- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.481
Sıra senindir canımsıradaki doğuma adayız canım... iki haftadır sancılar var adalat kullanıyorum... pazartesi bakalım ne diyecek doktorumuz... 32. hafta da sancılar çıkınca ciğer geliştiriciyi de yaptırdık
Hiç bilmiyorum valla kasılma falan yoksa bizde 32 den sonra gireriz heraldeİyi günlerde kullanın inşallah nst ye ne zaman gireriz acaba normal gebelerde bile 32de başlıyor
İnşallah canım inşallahHadi bakalım hayırlısı canım haftan gayet iyi inşallah küveze girmeden gelir bebişler yanına
ayyy gelsinler valla Sıra senindir canımgelsin bebisler sağlıkla
Sezeryan olacaklarada alttan muane yapiliyormu?Benim de durum kritik.. sık sık hastanedeyim nst serum.. 33ün içindeyiz kilolar fena değil. Ama belki hepimize de sürpriz yapar bebişlerimiz 35 i tamamlarız:) bana alttan muayene yaptılar açıklık var mı bakmak için. Ondan beri ufak ufak lekelenmem oldu 2gün ama sürekli değil. O biraz korkuttu. Çantalarımız hazır. Her ihtimale karşı mama da koyduk biz.
Hayırlısı olsun sancı olsa nasıl anlarız bilmiyorumİnşallah canım inşallah
ayyy gelsinler valla bu arada 30. haftadan bu yana nst ye giriyoruz biz... 30da bişey yoktu 32de 105lere çıkan sancım vardı ama ben hissetmiyordum adalat başladık, 33de hafif sancı çıktı bakalım yarın ne olacak
Ben 18.haftamdan beri giriyorum her ayki kontrolumdeHayırlısı olsun sancı olsa nasıl anlarız bilmiyorumen iyisi bir sonraki muayenede artık gireyim diyem dr a:))
İnşallah 35 i 36 lari görürüz Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin mama hangi marka aldınız acaba bizlerede fikir olsun burda yazistikca eksik gedik ne var çıkıyor ortayaBenim de durum kritik.. sık sık hastanedeyim nst serum.. 33ün içindeyiz kilolar fena değil. Ama belki hepimize de sürpriz yapar bebişlerimiz 35 i tamamlarız:) bana alttan muayene yaptılar açıklık var mı bakmak için. Ondan beri ufak ufak lekelenmem oldu 2gün ama sürekli değil. O biraz korkuttu. Çantalarımız hazır. Her ihtimale karşı mama da koyduk biz.
Sıkıntı mi vardı yoksa drunuz mu istedi baya erken baslamissin inşallah sorun yokturBen 18.haftamdan beri giriyorum her ayki kontrolumde
Karnim cok sertlesiyodu o yuzden girdim ilk sadece sanciya bakiyo ama kontrast nts mi ne deniyo kalp atisini baglamiyo. Sanci cikmadi. Sonra bir kere daha istedi ondada cikmadi en son gecen hafta 39 derece atesim vardi enfeksiyonum yayilmisti kanima gecmisti falan ondada karnim sertlesti o zamanda girdim ondada cikmadi sanci 3 kere girdim smdiye kadar. Bi sorun yok simdilik sukur kontrol amacli sertlestigi icinSıkıntı mi vardı yoksa drunuz mu istedi baya erken baslamissin inşallah sorun yoktur
Sanırım nst de sancı çıkmaya başlayınca açılma olup olmadığına bakmak için yaptılar. Zor bi muayene malesefSezeryan olacaklarada alttan muane yapiliyormu?
Canım inşallah hepimiz görelim o zamanları.. valla mamayı baya bi kişiye sorduk herkes golden goat önerdi. Veya ikici alternatif olarak hipp combiotic .. şimdilik 2adet golden goat aldık. Sıkıntı yaşamazsak onunla devam ederizİnşallah 35 i 36 lari görürüz Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin mama hangi marka aldınız acaba bizlerede fikir olsun burda yazistikca eksik gedik ne var çıkıyor ortaya
Seninle aynı haftadayiz sanırım. Serklaj uzunluğuna bakıldı mı senin.3 haftadır yatıyorum ben.çarşamba tekrar kontrol var.bakalım ne diyecek.Cnm benim doktorum da ayni seyi söyledi..ciğer geliştirici iğnenin etkisi 1 hafta oluyormuş..
Teşekkürler canim inşallah gerek kalmaz diyecem ama ikisine birden yetistirebilen varmıdır kiCanım inşallah hepimiz görelim o zamanları.. valla mamayı baya bi kişiye sorduk herkes golden goat önerdi. Veya ikici alternatif olarak hipp combiotic .. şimdilik 2adet golden goat aldık. Sıkıntı yaşamazsak onunla devam ederiz
Anladim canım inşallah sorunsuz geçsin sonuna kadarKarnim cok sertlesiyodu o yuzden girdim ilk sadece sanciya bakiyo ama kontrast nts mi ne deniyo kalp atisini baglamiyo. Sanci cikmadi. Sonra bir kere daha istedi ondada cikmadi en son gecen hafta 39 derece atesim vardi enfeksiyonum yayilmisti kanima gecmisti falan ondada karnim sertlesti o zamanda girdim ondada cikmadi sanci 3 kere girdim smdiye kadar. Bi sorun yok simdilik sukur kontrol amacli sertlestigi icin
En son bakıldığında açılma yoktu..Ancak karnim çok sertleşiyor ve kaslmalarim oluyor adalat crono kullanıyorum..senin alttan muayenede mi açılma görüldü?Seninle aynı haftadayiz sanırım. Serklaj uzunluğuna bakıldı mı senin.3 haftadır yatıyorum ben.çarşamba tekrar kontrol var.bakalım ne diyecek.
Eger dogum ozelde olacaksa gerekyok. Biberon bile steril edilmis mama gerekirse hazrlayip getiriyor yenidogancilar. Ama devlette durum nedir bilmiyorum.Kızlar hastane cantaniza mama da koyalım mi? Sezeryan olacağı için hemen süt gelmez sanırım..bir de hangi marka daha iyi sizce?
Kızlar bir çok insan bekliyor sütünün gelmesini mama taraftarı depilim ben umarım hemen gelirKızlar hastane cantaniza mama da koyalım mi? Sezeryan olacağı için hemen süt gelmez sanırım..bir de hangi marka daha iyi sizce?
Normal de olsa sezeryan da olsa sutun gelmesi ve artmasi uc gün suruyor sutun inmesi icin once emzirip sonra mama verilebilir bebekler ac kalırsa sarilik olabiliyor cunkuKızlar bir çok insan bekliyor sütünün gelmesini mama taraftarı depilim ben umarım hemen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?