- 6 Eylül 2015
- 553
- 237
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.281
Bende ıkızım ben kız kardesım erkek cıft yum ıkızlerıyız cok ısterdım bende ıkız getıemeyı bu gen anneden mi babadan mı gelıyo acaba
Bende ıkızım ben kız kardesım erkek cıft yum ıkızlerıyız cok ısterdım bende ıkız getıemeyı bu gen anneden mi babadan mı gelıyo acaba
Arkadaşlar moralim o kadar bozuk ki dünden beri o kadar zor geçiyor ki alttan muayene olamiyorum zaten vajinusmusu yenip hamile kalmistim ve ebe o kadar sert davrandı ki bacaklarim kasildi insanların korkularıyla dalga geçiyor yanındakiler de ağlama krizine girdim ve çıktım odadan.ciger geliştirici iğnenin de 2 dozu da vuruldu.baska hiç bir turlu anlaşılamaz mi sanki doktorum da çok kızdı imza attırdı vajinal muayene yi kabul etmedim diye
yok canım ozelde yaşadım ebe çok sert davrandı doktor da yanındaydı kızdı doktor seni kabul etmez böyle yaparsan diyor doktor buradaki en iyi doktor diye ona gidiyorum mecbur seçenek az. Zaten erken doğumu önlemek için iğne vuruldum vurulacagim da daha fazla bisey yapabilirler mi ki vicdan azabı da cekiyorum.bol bol dinleniyorum daBu durumu devlet hastanesinde yaşadıysan çok normal çünkü orada vajinal muayene kabul etmeyen herkese yapıyorlar. Açılmaya gelince alttan muayene dışında belli olmuyor ne yazık ki. Ben de devlette yapmalarına izin vermedim imza da attım ama Özeldeki doktorum bakıyor çok da nazik davranıyor ve şuan 1 cm açıklığım var onun için ilaç tedavisi başladık. Size tavsiyem özelde bir doktora durumu izah edin ve muayene olun ona göre tedbir alınsın.
Canım ben 2şer tane baya baya kalın baytaniye aldım ouf puf aziz bebeden 3er tane de penye battaniyem var. 2si zaten hastane çıkışlarında vardı birer tane de bibaby den aldım o da güzel penye olmasına rağmen kalın. Malum kış bebeleri olcak benimkiler:)Tatlı anneler siz kaç tane battaniye aldınız? Ben üçer tane aldım yeter mi sizce?
Benim birer örgü battaniye ikişer de penye var ana alayım birer tane dahaCanım ben 2şer tane baya baya kalın baytaniye aldım ouf puf aziz bebeden 3er tane de penye battaniyem var. 2si zaten hastane çıkışlarında vardı birer tane de bibaby den aldım o da güzel penye olmasına rağmen kalın. Malum kış bebeleri olcak benimkiler:)
yok canım ozelde yaşadım ebe çok sert davrandı doktor da yanındaydı kızdı doktor seni kabul etmez böyle yaparsan diyor doktor buradaki en iyi doktor diye ona gidiyorum mecbur seçenek az. Zaten erken doğumu önlemek için iğne vuruldum vurulacagim da daha fazla bisey yapabilirler mi ki vicdan azabı da cekiyorum.bol bol dinleniyorum da
Osmaniye deyim canım normalde doktor bakıyor ona baktiramadim erkek zaten ebeye baktırmak istedi.gaviscon fln hiç fayda etmiyor artık su icsem geri geliyor o kadar halsiz dusuyorum ki heralde bundan sonrası serumla geçecek diyorum ilk aylarda da bulantim vardı ama midem hiç bu kadar kötü olmamıştıEbe ne diye bakıyor onu hiç anlamadım doktor yapmıyor mu rutin kontrolünü?
Hangi şehirdesin?
Mide yanması vs bende de var Gaviscon şurup verdi doktor birde yatarken kafanı yüksek tut biraz iyi geliyor.
Osmaniye deyim canım normalde doktor bakıyor ona baktiramadim erkek zaten ebeye baktırmak istedi.gaviscon fln hiç fayda etmiyor artık su icsem geri geliyor o kadar halsiz dusuyorum ki heralde bundan sonrası serumla geçecek diyorum ilk aylarda da bulantim vardı ama midem hiç bu kadar kötü olmamıştı
Bebekler büyüdü yer daraldı ondan bu durumdayız, geçecek İnşaAllah hepsi. Bol bol dinlen ayak altına yastık koy yorma kendini hiç. Ben 1 cm açıklık ile 20 gündür yatıyorum çok şükür bir şey olmadı. Progestan ilacını fitil olarak kullanıyorum sabah akşam bol bol su içiyorum. Rabbim büyük inşallah sağlıkla tamamlamayı nasip eder hepimize[/QUOTE amin canım inşallah bana da iğne vuruldu ama haftada bir vurulacak bi de doktor dinlen surekli sadece yemeğini fln yapabilirsin dedi.panik atak ve anksiyitem var benim bi de bu erken dogum riskim ikiz her an doğabilir demeleri surekli iyice psikolojim bozuldu bi 30 lari gorseydik diyor doktor hem zayifsin hem panik atak sin hem de ikiz hamileligin var kesin erken doguracaksin diyor Doktor
Cnm benim bebekler tamamen ters pozisyonu almışlar hatta öyle ki popo üstü ve yan duruş pozisyonunda bize bile yüzlerini göstrrmediler özel hastaneye gidiyorum cnm Dr normal de iyi ama 36 da girer deyince bende korktum aslında ama gün olarak 1 Kasım sezeryan dedi sabah 8 dedi ameliyata alacak eğer ki öncesinde birşey olmazsaTobebek post: 48357587 .!.:elbimm baba doktor şu gün demiyor durabildiği kadar dursunlar diyor. Normal doğumdan yana ama sezaryen dersen 37 de alalım dedi sadece. Senin doktorun demiş ya 36 da doğsalar bile Kuvöze girerler diye nasıl böyle emin konuşmuş çok şaşırdım açıkçası, öyle bebekler var ki 33 te doğup Kuvöze girmeyen, eğer gelişimi iyiyse solunum sıkıntı yoksa girmezlerki. Devlet hastanesi mi Özel mi gittiğin yer?
Pulcet kullan canım.Osmaniye deyim canım normalde doktor bakıyor ona baktiramadim erkek zaten ebeye baktırmak istedi.gaviscon fln hiç fayda etmiyor artık su icsem geri geliyor o kadar halsiz dusuyorum ki heralde bundan sonrası serumla geçecek diyorum ilk aylarda da bulantim vardı ama midem hiç bu kadar kötü olmamıştı
Tansiyon 14-9 un üzerine çıkarsa Allah korusun plasenta ayrılması oluyor. Benim başıma geldi bebekleri son anda kurtardık. Doktor uyarmamıştı. Tansiyon çıkarsa hemen hastaneye gitMerhaba arkadaşlar.
Ben 35 haftaya kadar çalıştım ve 36 haftada ev iznine ayrıldığımdan ayağımda olan ödemim maalesef biz kapağımın üzerine çıktı ve inmiyor. Buna ilaveten tansiyonumda 15-8 i gördü, 13-7 ve 14-8 de sabitlendi şimdilik. Bu nedenlerden ötürü idrar testi (protein kaçağı için) ve kan testi ( karaciğer enzimi için) istedi çok şükür sıkıntı çıkmadı.bebekler de baş aşağı pozisyonda.doktorum 37 hafta gittiğinde alırım,Sünni sancı vermem dedi.
sorum şu:tansiyon ve ödemimde bir değişiklik olmasada da normal doğum mümkün olurmu ve olsada Doğumda nasıl bir sıkıntı yaşayabilirim.1 haftada düzene girer mi sizce ödem ve tansiyon?
benim de küçük tansiyon yüksek çıkmaya başladı büyük 10 11 küçük 8 9 cikiyor bugün soracagim ama acaba ikisi de yüksek çıkarsa mi sıkıntıTansiyon 14-9 un üzerine çıkarsa Allah korusun plasenta ayrılması oluyor. Benim başıma geldi bebekleri son anda kurtardık. Doktor uyarmamıştı. Tansiyon çıkarsa hemen hastaneye git
Benimkiler çift plasenta, bu durumda etkisi nasıldır?Tansiyon 14-9 un üzerine çıkarsa Allah korusun plasenta ayrılması oluyor. Benim başıma geldi bebekleri son anda kurtardık. Doktor uyarmamıştı. Tansiyon çıkarsa hemen hastaneye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?