2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Plasentadan ayrılma ani gelişen bi olay cnm ya sancılanırsn yada denk gelir doktor anlar bana da aynısı oldu çok şiddetli bel ağrım vardı aynı zamanda kasık ağrım vardı doktor baktı acil sezeryane alındım çıkınca dedi yarım saatte gelişir herşey seni bile kaybedebilirdik dedi hatırlamak istemiyorum ama malesef aklımda hepsi

Ya arkadaslar 2 haftadır sag kaburgamın altına dogru kramp gıbı kasılmalar oluyor anlık acı verıyor ve gecıyor bu gun bıraz yoruldum 3 defa oldu boyle bı sey yasayanvar mı korkuyorum inşallah bebeklerıme bi şey olmaz

Bende de ağrı sancı var resmen tam tarif ettiğin yerde benimki safra kesesi ağrısı bizim ailede var bende buara yağlı falan yedim tetikledi galiba pazartesi muayeneye gidecem diye de gitmedim dr a sende bi görün istersen

Benımde haftaya persembe 2 duzey detaylı ultrsn var dıye gıtmedım ikizler ya belkı ondandır dıyede dusundum uffff

Benım oglum ana okuluna basladı onu goturup Alıyorum evde de yemk bulask temzlık acaba fazlamı yoruluyorum ondan da olabılırmı

Burda okuduğum kadarıyla iğneden sonra bir iki gün bebeğin hareketlerinin azalması igneye bağlı olabiliyirmus tecrübeli arkadaşlardan gören olursa yazarlar o yüzden strese girme inşallah normal bi süreç gibi inşallah 36larida görürsün bizlerde o haftaları sıkıntı siz bi şekilde görürüz

Merhabalar yeniden ben bu gun ogrendim ki ikiz gebeler 30. Haftada calisabilir raporu alip 35e kadar calisabiliyorlarmis 35ten sonra calismaya devam edemiyorlarmis zaten miadimiz da 37 haftada doluyormus ben bu gun 30 haftalik gebeymisim gibi rapor aldim esasen bu gun 32ye baslamistim

Canim ben duymustum bu igneden sonra biraz yavasliyormus hareketleri sen sakin ol inceden inceye nasilsa hissedersin az da olsa kipirdadiklarini

Merhaba kizlar benimde bugün 27.hafta 6.günüm bitiyor bu durumda kaç aylık oluyor hamileliğim iyice kafam karıştı 30.haftam 10 ekime denk geliyo ve bana doktor rapor vericek ya çalışabilir yada çalışamaz raporu vericek.Sizce kaç aylık hamileyim

canım benim de seninle yakın tarihlerimiz ben de öğretmenim şimdi bile çok iyi hissetmiyorum okul çok yoruyor sen 30 dan sonra dusunuyor musun doktor izninde çalışmayı

Merhaba kızlar 30. Haftada 10günlük rapor verirsek dr dan çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamıza gerek oluyor mu?? Benim tek hekim raporlarım kaldı daha 25günüm var 30dan sonra 10+10 şeklimde kullanmayı düşünüyorum.. yine de çalışabilir ya da çalışamaz ı almam gerekiyor mu bu durumda??

Hastalık raporlarını 30 haftadan önce alman gerekiyor cnm..30dan sonra ya çalışabilir ya çalışamaz raporu alıp calistigin kuruma vermen gerekiyor..30 haftadan sonra hastalık raporu geçerli olmuyor..

Canım 30 haftanın içinde bende vuruldum iğneyi ve bende birkaç gün bebek hareketleri hissetmedim ve yüzümde kızarıklık oldu ateş basması oldu bol bol su içtim geçti. Bebek hareketleri de sonrasında normale döndü endişe etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…