2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok agrim var kizlar ya bu notmal dogum sancisi nasil bir sanci acaba dogum sabcisimi nedir bu yasadigim belimde kuyruk sokumu karnimin tamami ve mide bulantisi eklendi bide

entLeGirL, post: 48066356, member: 477132"]Cok agrim var kizlar ya bu notmal dogum sancisi nasil bir sanci acaba dogum sabcisimi nedir bu yasadigim belimde kuyruk sokumu karnimin tamami ve mide bulantisi eklendi bide[/QUOTE]
Kesinlikle hastaneye git cnm gaz sancısı gibi bir ağrı var mı kasılmaların var mı kuyruk sokumun da baskı hissediyor musun ben geçen gün nu belirtileri yaşadım doğum sancıları dedi dr

Dedklerinizi yaptim gecmeyip siddetlenince korktum esim gotudu dra duzenli dogum kasilmalari dedi hemen ilaclar yaptilar durdurdular serumlarda ne vardi bilmiorum iki mayii agri kesiciydi makattan ve genitalden iki tane fitil yaptilar onlar neydi bilmiyorum iki mayi daha serum yaptilar sonra onlari da bilmiyorum bir de elime adalat verdiler 3 tane 8 saatte bir iceceksin dediler sabaha karsi eve geldik oglum da ortada kaldi ya nasil bir perisanlikti anlatamam yasadigimiz rabbim hepimize hayirli dogumlar versin ya usg de regl haftamdan ufak diyorlar bir de dr bulamadik mi ta bagcilarda vardi medicine diye bir hastane ay sanki cennete dustum gidince vallahi dedim ki kendi kendime drumu degistirsemmi acaba erkek calismiyor hastanede hepsi kadin insan cok rahat ediyor dizim acikta mi kaldi karnim acikta mi kaldi dusunmuosun evinde banyodan ciktiginda ne kadar rahatsan o kadar rahatsin

Cnm bende seni çok merak ediyordum iyi olmana çok sevindim çok dikkatli ol yine de Rabbim perişan etmesin

Cnm bende seni çok merak ediyordum iyi olmana çok sevindim çok dikkatli ol yine de Rabbim perişan etmesin
Amin canim hicbirimizi insallah bu gin biraz daha agrim basladi hemen mi gitsem esimi mi beklesemm su bayram cok uzun surdu korkuyorum bayram sekeri olacaklar diye

Ben de bugün net bir şekilde öğrendik cinsiyetlerini. 2 tane erkek geliyormuş. Birinin beyninde kist oluşmaya başlamış nedir ne değildir anlatmadı. Kulağa kötü geliyor ama zamanla kaybolabilirmiş. Takip edilecekmiş. Ayrintili ultrasonda detaylarını öğrenicem sanirim.. Ayni durumu yaşayan var mı aramızda?

Canim allah sifa versin ben dymustum buyuk bir orani yok oluyormus icini ferah tut allaha birak rabbim herseyin hayirlisini versin

Umarım geçicidir canım çoğu geçici oluyor dua et içini ferah tut

elbimm evet canım aynı şeyleri yaşamışız şimdi okudum yorumların hepsini de. Benim içim hiç rahat değildi geçen haftadan bu yana doktoruma söyledim o da bugün nöbetiçymiş şansıma gel bakalım dedi gittim muayene etti 1 cm açılma var dedi, nst yaptı sancı yok. Progestan kullan dedi sabah akşam bir de hiç kalkmadan yat dedi. Çok canım sıkıldı ya İnşAllah acele edip gelmez yavrularım
Rabbim hepimize yardım etsin ve vakitlice gelsinler minikler İnşaAllah.

Arkadaşlar merhaba benim de bi iki haftadır kasılmalarim var doktor rahim ağzı uzunluğuna normal dedi ve bebeklerin yukarda erken doğum riskin yok dedi ama her kasilmam olduğunda korkuyorum sizce baska bi doktora da gitmeli miyim

canım benim bebegimde de vardı kayboldu zamanla

CNM Kasılmayı nasıl farkediyorsunuz..bebekler mi sertleşiyor nasıl oluyor?

Ben de muayeneye gittim 9 Eylülde doktor her şey yolunda dedi rahim boyu da iyiydi fakat ertesi gün hem rahim boyu düştü hem açılma oldu. Yani her an her şey olabiliyor ikizlerde. Doktora güvenmiyorsan başka doktora daha git ve en önemlisi asla yorma kendini ayaklarının altına yastık koy yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…