- 27 Temmuz 2016
- 97
- 64
- 3
- 32
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.141
Plasentadan ayrılma ani gelişen bi olay cnm ya sancılanırsn yada denk gelir doktor anlar bana da aynısı oldu çok şiddetli bel ağrım vardı aynı zamanda kasık ağrım vardı doktor baktı acil sezeryane alındım çıkınca dedi yarım saatte gelişir herşey seni bile kaybedebilirdik dedi hatırlamak istemiyorum ama malesef aklımda hepsiYanimdaannem var Su an oda yapmaya calisyorışte biseler ama yoruluyor karniminiçi açıyor sağ tarafım özelikle
Annem olmasa bende senin gibi ortada kalmıştım k ayinvalidem geleyim bile demedi pekmez sulandirip içiyorum kan ilacını portakal suyu ile içiyorum gece cocuk bende ama esim ve annem uykuyu çok seviyolar bebekler geldikten iki saat sonra cikmisim ameliyattan kani ameliyat hanede takmislar kan tedarikli girmemiştik ameliyata nasıl farketmedi bir gün önce ultrasonda anlamadim
12. Haftadan baslayarak 3.2 ,3.1 cikiyordu.cok tesekkur ederim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinKaçıncı haftalarda 3.2 çıkıyordu teşekkür ediyorum güle güle büyütün kuzularınızı
Bende de ağrı sancı var resmen tam tarif ettiğin yerde benimki safra kesesi ağrısı bizim ailede var bende buara yağlı falan yedim tetikledi galiba pazartesi muayeneye gidecem diye de gitmedim dr a sende bi görün istersenYa arkadaslar 2 haftadır sag kaburgamın altına dogru kramp gıbı kasılmalar oluyor anlık acı verıyor ve gecıyor bu gun bıraz yoruldum 3 defa oldu boyle bı sey yasayanvar mı korkuyorum inşallah bebeklerıme bi şey olmaz
Benımde haftaya persembe 2 duzey detaylı ultrsn var dıye gıtmedım ikizler ya belkı ondandır dıyede dusundum uffffBende de ağrı sancı var resmen tam tarif ettiğin yerde benimki safra kesesi ağrısı bizim ailede var bende buara yağlı falan yedim tetikledi galiba pazartesi muayeneye gidecem diye de gitmedim dr a sende bi görün istersen
Burda okuduğum kadarıyla iğneden sonra bir iki gün bebeğin hareketlerinin azalması igneye bağlı olabiliyirmus tecrübeli arkadaşlardan gören olursa yazarlar o yüzden strese girme inşallah normal bi süreç gibi inşallah 36larida görürsün bizlerde o haftaları sıkıntı siz bi şekilde görürüzKızlar bende ciğer geliştirici iğne yaptım yarın 32 haftalık olacam ama bebeklerim teprenmiyor diyebilirim bu beni çok endişelendiriyor doktorum ile konuştum her hangi bir zararı yok iğne nin dedi aksine çok faydası var dedi çünkü bizim de erken doğum belirtileri var sabahleyin biraz teprendi bebeğim ama çok az sanki 4 aylık iken teprendi ği gibi oldu biraz korkularım var iğneyapıp başına bböyle birşey gelen var mı merak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhabalar yeniden ben bu gun ogrendim ki ikiz gebeler 30. Haftada calisabilir raporu alip 35e kadar calisabiliyorlarmis 35ten sonra calismaya devam edemiyorlarmis zaten miadimiz da 37 haftada doluyormus ben bu gun 30 haftalik gebeymisim gibi rapor aldim esasen bu gun 32ye baslamistimMerhaba... sanırım ogretmensiniz. Ben de sizinle aynı durumdayım ben bugun 28 haftaya girdim ve okula başladım çok yoğun şekilde varis sorunu yaşıyorum nasıl devam edeceğim bilemiyorum. Ben geçen haftalarda izin işi için il milli eğitimi aradım doğum izninin 7 haftasını (3 hafta kalana kadar çalıştığını varsayarsak) aktarabilir miyim diye net bir cevap alamadim. Sizin bu konuda bir bilginiz var mi? Yoksa bizdr sadece 5 hafta mi Aktarabiliyoruz sonrasina?
Canim ben duymustum bu igneden sonra biraz yavasliyormus hareketleri sen sakin ol inceden inceye nasilsa hissedersin az da olsa kipirdadiklariniKızlar bende ciğer geliştirici iğne yaptım yarın 32 haftalık olacam ama bebeklerim teprenmiyor diyebilirim bu beni çok endişelendiriyor doktorum ile konuştum her hangi bir zararı yok iğne nin dedi aksine çok faydası var dedi çünkü bizim de erken doğum belirtileri var sabahleyin biraz teprendi bebeğim ama çok az sanki 4 aylık iken teprendi ği gibi oldu biraz korkularım var iğneyapıp başına bböyle birşey gelen var mı merak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirim
bazen aynı anda bazen farklı zamanlarda hissediyorum ama birinin hareketlerini diğerine göre daha çok hissediyorum diğeri daha arkadaymisGünaydın arkadaşlar, siz bebişleri aynı anda hissediyor musunuz
Ben hiç hissetmiyorum ayırt edemiyorum üzülüyorumbazen aynı anda bazen farklı zamanlarda hissediyorum ama birinin hareketlerini diğerine göre daha çok hissediyorum diğeri daha arkadaymis
Ben de ayrı ayrı hıssedıyorum cok guzel bı duyguBen hiç hissetmiyorum ayırt edemiyorum üzülüyorum
biraz daha zaman geçmesini bekle canım herkes aynı şekilde hissetmiyor ben de çok zayıf olmama rağmen geç hissetmeye baslamistimBen hiç hissetmiyorum ayırt edemiyorum üzülüyorum
canım benim de seninle yakın tarihlerimiz ben de öğretmenim şimdi bile çok iyi hissetmiyorum okul çok yoruyor sen 30 dan sonra dusunuyor musun doktor izninde çalışmayıMerhaba kizlar benimde bugün 27.hafta 6.günüm bitiyor bu durumda kaç aylık oluyor hamileliğim iyice kafam karıştı 30.haftam 10 ekime denk geliyo ve bana doktor rapor vericek ya çalışabilir yada çalışamaz raporu vericek.Sizce kaç aylık hamileyim
Hastalık raporlarını 30 haftadan önce alman gerekiyor cnm..30dan sonra ya çalışabilir ya çalışamaz raporu alıp calistigin kuruma vermen gerekiyor..30 haftadan sonra hastalık raporu geçerli olmuyor..Merhaba kızlar 30. Haftada 10günlük rapor verirsek dr dan çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamıza gerek oluyor mu?? Benim tek hekim raporlarım kaldı daha 25günüm var 30dan sonra 10+10 şeklimde kullanmayı düşünüyorum.. yine de çalışabilir ya da çalışamaz ı almam gerekiyor mu bu durumda??
Cnm yakında hissedersin Mrk etme..ben de birini hissetmiyorum diyordum hep sonradan onu da ayırt etmeye başladım tabi diğeri kadar güçlü değil ama olsun..ne de olsa aralarında 200gr var..Ben hiç hissetmiyorum ayırt edemiyorum üzülüyorum
Kızlar bende ciğer geliştirici iğne yaptım yarın 32 haftalık olacam ama bebeklerim teprenmiyor diyebilirim bu beni çok endişelendiriyor doktorum ile konuştum her hangi bir zararı yok iğne nin dedi aksine çok faydası var dedi çünkü bizim de erken doğum belirtileri var sabahleyin biraz teprendi bebeğim ama çok az sanki 4 aylık iken teprendi ği gibi oldu biraz korkularım var iğneyapıp başına bböyle birşey gelen var mı merak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?