- 15 Mayıs 2013
- 265
- 229
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.081
Cnm bende seni çok merak ediyordum iyi olmana çok sevindim çok dikkatli ol yine de Rabbim perişan etmesinDedklerinizi yaptim gecmeyip siddetlenince korktum esim gotudu dra duzenli dogum kasilmalari dedi hemen ilaclar yaptilar durdurdular serumlarda ne vardi bilmiorum iki mayii agri kesiciydi makattan ve genitalden iki tane fitil yaptilar onlar neydi bilmiyorum iki mayi daha serum yaptilar sonra onlari da bilmiyorum bir de elime adalat verdiler 3 tane 8 saatte bir iceceksin dediler sabaha karsi eve geldik oglum da ortada kaldi ya nasil bir perisanlikti anlatamam yasadigimiz rabbim hepimize hayirli dogumlar versin ya usg de regl haftamdan ufak diyorlar bir de dr bulamadik mi ta bagcilarda vardi medicine diye bir hastane ay sanki cennete dustum gidince vallahi dedim ki kendi kendime drumu degistirsemmi acaba erkek calismiyor hastanede hepsi kadin insan cok rahat ediyor dizim acikta mi kaldi karnim acikta mi kaldi dusunmuosun evinde banyodan ciktiginda ne kadar rahatsan o kadar rahatsin
Amin canim hicbirimizi insallah bu gin biraz daha agrim basladi hemen mi gitsem esimi mi beklesemm su bayram cok uzun surdu korkuyorum bayram sekeri olacaklar diyeCnm bende seni çok merak ediyordum iyi olmana çok sevindim çok dikkatli ol yine de Rabbim perişan etmesin
30 haftam yarin bitiyor 8. Aya basliyorum yani ama bebeklerim cok ufaklar pek iyi gelismiyorlarKaç haftalık bebeklerin benimde agrılarım var yhaa
Amin canim hepimizinkini insallah vakitlice hayirlica ve sagliklica emebilerek nefes alabilerek hicbir problem yasamadan aliriz kollarimiza basariz bagrimiza insallah....Daha çok minikler ya rabbim korusun meleklerimizi
Canim allah sifa versin ben dymustum buyuk bir orani yok oluyormus icini ferah tut allaha birak rabbim herseyin hayirlisini versinBen de bugün net bir şekilde öğrendik cinsiyetlerini. 2 tane erkek geliyormuş. Birinin beyninde kist oluşmaya başlamış nedir ne değildir anlatmadı. Kulağa kötü geliyor ama zamanla kaybolabilirmiş. Takip edilecekmiş. Ayrintili ultrasonda detaylarını öğrenicem sanirim.. Ayni durumu yaşayan var mı aramızda?
Umarım geçicidir canım çoğu geçici oluyor dua et içini ferah tutBen de bugün net bir şekilde öğrendik cinsiyetlerini. 2 tane erkek geliyormuş. Birinin beyninde kist oluşmaya başlamış nedir ne değildir anlatmadı. Kulağa kötü geliyor ama zamanla kaybolabilirmiş. Takip edilecekmiş. Ayrintili ultrasonda detaylarını öğrenicem sanirim.. Ayni durumu yaşayan var mı aramızda?
canım benim bebegimde de vardı kayboldu zamanlaBen de bugün net bir şekilde öğrendik cinsiyetlerini. 2 tane erkek geliyormuş. Birinin beyninde kist oluşmaya başlamış nedir ne değildir anlatmadı. Kulağa kötü geliyor ama zamanla kaybolabilirmiş. Takip edilecekmiş. Ayrintili ultrasonda detaylarını öğrenicem sanirim.. Ayni durumu yaşayan var mı aramızda?
CNM Kasılmayı nasıl farkediyorsunuz..bebekler mi sertleşiyor nasıl oluyor?Arkadaşlar merhaba benim de bi iki haftadır kasılmalarim var doktor rahim ağzı uzunluğuna normal dedi ve bebeklerin yukarda erken doğum riskin yok dedi ama her kasilmam olduğunda korkuyorum sizce baska bi doktora da gitmeli miyim
karnımın ortasında toplanıyor gibi oluyor bebekler. taş gibi semsert oluyor karnımCNM Kasılmayı nasıl farkediyorsunuz..bebekler mi sertleşiyor nasıl oluyor?
Arkadaşlar merhaba benim de bi iki haftadır kasılmalarim var doktor rahim ağzı uzunluğuna normal dedi ve bebeklerin yukarda erken doğum riskin yok dedi ama her kasilmam olduğunda korkuyorum sizce baska bi doktora da gitmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?