2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Herkese mutlu bayramlaar Şimdi size bikaç sorum olucak güzel anne adayları.. 24+5 teyim. Çok şükür kontrollerimde dr um rahim ağZın kapalı şimdilik sıkıntı yok diyor. Kasılmam da daha hiç olmadı her gün muz yiyorum belki onun da faydası olmuştır. Birkaç gündür karnımın farklı yerlerinde ağrılarım var. Başta korktum. Ama allah korusun olumsuz bişey olsa heralde daha farklı olurdum. İştahsızım sabahları çıkarıyorum bu ara yine. Benimgibi olanların beslenme konusunda bi önerisi var mı?? Bi de eritrositim biraz yüksek dr um üstünde durmadı pek ama o da aklıma takılıyor

Benim ikizler 36.haftayi bekleyemedi 29+3te dogdular simdi kuvözdeler 20 gündür cok sukur iyiler ama cok minikler biri 1600 digeri 1400 gr buyumelerini bekliyoruz dualariniza muhtaciz :)
aaaaaa cok sasirdim canim rabbim saglik versin insallah 2.250 oldumu kavusursunuz insallah..
su an kac kilo oldular canim ? neden dogum oldu canim rabbim sizi korusun

Benim ikizler 36.haftayi bekleyemedi 29+3te dogdular simdi kuvözdeler 20 gündür cok sukur iyiler ama cok minikler biri 1600 digeri 1400 gr buyumelerini bekliyoruz dualariniza muhtaciz :)
Ay canım benim. Benden 2 gün sonra doğum yapmışsın. Ben 34 te doğum yaptım. 10 gün yoğun bakımda kaldılar. Seninkiler biraz kilo alsınlar yakında çıkarlar inşallah. Hem sen de toparlanmış olursun. Bebekler eve gelince inan o sıkıntıları unutuyorsun. Rabbim bebeklerini korusun.

Rahmin büyüyor o nedenle karnının bazı yerlerinde agri olması normal kadınlarda olursa bol su içve dinlen eritrositin yüksek olmasına sevin kan üreten hücre sayın fazla ne güzel ışte dr bise demiyorsaaraştırma bırak bir bildikleri vardır kasılma ya da açıklık her ikiz gebede olacak diye bir şey yok kişinin vucuduyladaalakalı bir durum

Merhaba kızlar 34.haftadayım heycan ve korku tavan yapmış durumda çınarlı hast doğum olacak nasipse kendimi nasıl rahatlatabilirim agrılar ve uykusuzlukta üstüne eklenince off. KıZıma ve oğluma kavuşmanın hayaliyle rahatlıyorum anca

Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi senin döneminde çok istifra ediyordum ne zor günlerdi yhaa

Doktor çok önemli böyle durumlarda 4e girsen biraz rahatlarsın kanama sıkıntılı bi durum düşük önleyici kullanıyosundur heralde benim 34üncü haftam

elbimm merhaba. Evet Cuma benimde kontrolüm vardı sana yapılan şekilde muayene oldum ben de ayrıca nst de yapıldı her şey yolunda dedi doktor ve iki hatta sonrasına çağırdı fakat ertesi gün önde ve arkada baskı ve sancı hissettim ağrılı şekilde ve doktorumun bilgisi dahilinde acile gittik muayene ve nst yapıldı sancı çıkmadı muayenede çok az açılma var dedi, bende kendi doktoruma anlattım yaşadıklarımı o da progestan başlamamı ve ciğer geliştirici iğneyi vurulmami söyledi her ihtimale karşı ben de yaptım dediklerini çarşambaya da randevum var bakalım son durum nedir. İnşALlah acele etmez miniklerim gelmek için .

Ayyy cnm aynı şeyleri yaşamışız seninle beni de muayenem gayet iyi ggeçmişti ama ertesi gün bir baskı oldu kasıklarımda ve kuyruk sokumumda nts ye bağladılar sancılar çıktı ama rahim açılması yok dedi ciğer geliştirici iğne verdi bana da çarşamba günü benimde kkontrolum var ciğer geliştirici iğneyi çarşamba günü yapacaz aslında ben yapmak istemiyordum ama bu sancı lardan sonra korkmaya başladım yapmak doğru olur diye düşünüyorum ama aynı şeyleri yaşamışız yaa seninle ne tuhaf birşey

E="ilberce, post: 48057420, member: 253271"]Ikiz bebek arabasi alan yada bakan varmi[/QUOTE]
Bizde bebek çeyizini kızın annesi yapar yani annem bebek arabası bakmış Pier cardinin ikiz bebek arabasını alacağını söyledi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…