2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaşlar ben birşey soracağım. Tubbebek 5. Gün emriyosuyla hamile kaldım. Şimdi bebegin kac haftalik olduğunu tam hangi günden hesapliyoruz. Doktoruna sormayida unuttum. Bilenler yardımcı olabilirmi

aynı benim kocamda öyle gördüğüm en güzel kadınsın gittikçe güzelleşiyosun deyip duruyo

İstanbuldaki durumu bilmiyorum ama ankarada devlete bağlı kadın doğum hastalerinin iyi tarafı bir doktor birşeylerden emin olamadığında hocasına sorabiliyor. İnşallah diğer doktorun dediği gibi geçici bir durumdur

Valla ben ne kadar korksam da artık dayanamıyorum alışveriş yapıyorum :) Az önce bi site buldum zıbın setleri aldım : http://www.indirimlibebe.com/ bu adresten. Aslında ankarada natavegada peki diye bi bebek mağazasında gördüğüm aldığım yelekler tulumlar vardı onların aynılarını görünce aldım bakın isterseniz fiyatlar çok uygun geldi bana

Ben de öleyim cnm aglıyorum hep.ama pişman oluyorum.degmicek şeyler için kndimi üzüyorum
Yapmayın ya boşverin sallayın canınızı ne sıkıyorsa. Ben bi kere hastanelik oldum öyle ağlayıp kendimi yıprattım diye ne çok kızdım sonra kendime. Şimdi canım sıkılınca biri beni üzünce bebeklerimi seviyorum onlara aldığım şeylere açıp bakıyorum geçiyor hemen

Ben de daha çok tekinin hareketlerini hissediyorum. Diğeri okadar nadir hareket ediyor ki. Çok korkuyorum sizin de böyle mi
Doktorun söylediği tam net hangisi hangisinin hareketi diye ikizlerde anlayamayabilirmişiz. Birinin olduğu tarafa öbürünün kolu bacağı uzanırmış falan o hareketi öbür bebek sanabilirmişiz. Daha çok küçük olduklarından bi de dönüp duruyorlar ya o yüzden hareket etmiyo sandığın da hareket ediyordur

Aaaa benim ki de öyle diyor inanırım vallahi :)

@Babygirl23 @harme
İkiz bebislerden biri uslu biri hareketli olurmuş genelde
Biri Daha baskın karakter olurmuş diğerinden
onu kanıtlıyor bebisler :)
Benim kardeşlerim ikiz, kuzenlerimde ikiz çok arkadaşlarımda da olanlar hepsini gözümün önüne getirince kesinlikle doğru :) Geçen alışveriş merkezinde bi aileyle konuştuk ikizlerden biri kıpır kıpırdı diğeri pek bi usluydu onlar da aynını söyledi biri afacanmış öbürü sakin. Darısı bize inşallah :)

İnşallah hepimize
ikiz anneleri ile knustugumda ya da böyle şeyler duydukça çok heyecanlaniyor um :)

ayy ne güzel çok yakınmış :) benim de teyzemin kızları ve annemin dayıları ikiz..bende tatilde bi aile ile karşılaşmıştım onlarında ikizlerinden biri çok uslu diğeri çok hiperaktifti

kızlar
kaşıntınız var mı göbek ve gögüslerde ? kreme başladınız mı yada ne kullanıyorsunuz ?

Aynı benimki de öyle bizi mi kandırıyorlar acaba :)

Arkadaşlar ben birşey soracağım. Tubbebek 5. Gün emriyosuyla hamile kaldım. Şimdi bebegin kac haftalik olduğunu tam hangi günden hesapliyoruz. Doktoruna sormayida unuttum. Bilenler yardımcı olabilirmi
Benim doktorum normal bir gebe gibi en son hasta olduğum günü hesaplıyor benimki de 3.gün embriyosuyudu

kızlar
kaşıntınız var mı göbek ve gögüslerde ? kreme başladınız mı yada ne kullanıyorsunuz ?
Can'ım ben ilk aydan başladım göğüs kremine başlamadım ama 6.ay dedi doktorum karnının kaşınması normal çünkü karnın geriliyor hepimizde var yani ben bioil be lierac kullanıyorum birlikte kullanıyorum tek başına anlamı yok dedi doktorum dediğim gibi göğüs kremine de 6.ay başlayacam

Merhaba hanımlar benim bebişlerden biri kızmış diğeri göstermedi malesef.Çok şükür herşey yolundaymış. Bu hafta bende tetanoz aşısını yaptırıcam.Haftaya da detaylı ultrasonum var.İnşallah bi sorun çıkmaz.

Bio oil ve lierac aynı andamı kullanıyorsunuz yoksa sabah akşam diye ayrı zamanlarda mı?Bende kullansam mı acaba bio oil?

Bio oil ve lierac aynı andamı kullanıyorsunuz yoksa sabah akşam diye ayrı zamanlarda mı?Bende kullansam mı acaba bio oil?
Lierac sadece çatlak önleyiciymiş hatta mankenlerin çoğu ondan kullanıyormuş ama bioil yağ yüze bile kullanılabilen bir çok faydası olan bir yağ .ben her gün sürmüyorum ya unutuyorum 2 günde bir duştaki sonra sürüyorum önce bioil sürüyorum zaten gergin ya hemen çekiyor üzerine lierac kullanıyorum göğüs kremine de başlamadım

Benimde tüp bebek 5.gün embriyosu cnm. Benim bildiğim şöyle;
Transfer tarihinden 14 gün geri git
5.gün embriyosu olduğu için 2gün daha geriye git
Benim transfer 12.08 di (14 gün geriye gidince 29.07) 2 gün daha gidiyosun 27.07 son adet tarihin sayılıyo

Anladım canım.Ben de duştan sonra bebek yağı kullanıyorum.Bunu da bi denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…