- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.341
Evet bende de var kalsiyumu sömürüyormuş bebişler bol bol yoğurt yekızlar bir de benim diş etlerim aşağıya doğru indi ve üst dişlerimi sıkıştırdığından mı bilmiyorum kanıyo durduk yere böyle olan var mı
Çok güzel anlatmışın cnm çok teşekkür ederim. Benimki tüp bebek 2 embriyo transfer edildi ztn 2 kesedir diye düşünüyorum ama doktorum şimdiye kadar hiç bişey söylemedi kaç kese kaç plasenta olduğuyla ilgili. Daha ilerki zamanlarda mı belli oluyoHayır canım bütün ikizler tek bebeğe göre daha riskli. İkizler arasında kıyaslama yapılırsa tek yumurta ikizleri çift yumurta ikizlerine kıyasla daha riskli.
Tek yumurta ikizleri ise 3'e ayrılıyor.
2 kese 2 plasenta
2 kese 1 plasenta
1 kese 1 plasenta
En risklisi 1 kese 1 plasentalı tek yumurta ikizi benimki en riskliden bi önceki 2 kese 1 plasenta.
Ama Allaha şükür şimdilik bi sıkıntı yok.
Ama bu gittiğim dr riskleri de anlattı hoşuma gitti. Moral de vermedi moralimi de bozmadı. Asıl gittiğim doktor beni sinir ediyordu sürekli polyannacılık oynuyordu. Her şey harika mükemmel tadını çıkar güzel anne diyio beni yolluyordu :))
Doktor beyaz renk sulu akıntı gebeliğin sonuma kadar karşına çıkar korkma demişti bana sarı yeşil ve kahverengi olunca tehlikeli demişti
Kızlar günaydın :))
Dün farklı bir doktora gittim ve çok memnun kaldım.
Tek yumurta ikizi
Çift kese arada çok ince bir zar var
Tek plasenta
Veeee iki tane kızzz !!
Çok mutluyum paylaşmak istedim.
En riskli gebelikten bi tık daha az risklisiymiş. Ama şu an hiçbir sorun yokmuş. Resmen bi saat ultrasonla baktı. 4d ultrasonla da baktı. Her şey çok güzeldi.
Dün 17+1 dim.
Biri 135 gr diğeri 155 gr.
Biri 10.30 cm diğeri 10.90 cm
Çok güzel anlatmışın cnm çok teşekkür ederim. Benimki tüp bebek 2 embriyo transfer edildi ztn 2 kesedir diye düşünüyorum ama doktorum şimdiye kadar hiç bişey söylemedi kaç kese kaç plasenta olduğuyla ilgili. Daha ilerki zamanlarda mı belli oluyo
Canım aynısı oluyo bende de durduk yere ağzımda kan tadı oluyor bi bakıyorum diş etlerim kanıyor.artan kan basıncı sebebiyle oluyormuş bazen durduk yere burun kanaması da olabiliyormuş aynı sebeple.
hmm o zaman sıkıntı yapmama gerek yok mart anneleri topiğinde ağız suyu önerdiler bana kızlar bilginiz olsun belki sizlere de iyi gelirEvet bende de var kalsiyumu sömürüyormuş bebişler bol bol yoğurt ye
Benimki de bazen sulu bazen dediğin gibi beyaz oluyorCanım benimkisi sulu değil beyaz böyle kesik süt gibi günde bi defa fln geliyor
benim de öyle canım bazen beyaz bazen sulu normal dedi doktorumBenimki de bazen sulu bazen dediğin gibi beyaz oluyor
Bizimse 2 oğluşumuz var. KertebilirizKızlar günaydın :))
Dün farklı bir doktora gittim ve çok memnun kaldım.
Tek yumurta ikizi
Çift kese arada çok ince bir zar var
Tek plasenta
Veeee iki tane kızzz !!
Çok mutluyum paylaşmak istedim.
En riskli gebelikten bi tık daha az risklisiymiş. Ama şu an hiçbir sorun yokmuş. Resmen bi saat ultrasonla baktı. 4d ultrasonla da baktı. Her şey çok güzeldi.
Dün 17+1 dim.
Biri 135 gr diğeri 155 gr.
Biri 10.30 cm diğeri 10.90 cm
Ben ben aynı dert bende de var. Birşey yesem kanıyor. Yemesem kanıyor. Can'ı istedikçe kanıyorkızlar bir de benim diş etlerim aşağıya doğru indi ve üst dişlerimi sıkıştırdığından mı bilmiyorum kanıyo durduk yere böyle olan var mı
aynen canım bazen sabah bi kalkıyorum uykuda kanamış oluyo acaip bişi hele fırçaladımı sanki ağzımda çatışma var kan revan içinde kalıyo diş etlerim kendinden geçti resmenBen ben aynı dert bende de var. Birşey yesem kanıyor. Yemesem kanıyor. Can'ı istedikçe kanıyor
Vaalla canım babamız şimdiden triplere girdi ben kızları evlendirmicem diyeBizimse 2 oğluşumuz var. Kertebiliriz))
aynen canım bazen sabah bi kalkıyorum uykuda kanamış oluyo acaip bişi hele fırçaladımı sanki ağzımda çatışma var kan revan içinde kalıyo diş etlerim kendinden geçti resmen
iyiyiz çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruzSlm duble annelerNasılsınız?
tuzlu su ve ağız bakım suyunu denicem canım bakalım yoğurtu artırayım sütü şu saatlerde filan içiyorum bi de gece yatmadan içim barikızlar merhaba. uzun zamandır yazamadım. inşallah herkes iyidir bebeklerimizde tabi. son konu hakkında bende muzdaribim. hatta az önce doktorumla konuştum dişlerim dökülecek bana bir ilaç verin diye. kalsiyum alımımı artırdım ve calsiyum tablet verdi doktorum. yazdığınız herşey birebir bende de var. dişlerimi fırçalamaktan korkar oldum. kan görmek hiç hoş değil. kan kokusu var sanki ağzımda her fırçalamadan sonra ve parmağıma macun alıp fırçalar gibi yapıyorum uydurukça. diş etlerimi ellesem kalkıyor. doğuma kadar kayıp vereceksek az kayıpla kapatırız inşallah. bir de tuzlu suyla gargara yapın kızlar. ve doktorunuza kalsiyum için ilaç danışın. ve en önemlisi yoğurt süt alımınızı artırın.
inşallah faydası olur canım. ama bu durumda çoğu arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla ilaçla destek. doktoruna sor canım.iyiyiz çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın?
tuzlu su ve ağız bakım suyunu denicem canım bakalım yoğurtu artırayım sütü şu saatlerde filan içiyorum bi de gece yatmadan içim bari
Eğer başka şikayet yoksa vag. Ve rahim kendini korumak amacıyla hamileliğin başından beri ekstra sıvı üretiyormuş.ama benim sancı ve ağrı şikayetim vardı yani bir şikayetiniz yoksa akıntılar normal kızlar merak etmeyin
Ne olsun canım ya benim göbeğim küçüldü ya da alıştım artık bu halime normal geliyorSlm duble annelerNasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?