- 27 Aralık 2011
- 158
- 62
- 68
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.201
Merhaba canim valla yeni girebildim düşünüyorum evet bende çalışıyorum özel bir şirkette şimdiden agirlastim gelmelerim gitmelerim biraz zorlasmaya başladı sanırım ayrilacagim izne hayırlısı olsun bu arada doktoruma sordum 7.aya yeni girmişim ben düşün yani şimdiden böyleysem birde gece uykusuzluklarim var belimin ağrısından çok fena hayırlısı canım imkanın var sende benim gibiysen bu duruma göre ayrıl derim dinlen zorlu ve bir o kadar keyifli bir süreç bizi bekliyor Allah hepimizi bir solukta bebeklerimizle birlikte kurtarsın inşallahcanım benim de seninle yakın tarihlerimiz ben de öğretmenim şimdi bile çok iyi hissetmiyorum okul çok yoruyor sen 30 dan sonra dusunuyor musun doktor izninde çalışmayı
Bende o saatlerde uyaniktim ama yazını görmedim canım rüyada görmedim ama uyuyamadim uzerimizdeki kaygilardan olsa gerek inşallah rüyan da hayira çıksın inşallah kolay doğumun olurHayrili sabahlar arkadaslar
Gecenin karanliginda cok insanin olmadigi bir toprakta normal dogumla bebekleri dogurdum ruyamda... oyle kolay bir dogumdu ki sadece halsizdim baska hocvir sikinti hissetmedim artik psikolojik olarak mi boyleyim neyim her gece boyle ruyalar gorup kan ter icinde uyaniyorum. Esim iyice kafayi bozdugumu soyluyor :) saat sabahin dort bucugu yalniz olmadigimi bilmek rahatlatirdi beni acikcasi... :) grupta tek deli ben degilimdir insallah :) :)
Amin canım doktorlar zaten sürekli dinlen diyorlar ikiz gebelikte bi gün bi gündür çocuğun anne karninda durması açısından bu hafta rahatsizim gidemedim zaten iki hafta daha çalışıp ayrılcam gerçi evde zaman daha zor geçiyor ama mecburMerhaba canim valla yeni girebildim düşünüyorum evet bende çalışıyorum özel bir şirkette şimdiden agirlastim gelmelerim gitmelerim biraz zorlasmaya başladı sanırım ayrilacagim izne hayırlısı olsun bu arada doktoruma sordum 7.aya yeni girmişim ben düşün yani şimdiden böyleysem birde gece uykusuzluklarim var belimin ağrısından çok fena hayırlısı canım imkanın var sende benim gibiysen bu duruma göre ayrıl derim dinlen zorlu ve bir o kadar keyifli bir süreç bizi bekliyor Allah hepimizi bir solukta bebeklerimizle birlikte kurtarsın inşallah
canım ben de aynı haldeyim geceleri rüyamda ya sürekli kasılmalarim oluyor ya da doğum yapiyorum.yalniz değilsin yani bende anksiyite de varHayrili sabahlar arkadaslar
Gecenin karanliginda cok insanin olmadigi bir toprakta normal dogumla bebekleri dogurdum ruyamda... oyle kolay bir dogumdu ki sadece halsizdim baska hocvir sikinti hissetmedim artik psikolojik olarak mi boyleyim neyim her gece boyle ruyalar gorup kan ter icinde uyaniyorum. Esim iyice kafayi bozdugumu soyluyor :) saat sabahin dort bucugu yalniz olmadigimi bilmek rahatlatirdi beni acikcasi... :) grupta tek deli ben degilimdir insallah :) :)
Amin canimm insallah size yazdiktan bikac saat sonra sancilarim basladi yine duzensiz drdan yeni geldik adalata devam en kotu 3 hafta daha icerde tutmak zorundayiz diyor birisi cok az hareket ediyordu onun meger yeri hic kalmamis artik bekledigi kilo almalari degil cogerlerinin olgunlasmasiymis hala ciger gelistirici vermedi. Tekrar sordum israrla sana olmaz diyor ne menem biseymis ki bu bi bana olmuyor agri kesici kremler verdi esim masaj yapio bakalim dua ediorum her an hepimize tum darda kalmis analara yavrulara... dualarda bulusalim canlarim :)Bende o saatlerde uyaniktim ama yazını görmedim canım rüyada görmedim ama uyuyamadim uzerimizdeki kaygilardan olsa gerek inşallah rüyan da hayira çıksın inşallah kolay doğumun olur
Amin canimm insallah size yazdiktan bikac saat sonra sancilarim basladi yine duzensiz drdan yeni geldik adalata devam en kotu 3 hafta daha icerde tutmak zorundayiz diyor birisi cok az hareket ediyordu onun meger yeri hic kalmamis artik bekledigi kilo almalari degil cogerlerinin olgunlasmasiymis hala ciger gelistirici vermedi. Tekrar sordum israrla sana olmaz diyor ne menem biseymis ki bu bi bana olmuyor agri kesici kremler verdi esim masaj yapio bakalim dua ediorum her an hepimize tum darda kalmis analara yavrulara... dualarda bulusalim canlarim :)
Yoo seker degil de hep sinirda yani oyle ilaclik hasta degilim ben bilemiyorum druma cok guveniyorum vermiyorsa bir bildigi vardir muhakkak da aman ne bileyim aciklama geregi duymuyor hic sen biliyorsun zaten neden toy gebeler gibi sizlanip duruyorsun gamze iki bebek var karninda bu kadarcigi da yap zaten normal dogurmadin ilk seferde falan gibi sozleri var o hep dogal dogumdan yanaydi sezeryan yaptigi icin cok uzuldu bana ilk cocugumda benim cesaretsizligim oglumun asiri buyumesi o zamanlar engelli okulunda bransciydim vakumla olur ama olur dediginde cok korkmustum asla riske atmak istememistim cinar 36. Haftada 4000 gr olmustu bir suru seyler ne bileyim beyninde bir hasar kalir kanalda sikisir oksijensiz kalir gibi birsuru senaryolar yazmistim o anki psikolojiyle. Simdi o yuzden hicbirseye karistirmiyor herseyi bildigimi varsayiyor dogru olan bu deyip kestirip atiyor. Ben de bu gebeligimde hic kotu hikaye dinlemeyecegim okumayacigim diye soz verdim kendime bakmiyordum da hic ama hal boyle olunca korkuyorum. Guttugim hastanede yenidogan acil unitesi tam tesekkullu degil baska bir hastane de arastirmaliyiz dedi mumkunse arastirma hastanesi olsun dedi yarin je olacagini bimiyoruz dedi sen bunlari dusunmen gerekirken oram agriyor buram agriyor diyorsun dedi agriyacak tabi dedi acilma olmadigi muddetce dalgalar 10 dakikada 3 defa gelmedigi muddetce kormayip sadece dinleneceksin her sikistiginda ilaca saldirmayacaksin dedi falan filan ya cocuk gibi azarlandim geldim iste...Âmiiiiiiinnnnn inşaAllah. Zaman ilerledikçe ağrı sızı artıyor gerçekten de. Şekerin mi var neden ciğer geliştirici vermiyor?
Evet canim malesef ilk en kotusu geliyor aklimiza. Amin insallah hepimiz evlatlarimizi aliriz saglikla kollarimizaAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Kotuyu dusunme demek ne mumkun. Heralde her hamile binturlu felaket senaryosu yziyor her gece.. Allah esirgesin. Neticede saglikla dogsunlar da biz panik atak yasiyo olalim
Ben de 2li test yaptirmadim cuma gunu detayliya giricem kafamda kuruyorumda kuruyorum. Her hafta her dakka bi senaryomuz var. Sen de icini ferah tut insallah birazcik daha yatsin bebekler icerdeEvet canim malesef ilk en kotusu geliyor aklimiza. Amin insallah hepimiz evlatlarimizi aliriz saglikla kollarimiza
Yoo seker degil de hep sinirda yani oyle ilaclik hasta degilim ben bilemiyorum druma cok guveniyorum vermiyorsa bir bildigi vardir muhakkak da aman ne bileyim aciklama geregi duymuyor hic sen biliyorsun zaten neden toy gebeler gibi sizlanip duruyorsun gamze iki bebek var karninda bu kadarcigi da yap zaten normal dogurmadin ilk seferde falan gibi sozleri var o hep dogal dogumdan yanaydi sezeryan yaptigi icin cok uzuldu bana ilk cocugumda benim cesaretsizligim oglumun asiri buyumesi o zamanlar engelli okulunda bransciydim vakumla olur ama olur dediginde cok korkmustum asla riske atmak istememistim cinar 36. Haftada 4000 gr olmustu bir suru seyler ne bileyim beyninde bir hasar kalir kanalda sikisir oksijensiz kalir gibi birsuru senaryolar yazmistim o anki psikolojiyle. Simdi o yuzden hicbirseye karistirmiyor herseyi bildigimi varsayiyor dogru olan bu deyip kestirip atiyor. Ben de bu gebeligimde hic kotu hikaye dinlemeyecegim okumayacigim diye soz verdim kendime bakmiyordum da hic ama hal boyle olunca korkuyorum. Guttugim hastanede yenidogan acil unitesi tam tesekkullu degil baska bir hastane de arastirmaliyiz dedi mumkunse arastirma hastanesi olsun dedi yarin je olacagini bimiyoruz dedi sen bunlari dusunmen gerekirken oram agriyor buram agriyor diyorsun dedi agriyacak tabi dedi acilma olmadigi muddetce dalgalar 10 dakikada 3 defa gelmedigi muddetce kormayip sadece dinleneceksin her sikistiginda ilaca saldirmayacaksin dedi falan filan ya cocuk gibi azarlandim geldim iste...
canım peki kiloları kaç oldu benim doktor da sürekli zaten ikiz erken olacak diyip duruyor iki saat sonranin bile garantisi yok diyor doktorlar keşke biraz daha rahatlatsa ama herşeye hazirlikli olmamızı istiyorlar herhalde resmen şafak sayıyor gibi haftaları sayiyorum 36 bi dolsaydi diye arkadaşlarımdan hamile olanlar var keşke hep içimizde kalsa diyorlar duydukça ben mi anormalim diyorumYoo seker degil de hep sinirda yani oyle ilaclik hasta degilim ben bilemiyorum druma cok guveniyorum vermiyorsa bir bildigi vardir muhakkak da aman ne bileyim aciklama geregi duymuyor hic sen biliyorsun zaten neden toy gebeler gibi sizlanip duruyorsun gamze iki bebek var karninda bu kadarcigi da yap zaten normal dogurmadin ilk seferde falan gibi sozleri var o hep dogal dogumdan yanaydi sezeryan yaptigi icin cok uzuldu bana ilk cocugumda benim cesaretsizligim oglumun asiri buyumesi o zamanlar engelli okulunda bransciydim vakumla olur ama olur dediginde cok korkmustum asla riske atmak istememistim cinar 36. Haftada 4000 gr olmustu bir suru seyler ne bileyim beyninde bir hasar kalir kanalda sikisir oksijensiz kalir gibi birsuru senaryolar yazmistim o anki psikolojiyle. Simdi o yuzden hicbirseye karistirmiyor herseyi bildigimi varsayiyor dogru olan bu deyip kestirip atiyor. Ben de bu gebeligimde hic kotu hikaye dinlemeyecegim okumayacigim diye soz verdim kendime bakmiyordum da hic ama hal boyle olunca korkuyorum. Guttugim hastanede yenidogan acil unitesi tam tesekkullu degil baska bir hastane de arastirmaliyiz dedi mumkunse arastirma hastanesi olsun dedi yarin je olacagini bimiyoruz dedi sen bunlari dusunmen gerekirken oram agriyor buram agriyor diyorsun dedi agriyacak tabi dedi acilma olmadigi muddetce dalgalar 10 dakikada 3 defa gelmedigi muddetce kormayip sadece dinleneceksin her sikistiginda ilaca saldirmayacaksin dedi falan filan ya cocuk gibi azarlandim geldim iste...
Hayir canim anormal falan degilsin dogduktan sinra cok daha zor oldugu icin oyle diyorlar icimizdeyken daha rahattik diyorlar ben de ilk oglumda oyle olmustum. Ancak ikiz bebegi tasimanin ne demek oldugunu bilmeyenler bunu soyluyor kolayca. Gelsin tasisin bakalim 24 haftaliktan bu yana ben 9 ay on gunluk hamile gibiyim ustelik dogum sancilarimla beraber. Bi baksin tadina sonra desin icimdeyken daha rahattim diye. Nefes alamamak ne demek haftalardir uyumadan ise gelmek ne demek evde baska cocugun varsa son enerjini de onun egitici oyunlarina ayirmaya cabalamak bir yandan da devasa gobeginle ugrasmak ne demek tasisinlar da gorsunler bakalim. Kilolar birerbucuk sulari hat safhada esi var kordonu var drum soyle soyledi gebelik baslangicindan bu yana 7 kilo aldin ama esasen 3 kg verdin kendi bedeninden. Bebekler amniyotikler plesentalar kordonlar ve biriken odem su ay 10 kgmis gelecek aya nasil olur bilemiyorum ya bir 10 kilo sise baglasin karnina da onu diyen arkadaslarimiz kuzenlerimiz onunla bi 24 saat yasamaya calissin bakalim. Sen sikma canini biz herkesten ozeliz en mukemmelini bize bahsetmis yaradan :) cok sukur bin sukur bir bedende uc kalp attiriyor kurban oldugum tikir tikir isliyor kurdugu duzen. Masallah subhanallahcanım peki kiloları kaç oldu benim doktor da sürekli zaten ikiz erken olacak diyip duruyor iki saat sonranin bile garantisi yok diyor doktorlar keşke biraz daha rahatlatsa ama herşeye hazirlikli olmamızı istiyorlar herhalde resmen şafak sayıyor gibi haftaları sayiyorum 36 bi dolsaydi diye arkadaşlarımdan hamile olanlar var keşke hep içimizde kalsa diyorlar duydukça ben mi anormalim diyorum
çok sevinirimmerhaba allah kucaginiza almayida nasip etsin insallah bende (catlatma ignesiyle)6+2 haftalik hamileyim gecen gun ikiz annesi olacagimi ogrendim sevineyimmi uzeleyimmi bilemiyorum ikiz annesi olmak zormus ayrica birisinde dusuk tehlikesi varmis off cok zor beklemek ins. herseyin hayirlisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?