2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Tesekkirler iyi dilekleriniz icin kizlar dogum yaptim gaz cikarmaya ugrasiyorum bebeklerim de cok sancili... iki kiz geliyor demislerdi biri erkek cikti rabbim hayirlisini vermis olsun hepimize operim cokca...
canım gözünüz aydın sağlıklı huzurlu güzel günleriniz olsun inşallah maşallah :)

Can'ım senin bebeklerin kilosu nasıl? Bir de doğum için bir tarih verdi mi? Bizim senle aynı dönem çünkü. Benim yarın kontrolüm var ilk ciğer geliştirme iğnesi yapılacak
Aralık sonu ocak başı gibi dedi drumuz bebislerin arasında 300 gr fark cikti inşallah düzelir ya da ne bileyim dogru değildir diye içimden geçiriyorum seninkiler nasil kilosu falan bende bu ciğer geliştirici için soracam bakalım ne diyecek

En son üç hafta önce 30 gram fark vardı umarım artmamıştır. Haftalarıyla uyumlular ama doktorum bundan sonra yavaşlar gelişimleri demişti. Valla kasımı bitirsek rahatlarız biraz korkuyorum ben

En son üç hafta önce 30 gram fark vardı umarım artmamıştır. Haftalarıyla uyumlular ama doktorum bundan sonra yavaşlar gelişimleri demişti. Valla kasımı bitirsek rahatlarız biraz korkuyorum ben
İnşallah Ben de gün, hafta sayıyorum sürekli.. kaçıncı haftadasınız acaba? Ben şu 3haftayı da böyle böyle atlatsam bir ohhh diyeceğim

arkadaşlar ben yarın 30. haftamı bitiriyorum. işyerinde herkes zorlama kendini izne çık diyor. ben 2 hafta daha çalışsam mı diyorum. siz ne kadar çalıştınız? iki hafta erken çıkmak fayda edermi?

29. Haftadayım canım doktorum 33 te rahatlıyoruz dedi yani kasım bitince inşallah. Senin kaçıncı haftan?

arkadaşlar ben yarın 30. haftamı bitiriyorum. işyerinde herkes zorlama kendini izne çık diyor. ben 2 hafta daha çalışsam mı diyorum. siz ne kadar çalıştınız? iki hafta erken çıkmak fayda edermi?
bencede çalışma derim tabi iş yoğunluğun nasıl işe giderken yol durumun falan nasıl ona göre düşün taşın bende şu 30hafta olsun diye bekliyorum hatta 30+3 olunca yazdırmayı düşünüyorum pazartesiye denk geliyor 31 olmasını istemezler demi bi bilgin var mı

bugün ben İnsan kaynakları ile görüştüm 30+0da izne çıkabilirsiniz dedi. Çalışabilir raporu alacaksak, çalıştığımız süre içerisinde iletebiliyoruz. Mesela çalışabilir raporunu 30+3te aldın, İKya 30+3te yollayabiliyorsun. 30+0da ileteceksin diye bir zorunluluk yok. iş yoğunluğumu devrettim bana vekalet edecek arkadaşa, ama yol sıkıntı tabi istanbulda. sabahları 1 saat 10 dk gidiş, akşamları 1 saat dönüş.

Tesekkirler iyi dilekleriniz icin kizlar dogum yaptim gaz cikarmaya ugrasiyorum bebeklerim de cok sancili... iki kiz geliyor demislerdi biri erkek cikti rabbim hayirlisini vermis olsun hepimize operim cokca...
ayy nasil olurr. Detayliya fln girmemismiydin. Hala cinsiyet yanilmasi olabiliyormuki yha sokk oldum.

Günaydın kızlar, doktor bana 2 hafta daha çalışabilir raporu verdi. Herşey yolunda çok şükür. Ama sen yorulduğunda bırak işi dedi. Sana bırakıyorum bu konuyu dedi. önümüzdeki hafta cumaya kadar çalışıp bırakmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar
Sizleri sessiz sessiz takip ediyorum.Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 3 hafta önce kontrole gittiğimde serklaj kalınlığı düşmeye başlamış ve wc ve yemek dışında kalkmadan yatacaksın dedi doktorum. Bende mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyorum. 31+2 olduk. Bana ciger gelistirici falan yapilmadi.Progrstan fitil verdi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

banada ciğer geliştirici yapılmadı. Doktoruma dün soracaktım ama unuttum. Belki erken doğum riski olmadığı için yapılmamıştır iğneler diye düşünüyorum. Bende serkaj kalınlığına rapordan baktım, 1 cm kısalmış gibi. Ama doktorum herşey çok normal ve yolunda deyince daha fazla ısrar etmeyeyim sorularımla dedim. Umarım sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bende serklaj yapılmadı şükür şimdiye kadar açılma olmadı 29+2 yim ciğer geliştirme iğnesi yaptık dün biraz halsizim oğullarım da hareketsiz iki gündür biran önce normale dönelim özledim tekmeleri.

Merhaba arkadaslar cevap yazamadim hemen kusura bakmayin evet detayliya girmistim ve yanildilar maalesef olsun herseyi pembis olan bir erkek bir koz evladim var :) sorun yok. benim kanamam cok fazla oldu uterus yorgunlugu diye bisey yasiyormusum rahmim yerinde degil sag tarafimda kalmis dolayisiyla yogun kanama pelte dokme sikayetleriyle dun tekrar yatisim yapildi. bebeklerim uyiler ama cok fazla minikler 2 ser kilo civarindalar narkozdan yine cok zor kalktim ama cok cabuk toparlamistim dogumun ertesi gun taburcu oldum yani dusunun. evlilik yildonumumuze denk geldi dogum 30 ekim :) bebeklerimin erkek olani 47 cm kiz olani 46 cm su an sarilik oldu kizim beslemeye calisiyorum surekli bir de evde oglum vardi biliyorsunuz onun krizleriyle basetmeye calisiyorum cok zor ama cennet kokulu bir surec mevlam imsenin kucagini bos koymasin saglikli dogumlar diliyorum hepinize operim kucaklarim yurekten... sevgiler

Azad çınar, deniz mirza ve günes'in annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…