2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benimde tüp bebek 5. gün embriyosu benim dr um son adet tarihimin ilk gününden hesap yapıyor

Ben lierac kullanıyorum.Bazen göbeğimde hafif kaşıntı oluyor.Göğüslere başlamadım henüz.

Benimde göbeğimde kaşıntı başladı ben bebek yağı sürüyorum mustela krem aldım bide

Canım ben sebamed hamile kremi kullanıyorum. Bazen bio oil kullanıyorum... Bazen zeytinyağı sürüyorum kafama göre takılıyorum:))

kızlar çok sağolun ben de ilk andan beri bebe yağı kullanıyrdum ama kaşıntılarım çok arttı sanırım bende çok çatlak oluşacak hemen ekstra birşeyler almalıyım

Ayy sağol canım inşallah öyledir ikisi de iyi olsun da başka ne isterim. Watsup dan konuşabilsek keşke burdaki hanımlar olarak:) gerçi birbirmze uzağız ama ikiz anneleri kardeşliği olurduk.

kızlar çok sağolun ben de ilk andan beri bebe yağı kullanıyrdum ama kaşıntılarım çok arttı sanırım bende çok çatlak oluşacak hemen ekstra birşeyler almalıyım
20. Haftadan başlıyor mu kaşıntılarr
Yandık valla :S
Canım kaç kilo aldın peki sen?

Bu ay ben de başlıcam dayanamıyorum artık :) ben de bakayim canım incelerim birazdan.

Mrb kızlar..2gündür elimde olmadan bişeye üzülüp agladım ve sonrasında karnım tas gibi oldu.cok fazla sertlesti.bebeklerimi bilehissedemedim.ama bi kanamam vs olmadı.dinlenince biraz azaltı sertlik.cok korkuyorum.Dr a gitmeli miyim? :-(

Kızlar günaydın..bişey merak ediyorum.benim göğüslerimdeki hassasiyet ve ağrı azalıyor.hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamanlar daha çok ağrırdı.şimdi 8. Haftadayım inşaallah ve bayağı az ağrı.normal mi bu durum?

Allah korusun bişey olmamıştır.Millet dayak yiyo günlerce,ağlıyo bişey olmuyo.Hep denk gelir ya böyle şeyler.Ağlamasan da sertleşecekti belki.Korkuyosan stresın geçsin diye git.Allahın izniyle bişey olmamıştır.

İnsan ikiz olunca daha cok korkuyo.sonuç hep riskli gebelik diye geciyoruz.İnş bugün gitcem dr a

Bir de bana sor arkadaşım.hem 2. Tüp bebek denemem hem de 1 de mol gebelik..stres olmak istemiyorum artıkama bugün de göğüslere taktım.ağrısı çok azaldı.

Bilmem Can'ım ama karnım sertleşti diye gidilmez sanırım :) sen kendini üzme boş şeylere demek bebeklerin hissetmiş bi daha onları da üzememen gerek demek ki arada bende de oluyor karnım acayip geriliyor ama benimki gaz problemi biliyorum

Zaman'la azalıyor hatta ben 17.haftadayım hiç kalmadı seninki biraz erken azalmış benim 12.haftaua kadar sürmüştü ama korkacak bişey olduğunu sanmam

Canım
hiç canını sıkma ben ilk başta sütyen bile takamayacak durumdaydım öyle bi hassasiyet vardı ki anlatamam dokununca acıyodu 8-10 hafta gibi geçmeye başladı. 12-13 hiç kalmadı şu an 17+4 üm.
Yani demem o ki geçmesi normal.

Bir de bana sor arkadaşım.hem 2. Tüp bebek denemem hem de 1 de mol gebelik..stres olmak istemiyorum artıkama bugün de göğüslere taktım.ağrısı çok azaldı.
Benim göğüs ağrılarım hep çok az oldu canım baştan beri
O yüzden çabuk kesildi hassasiyetim
Herkes hassasiyet var derken ben de problem mi var diyordum hep bişey olmadı allaha Şükür şimdiye kadar :)

Bi çok yerde o haftalarda sertleşme olabildiğini okumustum
Bazen uzuyoruz kendimizi Bebisler hemen tepki veriyor bize
Bebisleri bugün hissedersin için rahatlar inşallah :)

Kızlar aranızda 4lu test yaptıran var mi? Benim test sonucum tam sınırda çıkmış,endişeleniyorum.Doktor sonucu görmedi henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…