2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Çok güzel anlatmışın cnm çok teşekkür ederim. Benimki tüp bebek 2 embriyo transfer edildi ztn 2 kesedir diye düşünüyorum ama doktorum şimdiye kadar hiç bişey söylemedi kaç kese kaç plasenta olduğuyla ilgili. Daha ilerki zamanlarda mı belli oluyo

Hayırli olsun cnm maşallah kızlarına benimkilere arkadaş geliyor

Reactions: tup

Canım tüp bebek tedavisiyle olan ikiz bebekler %99 çift yumurta ikizi oluyor rahat ol.

Canım aynısı oluyo bende de durduk yere ağzımda kan tadı oluyor bi bakıyorum diş etlerim kanıyor.artan kan basıncı sebebiyle oluyormuş bazen durduk yere burun kanaması da olabiliyormuş aynı sebeple.

Evet bende de var kalsiyumu sömürüyormuş bebişler bol bol yoğurt ye
hmm o zaman sıkıntı yapmama gerek yok mart anneleri topiğinde ağız suyu önerdiler bana kızlar bilginiz olsun belki sizlere de iyi gelir

Bizimse 2 oğluşumuz var. Kertebiliriz ))

Reactions: tup
Ben ben aynı dert bende de var. Birşey yesem kanıyor. Yemesem kanıyor. Can'ı istedikçe kanıyor
aynen canım bazen sabah bi kalkıyorum uykuda kanamış oluyo acaip bişi hele fırçaladımı sanki ağzımda çatışma var kan revan içinde kalıyo diş etlerim kendinden geçti resmen

aynen canım bazen sabah bi kalkıyorum uykuda kanamış oluyo acaip bişi hele fırçaladımı sanki ağzımda çatışma var kan revan içinde kalıyo diş etlerim kendinden geçti resmen

Aynen benimde öyle bide kan sulandirici iğne kullanıyorum ağzım resmen kan Revan içinde kalıyor

kızlar merhaba. uzun zamandır yazamadım. inşallah herkes iyidir bebeklerimizde tabi. son konu hakkında bende muzdaribim. hatta az önce doktorumla konuştum dişlerim dökülecek bana bir ilaç verin diye. kalsiyum alımımı artırdım ve calsiyum tablet verdi doktorum. yazdığınız herşey birebir bende de var. dişlerimi fırçalamaktan korkar oldum. kan görmek hiç hoş değil. kan kokusu var sanki ağzımda her fırçalamadan sonra ve parmağıma macun alıp fırçalar gibi yapıyorum uydurukça. diş etlerimi ellesem kalkıyor. doğuma kadar kayıp vereceksek az kayıpla kapatırız inşallah. bir de tuzlu suyla gargara yapın kızlar. ve doktorunuza kalsiyum için ilaç danışın. ve en önemlisi yoğurt süt alımınızı artırın.

Slm duble anneler Nasılsınız?
iyiyiz çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın?
tuzlu su ve ağız bakım suyunu denicem canım bakalım yoğurtu artırayım sütü şu saatlerde filan içiyorum bi de gece yatmadan içim bari

inşallah faydası olur canım. ama bu durumda çoğu arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla ilaçla destek. doktoruna sor canım.

Benim kokulu olduğu için endişeliyim bildiğin rahatsız edici bi koku oluyor

Slm duble anneler Nasılsınız?
Ne olsun canım ya benim göbeğim küçüldü ya da alıştım artık bu halime normal geliyor Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama hep hamile kalacakmışım bundan sonra gibi bir his içindeyim Dün kontrolüm vardı, bebişler iyiymiş bir kız bir erkekmişler sevinmeye bile korkuyorum sizde öyle misiniz, bir taraftan en güvenli yerdeler diyorum bi taraftan da sağlıkla doğsunlar bir an önce diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…