- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.261
Çok teşekkürler cevabınız için... grupta çok fazla kişiden duydum bunu. Doktorum iyi bir doktor profesör ama çok uzun uzun anlatan birisi değil acaba sorsam mı diye düşündüm ben de ama haklısınız gerek görse atlamazdı heraldeGerekli olsaydı senin için, doktorun muhakkak çağırırdı diye düşünüyorum. Endişelenme bence.
Allah yardımcın olsun canım gelen sıvının amniyin sıvısı olup olmadığını anlamak için Pedler var oylede anlaşılıyor hala geliyor mu sıvı ultrasonda belli olur azalip azalmasigi Allah vicdanlı insanlarla karsilastirsin son durumundan haberdar et canımArkadaşlar moralim o kadar bozuk ki dünden beri o kadar zor geçiyor ki alttan muayene olamiyorum zaten vajinusmusu yenip hamile kalmistim ve ebe o kadar sert davrandı ki bacaklarim kasildi insanların korkularıyla dalga geçiyor yanındakiler de ağlama krizine girdim ve çıktım odadan.ciger geliştirici iğnenin de 2 dozu da vuruldu.baska hiç bir turlu anlaşılamaz mi sanki doktorum da çok kızdı imza attırdı vajinal muayene yi kabul etmedim diye
sağol canım yok çok şükür sonrasında gelmedi.sulari da normal çıktı ultrasonda.amin inşallah insanlar o kadar anlayışsız ve merhametsiz ki.artik en ufak bi kasilmada fln korkuyorum psikolojim çok bozuldu.sanki her an dogacaklarmis gibi doktor da bunu kafama yerleştirdi sağolsun ama yaşadığım yer küçük zaten yeni taşındık gidebilecegim en iyi doktor da bu.Allah yardımcın olsun canım gelen sıvının amniyin sıvısı olup olmadığını anlamak için Pedler var oylede anlaşılıyor hala geliyor mu sıvı ultrasonda belli olur azalip azalmasigi Allah vicdanlı insanlarla karsilastirsin son durumundan haberdar et canım
Canım hayırlı olsun Allah yardımcın olsun kiloları nasildi doğduklarında ne güzel kuvezde kalmamışlar inşallah hepimizin bebekleri acele etmezler de kuvezdeciğer başında beklemeyiz.ciğer geliştirici fln vurulmuslar mıydıMerhaba arkadaslar. Belki birileri beni hatirlar bayadir yazmiyorum oncelikle Allah hepinizin yardimcisi olsun. Mesakatli ama cok guzel bir surecin icindesiniz. Benim suan 2 ay 10 gunluk tek yumurta ikizlerim var. Ve anlatildigi kadar zor(gözunuzu korkutmak istememekle beraber). Dogumdan sonra muahakkak yaninizda size yardimci olacak biri olsun. Asla tek basina bakilmiyo. Hele benimkiler gibi kolik bebeklerse hicccc olmaz. Biz 33 + 4 de dogduk. Ama sukur kuvezde kalmadilar. Suan gaz sancimiz disinda sikintimiz yok. Uyku sifir
Maşallahsize inşallah sıkıntı larinizda geçer de uykulu daha güzel günler görürsünüzMerhaba arkadaslar. Belki birileri beni hatirlar bayadir yazmiyorum oncelikle Allah hepinizin yardimcisi olsun. Mesakatli ama cok guzel bir surecin icindesiniz. Benim suan 2 ay 10 gunluk tek yumurta ikizlerim var. Ve anlatildigi kadar zor(gözunuzu korkutmak istememekle beraber). Dogumdan sonra muahakkak yaninizda size yardimci olacak biri olsun. Asla tek basina bakilmiyo. Hele benimkiler gibi kolik bebeklerse hicccc olmaz. Biz 33 + 4 de dogduk. Ama sukur kuvezde kalmadilar. Suan gaz sancimiz disinda sikintimiz yok. Uyku sifir
Can'ım bizim haftamız aynı senle ben de iki gündür mide yanması oluyor çok fena. Sende de var mı?Maşallahsize inşallah sıkıntı larinizda geçer de uykulu daha güzel günler görürsünüz
Bendede bugün basladi. Ac karnina ilac iciyorum saniyorun o yapiyorCan'ım bizim haftamız aynı senle ben de iki gündür mide yanması oluyor çok fena. Sende de var mı?
33+4 de 2280 ve 2350 dogdular. Dogum yapmadan 8 saat once ciger gelistirici vurdular. Ikinci dozu vurulamadan acil doguma alindim.Canım hayırlı olsun Allah yardımcın olsun kiloları nasildi doğduklarında ne güzel kuvezde kalmamışlar inşallah hepimizin bebekleri acele etmezler de kuvezdeciğer başında beklemeyiz.ciğer geliştirici fln vurulmuslar mıydı
maşallah canım kiloları iyi doğmuşlar kilo almaları için özel bisey yemis miydin33+4 de 2280 ve 2350 dogdular. Dogum yapmadan 8 saat once ciger gelistirici vurdular. Ikinci dozu vurulamadan acil doguma alindim.
canım ne güzel maşallah 36 haftalık fln dogacaklar Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darisi başımıza inşallah su an sizin haftalara gelmek hayal gibi geliyor günler çok zor ve yavaş geçiyorArkadaşlar bende bugün Dr kontrolüne gittim ve dr sezeryan için doğum tarihi verdi 1 Kasım sabahı doğuma alacakmış ama eğer ki bir aksilik olmazsa erken gelmezseTogretmen cnm seninle Aynıyız sen nasılsın doğum tarihi aldın mı
Sizde inşallah gelirsiniz çok tehlikeler atlattık ama şükürler olsun Rabbime 37 hafta bitecek doğum zamanına kadar çünkü 36 da bile doğsa kuveze girer dedi dr... 2 hafta önce ciğer geliştirici iğne de yaptık 3 hafta daha inşallah beklerler aradı kasılmalarım ve sancılarım oluyor artık ağırlaştım yürümek bile çok zor geliyor Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah[/QUOTE][QUOTEisstwins, post: 48334387, member: 766643"]canım ne güzel maşallah 36 haftalık fln dogacaklar Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darisi başımıza inşallah su an sizin haftalara gelmek hayal gibi geliyor günler çok zor ve yavaş geçiyor
Sağsalim alın inşallah kuzucuklarınızı kucağınıza İnşallah biz de görürüz o haftaları aynı bedende minnoşlarla.. erken doğum riskine karşı kullandığınız birşey oldu mu ya da doktorunuzun herhangi bir tavsiesi?[/QUOTE]Sizde inşallah gelirsiniz çok tehlikeler atlattık ama şükürler olsun Rabbime 37 hafta bitecek doğum zamanına kadar çünkü 36 da bile doğsa kuveze girer dedi dr... 2 hafta önce ciğer geliştirici iğne de yaptık 3 hafta daha inşallah beklerler aradı kasılmalarım ve sancılarım oluyor artık ağırlaştım yürümek bile çok zor geliyor Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah
Ben de açılma var mı diye bakmak isteyen dr.uma baktıramamıştım.sondayı bile bağır çağır taktılar.özel hastaneydi devlet olsa kimbilir ne fırçalar atarlardıArkadaşlar moralim o kadar bozuk ki dünden beri o kadar zor geçiyor ki alttan muayene olamiyorum zaten vajinusmusu yenip hamile kalmistim ve ebe o kadar sert davrandı ki bacaklarim kasildi insanların korkularıyla dalga geçiyor yanındakiler de ağlama krizine girdim ve çıktım odadan.ciger geliştirici iğnenin de 2 dozu da vuruldu.baska hiç bir turlu anlaşılamaz mi sanki doktorum da çok kızdı imza attırdı vajinal muayene yi kabul etmedim diye
Cnm hiç birşey demiyordu doktorum ama pek ağır iş yapmamaya çalıştım uzanıp çoğunlukla dinlendim ama ağrılarım çok oluyordu kasılmalarım sancılarım çok oldu hastaneye gidip serum taktılar iğneler ile sancıyı durdurmaya çalıştılar şuan bile sancılarım var sağ tarafımda bir baskı var.... erken doğum riskine karşı sadece doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı 4 hafta önce cnm sadece dinlenin derim çünkü bu haftalarda artık gerçekten yürümek ayağa kalkmak bile eziyet geliyor insana Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]Sağsalim alın inşallah kuzucuklarınızı kucağınıza İnşallah biz de görürüz o haftaları aynı bedende minnoşlarla.. erken doğum riskine karşı kullandığınız birşey oldu mu ya da doktorunuzun herhangi bir tavsiesi?
Arkadaşlar bende bugün Dr kontrolüne gittim ve dr sezeryan için doğum tarihi verdi 1 Kasım sabahı doğuma alacakmış ama eğer ki bir aksilik olmazsa erken gelmezseTogretmen cnm seninle Aynıyız sen nasılsın doğum tarihi aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?