- 16 Ağustos 2013
- 1.284
- 1.184
- 133
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.361
Amiiin canım hepimizin inşallah. Sevinmeye bile korkar mı insan öyle korkuyorum ya günler hemencecik geçsin istiyorumbirkadin , canım hayırlısı olsun cinsiyetler netleşmiş. nazlı kızın ve oğlun sağlıkla hayırşısıyla gelsin inşallah.
canım tebrik ederim benimde bi kzıım bi oğluşum olacak inşallah son ana kadar durup sağ salim kucağımıza alırız :)Ne oldun ya benim göbeğim küçüldü ya da alıştım artık bu halime normal geliyorSizde de oluyor mu bilmiyorum ama hep hamile kalacakmışım bundan sonra gibi bir his içindeyim Dün kontrolüm vardı, bebişler iyiymiş bir kız bir erkekmişler sevinmeye bile korkuyorum sizde öyle misiniz, bir taraftan en güvenli yerdeler diyorum bi taraftan da sağlıkla doğsunlar bir an önce diyorum.
İnşallah canım inşallahcanım tebrik ederim benimde bi kzıım bi oğluşum olacak inşallah son ana kadar durup sağ salim kucağımıza alırız :)
Hayır canım bütün ikizler tek bebeğe göre daha riskli. İkizler arasında kıyaslama yapılırsa tek yumurta ikizleri çift yumurta ikizlerine kıyasla daha riskli.
Tek yumurta ikizleri ise 3'e ayrılıyor.
2 kese 2 plasenta
2 kese 1 plasenta
1 kese 1 plasenta
En risklisi 1 kese 1 plasentalı tek yumurta ikizi benimki en riskliden bi önceki 2 kese 1 plasenta.
Ama Allaha şükür şimdilik bi sıkıntı yok.
Ama bu gittiğim dr riskleri de anlattı hoşuma gitti. Moral de vermedi moralimi de bozmadı. Asıl gittiğim doktor beni sinir ediyordu sürekli polyannacılık oynuyordu. Her şey harika mükemmel tadını çıkar güzel anne diyio beni yolluyordu :))
Zaten ne zaman doğru düzgün sevinebildik ki.Amiiin canım hepimizin inşallah. Sevinmeye bile korkar mı insan öyle korkuyorum ya günler hemencecik geçsin istiyorum
Canım, 5.ayı bitirip 6.aya gireceksin sanırım. Alttaki tablodan öyle çıkıyorBenimki en sonuncusu yani en risklisi ama gelin görün ki haftaya 6. Ayimiz bitip 7. Ayimiza giricez inşallah doktorlar su 6 ay boyunca gunlerimi hep korkuyla yasamama sebep oldular tabi dogruyu riskleri soylediler ama her kontrolde kotu seyler duydum ben ilk 3 ayı goremicem bile saniyodum her kontrole giderken kalpleri atiyomu bişey oldu kesin bu sefer oldu diye diye gittim şimdi kaçıncı aydayiz çok şükür kızlar Allaha emanet yavrularimiz Allah ne derse o oluyor yiyecek ekmekleri varsa geliyorlar dünyaya şimdi hedef 7 yi bitirmek inşallah demem o ki korkularınızla bebeklerinizi ve kendinizi sikarsiniz sadece . Buarada hayirli olsun canım benim hiç kilo ölçülmedi direk bi problem varmı diye bakoyolardi kalplerine gelişimlerine okadar yani
Maşallah bebislere :)Benimki en sonuncusu yani en risklisi ama gelin görün ki haftaya 6. Ayimiz bitip 7. Ayimiza giricez inşallah doktorlar su 6 ay boyunca gunlerimi hep korkuyla yasamama sebep oldular tabi dogruyu riskleri soylediler ama her kontrolde kotu seyler duydum ben ilk 3 ayı goremicem bile saniyodum her kontrole giderken kalpleri atiyomu bişey oldu kesin bu sefer oldu diye diye gittim şimdi kaçıncı aydayiz çok şükür kızlar Allaha emanet yavrularimiz Allah ne derse o oluyor yiyecek ekmekleri varsa geliyorlar dünyaya şimdi hedef 7 yi bitirmek inşallah demem o ki korkularınızla bebeklerinizi ve kendinizi sikarsiniz sadece . Buarada hayirli olsun canım benim hiç kilo ölçülmedi direk bi problem varmı diye bakoyolardi kalplerine gelişimlerine okadar yani
Canım, 5.ayı bitirip 6.aya gireceksin sanırım. Alttaki tablodan öyle çıkıyortabi tablo doğruysa. Bebislerimiz Allah a emanet.
Ben dé sizler gibi 20 li haftalara gelmek istiyorumAmiiin canım hepimizin inşallah. Sevinmeye bile korkar mı insan öyle korkuyorum ya günler hemencecik geçsin istiyorum
Maşallah bebislere :)
Güçlü iki bebis olacaklar inşallah
Ben dé sizler gibi 20 li haftalara gelmek istiyorum
daha rahat olurum gibj geliyor
Bi de çevredekiler de stres yaptırıyor yok erken dogarmis yok söyle olurmuş böyle olurmuş ben rahtliyorum insanlar beni korkutuyor
Herşey Allahtan ondan ne gelirse kabul
Ama stres yaptırmasa kimse keşke
Merhaba benim son kontrolum dün idi. Tek yumurta ayrı kese tek plesenta ikisininde beyninde pleksus kisti gördü. Genetike gönderdi. Anbiyosensezi kabul etmedim. Karışık bir durumdayım. İlk perinatolag kist geçebilir dedi ikinci korkuttu genetik hastalık habercisi olabilir ... Ayrıca nefes almakta güçlük çekiyorum.uyku uyuyamıyorum çünkü bebekler çok hareketli 15 gün sonra tekrar inceleme olacak
Tabiki hersey Allahtan. Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin. İkiz olunca bi her kafadan ses cikma durumu oluyor ama İnsanlarin olumsuz yorumlarina kulak tika. İkiz olmasa da ben yine ayni sekilde korkardim ona bisey olmasin diyeBen dé sizler gibi 20 li haftalara gelmek istiyorum
daha rahat olurum gibj geliyor
Bi de çevredekiler de stres yaptırıyor yok erken dogarmis yok söyle olurmuş böyle olurmuş ben rahtliyorum insanlar beni korkutuyor
Herşey Allahtan ondan ne gelirse kabul
Ama stres yaptırmasa kimse keşke
Cok gecmis olsun canim insallah gecici bir durumdur. Amniyosentezden de korkma bence. Ehil ellerde yapilirsa bir sorun olmaz insallah. Kardesim yaptirdi ben de yanindaydim bir dakikalik bir islem ve kisa surede de sonuc veren yerler var. Her gun stresle hem kendine hem bebislerine eziyet etmektense yaptirmani tavsiye ederim. Gecmis olsunMerhaba benim son kontrolum dün idi. Tek yumurta ayrı kese tek plesenta ikisininde beyninde pleksus kisti gördü. Genetike gönderdi. Anbiyosensezi kabul etmedim. Karışık bir durumdayım. İlk perinatolag kist geçebilir dedi ikinci korkuttu genetik hastalık habercisi olabilir ... Ayrıca nefes almakta güçlük çekiyorum.uyku uyuyamıyorum çünkü bebekler çok hareketli 15 gün sonra tekrar inceleme olacak
Dun kontrolum vardi. Benim doktorum da perinotolog ve dun dedi ki ikizlerin ultrasonu cok zordur iki bebegin durumunu ayri ayri bazen torumlayamazsiniz gozunuzden kacan seyler olabilir dedi. O yuzden birinin iyi dedigine oburu kotu diyorsa hemen kalbini bozma. Eger ankarada isen veya gelme sansin varsa sana Eyup Ekici yi tavsiye ederim. Kendisi cok iyi ve guvenilir bir doktorMerhaba benim son kontrolum dün idi. Tek yumurta ayrı kese tek plesenta ikisininde beyninde pleksus kisti gördü. Genetike gönderdi. Anbiyosensezi kabul etmedim. Karışık bir durumdayım. İlk perinatolag kist geçebilir dedi ikinci korkuttu genetik hastalık habercisi olabilir ... Ayrıca nefes almakta güçlük çekiyorum.uyku uyuyamıyorum çünkü bebekler çok hareketli 15 gün sonra tekrar inceleme olacak
Bnm 20. Haftada hemoglobin 11.2 ye düşmüştü.ama dr bana kan hapı verdi.surup değil, gecn hafta tahlilde 12.8 çıktı.iyi dedi.merak etme seninde surupla hemen yukselir.Kizlar kan olaci kullanmadan once kan degerleriniz kaca dustu.ikiz gebelikte kansizlik sanirim cok oluyor.ben bugun kan surubu icmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?