- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.361
Merhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım pazar akşamı hala soktayim bebeklerim kuvezdeler hastaneye gittiğimde 4cm açılmam varmış ve 10 dkya bir kasılmalar doktor hemen sezeryana aldı dualarinizi bekliyoruz.
Canım umarım çok çabuk toparlanır bebeklerin ciğer geliştirme iğnesi yapmışmıydın? Erken olmuş 30. Hafta galiba.Merhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım pazar akşamı hala soktayim bebeklerim kuvezdeler hastaneye gittiğimde 4cm açılmam varmış ve 10 dkya bir kasılmalar doktor hemen sezeryana aldı dualarinizi bekliyoruz.
canım sağlıkla evlerine gelir inşallah bebişlerin... Merhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım pazar akşamı hala soktayim bebeklerim kuvezdeler hastaneye gittiğimde 4cm açılmam varmış ve 10 dkya bir kasılmalar doktor hemen sezeryana aldı dualarinizi bekliyoruz.
Allah-u teâlâ yardımcın olsun inşaAllah biran önce bebeklerine kavuş. Kaç haftalık kaç kilo doğdular?
ciger geliştiricileri yaptırmıştik doğumdan sonra tekrar yapıldı olumlu cevap verdiler şükür ultrason olcumlerinden çok dusuk doğdular ya biri 1000 biri 1200 ultrason da 1500 çıkmıştı ikisi de.cok zormus ama şu an ne karnindalar ne de yanindalar ne zaman çıkacakları belli değil tek sağlıklı olsunlar da.her gün süt sağıp göturüyoruz belli gorus saatleri var.herkese iyi dilekleri için teşekkürler umarım herkesin bebekleri vaktinde ve sağlıklı bir sekilde doğarlar.Canım umarım çok çabuk toparlanır bebeklerin ciğer geliştirme iğnesi yapmışmıydın? Erken olmuş 30. Hafta galiba.
Canimm mevlam yar yardimciniz olsun hizir ugrasin tez vakte toparlansinlar insallah hic uzulme 542 gr 26. Haftada dogmus ikizler tanidigim var ve simdi 1 yasina geldiler yuruyor bile allaha teslim yavrularimiz bol bol sifa ayetleri oku cok cok opuyorum canigonulden kucaklarim siziciger geliştiricileri yaptırmıştik doğumdan sonra tekrar yapıldı olumlu cevap verdiler şükür ultrason olcumlerinden çok dusuk doğdular ya biri 1000 biri 1200 ultrason da 1500 çıkmıştı ikisi de.cok zormus ama şu an ne karnindalar ne de yanindalar ne zaman çıkacakları belli değil tek sağlıklı olsunlar da.her gün süt sağıp göturüyoruz belli gorus saatleri var.herkese iyi dilekleri için teşekkürler umarım herkesin bebekleri vaktinde ve sağlıklı bir sekilde doğarlar.
Yariyor canim bana da dun vurdular iki gecede bir takiliyor o serum acilma yoksa hic merak etme durduruyorlar bunlar yalanci sancilar sadece ikiz olduklari icin daha agir geciriyoruz biz. Dun doktorum yasadigin sey kolay degil tek bebekte insan darmaduman oluyor iki benek iki kese iki su iki kordon iki plesenta tasiyorsun omurganin hala kirilmamis olmasi bile bizim icin mucize dedi. Onemli olan servikal kanal uzunlugu. Benimki din gece 44 mm idi dr bu seni nerden baksan bir bucuk hafta goturur dedi o da bize yetiyor. Yarin ogle ciger gelistiricilerin ilk dozu vurulacak bana allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Bol bol baska seyler dusunmeye bak ne kadar bebeklerle ilgili dusunup sabirsizlaniyorsak o kadar cikmaya cabaliyor bidiklar evrene yoladigimiz enerji ile mi alakali artik her ne ise... :) nidilat ya da adalat basladi verdiler mi sana? O ilaclar beni cok rahatlatiyor. Bir de drum parolu minoseti cok icme bir yerde sessiz sedasiz doguruverirsin hicbisey anlamazsin dedi o kadar etkili olduklarini bilmiyordum o ilaclarin gunde 5 taneye kadar izin vermisti gecmis aylarda ama simdi icmem yasaklandi...Kızlar bugün serum verdiler 1000lik. Nst de sancı çıkınca.. sonra tekrar nst ye bağladılar sancı keislmişti. Tekrarlarsa gece yine gel dediler serum için. Bu serum her sancıda verilebilir mi işe yarar birşey mi acaba??
ciger geliştiricileri yaptırmıştik doğumdan sonra tekrar yapıldı olumlu cevap verdiler şükür ultrason olcumlerinden çok dusuk doğdular ya biri 1000 biri 1200 ultrason da 1500 çıkmıştı ikisi de.cok zormus ama şu an ne karnindalar ne de yanindalar ne zaman çıkacakları belli değil tek sağlıklı olsunlar da.her gün süt sağıp göturüyoruz belli gorus saatleri var.herkese iyi dilekleri için teşekkürler umarım herkesin bebekleri vaktinde ve sağlıklı bir sekilde doğarlar.
Yariyor canim bana da dun vurdular iki gecede bir takiliyor o serum acilma yoksa hic merak etme durduruyorlar bunlar yalanci sancilar sadece ikiz olduklari icin daha agir geciriyoruz biz. Dun doktorum yasadigin sey kolay degil tek bebekte insan darmaduman oluyor iki benek iki kese iki su iki kordon iki plesenta tasiyorsun omurganin hala kirilmamis olmasi bile bizim icin mucize dedi. Onemli olan servikal kanal uzunlugu. Benimki din gece 44 mm idi dr bu seni nerden baksan bir bucuk hafta goturur dedi o da bize yetiyor. Yarin ogle ciger gelistiricilerin ilk dozu vurulacak bana allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Bol bol baska seyler dusunmeye bak ne kadar bebeklerle ilgili dusunup sabirsizlaniyorsak o kadar cikmaya cabaliyor bidiklar evrene yoladigimiz enerji ile mi alakali artik her ne ise... :) nidilat ya da adalat basladi verdiler mi sana? O ilaclar beni cok rahatlatiyor. Bir de drum parolu minoseti cok icme bir yerde sessiz sedasiz doguruverirsin hicbisey anlamazsin dedi o kadar etkili olduklarini bilmiyordum o ilaclarin gunde 5 taneye kadar izin vermisti gecmis aylarda ama simdi icmem yasaklandi...
Başınız sağolsun kaç haftalık hamileydiniz?Ben bebeğimin birini kaybettim dün ama kanama başladı psikolojim altüst oldu napıcam bilmiyorum...
Geçmiş olsun canım Rabbim diğerine sağlık versin kucağına aldırsın inşallah...Ben bebeğimin birini kaybettim dün ama kanama başladı psikolojim altüst oldu napıcam bilmiyorum...
13 haftalık olmuştu şu an kanamam var diğeride riskteK
Başınız sağolsun kaç haftalık hamileydiniz?
İnşallah Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Rabbim diğerine sağlık versin kucağına aldırsın inşallah...
13 haftalık olmuştu şu an kanamam var diğeride riskte
Amin inşallah bütün yavruları annelerinden ayırmasın...Rabbim size bağışlasın İnşaAllah onu.
Ben bebeğimin birini kaybettim dün ama kanama başladı psikolojim altüst oldu napıcam bilmiyorum...
Düşmedimi kanamanız olmasına rağmen dr gittik akşam yine pıhtılı kanamam oldu ama düşük değil rahim ağzı kapalı içerde kanama falan Yok ama benim çok fena sancım var kanamam devam ediyoAynısı benim de başıma geldi 16. Haftada kanamam oldu 14.haftada birinin kalbinin durduğunu öğrendik hala benimle kese küçülmus kızımla devam ediyoruz. Dinlen proluton depot verdiler mi??
Progestan 200 günde üç tane bide haftalık iğnem var adını bilmiyorum hastanede yaptılar ben hiçbişey hatırlamıyorum şoktayım çok korkuyorum...Aynısı benim de başıma geldi 16. Haftada kanamam oldu 14.haftada birinin kalbinin durduğunu öğrendik hala benimle kese küçülmus kızımla devam ediyoruz. Dinlen proluton depot verdiler mi??
Sebebi neymiş peki kalbinin durmasının biliyormusunuz kafayı yiycem herhalde araştırmadığım yer kalmıyo her taraf farklı bişey çok yoruldum belirsizlik insanı çok yoruyo...Aynısı benim de başıma geldi 16. Haftada kanamam oldu 14.haftada birinin kalbinin durduğunu öğrendik hala benimle kese küçülmus kızımla devam ediyoruz. Dinlen proluton depot verdiler mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?