2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evet sayfa çok sessiz kimse girmiyor bilemedim, ben de iyi sayılırım uykusuzluk var gece uyuyamıyorum pek. Maşallah kız herkes o haftaları görmek ister ama tabi ama gittikçe zorlaşıyor senin bir de bu sorun çıktı Allah kolaylık versin tatlım

Ben 34 de doğurdum ikizlerimi biri 23 gün oldu hala küvözde çıkmadı gerçekten bir saat bile çok önemli az daha sabret. Ve hemoroid bendede feciydi artık oturamıyodum bile ama şükür ki gecti kendiliğinden..sen şimdi bol bol bol dinlen hayırlı sağlıklı dogumun olur inşallah

Canim sen kac kilo dogurdun bir de kivozde olma sebebi ne oburku nasil girmedi biri orda biri evde nasil oluyor cok uzuldum mevlam yawruna kavustursun tez vakitte insallah

İnşallah bir an önce küvezdeki bebeğine de kavuşursun canım kaç kilo doğdu? Ciğer gelişimi mi olmamış?

canım hayırlı olsun sağlıkla evine gelir inşallah küvezdeki kuzun da

Kizlar size yazdim pesinden sularim geldi. hastanedeyiz yatisim yapildi yarin sabah dogumum var... :) meger hic hazir degilmisim korkuyorum...Eki Görüntüle 1904902
hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah canım

Canim sen kac kilo dogurdun bir de kivozde olma sebebi ne oburku nasil girmedi biri orda biri evde nasil oluyor cok uzuldum mevlam yawruna kavustursun tez vakitte insallah
Benm gebeligimde kan pıhtılaşması olmuş ondan erken doğum oldu mecbur. 1600-2200 doğdular.buyuk olanda kaldi küvözde ama onu 18. Günde taburcu ettiler küçüğüm hala hastanede bilsen ne kadar zor biri orda biri yanımda sütüm kesildi ağlamaktan.ama mecburen bekliyorum.simdi sadece küçüğümn kilosunu tamamlamasını bekliyoruz inşalla.o yüzden hiç stres yapmayn dua edin dinlenin bol bol

Canım ya en kısa zamanda toparlar ve evınıze goturursunuz ınsallah

Ayy saglıklı kucana alırsın ınsallah sana da allah sıfa versın gecmış olsun darısı basımıza
ayyy sen şimdiye doğum yapmışsındır çoktan inşallah bebişler de sende iyisindir haberdar et bizide
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tesekkirler iyi dilekleriniz icin kizlar dogum yaptim gaz cikarmaya ugrasiyorum bebeklerim de cok sancili... iki kiz geliyor demislerdi biri erkek cikti rabbim hayirlisini vermis olsun hepimize operim cokca...

Tesekkirler iyi dilekleriniz icin kizlar dogum yaptim gaz cikarmaya ugrasiyorum bebeklerim de cok sancili... iki kiz geliyor demislerdi biri erkek cikti rabbim hayirlisini vermis olsun hepimize operim cokca...
Ayy çok güzel canım küveze gitmemişler anladığım kadarıyla Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin dua et bize de. Sürpriz olmuş biri kız biri erkek ne güzel

sürprizeee bak sen çok şaşırdım şimdi inşallah gaz sorununuz da hemen geçsin inşallah fırsat buldukça yaz bize en kısa zamanda taburcu olursunuz inşallah bebişleri kokla öp bizim için bize de dua at bol bol sağlıkla alalım zamanında inşallah

Can'ım senin bebeklerin kilosu nasıl? Bir de doğum için bir tarih verdi mi? Bizim senle aynı dönem çünkü. Benim yarın kontrolüm var ilk ciğer geliştirme iğnesi yapılacak

Canıım gözün aydın kavuştun bebişlerine vakti geldiğinde darısı bize inşallah. Nasıl kiloları sağlıkları sanırım küvöze girmemişler çokk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…