- 19 Eylül 2015
- 49
- 45
- 3
- 45
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.401
Yapılan bir araştırmaya göre hamile kadınların eşlerinde de bir hormon salgılanıyormuş. Karısını güzel ve alımlı görüyormuş. Benim kocam bu hal çok yakıştı diyor ikide bir bana. Araştırmayı bilip kandırıyor sanırım)) göbeğim Kocaman oldu
İstanbuldaki durumu bilmiyorum ama ankarada devlete bağlı kadın doğum hastalerinin iyi tarafı bir doktor birşeylerden emin olamadığında hocasına sorabiliyor. İnşallah diğer doktorun dediği gibi geçici bir durumdurCanım çok teşekkür ederim aslında bende istanbulda devletin doğum üzerine büyük bir hastahsnesine gidiyorum. Ama kimisi en ufak şeyi bile büyütüp hastayı panikletiyor. Zaten stess içindeyiz. Aman iyilermi diye 2 haftada bir kontlole çağırıyorlar. Kanuni sultan süleyman has.
Valla ben ne kadar korksam da artık dayanamıyorum alışveriş yapıyorum :) Az önce bi site buldum zıbın setleri aldım : http://www.indirimlibebe.com/ bu adresten. Aslında ankarada natavegada peki diye bi bebek mağazasında gördüğüm aldığım yelekler tulumlar vardı onların aynılarını görünce aldım bakın isterseniz fiyatlar çok uygun geldi banaBana da oluyor arada küçük geliyor göbeğim ama zaten çokta büyük değil. Benim de korkularim var. Alışveriş yapmaya bile tereddüt ediyorum. Elimde kalırsa daha çok üzülürüm yipranirim diye. Ama ayrıntılıya göre hersey yolunda çok şükür. Ama ikizlerde risk 28
Haftadan sonra başlıyormuş. Şimdi de o korku sardi beni canım. Inşallah sağlıkla devam etmek nasip olur hepimize.
Yapmayın ya boşverin sallayın canınızı ne sıkıyorsa. Ben bi kere hastanelik oldum öyle ağlayıp kendimi yıprattım diye ne çok kızdım sonra kendime. Şimdi canım sıkılınca biri beni üzünce bebeklerimi seviyorum onlara aldığım şeylere açıp bakıyorum geçiyor hemenBen de öleyim cnm aglıyorum hep.ama pişman oluyorum.degmicek şeyler için kndimi üzüyorum
Doktorun söylediği tam net hangisi hangisinin hareketi diye ikizlerde anlayamayabilirmişiz. Birinin olduğu tarafa öbürünün kolu bacağı uzanırmış falan o hareketi öbür bebek sanabilirmişiz. Daha çok küçük olduklarından bi de dönüp duruyorlar ya o yüzden hareket etmiyo sandığın da hareket ediyordurBen de daha çok tekinin hareketlerini hissediyorum. Diğeri okadar nadir hareket ediyor ki. Çok korkuyorum sizin de böyle mi
Benim kardeşlerim ikiz, kuzenlerimde ikiz çok arkadaşlarımda da olanlar hepsini gözümün önüne getirince kesinlikle doğru :) Geçen alışveriş merkezinde bi aileyle konuştuk ikizlerden biri kıpır kıpırdı diğeri pek bi usluydu onlar da aynını söyledi biri afacanmış öbürü sakin. Darısı bize inşallah :)Aaaa benim ki de öyle diyor inanırım vallahi :)
@Babygirl23 @harme
İkiz bebislerden biri uslu biri hareketli olurmuş genelde
Biri Daha baskın karakter olurmuş diğerinden
onu kanıtlıyor bebisler :)
İnşallah hepimizeBenim kardeşlerim ikiz, kuzenlerimde ikiz çok arkadaşlarımda da olanlar hepsini gözümün önüne getirince kesinlikle doğru :) Geçen alışveriş merkezinde bi aileyle konuştuk ikizlerden biri kıpır kıpırdı diğeri pek bi usluydu onlar da aynını söyledi biri afacanmış öbürü sakin. Darısı bize inşallah :)
Benim kardeşlerim ikiz, kuzenlerimde ikiz çok arkadaşlarımda da olanlar hepsini gözümün önüne getirince kesinlikle doğru :) Geçen alışveriş merkezinde bi aileyle konuştuk ikizlerden biri kıpır kıpırdı diğeri pek bi usluydu onlar da aynını söyledi biri afacanmış öbürü sakin. Darısı bize inşallah :)
Aynı benimki de öyle bizi mi kandırıyorlar acaba :)Yapılan bir araştırmaya göre hamile kadınların eşlerinde de bir hormon salgılanıyormuş. Karısını güzel ve alımlı görüyormuş. Benim kocam bu hal çok yakıştı diyor ikide bir bana. Araştırmayı bilip kandırıyor sanırım)) göbeğim Kocaman oldu
Benim doktorum normal bir gebe gibi en son hasta olduğum günü hesaplıyor benimki de 3.gün embriyosuyuduArkadaşlar ben birşey soracağım. Tubbebek 5. Gün emriyosuyla hamile kaldım. Şimdi bebegin kac haftalik olduğunu tam hangi günden hesapliyoruz. Doktoruna sormayida unuttum. Bilenler yardımcı olabilirmi
Can'ım ben ilk aydan başladım göğüs kremine başlamadım ama 6.ay dedi doktorum karnının kaşınması normal çünkü karnın geriliyor hepimizde var yani ben bioil be lierac kullanıyorum birlikte kullanıyorum tek başına anlamı yok dedi doktorum dediğim gibi göğüs kremine de 6.ay başlayacamkızlar
kaşıntınız var mı göbek ve gögüslerde ? kreme başladınız mı yada ne kullanıyorsunuz ?
Ben lierac kullanıyorum.Bazen göbeğimde hafif kaşıntı oluyor.Göğüslere başlamadım henüz.kızlar
kaşıntınız var mı göbek ve gögüslerde ? kreme başladınız mı yada ne kullanıyorsunuz ?
Bio oil ve lierac aynı andamı kullanıyorsunuz yoksa sabah akşam diye ayrı zamanlarda mı?Bende kullansam mı acaba bio oil?Can'ım ben ilk aydan başladım göğüs kremine başlamadım ama 6.ay dedi doktorum karnının kaşınması normal çünkü karnın geriliyor hepimizde var yani ben bioil be lierac kullanıyorum birlikte kullanıyorum tek başına anlamı yok dedi doktorum dediğim gibi göğüs kremine de 6.ay başlayacam
Lierac sadece çatlak önleyiciymiş hatta mankenlerin çoğu ondan kullanıyormuş ama bioil yağ yüze bile kullanılabilen bir çok faydası olan bir yağ .ben her gün sürmüyorum ya unutuyorum 2 günde bir duştaki sonra sürüyorum önce bioil sürüyorum zaten gergin ya hemen çekiyor üzerine lierac kullanıyorum göğüs kremine de başlamadımBio oil ve lierac aynı andamı kullanıyorsunuz yoksa sabah akşam diye ayrı zamanlarda mı?Bende kullansam mı acaba bio oil?
Benimde tüp bebek 5.gün embriyosu cnm. Benim bildiğim şöyle;Arkadaşlar ben birşey soracağım. Tubbebek 5. Gün emriyosuyla hamile kaldım. Şimdi bebegin kac haftalik olduğunu tam hangi günden hesapliyoruz. Doktoruna sormayida unuttum. Bilenler yardımcı olabilirmi
kızlar
Anladım canım.Ben de duştan sonra bebek yağı kullanıyorum.Bunu da bi denemek lazım.Lierac sadece çatlak önleyiciymiş hatta mankenlerin çoğu ondan kullanıyormuş ama bioil yağ yüze bile kullanılabilen bir çok faydası olan bir yağ .ben her gün sürmüyorum ya unutuyorum 2 günde bir duştaki sonra sürüyorum önce bioil sürüyorum zaten gergin ya hemen çekiyor üzerine lierac kullanıyorum göğüs kremine de başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?