2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hadi bakalım hayırlısı canım haftan gayet iyi inşallah küveze girmeden gelir bebişler yanına
İnşallah canım inşallah
Sıra senindir canım gelsin bebisler sağlıkla
ayyy gelsinler valla  bu arada 30. haftadan bu yana nst ye giriyoruz biz... 30da bişey yoktu 32de 105lere çıkan sancım vardı ama ben hissetmiyordum adalat başladık, 33de hafif sancı çıktı bakalım yarın ne olacak

Benim de durum kritik.. sık sık hastanedeyim nst serum.. 33ün içindeyiz kilolar fena değil. Ama belki hepimize de sürpriz yapar bebişlerimiz 35 i tamamlarız:) bana alttan muayene yaptılar açıklık var mı bakmak için. Ondan beri ufak ufak lekelenmem oldu 2gün ama sürekli değil. O biraz korkuttu. Çantalarımız hazır. Her ihtimale karşı mama da koyduk biz.

Sezeryan olacaklarada alttan muane yapiliyormu?

Hayırlısı olsun sancı olsa nasıl anlarız bilmiyorum en iyisi bir sonraki muayenede artık gireyim diyem dr a:))

İnşallah 35 i 36 lari görürüz Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin mama hangi marka aldınız acaba bizlerede fikir olsun burda yazistikca eksik gedik ne var çıkıyor ortaya

Sıkıntı mi vardı yoksa drunuz mu istedi baya erken baslamissin inşallah sorun yoktur
Karnim cok sertlesiyodu o yuzden girdim ilk sadece sanciya bakiyo ama kontrast nts mi ne deniyo kalp atisini baglamiyo. Sanci cikmadi. Sonra bir kere daha istedi ondada cikmadi en son gecen hafta 39 derece atesim vardi enfeksiyonum yayilmisti kanima gecmisti falan ondada karnim sertlesti o zamanda girdim ondada cikmadi sanci 3 kere girdim smdiye kadar. Bi sorun yok simdilik sukur kontrol amacli sertlestigi icin

İnşallah 35 i 36 lari görürüz Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin mama hangi marka aldınız acaba bizlerede fikir olsun burda yazistikca eksik gedik ne var çıkıyor ortaya
Canım inşallah hepimiz görelim o zamanları.. valla mamayı baya bi kişiye sorduk herkes golden goat önerdi. Veya ikici alternatif olarak hipp combiotic .. şimdilik 2adet golden goat aldık. Sıkıntı yaşamazsak onunla devam ederiz

Teşekkürler canim inşallah gerek kalmaz diyecem ama ikisine birden yetistirebilen varmıdır ki

Anladim canım inşallah sorunsuz geçsin sonuna kadar

Seninle aynı haftadayiz sanırım. Serklaj uzunluğuna bakıldı mı senin.3 haftadır yatıyorum ben.çarşamba tekrar kontrol var.bakalım ne diyecek.
En son bakıldığında açılma yoktu..Ancak karnim çok sertleşiyor ve kaslmalarim oluyor adalat crono kullanıyorum..senin alttan muayenede mi açılma görüldü?

Kızlar hastane cantaniza mama da koyalım mi? Sezeryan olacağı için hemen süt gelmez sanırım..bir de hangi marka daha iyi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…