2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

[QUOgeberce, post: 48134623, member: 253271"]36+4de doğum yaptim kızlar bir gun önce kontrole gitmiştim ulkraysonla bakti bir görmemiştiama karnım çok sert duruyormuşdiye ertesi gün hemen alalım dedi bebeklerde gelisimleri durmus gibi biseydi neyse sezeryanda oluyormusum resmen beş ikiye ediyordur takmislar eski sezeryan disikim yırtılmış karın boşluğuna kanama yapmış zor kurtamis beni öyle diyor bebklerin biri ciger gelişimini tamamlamamış yoğun bakımda hala ınşallah siz böyle bir durum yasamazsiniz[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun ciğer geliştirici iğne yapmamışmıydınız acaba Rabbim sağlıcakla bebeğimizi kucağınıza almayı nasil etsin inşallah

cok gecmış olsun inşallah ıyılesır de alırsın kucagına canım bısey sorucam bende daha once sezaryn dogm yaptm senın kacyıl oldu acaba

Ah canım çok geçmiş olsun. Ben de iç kanama geçirmiştim beni de zor kurtarmışlardı. Öğrendikten sonra paikolojim bozulmuştu. Bi de benim iki bebekte yoğun bakımdaydı. Seni anlayabiliyorum. Bebrkler eve gelince insan herşeyi unutuyor. İnşallah kısa zamanda bebeğin de çıkar eve gelir. Şükür ki 36. Haftada doğum yapmışsın. Ben 34+1 de doğum yaptığım halde 10 gün kaldılar seninki kısa zamanda çıkar. Bana yardım eden yoktu maalesef herşeyi kendim yapmak zorunda kalmıştım. Toparlandım sanıyordum ama hala karnımda ağrılar oluyor. İnşallah sana yardım eden olur da dinlenir toparlanırsın. Kendine dikkat et. Kan kaybettiğin için daha çok dikkat et. Rabbim seni ve bebeklerini korusun. Allah analı babalı büyütsün bebeklerini.

@Phantaghiro sana da geçmiş olsun kan vermişlerdi di mi sana da gebelik sekerim olduğu için ciger geliştirici iğne yapılmamıştı sezeryanda anladı iç kanama olduğunu bir oğlum var dört yaşına girecek birde plasentanin biri eski sezeryan disikinin üzerindeydi oda baskı yapmis

Toparlnaman zaman alır biraz ama geçer İnşAllah kardeşim. Rabbim beterinden korusun cümlemizi inşaAllah. Bebekler kaç kilo doğdu?

Ilberce canım öncelikle bebislerin hayirlı olsun ve allah acil şifa versin. Canim simdi nasılsınız. Güçlü ol lutfen. Yavrularının sana ihtiyacı var unutma. ALLAH SİZLERİ KORUSUNN

Evet canım benim de gebelik şekerim vardı insülin kullanıyordum 31. Haftada ciğer geliştirici yaptılar ama yine de solunum sıkıntısı çektiler solunum cihazına bağlandılar. Benim de iç kanama geçirdiğimi sezeryanda anladılar. Ama benim oğlumun plasentasının ayrıldığını fark edince acil ameliyata almışlardı. Ultrason 1 dk bile sürmedi hemen ameliyata aldılar. Çok kan kaybetmişim. Sonrasında 5 ünite kan verdiler ona rağmen hastaneden çıkınca kan değerlerim düşüktü. Bi de hastane çıkışım çok kötü oldu hatırlayınca bile canım sıkılıyor. Doktor çok iyi beslen ve dinlen dedi. Annem kanser o yüzden kv gelmişti bize yardıma. Sağolsun bir kahvaltı dahi hazırlamadı. İki büklüm kalkıp birşeyler atıştırdım. O da genelde bisküvi. Pek toparlayamadım hala. Ama bebrklerim eve gelince Allah güç kuvvet verdi. Şimdi kendim bakıyorum. İnşallah sana bakan yardım eden olur hrmrn toparlarsın

Arkadaslar merhaba 22 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı rahim ağzı uzunluğum karından ölçümde 3.5 vajinal ölçümde 2.7 çıktı. Doktorumuz normal dedi 2.5 altı dikkat edilmeli dedi sizin bu dönemlerde rahim ağzı uzunluğunuz nasıldı bu sonuç iyi mi bilgileriniZi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Bnmde karindan 3.2 cikiyordi, alttan hic
Olcmedi, 33+1 de suyum geldi, cok dilkat et, bol bol yat, endiselenme

Arkadaşlar merhaba yeni taşındık ve buradaki doktorum vitamin ve demir ilaçlarını icmedigim için çok kızdı bu kafayla gidersen erken doğum yaparsın dedi ben de midem ve bagirsagim çok hassas olduğu için icemiyordum ama artık mecbur icecegim kasılmaların da bu yüzden dedi sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba. Bi de mide ağrıları beni mahvediyor sizlerin arasında da mide ağrısı çekip doğal bi cozum bulan var mı acaba

Yanimdaannem var Su an oda yapmaya calisyorışte biseler ama yoruluyor karniminiçi açıyor sağ tarafım özelikle

Annem olmasa bende senin gibi ortada kalmıştım k ayinvalidem geleyim bile demedi pekmez sulandirip içiyorum kan ilacını portakal suyu ile içiyorum gece cocuk bende ama esim ve annem uykuyu çok seviyolar bebekler geldikten iki saat sonra cikmisim ameliyattan kani ameliyat hanede takmislar kan tedarikli girmemiştik ameliyata nasıl farketmedi bir gün önce ultrasonda anlamadim

Merhaba canım bende icemiyirum ilaçları kaşıntı yapıyor hepsi de erken dogum la ne alakası varmış ki anlamadım mide ağrısı için yedikkerine dikkat etmekten bir de mide koruyucu surup almaktan başka çare yok galuba benimde sağ tarafimda kaburga altında ağrım var ailede safra kesesi problemi var acaba onun ağrısı mi diye dr a da gitmedim Allahım sen yardimcimiz ol

Bende de reflu var canım normal ultrasonla baktirsan safra kesesi olup olmadığı anlaşılabilir belki çok rahatsızlık veriyorsa.gaviscon iciyorum ama anlık fayda ediyor dün acı birşeyler yemistim dünden beri midem agriyor dediğin gibi yediklerimize dikkat edeceğiz artık

Benimde sağ tarfım çok ağrıyordu sordum tüm doğumlarda ameliyat düğümü sağa atılıyormuş. O yüzden sağ taraf daha çok acıyor. Ağrı kesici içiyor musun ben içtim parol ya da minoset içebilirsin.

Icmezmiyim minoset biraz rahtlatiyor beni yoksa aciyor her yerim dokunamiyorum gogsumun bir tarafida aciyor gogus ucum ne yapcam bilmiyom

Canim cok buyuk gecmis olsun yiyecek ekmeginiz varmis demekki ve ayrica hayirli ugurlu olsun acil sifalar dilerim yavrularina da sana da... gelismelerden bizi de haberdar et opuyorum

Kızlar bende ciğer geliştirici iğne yaptım yarın 32 haftalık olacam ama bebeklerim teprenmiyor diyebilirim bu beni çok endişelendiriyor doktorum ile konuştum her hangi bir zararı yok iğne nin dedi aksine çok faydası var dedi çünkü bizim de erken doğum belirtileri var sabahleyin biraz teprendi bebeğim ama çok az sanki 4 aylık iken teprendi ği gibi oldu biraz korkularım var iğneyapıp başına bböyle birşey gelen var mı merak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…