- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.381
Çok teşekkür ederim canım. Riskleri var biliyorsun. Kist içinde risk var ama düşük ihtimal dedi diğer doktor. Düşük bir ihtimal için risk almak istemedik eşimle. Sıkıntı bir doktorun dediği ikinci tutmuyor. Kanuni sultan suleyman has. Aynı cihaz farklı iki doktor baktı.Cok gecmis olsun canim insallah gecici bir durumdur. Amniyosentezden de korkma bence. Ehil ellerde yapilirsa bir sorun olmaz insallah. Kardesim yaptirdi ben de yanindaydim bir dakikalik bir islem ve kisa surede de sonuc veren yerler var. Her gun stresle hem kendine hem bebislerine eziyet etmektense yaptirmani tavsiye ederim. Gecmis olsun
Prenseslerin hayırlı olsun canım,benimkiler de kız:)Kızlar günaydın :))
Dün farklı bir doktora gittim ve çok memnun kaldım.
Tek yumurta ikizi
Çift kese arada çok ince bir zar var
Tek plasenta
Veeee iki tane kızzz !!
Çok mutluyum paylaşmak istedim.
En riskli gebelikten bi tık daha az risklisiymiş. Ama şu an hiçbir sorun yokmuş. Resmen bi saat ultrasonla baktı. 4d ultrasonla da baktı. Her şey çok güzeldi.
Dün 17+1 dim.
Biri 135 gr diğeri 155 gr.
Biri 10.30 cm diğeri 10.90 cm
Canım çok teşekkür ederim aslında bende istanbulda devletin doğum üzerine büyük bir hastahsnesine gidiyorum. Ama kimisi en ufak şeyi bile büyütüp hastayı panikletiyor. Zaten stess içindeyiz. Aman iyilermi diye 2 haftada bir kontlole çağırıyorlar. Kanuni sultan süleyman has.Dun kontrolum vardi. Benim doktorum da perinotolog ve dun dedi ki ikizlerin ultrasonu cok zordur iki bebegin durumunu ayri ayri bazen torumlayamazsiniz gozunuzden kacan seyler olabilir dedi. O yuzden birinin iyi dedigine oburu kotu diyorsa hemen kalbini bozma. Eger ankarada isen veya gelme sansin varsa sana Eyup Ekici yi tavsiye ederim. Kendisi cok iyi ve guvenilir bir doktor
Benim de düşmüş 11,8 Demir hapı içiyorum başka be yapabilirim kızlarBnm 20. Haftada hemoglobin 11.2 ye düşmüştü.ama dr bana kan hapı verdi.surup değil, gecn hafta tahlilde 12.8 çıktı.iyi dedi.merak etme seninde surupla hemen yukselir.
Demir hapu kullan cnm,çok düşük değil.yani 10 nun altı kötü.bol yeşillik ye.Benim de düşmüş 11,8 Demir hapı içiyorum başka be yapabilirim kızlar
Ne olsun canım ya benim göbeğim küçüldü ya da alıştım artık bu halime normal geliyorSizde de oluyor mu bilmiyorum ama hep hamile kalacakmışım bundan sonra gibi bir his içindeyim Dün kontrolüm vardı, bebişler iyiymiş bir kız bir erkekmişler sevinmeye bile korkuyorum sizde öyle misiniz, bir taraftan en güvenli yerdeler diyorum bi taraftan da sağlıkla doğsunlar bir an önce diyorum.
Ben de öleyim cnm aglıyorum hep.ama pişman oluyorum.degmicek şeyler için kndimi üzüyorumIyi geceler kızlar.. şu sıralar çok takıntılıyımhemen sıkılıp üzülebiliyorum.. ne biliyim işte yaa.. Psikolojik galiba
Sagol canım herkes aynı şeyleri yaşıyor demekkiHep aynı şeyler canım boşver bende çok taktım kafama ailem hep destek tam tersi zamanında olcak diye motive ediyor çevredekiler sürekli tek yumurta kötü örnekleri anlattılar bana 6. Ayda doğuran 7. Ayda doğuran ölen yaşayan gibi rüyalarıma giriyordu sürekli benimde oyle olcakmis gibi en ufak agrida acile tasindim hep ama bisey cikmadi bosver uzme bebeklerini simdi cok rahatim sinir stres yapmamaya calisiyorum hep Allaha dua ettim ediyorum aynı şeyleri yasamisiz stres boşuna
Amin hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza alalım insallah :)Tabiki hersey Allahtan. Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin. İkiz olunca bi her kafadan ses cikma durumu oluyor ama İnsanlarin olumsuz yorumlarina kulak tika. İkiz olmasa da ben yine ayni sekilde korkardim ona bisey olmasin diye
Cok Geçmiş olsunİkizlerin ayrıntılı ultrosonu dediğin gibi çok zormuş. Doktorda söyledi. 1,5 saat cihazla baktı en son baygınlık geçirdim. Sırt üstü uzun süre yatmadan kaynaklanan kalbime giden damarlara oksijen gitmemiş. Neyse şekerler sular verdiler. Ama ölüyorum sandım
O bende de var daraldım herhalde herşeyimiz kısıtlı ondan çünkü ben normalde 4 ay içinde en az 4 kere tatile giderdim saçm başım öylesine boyası gelmiş falan kendimden soğudum giydiğim kıyafetler olmuyor çok da almak istemiyorum her ay 2-3 parça alayım diyorum o yüzden seçenek de az. Kocamla zaten kardeş olduk yatakta onu hiç demiyorum böyle değişik bişey bende senin gibiyim anlayacağınIyi geceler kızlar.. şu sıralar çok takıntılıyımhemen sıkılıp üzülebiliyorum.. ne biliyim işte yaa.. Psikolojik galiba
bende de sağ taraftaki aşırı hareketli yaramaz :) hep sağa doğru yamuluyo karnım poposunumu bacağını mı neyini geriyosa artıkBen de daha çok tekinin hareketlerini hissediyorum. Diğeri okadar nadir hareket ediyor ki. Çok korkuyorum sizin de böyle mi
Yapılan bir araştırmaya göre hamile kadınların eşlerinde de bir hormon salgılanıyormuş. Karısını güzel ve alımlı görüyormuş. Benim kocam bu hal çok yakıştı diyor ikide bir bana. Araştırmayı bilip kandırıyor sanırımO bende de var daraldım herhalde herşeyimiz kısıtlı ondan çünkü ben normalde 4 ay içinde en az 4 kere tatile giderdim saçm başım öylesine boyası gelmiş falan kendimden soğudum giydiğim kıyafetler olmuyor çok da almak istemiyorum her ay 2-3 parça alayım diyorum o yüzden seçenek de az. Kocamla zaten kardeş olduk yatakta onu hiç demiyorum böyle değişik bişey bende senin gibiyim anlayacağın
Aaaa benim ki de öyle diyor inanırım vallahi :)Yapılan bir araştırmaya göre hamile kadınların eşlerinde de bir hormon salgılanıyormuş. Karısını güzel ve alımlı görüyormuş. Benim kocam bu hal çok yakıştı diyor ikide bir bana. Araştırmayı bilip kandırıyor sanırım)) göbeğim Kocaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?