- 4 Şubat 2015
- 198
- 111
- 33
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.101
Bende de oluyor öyle..bebekler sertleşiyor toplaniyorlar ancak kısa sürüyor sonra geçiyor Hemen. .karnımın ortasında toplanıyor gibi oluyor bebekler. taş gibi semsert oluyor karnım
Benimki de çok uzun surmuyor ve düzenli değil doktor düzenli olursa sıkıntı demisti ama bi de lavabo ihtiyacım olunca daha çok oluyor onu fark ettim.yine de ikiz gebelik ve erken doğum o kadar cok bi arada anılıyor ki artık korkmaya başladım her turlu kasilmadanBende de oluyor öyle..bebekler sertleşiyor toplaniyorlar ancak kısa sürüyor sonra geçiyor Hemen. .
Şimdi dinleniyormusunuz inşallah hepimiz sıkıntısiz bir şekilde kavusalim yavrularaBen de muayeneye gittim 9 Eylülde doktor her şey yolunda dedi rahim boyu da iyiydi fakat ertesi gün hem rahim boyu düştü hem açılma oldu. Yani her an her şey olabiliyor ikizlerde. Doktora güvenmiyorsan başka doktora daha git ve en önemlisi asla yorma kendini ayaklarının altına yastık koy yat
Şimdi dinleniyormusunuz inşallah hepimiz sıkıntısiz bir şekilde kavusalim yavrulara
İnşallah erken gelmesin yavrucuklar kaç kilolar açılma olduğunu hissettin mi pekiEvet dinleniyorum sürekli ve dua ediyorum erken gelmesinler diye.
İnşallah erken gelmesin yavrucuklar kaç kilolar açılma olduğunu hissettin mi peki
Günaydın arkadaşlar bugün öğleden sonra kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya kötü bişey söylerse doktor diye. Bir de ben de burun tıkanıklığı kanaması çok fazla bi haftadır sizde de oluyor mu?
Aranızda benim gibi bebişleri ters duran var mı acaba?? Doktor söyledi detaylı usg de demişti ilk. Kötü bişey mi bu dedim yok sadece sezeryanlıksın demiti hatta 2farklı dr aynı şeyi söyledi. Böyle bi durum yaşayan oldu mu ne gibi sonuçları var bunun bilgi verirseniz sevinirim
Nasıl geçti kontrolün allerjik bi durummu ki drun bi açıklama yapmıştır gebeligimizi hayurlisiyla yavrulara kavusarak bi biturseydik bende ne ilaç icsem kasiniyorum sağ kaburgam ağrıyor ayakta durunca inşallah bir an önce tüm sıkıntılarımızı atlatip hamileligimız en güzel şekilde devam eder bu arada alışverişe basladiniz miGünaydın arkadaşlar bugün öğleden sonra kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya kötü bişey söylerse doktor diye. Bir de ben de burun tıkanıklığı kanaması çok fazla bi haftadır sizde de oluyor mu?
Nasıl geçti kontrolün allerjik bi durummu ki drun bi açıklama yapmıştır gebeligimizi hayurlisiyla yavrulara kavusarak bi biturseydik bende ne ilaç icsem kasiniyorum sağ kaburgam ağrıyor ayakta durunca inşallah bir an önce tüm sıkıntılarımızı atlatip hamileligimız en güzel şekilde devam eder bu arada alışverişe basladiniz miGünaydın arkadaşlar bugün öğleden sonra kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya kötü bişey söylerse doktor diye. Bir de ben de burun tıkanıklığı kanaması çok fazla bi haftadır sizde de oluyor mu?
Teşekkür ederim Dönücek olsa doktor direk bu şekilde söylemez diye düşündüm ben de .. ama inşllah dönerler dönmezlerse de umarım herhangi bir sağlık sorunu yaratmaz bu durumKorkmayın lütfen çünkü kötü bir durum değil yani bebekler gayet iyi sadece ayaklar altta başlar yukarda duruyor bu da normal doğum olmasını engelliyor sezaryen doğum oluyor ki ikizler genelde sezaryen oluyor. Benim geçen hafta ikisi de başlar aşağı duruyordu normal doğum pozisyonunda yani bu hafta gittiğimde ise biri dönmüş dedi doktor. Yani dönebiliyorlar, doğum anına kadar ne olacağı belli olmaz. Sağlıkla zamanında gelsinler de gerisi mühim değil bence.
Hastalara sifa dertlilere deva insallah... benim agrilarim cok artti ozellikle okullar acilali beridir derse girip cikmak zul geliyor hele 3. kattaysa siniflar perisan oluyorum sabret diyorum dayan son gune kadar calis ki kalan izin ginlerinle bebislerinle gecir saglikla tabi once... bu aralar cok duygusalim oglum krese de alisamadi nasil olcak bilemiyorum o agliyor ben agliyorum... burun tikanik benim de toplaniyor bebekler kaskati sonra geciyor en fazla iki dk suruyor ilacla dirdurdular ya sancilarimi o yuzden mi fazla evham yapiyorum anlayamadim. Ozledik hepinizi minnaklariniza opucukler :) :)
Merhabalar ben bunu hic dusunmemistim acikcasi mevzuatta yazan dr dilerse 37 haftaya kadar anneyi calistirir cogul gebelikler icin tek ayrim 30 haftadan itibaren isterse izne ayrilabilir yaziyor basaka bir aciklama yapmadigi icin bilemedim simdi benim de kafam karisti cuma gunku kontrolumde bunu bi dra sorayimMerhaba... sanırım ogretmensiniz. Ben de sizinle aynı durumdayım ben bugun 28 haftaya girdim ve okula başladım çok yoğun şekilde varis sorunu yaşıyorum nasıl devam edeceğim bilemiyorum. Ben geçen haftalarda izin işi için il milli eğitimi aradım doğum izninin 7 haftasını (3 hafta kalana kadar çalıştığını varsayarsak) aktarabilir miyim diye net bir cevap alamadim. Sizin bu konuda bir bilginiz var mi? Yoksa bizdr sadece 5 hafta mi Aktarabiliyoruz sonrasina?
36+4de doğum yaptim kızlar bir gun önce kontrole gitmiştim ulkraysonla bakti bir görmemiştiama karnım çok sert duruyormuşdiye ertesi gün hemen alalım dedi bebeklerde gelisimleri durmus gibi biseydi neyse sezeryanda oluyormusum resmen beş ikiye ediyordur takmislar eski sezeryan disikim yırtılmış karın boşluğuna kanama yapmış zor kurtamis beni öyle diyor bebklerin biri ciger gelişimini tamamlamamış yoğun bakımda hala ınşallah siz böyle bir durum yasamazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?