- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.061
aaaaaa cok sasirdim canim rabbim saglik versin insallah 2.250 oldumu kavusursunuz insallah..Benim ikizler 36.haftayi bekleyemedi 29+3te dogdular simdi kuvözdeler 20 gündür cok sukur iyiler ama cok minikler biri 1600 digeri 1400 gr buyumelerini bekliyoruz dualariniza muhtaciz :)
Ay canım benim. Benden 2 gün sonra doğum yapmışsın. Ben 34 te doğum yaptım. 10 gün yoğun bakımda kaldılar. Seninkiler biraz kilo alsınlar yakında çıkarlar inşallah. Hem sen de toparlanmış olursun. Bebekler eve gelince inan o sıkıntıları unutuyorsun. Rabbim bebeklerini korusun.Benim ikizler 36.haftayi bekleyemedi 29+3te dogdular simdi kuvözdeler 20 gündür cok sukur iyiler ama cok minikler biri 1600 digeri 1400 gr buyumelerini bekliyoruz dualariniza muhtaciz :)
Herkese mutlu bayramlaar Şimdi size bikaç sorum olucak güzel anne adayları.. 24+5 teyim. Çok şükür kontrollerimde dr um rahim ağZın kapalı şimdilik sıkıntı yok diyor. Kasılmam da daha hiç olmadı her gün muz yiyorum belki onun da faydası olmuştır. Birkaç gündür karnımın farklı yerlerinde ağrılarım var. Başta korktum. Ama allah korusun olumsuz bişey olsa heralde daha farklı olurdum. İştahsızım sabahları çıkarıyorum bu ara yine. Benimgibi olanların beslenme konusunda bi önerisi var mı?? Bi de eritrositim biraz yüksek dr um üstünde durmadı pek ama o da aklıma takılıyor
Benimkiler 11 haftalık bayramdan sonra gidicem bakalm kismet artk. Allah bağışlasın canmBen 3 aylıkken öğrendim oğlum çok netti kızım da belli etmişti kendini
Amin canm insallah. Benim düşük riskim var sürekli kanamam oluyor evde yatıyorum devamlıSağlıkla kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi senin döneminde çok istifra ediyordum ne zor günlerdi yhaa
Maşallah maşallahDoktor çok önemli böyle durumlarda 4e girsen biraz rahatlarsın kanama sıkıntılı bi durum düşük önleyici kullanıyosundur heralde benim 34üncü haftam
Togretmen cnm nasılsın sanırım seninde bugün kontrolun vardı nasıl geçti bebekler nasıl inşllah herşey yolundadır.. benim de Kontrolum vardı bugün çok şükür şimdilik bebeklerim iyidir ama bende demir eksikliği düşük çıktı kan ilacı mı günde 2 tane ye çıkardı 2 haftada bir artık kontrol yapacam dedi ve 10 gün sonra ciğer geliştirici iğne kullanacaz iğne de en fazla 34 haftaya kadar kullanılması lazım yoksa faydası olmuyormuş ama en fazla 2 defa yaparız dedi fazlası zararlı rahim ölçümü yaptı şimdilik normal dedi ayın 19 da ve 23 te kontrol var 34 haftaya geldiğinde dedi doğumun normal mi sezeryan mı olacağına karar veririz dedi şimdilik erken birşey diyemem dedi
Ayyy cnm aynı şeyleri yaşamışız seninle beni de muayenem gayet iyi ggeçmişti ama ertesi gün bir baskı oldu kasıklarımda ve kuyruk sokumumda nts ye bağladılar sancılar çıktı ama rahim açılması yok dedi ciğer geliştirici iğne verdi bana da çarşamba günü benimde kkontrolum var ciğer geliştirici iğneyi çarşamba günü yapacaz aslında ben yapmak istemiyordum ama bu sancı lardan sonra korkmaya başladım yapmak doğru olur diye düşünüyorum ama aynı şeyleri yaşamışız yaa seninle ne tuhaf birşeyelbimm merhaba. Evet Cuma benimde kontrolüm vardı sana yapılan şekilde muayene oldum ben de ayrıca nst de yapıldı her şey yolunda dedi doktor ve iki hatta sonrasına çağırdı fakat ertesi gün önde ve arkada baskı ve sancı hissettim ağrılı şekilde ve doktorumun bilgisi dahilinde acile gittik muayene ve nst yapıldı sancı çıkmadı muayenede çok az açılma var dedi, bende kendi doktoruma anlattım yaşadıklarımı o da progestan başlamamı ve ciğer geliştirici iğneyi vurulmami söyledi her ihtimale karşı ben de yaptım dediklerini çarşambaya da randevum var bakalım son durum nedir. İnşALlah acele etmez miniklerim gelmek için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?