2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

GentLeGirL canım benim sağsalim almışsın ya kucağına gerisi bi şekilde hallolur sakın sıkma canını.. ben de bugün nst deydim sancılarım düzenli olmaya başlamış. Vakit kısaldı anlaşılan.. dua edin nolur 2haftacık ya 2haftacık daha kalsınlar içerde.. ilk alttan muayenem yapıldı. Ben serumumu doğumhanede aldığımdan orda yaptılr berbat bi duygu kendimi doğuruyo gibi hissettim orada İçerde açıklık yokmuş dışarda biraz varmış ne demek anlamadım. Neyse bir doz ciğer geliştirici yaptırdı prof. Daha önce yapılmıştı hocam dedim ama onun miladı 1hafta bir doz daha yapalım dedi..böyle birşeyi bilmiyordum. Hafif lekelenmem oldu ama zaten söylemişlerdi muayeneden sonra böyle olabilir diye. Neyse kızlar çok uzatmıyim herkese sağlıklı doğum diliyorum

Ben sordum ciğer gelistirici iğneyi şimdi yaparsam etkisi geçer dedi.çok fazla risk gördüğümde ağır tedaviler uygulanır dedi. Şimdilik Protestan fitil kullanıyorum ve yatıyorum. Zaten fazla gezinince aşağı çok fazla baskı yapıyor yürümem zorlaşıyor. Çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin.

Tesekkirler iyi dilekleriniz icin kizlar dogum yaptim gaz cikarmaya ugrasiyorum bebeklerim de cok sancili... iki kiz geliyor demislerdi biri erkek cikti rabbim hayirlisini vermis olsun
hepimize operim cokca...

Aaa cok sasirdim ama sagliklilar ya cok sukur tatlim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah allah anali babali buyutsun isimleride cok guzel adlariyla buyusunler .. ecmain

Sırada sanki bi de biz variz. Doktor 22 Kasım da aliriz diyor... ama tabi beklerler mi bilmem... oyle sakin ilerliyor ki her şey sanki beklyecekler gibi... hayırlısı olsun bakalim.. ama benim dayanacak halim kalmadi. Uyku yok... nefes yok. Vücut komple varis oldu... tansiyon genelde düşük... beklemek zor...
arkadaşlar kaç kilo aldiniz... bebeklerinizin ağırlığı nasıl?

Ben 11 kilo aldım canım bebeklerim haftalarıyla uyumlu şükür. Sen kaç kilo aldın? Bebeklerin gelişimi iyi mi? Benim doktorum artık yavaşlar gelişimleri diyor korkuyorum

Haftalari yla sanki benimkiler de uyumlu benim doktor maşallah pek bi bilgi vermiyor.. Burada sizin doktorların verdiği bilgilerden yararlanıyorum bende. En son ölçümde bizim kiler 1900 ve 2000 kg çıktı ama işte tel yumurta ikizi benimkiler sanırım en riskli grup da bu grup... canım ben şu ana kadar 6 kg aldim ama çok sorunlu bir süreç geçirdim resmen yemeden içmeden geçirdim Bu haftaları inşallah yavrularım da bi eksiklik olmaz...

Benim de ilk 5 ay çok kötüydü Can'ım kilo verdim hep şükür sonra toparladım en son benim de biri 1300 biri 1200 çıktı. İnşallah sağlıkla gelsin bebişler

Hayırlısı bakalım az kalmış ama haftalar ilerleyince işler dahada zorlaşıyor anlaşılan ben 5 kilo aldım ama son bir ay hiç kilo almamisim grip falan oldum onun etkisi galiba önden giden oğlum kızın gerisinde kalmış aralarinda biraz fark var insallah daha da açılmaz senin çantan da hazırdır alışveriş falan bitti mi

Canım iyiyim aslında ama işte ağırlaştık uyku problemi var Zaman geçmiyor. Bi de ciğer geliştirme iğnesi biraz halsizleştirdi beni. Senin nasıl?
Bende geceleri donmekten tuvalete cikmaktan zor uyuyorum ciğer geliştirici iğne için drla konuştum 31.haftada muayene edip duruma göre yaparız dedi inşallah bebisler o zamana kadar sürpriz yapmazlar İğne vurulunca bebeklerin hareketlerinde de azalma oluyurmus bi de bir hafta etkisi varmış drun öyle biseyden bahsetti mi

Sizde çok az kilo almissiniz... aralarındaki fark ne kadar acaba çok mu? Umarim en kisa zmanda aradaki bu fark kapanir.
Canım öyle çok fazla alışveriş yapmadık biz zmana bıraktık iki beşik alıp birini kurduk. Yorganiydi yastigi nevresimi ni tamamladik. Bi tane prematüre hastane çıkışı bira tane normal hast. Çıkışı aldik. 1 nr bez banyo araç gereçleri ve battaniye..m bu kadar sanirm bebek arabalarını bile henüz almadik... ben kendi hazırlıklarımi tamamladım hastane için olan bekliyoruz bakalım... siz başladınız mi bu tür hazırlıklara peki?

İlk zamanlar bulantı dan dolayı verdim sonra onları aldım artık daha da dikkat ediyorum ama yinede hafif bulantim oluyor aralarında 100 gr fark var ama dr oglanın önceki ölçümlerinde önden gidip şimdi geride kalmasina anlam veremedi kan akımına falan iyice baktı inşallah düzelir bizde henüz beşik ve araba almadık bi park yatak da biz almayi düşünüyoruz oda yapana kadar kardesiyke yatarlar artık :)) bende zibinli takımlardan citcitli badilerden tulum battaniye falan aldım ama hala da bişeyler alasim var universite hastanesinde doğum yapacam için oda hazırlamak çok uygun olmayacak gibi aslında fotoğraf çekimi çok istediğim bişey ama erken doğum olmasi bebisleri hemen yanımıza gelip gelmemesi belli olmadığı için plan yapamıyorum sizin aklınızda var mı böyle bişey

Evet canım bikaçgün çok az hareket ettiler doktorum uyardı iğnenin de bu ay için etkisi var dedi, bir sonraki kontrol iki hafta sonra olacak. Ne güzel sizler az kilo almışsınız ya.

sıradaki doğuma adayız canım... iki haftadır sancılar var adalat kullanıyorum... pazartesi bakalım ne diyecek doktorumuz... 32. hafta da sancılar çıkınca ciğer geliştiriciyi de yaptırdık
Hadi bakalım hayırlısı canım haftan gayet iyi inşallah küveze girmeden gelir bebişler yanına

Buarada dün oğullarımın yatakları ve dolabı geldi. Temizlenip kıyafetlerin yerleştirilmesi kaldı. Ben prematüre set almadım bir hastane çıkışı aldım, onun dışında alt üst takımlar aldım,pusetlerini aldım battaniye yelek yaptırdım herşey hazır gibi zamanın geçmesini bekliyoruz hally ben de doğum fotoğrafçısı istiyorum ama dediğin gibi yanımıza gelirler mi belli olmaz oyüzden ayarlamadık

Cnm benim doktorum da ayni seyi söyledi..ciğer geliştirici iğnenin etkisi 1 hafta oluyormuş..

İyi günlerde kullanın inşallah nst ye ne zaman gireriz acaba normal gebelerde bile 32de başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…