- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 103
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.241
Ay insallah zamanini beklerlerArkadaşlar merhaba bugün okulda avuç içi kadar suyum geldi hemen doktora gittik yatısimi yaptı hastaneye bi gün gozlem altında tutulmam gerekiyormus su gelmesi kandan tehlikeli dedi doktor nolur dua edin bi sıkıntı çıkmasın
Rabbim yardımcınız olsun cnm..bebeklerine sağlıkla kavuş inşallah..burdaki herkese yavrularina sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim. .suyun geldiğini nasıl anladın? Benim de camasirim ciş kaçırmış gibi islaniyor bazen..doktoruma söyledim bebeklerin suyu iyi dedi..Arkadaşlar merhaba bugün okulda avuç içi kadar suyum geldi hemen doktora gittik yatısimi yaptı hastaneye bi gün gozlem altında tutulmam gerekiyormus su gelmesi kandan tehlikeli dedi doktor nolur dua edin bi sıkıntı çıkmasın
Geçmiş olsun canım inş bebeklerin zamanını bekler acele etmezler. Açılma varmıydı sende
amin canım.boyle birşeyler siziyor gibi hissettim sonra baktım avuç içi kadar çamaşırım ıslanmış.ama her zaman beyaz akıntı oluyordu bu sefer su gibiydi.simdi 24 saat takip edecekler su mu akıntı mi diye ama Doktor tüm önlemleri alıyor yine de.bi de kasılmalarim da çok oluyorduRabbim yardımcınız olsun cnm..bebeklerine sağlıkla kavuş inşallah..burdaki herkese yavrularina sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim. .suyun geldiğini nasıl anladın? Benim de camasirim ciş kaçırmış gibi islaniyor bazen..doktoruma söyledim bebeklerin suyu iyi dedi..
10-15 ekim gibi canim 35+2 olucagiz yarin hayirlisi ile pazar gunu 36 oluyoruz 36+4 gibi dogum olur saglikla dogsun cumlemizin minnoslari... ecmainCan'ım senin de doğumun yakıntarih belli mi?
Canım hadi hayırlısı inşallah sağlıkla doğsunlar darısı bizlere inş. Z Zyneppp Can'ım ben ayrıntılı ultrasono girmedim bişey diyemem ama korkma genelde fark olur ikizlerde10-15 ekim gibi canim 35+2 olucagiz yarin hayirlisi ile pazar gunu 36 oluyoruz 36+4 gibi dogum olur saglikla dogsun cumlemizin minnoslari... ecmain
eşim ikizdi bizim tarafta yok hiç. kendiliğinden oldu.Merhaba kızlar bu topiği gördüğümde sormak istedım cok merak ettım ıkız annelerısınız bu cok hoş ve guzel bı duygu Allah hepınızın bebeklerını kucagınıza saglıkla almayı nasıp etsın bu topıktekı ikize gebe arkadaşlar hepınızın genlerınde var mı ıkız yoksa tesadüfmu oldu Bıde kendısı ıkız olan ve doguran varmı aydınlatırsanız cok sevınırım
Tek yum cıft yumurtamı eşin senınkı Nasıl odamı tek yumeşim ikizdi bizim tarafta yok hiç. kendiliğinden oldu.
Benım tek yumurta ıkızı bebeklerım aılede yok tek yumurta zatn genetık degıl dıye bılıyormBende ıkızım ben kız kardesım erkek cıft yum ıkızlerıyız cok ısterdım bende ıkız getıemeyı bu gen anneden mi babadan mı gelıyo acaba
Evet tek yum genetık degılBenım tek yumurta ıkızı bebeklerım aılede yok tek yumurta zatn genetık degıl dıye bılıyorm
Yumurtlamaya goremı hamıle kaldın cnmBenım tek yumurta ıkızı bebeklerım aılede yok tek yumurta zatn genetık degıl dıye bılıyorm
Gerekli olsaydı senin için, doktorun muhakkak çağırırdı diye düşünüyorum. Endişelenme bence.Arkdaşlar bu ciğer geliştirici iğneleri neye göre vuruyorlar yani hepimizin olması gerekiyor mu?? Bebim dr um hiç bahsetmedi böyle birşeyden bir sonraki muayenem de 31.haftama denk geliyor geç mi olur iğne için acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?