2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım nst de sancıların kaç cikmisti bende de sancı çıktı 2 gün hastanede kaldım doktor sadece progestan verdi bi de bol bol serum verdiler ama adalat fln vermedi
Doktorum kaç çıktığını söylemedi üç kere girdim nst ye ikisi devlette biri özelde. Hep sancın var dediler ama rahimde açılma yok dedi doktorum. Serum vermediler bana ama bu hafta istiycem gerekirse yatış yapılsın serum verilsin diycem. Ciğer geliştirici için de erken senin daha 26dan sonra diye okumuştum. İnşallah hepimiz de 34ü tamamlıycaz. Kasılmaları sertleşmeden mi anldın sen de?? Bir de dr um kasılmaların arası 20dkdan kısa sürerse haberim olsun demişti canım

evet canım kasılmalarda sertleşiyor tüm karnım taş gibi benim ne zamandir oluyor ama son zamanlarda hafif sancılı oluyor.ben de 2 gün kalıp çıktım ama şimdi evde yine kasılmalarim arttı heralde tekrar yatacağım hastanede bu kadar olmuyordu.senin kaç haftalık oldular.benim bebeklerin pozisyonlari normal ikiz bebekler gibi değilmis biri tam mideme dayanmis. karnim dısina doğru değil yukarı doğru büyüyor resmen bisey yiyemiyorum artık yediklerim gekiyor.o yüzden de seruma ihtiyacım oluyor

Arkadaslar merhaba insallah hepiniz yavrularinizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz bizim 7.ayimiz dolmak uzere uykuya hasret yemek yemeye hasret gunduz koltuğa uzanip tv izlemeye hasret temizlik yapmaya hasret bi hayatiniz olacak sahsen ben Hasretim siz siz olun doya doya yatip uyuyun dinlenin keyfini cikarin biliyorum cok zor ama yapin

29+3 üm 32yi görmemiz lazım dedi doktorum. Benim de bebişlerim tersti en son şimdi de ikisi de sola toplanmış kafaları yatay duruyorlar. Haftada bir nstye giricem. Çarşamba falan gitmeyi düşünüyorum bakalım en geç. Belki yatış verilir bana da bilemiyorum hakkımızda hayırlısı artık...

Arkadaşlar doktorum beni bu hafta fetal eko çektirmemi istedi. Siz yaptınız mı? Etrafımda kimse yapmamış korktum acaba bişey mi var diye?

Merhaba ikiz anneleri bende dogum yaptim 7 ekim cuma gunu 35+4 de randevum vardi kizimin birinde suyu azalmasiyla acil yatis verdi 22=30 da sipinal doguma girdim cok sukur 3 gunluk kuvez sonu evimize geldik.. bugun 10 gunluk olduk rabbim sizlerede saglikla nasip etsin insallah.. allaha emanet olun..ecmain

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler

Canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.

Bebek bezi kampanyasından sizi de haberdar edeyim hanımlar; bebek bezi kampanyasına ulaşabilirsiniz. 2 kişiye 1 senelilk bebek bezi kazanma şansıı bizi bekliyor. Bol şanslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim canimmm canimin ici cok cok cok sevindim mevlam saglikla buyutup insan icine cikarmayi nasip etsin insallah kac kilo dogdular boylari kac yanaklar tontis mi emebiliyorlar mi kolayca karaciger akciger ne durrumda dogdular ameliyat nasil gecti sen nasilsin toparlanabildin mi yaninda yardimcin varmi senin dogum yaptigin hafta ve gundeyim yarun benim de kontrolum var dogum haberlerini aldikca amaaan artik dogsunlar da kucagimda buyusunler diorum

Ayy ben de hergün biraz daha heyecanlanıyorum okudukça daha çoook var diyorum

Arkadaşlar ben yavaş yavaş doğum çantasını hazırlıyorum. Doğum yapan arkadaşlara sorum biberon koyalım mı çantaya? Umarım cevap verirsiniz

Canim cok sukur kizlarimlayim 2600 dogdular boy 47 ve 48 cm sukur emiyorlar bir sorunumuz yok sagliklilar bugun 12 gunluk olduk nice saglikli gunlerimiz olsun insallah siz nasilsiniz cnm rabbim cumlemize boyle guzel duyguyu yasatsin insallah.. ecmain

Masallah subhanallah canim insallah boylece giderler. Geceden beri sancim var benim birkac gecedir boyleyim. Alttaki kizin hareketleri degisti cirpiniyor sanki surekli birseylerden kurtulmaya calisir gibi ustteki agir aksak hala allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin senin kizlar guzel kilolanmislar masallah barekallah bendekiler ufak oyle cok buyumuolar biliosun o yuzden korkularim cok nefes alabilecekmi emebilecekmi emse sutum gelecekmi hepbirlikte eve donebilecekmiyiz koca kisisi ne zaman birakacak su rahaaaat tavirlarini da beni biraz umursayacak falan falan falan iste. Oglum cok dustu bu ara uzerime 2bucuk yasinda bi oglum var soylemismiydim bilmiyorum hep soruyo ilacini ictinmi anne ne zaman iyileseceksin ne zaman oyun oynayacagiz neden karnin agrio kardesleri opme bahanesiyle tekme tokat girisiyor karnima :) ona hic kiyamiyorum

Arkadaşlar ben yavaş yavaş doğum çantasını hazırlıyorum. Doğum yapan arkadaşlara sorum biberon koyalım mı çantaya? Umarım cevap verirsiniz
Canim ben ilk dogumumda koymamistim sutum de hemen gelmemisti hastanede surekli sterilize edilen genel biberonlar var almasan bile onlarla besliyorlar bebekleri sonra hemen sterilizasyona koyuyorlar sen biberon alsan bile nerde steril edicen her yarim saat basi zeytin tanesi kadar dibinde mama getiriyorlar biberon gotureceksen bir de sterilizasyon cihazi da goturmen gerekiyor ya da ortak biberonlarla icsin dursunlar zaten sutun gelirse hic ihtiyac duymayacaksin insallah. Ben yine almadim biberon dogum cantam coktan beri hazir 30 haftadan bu tarafa diyeyim hastanem hastane mikrobuna karsi cok temkinli ameliyathaneye foto makinesi dahi almayacagini soyledi drum bebeklerin elbiseleri giydirilmeden evvel sterilizasyona sokulacakmis falan kocayi zaten asla almiyor iceri kordon kapatilana kadar o yuzden ortak biberondan icmesi beni rahatsiz etmiyor :)
hastane cantanda neler var bu arada? Eksik birseyim varsa tamamlayayim malum ilk cocugumda ihtiyac duyduklarimi aldim fazla fazla ama ilk kez ikiz dogurucaz neme lazim gece gece kocalari alisverise gondermek zorunda kalmayalim...

Canım ilk doğum ya benim tedirginim çok. Hastane çantama birer hastane çıkışı, birer yedek takım koyucakların, bir ince bir kalın battaniye, ağız bezi, bebek bezi ve pamuk koyucam. Kendim için bir pijama bir sabahlık bir gecelik üç alt çamaşır bir emzirme sütyeni koydum. Hasta pedi Almam lazım alıcam terlik koyucam, havlu göğüs pedi göğüs kremi . Benim hazırlık böyle ama bilmiyorum var mı eksik. Biberon meselesini de hastaneye sorayım ozaman ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…