- 27 Temmuz 2016
- 97
- 64
- 3
- 32
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.301
Can'ım diğer bebeğinin sağlığı nasıl? Biri sağlıklı demişsin.Naçizane tavsiyem normal doğum denemeyin bile.. Amacım kimseyi korkutmak değil bende normal doğum taraftarı idim ikizlere hamile kalana kadar doktorum normal olmaz sezeryan olacak dedi ki bende korktum sonra bebeğin birinin doğmama ihtimalini söyleyince fikrim değişti doğuma kadar hep sezeryan olacak dedim ki bebeğimin biri tersti sancılanıp acile gidince ikisi de baş gelişi diye normal doğuma zorlandım istemedim halde sezeryane almadı doktor ve sonuç hüsran. Çok şükür ki ben ve bi bebeğim sağlıklıyız imkanlar el veriyor ise ne kendinizi ne de bebeklerinizi zorlamayın lütfen
Canım çok çok geçmiş olsun. Doğum tarihlerimiz aynıydı. Ben 34. Haftada erken doğum yaptım hatırlarsan. Bebekler yoğun bakıma girdi. Üzüntülü birşeyler daha oldu hayatımda buraya pek girmiyordum. Tesadüf bu gece girdim. Çok üzüldüm sana. Ne oldu canım öyle yaaaaa. Ya bu doktorlar yüzünden yaşadıklarımız ne böyle. Ben az daha bebeklerimi kaybediyordum iç kanama yüzünden ölüyordum. Ah canım ya. Nasıl üzüldüm sana bir bilsen. Diğer bebeğini kaybettin mi? Ah canım benim.Naçizane tavsiyem normal doğum denemeyin bile.. Amacım kimseyi korkutmak değil bende normal doğum taraftarı idim ikizlere hamile kalana kadar doktorum normal olmaz sezeryan olacak dedi ki bende korktum sonra bebeğin birinin doğmama ihtimalini söyleyince fikrim değişti doğuma kadar hep sezeryan olacak dedim ki bebeğimin biri tersti sancılanıp acile gidince ikisi de baş gelişi diye normal doğuma zorlandım istemedim halde sezeryane almadı doktor ve sonuç hüsran. Çok şükür ki ben ve bi bebeğim sağlıklıyız imkanlar el veriyor ise ne kendinizi ne de bebeklerinizi zorlamayın lütfen
Canım benimki de çift plasentaydı. Tansiyon 14-9 un üzerine çıkınca o basınçla plasenta ana rahminden kopuyormuş. Benim de başıma geldi. Son anda bebekleri kurtardılar. Ben iç kanama geçirmişim. Az daha beni de kurtaramayacaklarmış. Ben 2 ayrı perinatoloğa gidiyordum. Sağolsunlar tansiyonuna dikkat et demekten başka birşey demediler. Dikkat et ayrı şunun üzerine çıkarsa bebekleri kaybedersin ayrı. Demem o ki en ufak bir ağrıyı sancıyı ufak bir tansiyon yükselmesini ihmal etmeyin.Benimkiler çift plasenta, bu durumda etkisi nasıldır?
Canım çok çok geçmiş olsun. Doğum tarihlerimiz aynıydı. Ben 34. Haftada erken doğum yaptım hatırlarsan. Bebekler yoğun bakıma girdi. Üzüntülü birşeyler daha oldu hayatımda buraya pek girmiyordum. Tesadüf bu gece girdim. Çok üzüldüm sana. Ne oldu canım öyle yaaaaa. Ya bu doktorlar yüzünden yaşadıklarımız ne böyle. Ben az daha bebeklerimi kaybediyordum iç kanama yüzünden ölüyordum. Ah canım ya. Nasıl üzüldüm sana bir bilsen. Diğer bebeğini kaybettin mi? Ah canım benim.
Ya cook uzuldum cok etkilendim gercekten. 36 haftaya kadar da beklemissin tum eziyeti cekmissin. Allah sana sabir versin. Kalan bebegine de sihhat insallah. Normal dogum ikizlerde artik yok gibi doktorun cesaretli davranmis da keske davranmasaymisNaçizane tavsiyem normal doğum denemeyin bile.. Amacım kimseyi korkutmak değil bende normal doğum taraftarı idim ikizlere hamile kalana kadar doktorum normal olmaz sezeryan olacak dedi ki bende korktum sonra bebeğin birinin doğmama ihtimalini söyleyince fikrim değişti doğuma kadar hep sezeryan olacak dedim ki bebeğimin biri tersti sancılanıp acile gidince ikisi de baş gelişi diye normal doğuma zorlandım istemedim halde sezeryane almadı doktor ve sonuç hüsran. Çok şükür ki ben ve bi bebeğim sağlıklıyız imkanlar el veriyor ise ne kendinizi ne de bebeklerinizi zorlamayın lütfen
Doğumu hangisinde yapacaksan karar ver biran önce git bence sonuçta sancı bu başka bişeye benzemez bebisler erken gelmesin diye tedavi olmak en mantıklısı geçmiş olsun sonucu haber et bizeHerkese iyi akşamlar. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Bugün öğleden sonra doktora gittim. Ama kendi doktoruma değil. Kendi doktorum başka şehirde olduğundan bugün burada üniv hastanesindeki daha önceleri de arada gittiğim prof a gittim. Usg muayenesi iyi geçti bi sıkıntı görmedi. Bu arada 28+5iz.. nst ye de girmemi önerdi ve nst de hafif sancı çıktı. Çok telaşlandım çünkü daha çok erken... perşembe günü tekrar çağırdı nst için. Duruma göre ilaç ya da yatış yapıp serum dedi... çok endişeliyim. Böyle birşey yaşayan var mı. Kendimi iyi hissediyorum ama sancışarı hissetmeyebilirsin dedi. Perşembe tekrar gidicez bakalım. Kendi doktorumla görüştüm hafif sancı normal olabilir dedi. İsterseniz gelebilirsiniz dedi o da prof. Perşembe günü nst sonucuna göre karar vericez ama buradaki prof hemen serum derse ben kabul etmeli miyim?? Yani sonuçta buradaki de iyi bir doktor ama bir zararı olur mu diyorum bir yandan sonuçta tedbir ne zararı olucak diyorım. Kafam çok karışık çook
Cok geçmiş olsun Rabbim kaybettiğiniz bebeğiniz için sabır versin diğer bebeğiniz ve size sağlık versin her doğum bir risk gibi geliyor bana hem anne için hem bebek için Rabbim herkesin gönlüne göre versinNaçizane tavsiyem normal doğum denemeyin bile.. Amacım kimseyi korkutmak değil bende normal doğum taraftarı idim ikizlere hamile kalana kadar doktorum normal olmaz sezeryan olacak dedi ki bende korktum sonra bebeğin birinin doğmama ihtimalini söyleyince fikrim değişti doğuma kadar hep sezeryan olacak dedim ki bebeğimin biri tersti sancılanıp acile gidince ikisi de baş gelişi diye normal doğuma zorlandım istemedim halde sezeryane almadı doktor ve sonuç hüsran. Çok şükür ki ben ve bi bebeğim sağlıklıyız imkanlar el veriyor ise ne kendinizi ne de bebeklerinizi zorlamayın lütfen
Can'ım enson nezaman kontrole gittin bebeklerin kaç gramdı?Cok geçmiş olsun Rabbim kaybettiğiniz bebeğiniz için sabır versin diğer bebeğiniz ve size sağlık versin her doğum bir risk gibi geliyor bana hem anne için hem bebek için Rabbim herkesin gönlüne göre versin
36+3 de doğum yaptın küçük bi oğlum daha var onunla bile doğru düzgün ilgilenemedim bi yere gitmedim harekette ettim dinlendim de ama gel gelelim doktorun o cesareti bizi mahvetti kiloları iyidi haftaları iyidi gelişimleri de iyidi bi sıkıntımız yoktu neyse kızlar canınızı sıkmak istemiyorum ben çok etkilenirdim dua ederdim hep Rabbim böle uygun görmüş hayırlısı herşeyin buna da şükürYa cook uzuldum cok etkilendim gercekten. 36 haftaya kadar da beklemissin tum eziyeti cekmissin. Allah sana sabir versin. Kalan bebegine de sihhat insallah. Normal dogum ikizlerde artik yok gibi doktorun cesaretli davranmis da keske davranmasaymis
böyle bir durumda geçmiş olsun denir mi bilmiyorum, Allahım sana sabır versin inşallah. Umarım diğer bebeğinle herşey çok güzel olur. Ben doktora normal yada sezeryan hiç birsey demiyorum. siz ne derseniz onu yapalım dedim. Mümkünse sezeryan istiyorum ben, korkuyorum36+3 de doğum yaptın küçük bi oğlum daha var onunla bile doğru düzgün ilgilenemedim bi yere gitmedim harekette ettim dinlendim de ama gel gelelim doktorun o cesareti bizi mahvetti kiloları iyidi haftaları iyidi gelişimleri de iyidi bi sıkıntımız yoktu neyse kızlar canınızı sıkmak istemiyorum ben çok etkilenirdim dua ederdim hep Rabbim böle uygun görmüş hayırlısı herşeyin buna da şükür
Çok geçmiş olsun inanın çok ama çok üzüldüm.. allah bir bebeğinizi sağsalim size bağışlamış ona uzun ömür versin...Sağolun kızlar Allah razı olsun. Normal doğum istemedimi belirttim ama herşeyin normal olduğunu bi engel olmadığını doğurabileceğimi söyledi bana beş gün hastanede yattım iki gün ölen bebeğim kasığımda bekledi beşinci gün öğleden sonra birinin son kalp atışlarını duydum ameliyata inene kadar karnımda ölmüş öbürü de zehirlenmiş ama çok şükür azimli çıktı çabuk toparlandı Rabbim acılarnı göstermesin inşaallah gerçekten çok zor
Can'ım ben de öyleydim 18. Haftadan sonra kendime geldim kilo verdim hiçbirşey yiyemiyodum çok şükür şimdi iyiyim umarım çabuk geçer onunMerhaba kızlar bir yakınım 9haftalık hamile sürekli öğürüp kusuyor hiçbir şey yemeden ve nefesi kesiliyor aranızda bu şikayetleri yaşayan oldu mu kaçıncı haftada geçti
Bende öyleydim günde 7-8 kere kusuyordum. 4,5 ayda geçti. Hala et ve balık yerken midem bulanıyor.Can'ım ben de öyleydim 18. Haftadan sonra kendime geldim kilo verdim hiçbirşey yiyemiyodum çok şükür şimdi iyiyim umarım çabuk geçer onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?