2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Çok teşekkür ederim canım. Riskleri var biliyorsun. Kist içinde risk var ama düşük ihtimal dedi diğer doktor. Düşük bir ihtimal için risk almak istemedik eşimle. Sıkıntı bir doktorun dediği ikinci tutmuyor. Kanuni sultan suleyman has. Aynı cihaz farklı iki doktor baktı.

Prenseslerin hayırlı olsun canım,benimkiler de kız:)

Canım çok teşekkür ederim aslında bende istanbulda devletin doğum üzerine büyük bir hastahsnesine gidiyorum. Ama kimisi en ufak şeyi bile büyütüp hastayı panikletiyor. Zaten stess içindeyiz. Aman iyilermi diye 2 haftada bir kontlole çağırıyorlar. Kanuni sultan süleyman has.

İkizlerin ayrıntılı ultrosonu dediğin gibi çok zormuş. Doktorda söyledi. 1,5 saat cihazla baktı en son baygınlık geçirdim. Sırt üstü uzun süre yatmadan kaynaklanan kalbime giden damarlara oksijen gitmemiş. Neyse şekerler sular verdiler. Ama ölüyorum sandım

Şu günlerde biraz hassassım.çabuk üzülüp aglıyorum.sonra bebeklerime zarar verdim mi diye bidaha üzülüyorum.ne yapmalıyım bilmiyorum :-(

Bana da oluyor arada küçük geliyor göbeğim ama zaten çokta büyük değil. Benim de korkularim var. Alışveriş yapmaya bile tereddüt ediyorum. Elimde kalırsa daha çok üzülürüm yipranirim diye. Ama ayrıntılıya göre hersey yolunda çok şükür. Ama ikizlerde risk 28
Haftadan sonra başlıyormuş. Şimdi de o korku sardi beni canım. Inşallah sağlıkla devam etmek nasip olur hepimize.

Iyi geceler kızlar.. şu sıralar çok takıntılıyım hemen sıkılıp üzülebiliyorum.. ne biliyim işte yaa.. Psikolojik galiba

Sagol canım herkes aynı şeyleri yaşıyor demekki
Bu korkular bizi tetikte tutuyordu belki de bebeklerimizi korumak için
:)

Tabiki hersey Allahtan. Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin. İkiz olunca bi her kafadan ses cikma durumu oluyor ama İnsanlarin olumsuz yorumlarina kulak tika. İkiz olmasa da ben yine ayni sekilde korkardim ona bisey olmasin diye
Amin hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza alalım insallah :)
Aynen bende tek de olsa aynı şeyleri hissederdim

Cok Geçmiş olsun

Ben de daha çok tekinin hareketlerini hissediyorum. Diğeri okadar nadir hareket ediyor ki. Çok korkuyorum sizin de böyle mi

Iyi geceler kızlar.. şu sıralar çok takıntılıyım hemen sıkılıp üzülebiliyorum.. ne biliyim işte yaa.. Psikolojik galiba
O bende de var daraldım herhalde herşeyimiz kısıtlı ondan çünkü ben normalde 4 ay içinde en az 4 kere tatile giderdim saçm başım öylesine boyası gelmiş falan kendimden soğudum giydiğim kıyafetler olmuyor çok da almak istemiyorum her ay 2-3 parça alayım diyorum o yüzden seçenek de az. Kocamla zaten kardeş olduk yatakta onu hiç demiyorum böyle değişik bişey bende senin gibiyim anlayacağın

Günaydın hanımlar :) bu sabah aşımızı olduk bi de kan aldılar değerlerime bakmak için, 4 lü tarama için doktorumu arıcam bugün bakalım sonuçlarımız çıkmış mı, hayırlısı her şeyin

Ben de daha çok tekinin hareketlerini hissediyorum. Diğeri okadar nadir hareket ediyor ki. Çok korkuyorum sizin de böyle mi
bende de sağ taraftaki aşırı hareketli yaramaz :) hep sağa doğru yamuluyo karnım poposunumu bacağını mı neyini geriyosa artık ama soldaki bebişim sadece tepik atıyo öyle değişik haller almıyo :)

Yapılan bir araştırmaya göre hamile kadınların eşlerinde de bir hormon salgılanıyormuş. Karısını güzel ve alımlı görüyormuş. Benim kocam bu hal çok yakıştı diyor ikide bir bana. Araştırmayı bilip kandırıyor sanırım )) göbeğim Kocaman oldu

Aaaa benim ki de öyle diyor inanırım vallahi :)

B Babygirl23 harme
İkiz bebislerden biri uslu biri hareketli olurmuş genelde
Biri Daha baskın karakter olurmuş diğerinden
onu kanıtlıyor bebisler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…