- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.221
Merhaba. Ben de aynı konuda muzdarip im burda birkaç kez bu durumu danıştim ancak sanırım kimsenin başına gelmemis.. inşallah da gelmesin. Korkma canım ben yaklaşık iki aydır vajinal varisle yaşıyorum başlarda çok rahatsız ediyor agrisi ama sonra alisiyorsun. Doğumdan sonra geçmesini umud ediyorum. Çok ayakta kalmamaya çalış o zman çok daha fena şişiyor.Kızlar vajinal varis olan varmı? Bugün agri hissettim, vajinam şişmişyarın doktora soracağım ama korkuyorum
Selam canım. Bugün doktora kontrole gittim. Bu aylarda başlar dedi. Ayakta kalma dedi, doğumdan sonra gecer dedi. Ağrı vermesi çok fenaMerhaba. Ben de aynı konuda muzdarip im burda birkaç kez bu durumu danıştim ancak sanırım kimsenin başına gelmemis.. inşallah da gelmesin. Korkma canım ben yaklaşık iki aydır vajinal varisle yaşıyorum başlarda çok rahatsız ediyor agrisi ama sonra alisiyorsun. Doğumdan sonra geçmesini umud ediyorum. Çok ayakta kalmamaya çalış o zman çok daha fena şişiyor.
Hiç duymamıştım ya vajinal varis benim de arada Ağrı'm oluyor vajinada baskı oluyor diyorum şaşırdım yaniSelam canım. Bugün doktora kontrole gittim. Bu aylarda başlar dedi. Ayakta kalma dedi, doğumdan sonra gecer dedi. Ağrı vermesi çok fenageçmiş olsun canım sanada.
Bugun dinlenince sis indi, yorulunca ve ayakta cok kalinca oluyormus.Hiç duymamıştım ya vajinal varis benim de arada Ağrı'm oluyor vajinada baskı oluyor diyorum şaşırdım yani
Bizlerin hamileliği gibi sayfada yavaş ilerliyor herkes iyi olsunda önemli değilGünaydın arkadaşlar herkes iyi mi bi sessiz herkes bu aralar?
Dikkat et canım o zaman fazla ayakta kalmamaya çalış daha doguma vqr haftalarimiz yakın bebisler ne kadar fazla dursa o kadar iyi gelişir cinsiyetleri kilolari nasılBugun dinlenince sis indi, yorulunca ve ayakta cok kalinca oluyormus.
Benimde özelikle geceleri oluyordu henüz tam geçmedi ama daha az drum karaciğer enzimleri ne bakturnami istedi normaldi cildiyeye de gittim vucudumda kızarıklık da olmuştu çok önemsemedi o da biz tüm kontrolleri yapalım inşallah sorunsuz geçer seninkideArkadaşlar kasintilariniz oluyor mu hiç ya bende kaşıntı vardı hafifti ama artmaya başladı özellikle akşamları internette gebelik kolestazi diye birşey yazıyor tehlikeli bi durummuş ptesi hemen kan testi yaptircam.ikiz gebelik ne zormus ya herşeyin olma ihtimali ikizlerde daha yüksek ve başımıza geliyor hormonlar iki kat tavan yapıyor herhalde
inşallah canım yarın acile mi gitsem acaba ptesi mi gitsem doktora bugün arttı baya kasintilar sen kasintin olur olmaz gitmiş miydin karacigerle ilgiliyse korkuyorum geç kalmayim diyeBenimde özelikle geceleri oluyordu henüz tam geçmedi ama daha az drum karaciğer enzimleri ne bakturnami istedi normaldi cildiyeye de gittim vucudumda kızarıklık da olmuştu çok önemsemedi o da biz tüm kontrolleri yapalım inşallah sorunsuz geçer seninkide
En çok olduğu gecenin sabahında haftaiçi olduğu için poliklinik e gitmiştiminşallah canım yarın acile mi gitsem acaba ptesi mi gitsem doktora bugün arttı baya kasintilar sen kasintin olur olmaz gitmiş miydin karacigerle ilgiliyse korkuyorum geç kalmayim diye
Saolcanım. Aslında oturarak çalışıyorum ama bazen dikilmem gerekiyor. Ama daha çok dikkat edicem. Bi kız bir erkek bebegim olacak insallah:) kilolar haftaları ile uyumlu çok şükür.Dikkat et canım o zaman fazla ayakta kalmamaya çalış daha doguma vqr haftalarimiz yakın bebisler ne kadar fazla dursa o kadar iyi gelişir cinsiyetleri kilolari nasıl
Canım benim bildiğim doğum izni başladığı zaman aldığın rapor heyet farketmez direk doğum izni olarak geçiyor. Çünkü 30. Haftada çalışmak istiyorsan doktordan çalışabilir raporu götürmen gerekHerkese merhaba arkadaşlar biz 27. Haftamızı tamamladık allah kısmet ederse bi 10 hafta kadar daha içerde kalmayı düşünüyoruz 1er kiloyu geçmişiz inşallah bir sonraki kontrolde 2olucaz Ben devltte çalışan annelere birşey sorucam yardımcı olursanız sevinirim. Ben şu an raporluyum heyet raporum var. 29+4 gibi falan heyetim bitiyor. Sonra tek hekim raporu alsam 30dAn sonraki rapor işleme konur mu yoksa doğum iznimden mi düşerler acaba?? Bilgisi olan var mı bu konuda
Geçmiş olsun canım inş bebeklerin zamanını bekler acele etmezler. Açılma varmıydı sendeArkadaşlar merhaba bugün okulda avuç içi kadar suyum geldi hemen doktora gittik yatısimi yaptı hastaneye bi gün gozlem altında tutulmam gerekiyormus su gelmesi kandan tehlikeli dedi doktor nolur dua edin bi sıkıntı çıkmasın
Cok gecmış olsun Allah bebeklerını sana bagışlasın inşallah saglıklı ve gununde bebeklerıne kavusursunArkadaşlar merhaba bugün okulda avuç içi kadar suyum geldi hemen doktora gittik yatısimi yaptı hastaneye bi gün gozlem altında tutulmam gerekiyormus su gelmesi kandan tehlikeli dedi doktor nolur dua edin bi sıkıntı çıkmasın
sağol canım acilmaya bu doktorum bakmadı alttan muayene ettiremiyorum zaten.ama yine de erken doğumu önleyici iğne vuruldum simdi ciğer geliştirici de vuracaklarGeçmiş olsun canım inş bebeklerin zamanını bekler acele etmezler. Açılma varmıydı sende
Allahim yar ve yardimciniz olsun insallah vakitlerini beklesin minnoslarin insallah .. ecmainsağol canım acilmaya bu doktorum bakmadı alttan muayene ettiremiyorum zaten.ama yine de erken doğumu önleyici iğne vuruldum simdi ciğer geliştirici de vuracaklar
Can'ım senin de doğumun yakınAllahim yar ve yardimciniz olsun insallah vakitlerini beklesin minnoslarin insallah .. ecmain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?