2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim inşallah artmaz farklar..

Hhastane çıkışı al aziz bebe bebepan mohheecare ürünleri güzel tam pamuklu ıslam mendil foto.makinası gecelik sezeryan için tavsiyem süt pompası cikolata

merhaba hanımlar.. 24.haftamıza girdik biiz:) az önce şeker yüklememi yaptırdım bekliyorum saat başı gidip kan vericem bakalım. inşallah olumsuz birşey çıkmaz merakla bekliyoerum. yükleme konusunda kararsızdık şekerim hep alt sınıra çok yakın çıkıyordu ama doktorum yine de istedi. heralde vardı bi bildiği...

Benim ilk hamileliğimde gebelik şekerim çıkmıştı ikiz lerde risk daha fazlaymış o yüzden belki doktorun yaptırmani istemiştir inş çıkmaz bi sorun

Kendine gecelik ve pijama takımı ve bebeklere hastane çıkışı ıslak mendil kagit havlu altlarını temizlemek için pamuk kendine terlik Ped bebeklere yedek bez koyabilirsin canim

Merhaba hanimlar
Güzeller güzeli 2 minik paşamla beraberiz
Çok şükür. Yavrularım küveze girmeden sarılık olmadan evimize geldik. Tek sorun benim karnımın acıması ve wc ye gidememiş olmam.
Bebeklerim 3 kg min üzerinde doğdular. Ve o numara prima kullanıyoruz. Büyük geliyor alırsanız. Göğüs ucu kremi şart. Hasta bezi şart anneye. Onları görünce sanki hiç ağırlık taşımamış gibiyim. Mama takviyesi sartt.
Aynı anda emmek istiyorlar benimkiler çok memecii. Anlatilacak coksey var.
Hoscakalinn

Massalah canim cok guzel kiloda dogmuslar pasalar rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin insallah...

Maşallah oncelikle kaçıncı haftada doğum yaptın kayısı ye sabah üzerine su üç ise yarıyorgerçekten o numara bez bulmak lazım o zaman

Merhaba arkadaslar oncelikle hepimize saglikli vakitli dogumlar, dogurmus olanlarimiza da saglikla huzurla gunesli guzel gunler dilerim. Konuyu bir baska basliktan buldum ve cok sevindim aktif bir konu bulamamistim uzun zamandir. Istanbulda yasiyorum ogretmenim. Doktorum ozel okmeydani hastanesinde osman batur isimli harika bir adam. Bu gun kontrolumuz vardi ama haberleri ic acici bulamadik ne yazikki. Ikiz kizlarimdan biri digerinden yarim kg ileride kucuk olanin gelisimi yaklasik 3 hafta geriden geliyor bu simdilik sikinti degil diyerek beni rahatlatmaya calissa da gozlerindeki tedirginligi gordum. Yine de bu tedirginlige ragmen ciger gelistirici ignelere sicak bakmadigini soyledi sizlerin neler yaptigini inanin cok merak ediyorum ben nerede yanlis yapiyorum da kizlarimdan birini icimde buyutemiyorum biryerlerde bir hatam olmali...

2 yasinda bir oglum var beni inanilmaz yoran, krese gittigi gunlerde bile beni perisan eden. Sirf yeterince dinlenemedigimden mi boyle oldu yemek pisiremedigimden mi nerede hata yapiyor olabilirim, benimle ayni kaderi paylasan anne var mi aramizda? Biraz uzun oldu kusuruma bakmayin nasil korktugumu tahmin edersiniz beni anlayacaginizi umuyorum sevgiler
Gamze...

Canim.merhaba hic gorunmuyorsun merak ettim nasilsin minnoslar nasil iyisin degilmi insallah birsey olmicak minnoslarina zamaninda gelicek pozitif dusun canim tek plesenta ilemi besleniyor kizlarin neden aralarinda 3 hafta var bilmiyorum ama bence sorun olmoyacak bak ne guzel 28+ haftana gelmisin 34 gorseniz sukur ederiz bende 31+5 oldum 4-5 haftam var galiba insallah erken gelmez kizlarim rabbim saglikla nasip etsin minnoslarimizi ... ecmain

Togretmen cnm nasılsın sanırım seninde bugün kontrolun vardı nasıl geçti bebekler nasıl inşllah herşey yolundadır.. benim de Kontrolum vardı bugün çok şükür şimdilik bebeklerim iyidir ama bende demir eksikliği düşük çıktı kan ilacı mı günde 2 tane ye çıkardı 2 haftada bir artık kontrol yapacam dedi ve 10 gün sonra ciğer geliştirici iğne kullanacaz iğne de en fazla 34 haftaya kadar kullanılması lazım yoksa faydası olmuyormuş ama en fazla 2 defa yaparız dedi fazlası zararlı rahim ölçümü yaptı şimdilik normal dedi ayın 19 da ve 23 te kontrol var 34 haftaya geldiğinde dedi doğumun normal mi sezeryan mı olacağına karar veririz dedi şimdilik erken birşey diyemem dedi

Cnm benim durumum da sana benziyor..23+4teyiz ve bebeklerim arasında 2 hafta var 224 gr fark var..Benim bebeklerimin biri zaten geç tutunmuştu ama fark 3 gündü sadece..umarım daha fazla da açılmaz..senin bebeklerin kiloları kaç? Tek plasenta mi çift mi?

Merhaba ben 30 haftama basladim son kontrolume kadar sadece 40 gr oynamisti birden ara 3 hafta acildi nasil oldu anlayamadim kucuk 1 kg buyuk 1bucuk acikcasi fark acilmaya devam eder kucugumden koparim diye aklim cikiyor gecen aydan bu yana neredeyse hic gelismemis cok huzursuzum...

Canim yazmayi unutmusum cift kese cift amniyon cift plesenta

Merhaba canim pek iyi sayilmam iyice agirlastim dun tarti 111.8 kg gosterdi beni. Oglumun pesinde olmak yalniz olmak basli basina cok yorucu kasiklarimdaki gerilmeler ikibuklum yapiyor kendimi tasiyamaz oldum allahtan esim hep destek oluyor ama o da is guc sinirli saatlerde birlikteyiz. Yardimcimiz memleketine gitti 3 aydir yeni bir yardimci da bulamadik nasil tukenmis vaziyetteyim tahmin edersin... oglum dokuntulerini kendi toparlamaya calisiyor zaman zaman supurge bile tutuyor yemegini yedikten sonra :) :) evet iki yasinda artik ne kadar olursa... yarin baska bir dra daha gorunup ciger gelistiriciler hakkinda biraz bilgi almaya gidecegim eger aklima yatarsa baslarim vurdurmaya bayrami gecirememekten korkuyorum. Uzun zaman cunku 9 gun. Keske birkacgun onceden kontrole gitseydim de bir universite hastanesinde de kontrole gidecek is gunu biraksaydim kendime. Herseyin hayirlisi tabi.
Sen nasilsin minnnaklarina kurban az bir zamanimiz kalmis operim ucunuzu de. Saglikla insallah

Merhaba elbimm ciger gelistiricileri neden vurmak istedi benim drum neden istemiyor bunu bulmaya calisiyorum... bir de ben hic kanima baktirmadim demirim falan nasildir acaba simdi cok merak ettim yarin onu da sorayim aklima getirdigin icin cok tesekkur ederim saglikla kalin :)

Hemagram iatemoyormi arasıra drun kan ilaci benim demirimiaşırı yukselttigi için kan ilaci kullanamiyorum vitamin başladı bu nedenle birde balik yağı kullanıyorum onuda kendim.aldım Dr a sordum kullanayimmindiye cigergeliştirici iğne bana da yapılamadı gebeleik sekerim olduğundan sekeri çok yuksektiyormus şekerinvarsa yaptırma derim rahim acikligin fazla değilse tabi doğum yapanların sesi çıkmıyor bu arada

Oglumda sekerim sinirdaydi bunda sekerime falan bakilmadi hemogram da istemedi simdilik acikligim yok sadece korkunc agrilar var sekere bakilmaksizin diyet uygulatti yani canimizi sikmayalim ilkinde neler yasadik biliosun dedi ayni diyeti devam ettir dedi ben de oyle yaptim. Bana balik yiyemiyorsan hapini al demisti balik yedigim haftalarda icmiyorum o yuzden yemedigimde iciyorum ciger gelistiricilerin seker yukselttigini bilmiyordum belki de o yuzden vurmak istemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…