an 60 günlük olduk öğünde 120 cc içmeye başladılar. biberon ilk yoğun bakımda verdiler bende devam ettirdim açıkçası avent kullanıyodm o da akışı yavaş olduğu için zorladı bi iki hafta normal biberonla da verdim.. emmeyi de bırakmadılar şükür ki.. yani hala sağıp veriyorum ama gün içerisinde 2 kere ikisini de emziriyorum ama uzun sürüyor baya.. 2 kilo doğmuşlardı şimdi oğlum 4.100 kilo kızım 3.700 çok şükür..
1 aylık olmussunuzdur sizde düzene girdi mi beslenmeleri

evet 1 aylık olduk beslenmeleri düzene girdi sayılır bizimde, çoğunlukla emziriyorum ben. emzirme dışında gece bir kez, gün içinde de uyuyor olursam falan annem biberonla 50cc veriyor. dr brown doğal akış kullanıyorum biberon kullanmak rahatlattı baya az kullandığımızdan belki de çok şükür bırakmadılar emmeyi. kiloları şuan 3.230 ile 3.000. bazen bi beslenme ile 2,5-3 saat bazen 1 saat ancak gidiyorlar yeniden emmek istiyorlar. bir de bu ara uykuları büyük problem. akşam üzeri 5 civarı huysuzlanıp geceye kadar uyumadıkları oluyor. gaz sancılarının da etkileri oluyor herhalde. bu durum çok yoruyor beni, kucak istiyorlar hep. masallah iki aylık olmuşsunuz siz. 120cc baya iyi bence. sizim beslenme aralıkları nasıl kaç saatte bir besliyorsunuz, gece uykuları kaç saat sürüyor? birde 1 beden beze ne zaman geçtiniz, elimde 1 beden var ama denedim gözüme çok büyük geldi hala 0 kullanıyoruz biz

Aynen cnm zaman hiç geçmiyor sanki..senin bebişler arasında çok fark yokmuş cnm maşallah..belki de biri daha geridedir bu yüzden de hissetmeyebilirsin onun hareketini..önemli olan doktor kontrolleri..çok şükür bunları konusabildiğimize..Rabbim herkese nasip etsin..bize de bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı inşallah. .

Çok şekerler. Insaallahhh hayırlısıyla güle güle giyerler kuzucuklar

Aynı düşüncedeyim. Kan deyince içim uyustu valla. Damarlarımda kimbilir kimin kanı olacak. Yabancı mi türk mü pis mi temiz mii. Ayyy valla fena oldum kizlarr. Bu kan basdonmesi mide bulantısı yapiyormu.

Zatürre olmuştum kan degerlerimdüştü aniden drtakmak istedi kabul etmedim ben dolarların kendim bealenirim dedim bakalım bunda ne olcak baş dönmesi yapacağını sanmam

Hiç korkma canım çok güzel bir haftaya gelmişsin MaşAllah bundan sonra bir şey olmaz evelAllah :) Sağ salim dünyaya gelsinler ve sen de doya doya kokla yavrularını. Dualarım seninle. Sen de bizlere dua et senin kadar gelebilelim

Ami

canım bizim beslenme aralıkları 3 bazen 4 saati bulabiliyor çok şükür gece de o düzen oturdu.. ama dediğin gibi oluyo arada uyumayı beceremiyolar sürekli kucakta bakınmak istiyolar. biz 1 bedene baya erken geçtik 0 lar elimde kaldı benim. ama markasına göre değişiyor sanırım molfix in 0 bedenleri çok küçüktü 1 e hemen geçtik hatta bugün 1 de dar gelmeye başladığı için 2 ye geçtik kilo aralıklarına uymuyor bence..

[QUOThhanim, post: 47965376, member: 270067"]Hanimlarr merhabaaa
Büyük gün yarinn
Sabah 8 de hastanede olucam. Öğleye doğru yada öğle vakti ikizlerimm doğacak.
Çok heyecanlıyım. Çok korkuyorum.
Dua edin oldumu. Yarin yazamam ve sonraki günlerde. Hepimizı Allah korusunn[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun cnm maşallah çok güzel bir zamana kadar gelmişsin Rabbim sağlıcakla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşllah sende bizlere dua edersin ameliyata girmeden önce

Hayirli saglikli haberlerinizi alacagiz insallah rabbim sizi korusun ... ecmain

Canım inşallah kolay bir doğum olur. Yavrularına kavuşunca dünyaya yeniden gelmiş gibi olacaksın. Rabbim 3 ünüzü korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…