- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.401
Doktora gıttınmı canım ben yarın gıtmeyı dusunuyorum kasık agrıları ıcınBenimde kasık ağrılarım oluyor ara ara. Hatta dün rapor aldım işe gitmedim. Canım evde sıkılınca bugün yine geldim:) haftaya bebek eşyalarını yıkayıp ütületeceğim. siz başladınız mı?
doktoru dün aradım. hem sağdan hem soldan sancı girdi. yataktan çıkamadım. Bugün dinlenin dedi. Eğer yarında geçmez ise ve şiddetlenirse mutlaka göreyim, idrar yolu enfeksiyonu olablir dedi. dün tüm gün yatınca bugün geçti çok şükür. Cuma rutin kontrole gideceğim. Senin ağrıların ne durumda peki? Sürekli ve geçmiyorsa gitmek gerekebilir.Doktora gıttınmı canım ben yarın gıtmeyı dusunuyorum kasık agrıları ıcın
Hayır cok sukur sureklı degıl sanırım yordum kendımı bıraz bu gun dınlenıyorum daha ıyıyımdoktoru dün aradım. hem sağdan hem soldan sancı girdi. yataktan çıkamadım. Bugün dinlenin dedi. Eğer yarında geçmez ise ve şiddetlenirse mutlaka göreyim, idrar yolu enfeksiyonu olablir dedi. dün tüm gün yatınca bugün geçti çok şükür. Cuma rutin kontrole gideceğim. Senin ağrıların ne durumda peki? Sürekli ve geçmiyorsa gitmek gerekebilir.
sürekli değil ise bir sıkıntı olmuyor genelde. Sende dinlen canım mutlaka. dinlenince iyi geliyor. bugün ben iyiyim çok şükür.Hayır cok sukur sureklı degıl sanırım yordum kendımı bıraz bu gun dınlenıyorum daha ıyıyım
Çok tesekkur ederım bıraz olsun rahatlattın Allah razı olsun cvp verdıgın icınsürekli değil ise bir sıkıntı olmuyor genelde. Sende dinlen canım mutlaka. dinlenince iyi geliyor. bugün ben iyiyim çok şükür.
rica ederim canım. Birde asla kötüyü düşünme diye bana tembihliyor doktorum. Vücudunu doğum için tetikleme diyor. Gerçektende kafa olarak çok rahatım. Sancılarımda nadir oluyor. ondada dinleniyorum geçiyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Çok tesekkur ederım bıraz olsun rahatlattın Allah razı olsun cvp verdıgın icın
Ben yıkadım ütüledim herşeyi hurca koydum. Çantaları da hazırlıyorum yavaş yavaş ağırlaştıkça zor gelirBenimde kasık ağrılarım oluyor ara ara. Hatta dün rapor aldım işe gitmedim. Canım evde sıkılınca bugün yine geldim:) haftaya bebek eşyalarını yıkayıp ütületeceğim. siz başladınız mı?
Ne güzel sen hafifletmişsin işini. Bende annemde bohça istedim, temizledikten sonra bohçalayarak çantaya yerleştiricem.Ben yıkadım ütüledim herşeyi hurca koydum. Çantaları da hazırlıyorum yavaş yavaş ağırlaştıkça zor gelir
Haftalar ilerledikçe baskı artıyor iki bebekle ikiye katlanıyor tatlım. Oturma simitleri var bunun için al bitane istersenArkadaslar selamlar
Hemoroid sorunu yasayan varmi aranizda inanilmaz bir agri muthis nefes aldirmiyor tas gibi findik kadar bir sislik deliricem agridan adim atmayi birak uzanip yatamuyorum bile. Sabaha kadar zeytinyagi koydum sik sik yikayip temizledim yagi yeniledim ama hic azicik dahi yumusama yok gittikce de sertlesip sisiyor ne yapicam ben cok kotuyum
Canım çok geçmiş olsun. ne zaman oluyor bu sorun, kaçıncı haftada yani? şu an ben 30a girdim. bendede ufak tefek oluyor ama bu kadar sıkıntılı bir durum olmadı henüz.Randevu aldim gidim genel cerraha anestol diye bir uyusturucu krem varmis cozumu yok nasilsa da agrisini onunla alip sari kantaronla icini bosaltmayi dusundum ben de arkadaslar susam yagi falan da kullanmislar o da olabilir tukenmis durumdayim susam yagi uyutuyormus gibo bisey yazmis bi arkadas... bilemedim simdi ne iyi deseler onu yaptim sabaha kadar dana he yapayim bilmiyorum gaz bile cikaramiyorum cok cok afedersin mevlam dusmanima vermesin ya
Canim bende ufak ufak basladiginda bilememisim her wc ciktiktan sonra disari sarkan kismi vazelinle geri popodan iceri itmek gerekiyormus yoksa boguluyormus benimki bogulmus tas gibi cok beterim aman dikkat et bogulursa degil adim atmak nefes alamiosun simdi hamilesin cekeceksin diyip gei gonderirse napcam onu dusunuyorim 13 30 da randevum varCanım çok geçmiş olsun. ne zaman oluyor bu sorun, kaçıncı haftada yani? şu an ben 30a girdim. bendede ufak tefek oluyor ama bu kadar sıkıntılı bir durum olmadı henüz.
merhaba, bende kabızlık sorunu var, doktorum kabız olmamaya dikkat et dedi ama ne fayda, senin çektiğin sıkıntı bende de var ama benim o kadar olmadı daha, allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun,Canim bende ufak ufak basladiginda bilememisim her wc ciktiktan sonra disari sarkan kismi vazelinle geri popodan iceri itmek gerekiyormus yoksa boguluyormus benimki bogulmus tas gibi cok beterim aman dikkat et bogulursa degil adim atmak nefes alamiosun simdi hamilesin cekeceksin diyip gei gonderirse napcam onu dusunuyorim 13 30 da randevum var
Cok geçmiş olsun canım tedavi verir inşallah bi krem veriyorlar bir haftada falan düzelir inşallah gebelikte de kullaniliyurdur ağrısına agladigimi bilirim henüz başlangıç aşamasında olanlar kabiz olmamaya çalışın bol su bol posali yiyecekler hatta doğum haftası stresten hastane faktorynden kabiz olunabiliyur o zaman daha dikkatli olunRandevu aldim gidim genel cerraha anestol diye bir uyusturucu krem varmis cozumu yok nasilsa da agrisini onunla alip sari kantaronla icini bosaltmayi dusundum ben de arkadaslar susam yagi falan da kullanmislar o da olabilir tukenmis durumdayim susam yagi uyutuyormus gibo bisey yazmis bi arkadas... bilemedim simdi ne iyi deseler onu yaptim sabaha kadar dana he yapayim bilmiyorum gaz bile cikaramiyorum cok cok afedersin mevlam dusmanima vermesin ya
YaaaCanim bende ufak ufak basladiginda bilememisim her wc ciktiktan sonra disari sarkan kismi vazelinle geri popodan iceri itmek gerekiyormus yoksa boguluyormus benimki bogulmus tas gibi cok beterim aman dikkat et bogulursa degil adim atmak nefes alamiosun simdi hamilesin cekeceksin diyip gei gonderirse napcam onu dusunuyorim 13 30 da randevum var
Cabim merhabaCok geçmiş olsun canım tedavi verir inşallah bi krem veriyorlar bir haftada falan düzelir inşallah gebelikte de kullaniliyurdur ağrısına agladigimi bilirim henüz başlangıç aşamasında olanlar kabiz olmamaya çalışın bol su bol posali yiyecekler hatta doğum haftası stresten hastane faktorynden kabiz olunabiliyur o zaman daha dikkatli olun
Cabim merhaba
Bana anestolden baska bir ilac vermedi o da hicbirseye yaramiyor deliricem varsa bildigin bir ilac yazarmisin onu danisayim dra adim atamiyorum surekli yat bir de son haftamdayim biran evvel iyilesmesi lazim dogum sancilarim yokluyor duzensiz olarak... bu gin yarin dogum olacak ben ne yapicam karnimdaki bicak yarasiylami bogusayim ameliyat gaziylami ikizlerle mi evdeki oglumla mi ay nalicam ben cok asiri derecede cikmazdayim[/QUOTE
İlacın adını hatırlamıyorum yalnız benim ki doğumdan sonra kullanmıştım bebeğimi de kaybettigim için emzirme konusunda benim kullanmamda sakıncası yoktu tabi sana o yüzden de verememistir doğal kremlere bi bsk istersen petranin cayagaci at kestaneli kremlerinden biri ise yarıyor internetten bi bak satıcısına falan sor bakalım hamileler kullanabiliyor mu
Canım nasılsın? Nasıl oldun? Doğum tarihi belli oldu mu?Canim bende ufak ufak basladiginda bilememisim her wc ciktiktan sonra disari sarkan kismi vazelinle geri popodan iceri itmek gerekiyormus yoksa boguluyormus benimki bogulmus tas gibi cok beterim aman dikkat et bogulursa degil adim atmak nefes alamiosun simdi hamilesin cekeceksin diyip gei gonderirse napcam onu dusunuyorim 13 30 da randevum var
Ay kuzum keske olsa 36+2 bu gun hemoroid canima okuyor iyice buyudu drum bebekler cikmadan duzelmesi imkansiz dedi ama almaya da yanasmiyor suyun gelsin sancin baslasin dalgalarin olsun cart curt herkes 32 35 arasi dogurdu ben artik bi tukenmisim ki hic sorma... bacim hickimsenin nazari da degmiyor ki dogum bbaslayiverse:) bebisler kucuk diye almak istemiyor dr bir saat bile kardir diyor ama artik benim toto isyeeaaan diye bagiriyor ❤❤❤ sen nasilsin burda sohbet hic ilerlemiyor nasil biraktiysam oylece buluyorum grubu. herkes sessizce dogurdu da bi biz mi kaldik yoksaCanım nasılsın? Nasıl oldun? Doğum tarihi belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?