2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Düşmedimi kanamanız olmasına rağmen dr gittik akşam yine pıhtılı kanamam oldu ama düşük değil rahim ağzı kapalı içerde kanama falan Yok ama benim çok fena sancım var kanamam devam ediyo

Muhtemelen kalbi duran bebek yüzünden kanama oluyor diğeri için endişeni anlıyorum aynısını bende yaşadım kalbi duranin nedeni ni bulamazsın ya genetik yada kan pıhtılaşma si olabilir. Bebeğini tedirgin etme seni hissediyor annesi dualarim seninle. . Iyi bir Perinatolog bul.

Perinatoloğa gerek olsa yönlendirmezmiydi doktorum of valla napcamı şaşırdım wc ye gitmeye korkuyorum ne görcem diye uyku zaten yok Allah yardımcımız olsun inşallah

Perinatoloğa gerek olsa yönlendirmezmiydi doktorum of valla napcamı şaşırdım wc ye gitmeye korkuyorum ne görcem diye uyku zaten yok Allah yardımcımız olsun inşallah
Bence de bir perinatoloğa görün onlar. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunacak korkma dikkat et kendine

Arkadaslar cok tesekkurler acilma ve sanci cikmadi su da sizinti seklinde oldugundan istirahat verdi simdilik dogum yok allah hepinizden razi olsun... her gun kontrol var bebeklerin sularina bakilacak ve hergun nst var bakalim nasil olacak...

Canımm cevabın için çok teşekkürler. Benim ciğer geliştiricilerim 30. Haftamda vurulmuş bitmişti. Adalat ı günde bir ile başlamıştım dr uma danışarak 2ye çıkardım. Başka bir doktor bana endol diye fitil ve tablet önermişti ama çok fazla hap içmem gerekiyorudu 32ye kadar kullan dedi. Ama kendi doktorum önermedi onu. Adalat ı günde ikiye çıkardık. Ağrı kesici hiç kullanmadım ben. Haftada 2nst ye gidicem artık belki her gittiğimde de alırım serum duruma göre bilemiyorum.. 30u tamamladık minnoşlarım 4hafta daha kalsalar keşke içimde.. allah hepimizin evlatlarını bağışlasın sağsalim kucağımıza alalım vaktinde saatinde inşallah..

Insallah canim oyle olsun su kadad hafta daha kalsin boyle olsun bu kadar daha kalsin diye diye zaten tamamliyoruz bir sekilde. 34 coguna gore iyi bir hafta ama 34 olunca da ay 36 dolsa da 37 de alsalar dioruz ana yuregi iste 2 gun fazla kalsa kar hissediyiruz dogru da hissediyoruz boyle dusunerek ustelik... sonuc olarak biz ne yaaprsak yapalim onlar gelmek istedikleri vakit gelecekler ve hepsi kendi kaderlerini yasayacak. Bekleyelim gorelim ne yazmis mevlam alinlarina. Biraz da tevekkul etmeli galiba elimizden gelmiyor o cok fazla ama... iste iyi de olsa kotu de olsa kendi yaptigimiz ya da yapmadigimiz seylere bagliyoruz halbuki rabbim ne yazdiysa onu yasayacaklar ve biz anne olarak onlarin yzilarini yasamakarinda yol arkadasi olmaktan baskaca bir gorevimiz yok malesef kuzum... birakalim akisina gorelim

Artik ne gorecekseksek ebemisin örekesini mi goruruz dedemizin cep saatini mi

Günaydın arkadaşlar, ya uyuyamıyorum ben hiç sağa dönünce tekmeliyolar beni, sola dönmekten ağrım oldu kalçam kaburgam kötü oldu. Sizde durum nasıl? Uyuyabiliyor musunuz?

Yok canım kasık değil de karın ağrısı oluyor bazen kaşığa yakın yerde biran önce 37 olsun artık

Benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara. Hatta dün rapor aldım işe gitmedim. Canım evde sıkılınca bugün yine geldim:) haftaya bebek eşyalarını yıkayıp ütületeceğim. siz başladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…