2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Tabi birini gorduyse doktor oburude aynıdır canm olabilir öğrenebilirsin belki kişiden kişiye ve bebeklerin pozisyonuna bağlı inşallah hayırlısı olur :)

Tek plasenta canım bende iyiyim ya Allaha Şükür tek başıma sağlık ocağı felan gidiyorum ediyorum ama nefes nefese kalıyorum yaşlı gibi yürüsemde bende de yorgunluğu sorma 7/24 uyuyabilirim zaten kanım iyiydi gene düşüşlere geçti ilaç kullandığım halde ikiye çıkar sanırım bende nefes daralması ve kalp çarpıntısı ve ağrısı çok oluyor inşallah atlaticaz bu gunleri

Arkadaşım bişey sorcam bu mantar enfeksiyonu dediğin belirtisi nedir ? Bende 2hafta önce idrarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi doktor ama gecmedi gibi su gibi akıntım çok oluyor ve kokulu banyo yapsamda çamaşır değişsemde hemen anında islaklik oldumu kokulu oluyor hala geçmedi

Merhaba kızlar ben cumadan beri hastanede yatıyorum idrar yolu enfeksiyonu ve idrar da keton yuksek çıktı aşırı Bulantim var hastanede insani psikolojkmen mahvediyor bugün inşallah çıkıcam evimi özledim

geçmiş olsun canım benimde çocukluğumdan beri bitmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var hami,le kaldığımda enteresan bişekilde durdu o yüzden bende biraz tedirgin oluyorum böyle

Merhaba kızlar ben cumadan beri hastanede yatıyorum idrar yolu enfeksiyonu ve idrar da keton yuksek çıktı aşırı Bulantim var hastanede insani psikolojkmen mahvediyor bugün inşallah çıkıcam evimi özledim

çok geçmiş olsun canım inş sağlığına ve evine kavuşursun hemen

Canım ben normalde her gün spor yapan insandım şimdi 10 adım atıyorum nefes nefeseyim. İşe gitmek çok zor geliyor.
Kanım hep erkek düzeyinde çıkardı yani çok iyiydi yüksekti. Ama ikiz olunca günde 2 tane demir ilacı aldığım halde düşüşe geçti kanım. İnşallah canım bu günleri atlatalım sağsalim bebişlerimizi alalım koynumuza :)

Doktordan geliyorum :) biri kiz biri erkek dedi doktor. Ama degisir mi bilmiyorum... hastanede de bayildim kan vs birazini verdim yatin digerlerini vericem.doktor seker yada bebeklerin kalbe yaptigi baskiyla ilgili olabilir dedi bakalim testlerde ne cikacak.evet canim calisiyorum o yuzden daha zor geciyor ya hamilelik. Evde olsam yemek yer uzanir yorulunca biraz kafami koyarim bir yere ama iste hic biri olmuyor malesef. Senjn nasil geciyor hamilelik

Sağol cnm inşallah

İstanbul daysan Eyüp modesayi tavsiye edebilirim sana bugün cinsiyetleri netlestir baslarsin sende almaya
Ankardayim canim. Bugun araba baktik cogu magazada ikiz araba olmadigi gibi olanlarda da bir tane model anca vardi. Siz sanslosiniz istanbulda her acidan seceneginiz cok

Sağol cnm ama ben bu Beşikten almadım benimkisi normal beşik büyüyebilen yatak değil

Geçmiş olsun cnm inşallh bi daha Yaşamazsin

Ankardayim canim. Bugun araba baktik cogu magazada ikiz araba olmadigi gibi olanlarda da bir tane model anca vardi. Siz sanslosiniz istanbulda her acidan seceneginiz cok

Canım arabayi ben internetten bakıyorum burdada ikiz arabasinda pek secenek yok şimdilik bakıyorum arabayi doğumdan sonra almayi planlıyoruz

Hatta şu model hoşuma gitti başlıkları istediğin yöne dondurulebiliyor yönude değişiyor ama nasıl kullanislimidir bilmem ama yan yana değil böyle arka arkaya almak istiyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-12-17-41-13.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 60
aradım doktorumu oda şeffat akıntıyı normal devam ederse yinede bi gel dedi şükür şimdilik bişey yok çok sağol canım senin mantar efeksiyonun geçti mi ?
Can'ım bir de %100 pamuklu iç çamaşırı demişti doktorum bana onlar hava alıyormuş enfeksiyon ve mantar olmasını engelliyormuş genital bölge temizliği de bir faktör buna

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişlerine de

Bende de aynısı oluyordu idrar yolu enfeksiyonu sandım ben ama bol su ilaç filan bana mısın demedi. Mantarda normalde kaşıntı olurmuş ben de kaşıntı filanda yoktu sadece beyaz süt kesiği gibi sürekli çamaşırımı ıslatan bir akıntı vardı vag. Muayene ile kültür yaptı Dr um mantar bu kesin dedi zaten muayenede ki mantar çıktı gebelikte çok sık rastlanırmış yardımcı koruyucu tedaviyi nerdeyse bir aydır kullanıyorum yeni yeni akıntılarım geçti çok şükür.

Canım benim akıntım sarı renkte, sürekli bi akıntım var ama kokusuz ve kaşıntısız. Hayatımın hiçbir döneminde kesilmedi bu akıntı ama hamilelikle birlkte aşırı arttı. Normal diyorlar. Şimdi sen öyle söyleyince tedirgin oldm. Bi zararı varmıdır bu aklımtının??

Anladım geçmiş olsun cok . Benim öyle değil akıntı renksiz su gibi ama kokulu çok rahatsız edici Erkek dojtora sormayıda çekiniyorum olmadı sağlık ocağındaki doktoruma sorcam

Cnm bende de senin tarif ettiğin gibi beyaz kremsi akıntı var öyle çok yoğun değil kokusuda yok doktoruma söylemeliyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…