2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

merhaba arkadaşlar bende 24 haftalık tek yumurta ikizlerime gebeyim. Tek plesanta besleniyorlar ve aralarında 93 gram fark var. Ben cok tedirgin oldum birşey olur mu sizce. Sizin gebelikleriniz Nasıl gidiyor. Birileriyle konuşmaya cok ihtiyacım var.

Merhaba benımde tekyumurta ıkızı bende 18 haftam bıttı sımdılık ıyı dıyor doktor 20 haftamda ıkıncı duzey ultrasonda bakılcak Allahın ıznıyle saglıklı ve gununde dogum yaparız ınsallah sende guzel dusun ıyı olsun ılk gebelıgınmı

Yok Can'ım bir de kızım var iki yasında. İns sağlıcakla alırız bebislerimizi kucağımıza. Ama cok zormuş ikiz gebelik cok riskleri var düşünmek istemiyorum ama insan korkuyor yine de.

Evet benım doktorumda hep rısklı dıyor benımde uykularım kactı qma kotu dusunmek istemıyorum Allahın iznıyle saglıklı kucagmıza alırız ınsallah
Seninde kilolari arasında fark var mı. Benim kilo farkı var hafta farkı felan yok ama sıkı takip etmemiz lazım dedi dr. İkizden ikize transfuzyon olabilirmiş. İns olmaz. Allahım korktuğumuza uğratmasın hic birimizi. Senin ilk gebelik mi Can'ım.

Hayır bır oglum var ıkızlerımde erkek carsamba gunu gıttım doktora benım oyle fazla yok sanırım cunku doktrm hatırlayamadm ama boy ve kılolarını nıya bırı dıgerınden kuck dedım ıkısı aynı olmaz dedı

Oy masallah uc pasa olacaklar :) benimkilerde erkekler. Ben doktora gitmeden cok araştırdım netten cok moralim bozuk gittim zaten Ada'm ne dese kafama takıyorum. Bir daha netten birşey okumuycam

Bende ılk ogrendıgımde bana da doktor hıc ıyı bısey soylemedı sevınemedım ıkız olduguna ıkız tranfuzyon olabılır yapısk olabılır kordon dolanması olabılır dedı sonra prf perınatologa yonlendırdı monokoryonık dıamnıyotık oldunu ogrendım kafama ne takılyosa sordum benı rahatlattı bu kan trafuzyon sordum olmaz dedı bana yuzde 99 saglıklı dogarlar dedı

İnsallah hepimizinki sağlıkla doğar. Benim de bütün testler temiz çıktı bir sorun yok. Belki transfuzyon olabilir dedi o da kesin degıl bekleyip göreceğiz bakalım

Oy masallah uc pasa olacaklar :) benimkilerde erkekler. Ben doktora gitmeden cok araştırdım netten cok moralim bozuk gittim zaten Ada'm ne dese kafama takıyorum. Bir daha netten birşey okumuycam

Tek yumurta ikizi riskli ama sizin basinizakötü olaylar gelecek diye bişey yok dua edin hiç bişey olmaz ınternet te neler yazıyor bir boğaz ağrısı bile kansere dayaniyor

Tek yumurta ikizi riskli ama sizin basinizakötü olaylar gelecek diye bişey yok dua edin hiç bişey olmaz ınternet te neler yazıyor bir boğaz ağrısı bile kansere dayaniyor
Aynen öyle internete bakınca oturup ağlıyorum zaten artık bakmıyorum. Tek yumurta ikizlerinde kilo farkı kaç olunca transfuzyon teşhisi konuluyor ki biliyor Musunuz. Benim 93 gram var aralarında. Doktorda bıktı artık sürekli mesaj atıyorum birşeyin yok diyor artık utanıyorum ona da sormaya :)

Doktorun bısey yok dıyorsa uzme bence kendı bebeklerını dusun Allah korusun uzuntuden stresten bısey olursa sıkma canını ıyı dusun ıyı olsunlar bebısler

Yüzde 25BILIYORUM FAKAT ÖLÇÜMLER HER ZAMAN DOĞRU OLMAYABILIYOR SONRAKI HADTALARDA OLURSA OLUR ILLAKIOLACAK DIY BISEY YOKK

E-M-I-N-E-M canim naptiniz minnoslar nasil dogum yapali 2 hafta oldu sanirim saglikla buyut yavrulari
zeynepzumra canim nasilsin dogum yaklasiyor rabbim saglikla nasip etsin insallah

Kızlar merhabalar..dün detaylı ultrasonumuz vardı. .çok şükür herşey yolunda ama bebeklerimden biri 468gr diğeri 692gr arada 224gr var %33 bebek geriligine denk geliyor.. çok korkuyorum..

Kızlar merhabalar..dün detaylı ultrasonumuz vardı. .çok şükür herşey yolunda ama bebeklerimden biri 468gr diğeri 692gr arada 224gr var %33 bebek geriligine denk geliyor.. çok korkuyorum..
Ne dedı doktor bu kılo farkına acılırmıymıs duzelırmı ınsallah dıgerıde buyur Allah hepımızınkılerı korusun inşallah canım

Ne dedı doktor bu kılo farkına acılırmıymıs duzelırmı ınsallah dıgerıde buyur Allah hepımızınkılerı korusun inşallah canım
Böyle devam ederse sorun olmaz ama fark daha çok açılırsa o zaman sorun olur dedi cnm..Amin..Allah cumlemize evlatlarimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah..

Merhaba canım benim de 93 gram fark var şimdilik birşey yok ama transfuzyon olabilir dedi bende çok korkuyorum. Bu fark her ay artarmiymis yoksa azaladabilir mi ki . Doktor birşey söylemedi kafamda kurmaktan kafayı yiyicem. Inş herkesin bebisi sağlıkla sorunsuz bi şekilde doğar.

Arkadaşlar benim aklıma takılan sorular oldu yardımcı olursanız çok sevinirim benim yarın kontrolum var ve yavaş yavaş hastane için hazırlık yapmalı mıyım erken doğum olur diye korkuyorum bebeğim için hastane çıkışı alayım mı veya hastane için neler lazım neler götürmek gerekiyor ben şimdiden hastane çantasını hazırlamak istiyorum ve biraz alış veriş yapmak istiyorum benim bütün eşyalarımı bebek çeyizimi herşeyi ailem yapıyor ama benim sadece hastane için hastane çantası tek bana kaldı ama ilk çocuklarım olduğu için ne almam gerekiyor nasıl çanta hazırlamam gerekiyor bilmiyorum bana yardım eder misin tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…