2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım tebrik ederim benimde bi kzıım bi oğluşum olacak inşallah son ana kadar durup sağ salim kucağımıza alırız :)

Benimki en sonuncusu yani en risklisi ama gelin görün ki haftaya 6. Ayimiz bitip 7. Ayimiza giricez inşallah doktorlar su 6 ay boyunca gunlerimi hep korkuyla yasamama sebep oldular tabi dogruyu riskleri soylediler ama her kontrolde kotu seyler duydum ben ilk 3 ayı goremicem bile saniyodum her kontrole giderken kalpleri atiyomu bişey oldu kesin bu sefer oldu diye diye gittim şimdi kaçıncı aydayiz çok şükür kızlar Allaha emanet yavrularimiz Allah ne derse o oluyor yiyecek ekmekleri varsa geliyorlar dünyaya şimdi hedef 7 yi bitirmek inşallah demem o ki korkularınızla bebeklerinizi ve kendinizi sikarsiniz sadece . Buarada hayirli olsun canım benim hiç kilo ölçülmedi direk bi problem varmı diye bakoyolardi kalplerine gelişimlerine okadar yani

Canım, 5.ayı bitirip 6.aya gireceksin sanırım. Alttaki tablodan öyle çıkıyor tabi tablo doğruysa. Bebislerimiz Allah a emanet.

Maşallah bebislere :)
Güçlü iki bebis olacaklar inşallah

Canım, 5.ayı bitirip 6.aya gireceksin sanırım. Alttaki tablodan öyle çıkıyor tabi tablo doğruysa. Bebislerimiz Allah a emanet.

Hayır canım 6. Ayı bitirip 7 ye giricem inşallah yani hafta olarak 23 bitti 24. Haftanin icindeyim haftayada 24 bitince doğal olarak 6 bitmiş oluyor

Amiiin canım hepimizin inşallah. Sevinmeye bile korkar mı insan öyle korkuyorum ya günler hemencecik geçsin istiyorum
Ben dé sizler gibi 20 li haftalara gelmek istiyorum
daha rahat olurum gibj geliyor
Bi de çevredekiler de stres yaptırıyor yok erken dogarmis yok söyle olurmuş böyle olurmuş ben rahtliyorum insanlar beni korkutuyor
Herşey Allahtan ondan ne gelirse kabul
Ama stres yaptırmasa kimse keşke

Hep aynı şeyler canım boşver bende çok taktım kafama ailem hep destek tam tersi zamanında olcak diye motive ediyor çevredekiler sürekli tek yumurta kötü örnekleri anlattılar bana 6. Ayda doğuran 7. Ayda doğuran ölen yaşayan gibi rüyalarıma giriyordu sürekli benimde oyle olcakmis gibi en ufak agrida acile tasindim hep ama bisey cikmadi bosver uzme bebeklerini simdi cok rahatim sinir stres yapmamaya calisiyorum hep Allaha dua ettim ediyorum aynı şeyleri yasamisiz stres boşuna

Merhaba benim son kontrolum dün idi. Tek yumurta ayrı kese tek plesenta ikisininde beyninde pleksus kisti gördü. Genetike gönderdi. Anbiyosensezi kabul etmedim. Karışık bir durumdayım. İlk perinatolag kist geçebilir dedi ikinci korkuttu genetik hastalık habercisi olabilir ... Ayrıca nefes almakta güçlük çekiyorum.uyku uyuyamıyorum çünkü bebekler çok hareketli 15 gün sonra tekrar inceleme olacak

Sagol cnm ya.bugun kendi dr uma gosterdim.panik yaocak bisi yok sadece hemogram dusmus dedi.oda normal bu aylarda dedi.kan ilaci verdi.surup olarak.anemi yok dedi sende.icim rahatladi cok sukur.

Canım ilk perinatalog kaçıncı hafta gördü kisti? Moralini bozma lütfen. Önce senin sağlığın iyi olmalı ki bebekler de iyi olsun. Olmazsa bi perinataloga daha git. Birine güvenmek zorundasın. Sorunsuz bir şekilde Ammiyosentez yaptıran çok insan var. Seni anlıyorum çok zor bir karar. Eşinle sakin bi şekilde oturup düşün. Hayırlısı olsun.

Tabiki hersey Allahtan. Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin. İkiz olunca bi her kafadan ses cikma durumu oluyor ama İnsanlarin olumsuz yorumlarina kulak tika. İkiz olmasa da ben yine ayni sekilde korkardim ona bisey olmasin diye

Cok gecmis olsun canim insallah gecici bir durumdur. Amniyosentezden de korkma bence. Ehil ellerde yapilirsa bir sorun olmaz insallah. Kardesim yaptirdi ben de yanindaydim bir dakikalik bir islem ve kisa surede de sonuc veren yerler var. Her gun stresle hem kendine hem bebislerine eziyet etmektense yaptirmani tavsiye ederim. Gecmis olsun

Dun kontrolum vardi. Benim doktorum da perinotolog ve dun dedi ki ikizlerin ultrasonu cok zordur iki bebegin durumunu ayri ayri bazen torumlayamazsiniz gozunuzden kacan seyler olabilir dedi. O yuzden birinin iyi dedigine oburu kotu diyorsa hemen kalbini bozma. Eger ankarada isen veya gelme sansin varsa sana Eyup Ekici yi tavsiye ederim. Kendisi cok iyi ve guvenilir bir doktor

Kizlar kan olaci kullanmadan once kan degerleriniz kaca dustu.ikiz gebelikte kansizlik sanirim cok oluyor.ben bugun kan surubu icmeye basladim

Kizlar kan olaci kullanmadan once kan degerleriniz kaca dustu.ikiz gebelikte kansizlik sanirim cok oluyor.ben bugun kan surubu icmeye basladim
Bnm 20. Haftada hemoglobin 11.2 ye düşmüştü.ama dr bana kan hapı verdi.surup değil, gecn hafta tahlilde 12.8 çıktı.iyi dedi.merak etme seninde surupla hemen yukselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…