- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.321
Ayy gözünüz aydın Allah saglıkla analı babalı buyutsunMerhaba arkadaşlar.Dün normal doğum ile yawrularımıza kavuştuk çok şükür.Darısı zamanında hayırlısıyla sizlerin başına inşallah
Merhaba arkadaşlar.Dün normal doğum ile yawrularımıza kavuştuk çok şükür.Darısı zamanında hayırlısıyla sizlerin başına inşallah
Masllah canim. Gule gule buyut hayirli saglikli evlatlar olsunlar insallah.Merhaba arkadaşlar.Dün normal doğum ile yawrularımıza kavuştuk çok şükür.Darısı zamanında hayırlısıyla sizlerin başına inşallah
Allah saglıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın ınsallahMerhaba arkadaşlar.Dün normal doğum ile yawrularımıza kavuştuk çok şükür.Darısı zamanında hayırlısıyla sizlerin başına inşallah
36+5 haftalık doğdular.Ne çok kolay Ne de korkulan kadar zorBen bunun sadece kısa bir andan ibaret olacak ve azıcık canım acıyacak bitecek diye düşündüm.o yüzden Doğum anında hissettiklerimi çok önemsemedim ve de bitti çok şükürAyy MaşAllah ya. Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsünler İnşAllah. Kaç haftalık doğdular, Normal doğum nasıl oldu zor muydu biraz bahseder misiniz?
36+5 haftalık doğdular.Ne çok kolay Ne de korkulan kadar zorBen bunun sadece kısa bir andan ibaret olacak ve azıcık canım acıyacak bitecek diye düşündüm.o yüzden Doğum anında hissettiklerimi çok önemsemedim ve de bitti çok şükür
2800 ve 2700 kg. İlk gebeliğimdiMaşAllah. Kaç kilo doğdular bir de ilk bebekleriniz mi?
Masallah allah bağışlasin. Ins bizde o haftalari goruruz2800 ve 2700 kg. İlk gebeliğimdi
2800 ve 2700 kg. İlk gebeliğimdi
Kızlar adalat crone kullanan varmı aranızda ben üç gündür kullanıyorum ama endişeliyim
29.haftadayım nst de sancılarım çıktı. Ciğee geliştirici yapıldı. Dr uma nidilattan bahsettim başta çok yanaşmadı ama adalat yazıyorum günde bir le başla dedi. Bugün başlıycam ben de tedirginim ama 35i görmeyi herşeyden çok istiyorım Allah yardımcımız olsunKızlar adalat crone kullanan varmı aranızda ben üç gündür kullanıyorum ama endişeliyim
canım nst de sancıların kaç cikmisti bende de sancı çıktı 2 gün hastanede kaldım doktor sadece progestan verdi bi de bol bol serum verdiler ama adalat fln vermedi29.haftadayım nst de sancılarım çıktı. Ciğee geliştirici yapıldı. Dr uma nidilattan bahsettim başta çok yanaşmadı ama adalat yazıyorum günde bir le başla dedi. Bugün başlıycam ben de tedirginim ama 35i görmeyi herşeyden çok istiyorım Allah yardımcımız olsun
bazı bebekler erken doğup daha sağlıklı oluyorlar bazıları geç dogsalar da sağlıksız olabiliyorlar canım inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı bi şekilde doğarlar ben de erken dogacaklar diye korkuyordum hala da korkuyorum ama sağlıklı olsunlar da en kötü bi sure kuvezde kalırlar önemli olan sağlıklı olmalariBende 25. Haftadayım günde 2 tane adalat kullanıyorum salı kontrolüm var kullanır kullanmaz ağrılarım kesildi salı günü belki keser doktor inşalllah hepimiz 35 i görürüz. Bu bi arkadaşın doğumunu duydum 36 haftalık tek gebelik ama bebek hala yoğun bakımda çok endişeleniyorum bunları duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?