2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Estf. Canım peki bi ilaç veya iğne fln verdi mi erken doğumu önlemek için yoksa sadece dinlenmeni mi önerdi
Bu perşembe tekrar gidicez belki 4 hafta yatircak beni erken doğum olmasın diye tam belli değil ama dinlen beslen kan hapini kullan dedi.ben bi buçuk aydır Fakülteye gidiorum oncesinde özel hastaneye gidiyordum 6 aya girmemis bebekleri dogum yaptiraym kuvezde gelissinler gelisimleri yavaş dedi
Meğerse kullanmam getekn ilaçlar falan varmış ama dr vermemiş. Şimdi de dinlenip dua ediyorum bol bol
Benmki sıkıntılı yani o yüzden sizde stres yapmayın dinlenin kasılma yani o sertlik illa olurmuş ikizlerde

Sagolun ya çok korktum bugün kendimi suçlu hissettim alttan muayene olamadığım için ben de kan hapini vitamini fln yutamadim kustum hep ama bundan sonra çok dikkat edeceğim ilaçlara.sizin de inşallah vaktinde ve sağlıklı bi şekilde olur dogumunuz

Sağol canım Allah razi olsun inşallah o hastane kkapılarında bekletmez Rabbim kolaylık verir bize
Kan hapı vitamini bende kullanamadım bulantısı cok kötü oldu ama sen yinede kullanabildigin kadar kullan çok önemliymis ikiz gebeliklerde kan hapı
Bide alttan muayene bilmiyorum herkeste aynimi da erken dogum riski olana yapılmıyor demisti hemsire bana
Daha önceleri alttan muayene oldugumdada deli gibi ağrılarım olmuştu benm
Az kalmış sizinde Rabbim yüz akıyla kurtarsın hepimizi
Benm bu ggebeliğimde cok zor geçti her günüm

Merhaba inşallah yatisa gerek kalmaz canım hemde oglusundan da ayrı kalmazsin Rabbim hayirla kurtarsin sağlıcakla inşallah

Çok sağol canm Allah razi olsun inşallah sende bi avazda kirtulursun sağ salim alırsın bebişlerini kucagina
Aminnn inşallah canim bende ilaclarimi kullanamıyorum çok bulantı yapıyor dr verdide noldu canını sıkma onun için yedikkerine dikkat et burda yazmislardi muz bebeklerin gelişimine iyi geliyor diye ne yapsan kar Allahım yardimcin olsun

O kadar kötüyüm ki arkadaşım 32 haftadır açım süt bile belki bir veya iki bardak içebilmisimdir hiç bir şey yiyemiyorum 80 kilo falandim oglum doğduktan sonra rejim yapamadım ama bu hamileliğimde 21 kilo verdim(
Dr benm için endişeleniyo ama kendimden geçtim kızlarım sağlıklı olsun evimize gelelim güzelce oglumla kizlarimla yetcek bana.

Amin canım ikiz gebelik gerçekten çok zor baska sıkıntılar da hastaliklar da eklenince iyice zorlaşıyor Rabbim sıkıntısız bi şekilde doğum yapmayı nasip etsin

Mrb kizlar siz benden tecrubelisiniz. Benim ara ara karnim tas gibi oluyo ve agriyo kisa sureli oluyo geciyo ama neden oluyodur

Bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok yüksekmis aynı zamanda bronşitim herşey ust üste geldi midem cok fena. antibiyotik kullanmaya başladım ama aranızda var mı enfeksiyonu ağır geciren
Canim oncelikle gecmis olsun hangi antibiyotigi verdi? Ben bu gin cigerlerim patlamak uzere dra gittim bana antibiyotik yazamayacagini soyledi kesinlikle kullanamazmisim gebe oldugim icinmis baska bir sebebi yokmus madem verilebiliyor bana neden vermedi dunden beri artik öluyorum resmen oksuruk aksirik tikaniklik bittim artik nolur soyle nasil yazdi antibiyotigi hangisini yazdi

Bende 3 kere hamileligimden beri kullandim. Idrar yoku enfeksiyonundan. Kullanmazsan daha kotu olur dedi verdi. Acile gidincede veriyolarki. B grubu olanlari

Kızlar merhaba. Bu kasılma dediğiniz karında sertlik diyorsunuz ya o bende de oluyor ama ben kasılma diye düşünmemiştim hiç.. bazen serlik hissediyorum karnımda ama ya popoyu ya da kafalarını dayadılar heralde diye düşünüyorum. Kasılma mı yani onlar??

canım grip için zİnnat yazdi 5 gün onu kullanmıştım ama gecirmedi şimdi idrar yolu enfeksiyonu için klamon bid diye bi antibiyotik kullaniyorum. Ateşin olursa bebek için tehlikeliymis belki ateşin yoksa doktordan ondan yazmamıştır antibiyotik

Geçen hafta idrar tahlilinde bende de enfeksiyon çıktı bana da antibiyotik verdi doktor. Gebeyken kullanılabiliyor antibiyotik çünkü enfeksiyon çok daha tehlikeli. 32 haftalığız Karnim benimde bayağı sert oldu bu hafta kasılma mı bilmiyorum. Rabbim hepimize sağ salim tamamlamayı nasip etsin bu süreyi İnşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…