- 9 Nisan 2014
- 85
- 47
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.421
Benimde tüp bebek 5. gün embriyosu benim dr um son adet tarihimin ilk gününden hesap yapıyorBenimde tüp bebek 5.gün embriyosu cnm. Benim bildiğim şöyle;
Transfer tarihinden 14 gün geri git
5.gün embriyosu olduğu için 2gün daha geriye git
Benim transfer 12.08 di (14 gün geriye gidince 29.07) 2 gün daha gidiyosun 27.07 son adet tarihin sayılıyo
kızlar
kaşıntınız var mı göbek ve gögüslerde ? kreme başladınız mı yada ne kullanıyorsunuz ?
Can'ım ben ilk aydan başladım göğüs kremine başlamadım ama 6.ay dedi doktorum karnının kaşınması normal çünkü karnın geriliyor hepimizde var yani ben bioil be lierac kullanıyorum birlikte kullanıyorum tek başına anlamı yok dedi doktorum dediğim gibi göğüs kremine de 6.ay başlayacam
Ben lierac kullanıyorum.Bazen göbeğimde hafif kaşıntı oluyor.Göğüslere başlamadım henüz.
Benimde göbeğimde kaşıntı başladı ben bebek yağı sürüyorum mustela krem aldım bide
Canım ben sebamed hamile kremi kullanıyorum. Bazen bio oil kullanıyorum... Bazen zeytinyağı sürüyorum kafama göre takılıyorum:))
Ayy sağol canım inşallah öyledir ikisi de iyi olsun da başka ne isterim. Watsup dan konuşabilsek keşke burdaki hanımlar olarak:) gerçi birbirmze uzağız ama ikiz anneleri kardeşliği olurduk.Doktorun söylediği tam net hangisi hangisinin hareketi diye ikizlerde anlayamayabilirmişiz. Birinin olduğu tarafa öbürünün kolu bacağı uzanırmış falan o hareketi öbür bebek sanabilirmişiz. Daha çok küçük olduklarından bi de dönüp duruyorlar ya o yüzden hareket etmiyo sandığın da hareket ediyordur
20. Haftadan başlıyor mu kaşıntılarrkızlar çok sağolun ben de ilk andan beri bebe yağı kullanıyrdum ama kaşıntılarım çok arttı sanırım bende çok çatlak oluşacakhemen ekstra birşeyler almalıyım
Ben varım canım:)selamm kızlaarr ikiz bebişlerine aşılama ile sahip olan varmı aranız daaaa aşılama yaptırıcam da lütfen yardımmmmmm
Valla ben ne kadar korksam da artık dayanamıyorum alışveriş yapıyorum :) Az önce bi site buldum zıbın setleri aldım : http://www.indirimlibebe.com/ bu adresten. Aslında ankarada natavegada peki diye bi bebek mağazasında gördüğüm aldığım yelekler tulumlar vardı onların aynılarını görünce aldım bakın isterseniz fiyatlar çok uygun geldi bana
Allah korusun bişey olmamıştır.Millet dayak yiyo günlerce,ağlıyo bişey olmuyo.Hep denk gelir ya böyle şeyler.Ağlamasan da sertleşecekti belki.Korkuyosan stresın geçsin diye git.Allahın izniyle bişey olmamıştır.Mrb kızlar..2gündür elimde olmadan bişeye üzülüp agladım ve sonrasında karnım tas gibi oldu.cok fazla sertlesti.bebeklerimi bilehissedemedim.ama bi kanamam vs olmadı.dinlenince biraz azaltı sertlik.cok korkuyorum.Dr a gitmeli miyim? :-(
İnsan ikiz olunca daha cok korkuyo.sonuç hep riskli gebelik diye geciyoruz.İnş bugün gitcem dr aAllah korusun bişey olmamıştır.Millet dayak yiyo günlerce,ağlıyo bişey olmuyo.Hep denk gelir ya böyle şeyler.Ağlamasan da sertleşecekti belki.Korkuyosan stresın geçsin diye git.Allahın izniyle bişey olmamıştır.
Bilmem Can'ım ama karnım sertleşti diye gidilmez sanırım :) sen kendini üzme boş şeylere demek bebeklerin hissetmiş bi daha onları da üzememen gerek demek ki arada bende de oluyor karnım acayip geriliyor ama benimki gaz problemi biliyorumMrb kızlar..2gündür elimde olmadan bişeye üzülüp agladım ve sonrasında karnım tas gibi oldu.cok fazla sertlesti.bebeklerimi bilehissedemedim.ama bi kanamam vs olmadı.dinlenince biraz azaltı sertlik.cok korkuyorum.Dr a gitmeli miyim? :-(
Zaman'la azalıyor hatta ben 17.haftadayım hiç kalmadı seninki biraz erken azalmış benim 12.haftaua kadar sürmüştü ama korkacak bişey olduğunu sanmamKızlar günaydın..bişey merak ediyorum.benim göğüslerimdeki hassasiyet ve ağrı azalıyor.hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamanlar daha çok ağrırdı.şimdi 8. Haftadayım inşaallah ve bayağı az ağrı.normal mi bu durum?
hiç canını sıkma ben ilk başta sütyen bile takamayacak durumdaydım öyle bi hassasiyet vardı ki anlatamam dokununca acıyodu 8-10 hafta gibi geçmeye başladı. 12-13 hiç kalmadı şu an 17+4 üm.Kızlar günaydın..bişey merak ediyorum.benim göğüslerimdeki hassasiyet ve ağrı azalıyor.hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamanlar daha çok ağrırdı.şimdi 8. Haftadayım inşaallah ve bayağı az ağrı.normal mi bu durum?
Benim göğüs ağrılarım hep çok az oldu canım baştan beriBir de bana sor arkadaşım.hem 2. Tüp bebek denemem hem de 1 de mol gebelik..stres olmak istemiyorum artıkama bugün de göğüslere taktım.ağrısı çok azaldı.
Bi çok yerde o haftalarda sertleşme olabildiğini okumustumMrb kızlar..2gündür elimde olmadan bişeye üzülüp agladım ve sonrasında karnım tas gibi oldu.cok fazla sertlesti.bebeklerimi bilehissedemedim.ama bi kanamam vs olmadı.dinlenince biraz azaltı sertlik.cok korkuyorum.Dr a gitmeli miyim? :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?